gregorz 13.12.06, 08:34 Ogladal to ktos, podobno Wlazly kosil niesamowicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irmelin Re: Lube Banca- Skra 1:3 13.12.06, 08:55 Oglądałam:-))))był tak wyrównanay meczyk, takie emocje....miooodziooooo a Wlazły był boski:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Lube Banca- Skra 1:3 13.12.06, 14:56 widziałem i potwierdzam z Wlazłym w 3 było 21:24 dla Lube i wtedy Wlazły zrobił 5 kolejnych punktów na serwie najpierw asiolcem potem obijał Corsano tak że Włosi dostawali piłki na potrójnym a przy setbolu sam Wlazły wybił swietnie po rękach w aut, mina Gerica przy tej okazji niezapomniana:) Skra ma swoje słabe punkty to było widać ale przy okazji wygranej z jednym z najlepszych zespołow swiata nie ma co tego roztrząsac Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Lube Banca- Skra 1:3 14.12.06, 17:40 Matko kochana, a ja znowu nie oglądałam!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: Lube Banca- Skra 1:3 15.12.06, 07:57 moze gdzies w sieci jest? jakby bylo gdzies na torrencie to prosze o linka. Odpowiedz Link Zgłoś