a_virago535 13.12.06, 13:12 Dziewczyny, mozę któraś z Was ma namiar do kogoś kto robi fajne gmole do Virago 535? Albo może ktoś ma do sprzedania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goha66 Re: gmole do 535 14.12.06, 06:47 Mój kolega zamówił sobie piękne gmole (o wyjątkowym kształcie i starannym wykonaniu) aż pod Rzeszowem... hm, z tego co wiem nie było to najtańsze, ale efekt jest powalający wizualnie (do tego "sprawdziły" się podczas szlifu). Jeżeli jestes zainteresowana kontaktem podam Ci na maila namiary na kolegę, to miły i uczynny człowiek, napewno ma jeszcze adres faceta, a poza tym (chętnie ;D) wyśle Ci zdjecie swojej 535 ukazyjace gmole w pełnej krasie i okazałości. pozdr. - Goha Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: gmole do 535 15.12.06, 07:15 posłałam Wam e-liście z namiarami kolegi :) Odpowiedz Link Zgłoś
a_virago535 Re: gmole do 535 27.12.06, 10:10 No i znalazłam piękne gmole pod choinką:-))). Przy okazji chciałabym Wam polecić: www.motoakcesoria.go.pl/. Wybór spory i firma bardzo porządna! P. Sępioł stanął na głowie, żebym dostała gmole jeszcze przed świętami, a to wcale nie było łatwe, bo zamówiłam je w czwartek! I choć muszę czekać do wiosny, żeby je wypróbować, to jednak znacznie przyjemniej jest znaleźć pod choinką prezent, a nie jego obietnicę. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: gmole do 535 27.12.06, 12:54 a_virago535 napisała: ... >muszę czekać do wiosny, żeby je wypróbować<... :) nie ma zgody na wypróbowanie przydatności i wytrzymałości gmoli ... wolno Ci wyłącznie wypróbowywać efekt wizualny przez podwyższenie "oglądalności" za sprzętem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a_virago535 Re: gmole do 535 29.12.06, 10:42 Oj, Goha, przecież mnie chodzi wyłącznie o to, jak one ślicznie będą wyglądać na mojej Virażce. Chyba nie sądzisz, że zamierzam wypróbować ich wytrzymałość... Ani myślę... Po prostu sprawiłam sobie kolejne rurki do pucowania chromów! Odpowiedz Link Zgłoś