Dodaj do ulubionych

GUPIE te chłopy

15.12.06, 08:29
Kilka dni temu u mnie w robocie jak zwykle "głuchy telefon", ktoś oznajmił
komuś że przywaliłam w pysk jednemu z facetów na dziale (co jest faktem
dokonanym), a jeden sierota zrozumiał że przespałam się z menedżerem (po
angielsku brzmi podobnie i imiona owych dwóch-przyjebanego i menedżera są
podobne), a dzisiaj co? kumpel mi się zapytał gdzie jest nasz koleś z działu
bo go dawno nie widział, a dzisiaj przyszedł z długiego urlopu, na co ja, że
on ma dziecko i go jeszcze trochę nie będzie a ten gupek zrozumiał że ja mam
dziecko-pół działu przyszło mi się spytać kiedy byłamk w ciąży bo Omar nie
zauważył u mnie brzucha a tu ma niespodzainkę że ja mam małe dziecko teraz.
Obserwuj wątek
    • kathi_joe Re: GUPIE te chłopy 15.12.06, 10:10
      Boo Boo, ja kocham Twoja prace! Serio Slonice, fajnie masz w pracy... Niedlugo
      pewnie i slub z Menadzerem bedzie, jak nic...
      Kogo ty w pracy po twarzy bilas? Swojego Chlopa?
      • boo-boo Re: GUPIE te chłopy 15.12.06, 21:08
        Na szczęście nie mojego-jednego takiego smarkatego co to mamusia go nie
        nauczyła jak się nalezy do kobiet nie zwracać
    • ciociapolcia Re: GUPIE te chłopy 15.12.06, 12:36
      Wy chyba nie macie co w pracy robic... ;P
      • jaonmy Re: GUPIE te chłopy 15.12.06, 12:51
        nie.... co prawda nie wiem gdzie jest boo boo ale jesli w anglii to tu sie tak
        pracuje :)))
        a gluchy telefon to podstawa bo obgadywanie blizniech, wspolpracownikow tudziez
        wszelkie towarzyskie ploty to ulubione hobby tubylcow (to sie tu nazywa byc
        SOCIAL ;))
        • ciociapolcia Re: GUPIE te chłopy 15.12.06, 12:55
          Eeee, to ja wole nasze polskie narzekanie. :)
          • jaonmy Re: GUPIE te chłopy 15.12.06, 12:58
            ja tez... i w zwiazku z tym jest okrutnie anty-social, ale przeciez my tam na
            dzikim wschodzie pojecia o kulturze nie mamy, czyz nie? ;-)
            • ciociapolcia Re: GUPIE te chłopy 15.12.06, 13:02
              Ba! Nadal polujemy na mamuty! :)
              • kathi_joe Re: GUPIE te chłopy 15.12.06, 13:34
                no i niezapomnij o wdziankach ze skory. A prawdziwy barbarzynca je czekolade
                tylko w urodziny, a nie zapominajmy ze my cala niedziele plackiem w kosciele
                lezymy! Acha i ja sie przez niemiecka granice przejezdaza to po polskiej
                stronie dlugo, dlugo nic a potem pojawiaja sie pierwsze chaty. Pozostalosci po
                Mieszku pierwszym...
                Dziekuje
                • jaonmy Re: GUPIE te chłopy 15.12.06, 13:44
                  skory to koniecznosc bo przeciez u nas polarne niedzwiedzie hasaja po
                  ulicach... za to sie ostatnio dowiedzialam ze anglicy sa zawsze tacy
                  OVERDRESSED w porownaniu do innych nacji... jessu.. dobrze ze wowczas zdazylam
                  przelkac co mialam w ustach bo prawie trupem padlam z wrazenia... jachyba nie
                  na tej wyspie jestem?!
                  • kathi_joe Re: GUPIE te chłopy 15.12.06, 13:51
                    Ja bylam w Irlandii, i Irlandczyc nie naleza do ludzi, ktorzy sa Overdresssed
                    bo czesto maja malo na sobie i nie wazne czy wieje, pada..Zyja wedle
                    zasady....Bo to tylko 30 minut do Pabu a jak sie napija to i tak kortke
                    zgubia...he he
                    • kathi_joe Re: GUPIE te chłopy 15.12.06, 13:57
                      Aha...JAk moj wujek(niemiec) jechal do Polski po raz pierwszy ( zanim ozenil
                      sie z moja ciotka)to jego znajmi pytali sie po powrocie gdzie robil siku/kupke
                      i czy bylo mu zimno jak musial zalatwiac sie w Budce na podworku... Byli w
                      szoku jak sie okazalo, ze ciotka ma super chate w Polsce, odzielnna toalete i
                      lazienke. I nie musi dzielic jej z ze wszytkimi rodzinami w bloku...heheh
                    • jaonmy Re: GUPIE te chłopy 15.12.06, 14:34
                      dobre :))
                      tu tak samo wlasciwie, w zimie nikt nie ubiera nic na siebie wychodzac na
                      impreze a sezon na sandalki trwa caly rok na okraglo
                      a overdressed bylo powiedziane akurat w sensie ze duzo lepiej (bardziej
                      elegancko, efektownie, modnie, trendu itp itd)... szok!
                      • kathi_joe Re: GUPIE te chłopy 15.12.06, 15:48
                        sandalki...Ze one nie maja problemow z nerkami...szok, ale oni to od malego
                        przyzwyczajeni. Nasze mamay ubieraly nas w cieple kurty, rajstopy pod spodnie i
                        trzy podkoszulki pod golfem...Mozna poznac , kto jest z Wyspy a kto przyjechal
                        z dzikiego wschodu,he he
                        • rzaba10 Re: GUPIE te chłopy 15.12.06, 18:09
                          Sandalki na topie bo buciki maja sznurowadla,trzeba umiec zaplatac i sie
                          schylic,ot co!A nabralyscie juz doswiadczenia w myciu rak pod dwoma kranikmi?
                          W jednym za goraca,w drugim zimna.
                          • ciociapolcia Re: GUPIE te chłopy 15.12.06, 19:40
                            Te kraniki...
                            Zawsze zastanawialam sie co za debil to wymysli... ;P
                            Sandalki? Hehehe, zima to sie RELAXY nosilo. :)))
                            • verte34 Re: GUPIE te chłopy 15.12.06, 20:47
                              Kiedy mieszkałam w Hiszpanii, te durne pytania o białe niedźwiedzie i język
                              urzędowy rosyjski itd. na zmianę mnie przygnębiały i doprowadzały do szału, i
                              kiedys dla higieny umysłowej zaczęłam opowiadać jakies skrajne gupoty, ale
                              miałam zabawę :D
                              Pewnie do dzisiaj w mieście Vitoria święcie wierzą, że w Polsce ludzie sypiają
                              w trumnach i myją ręce piaskiem aż stają się czerwone i lśniące, heheeee...
                    • boo-boo Re: GUPIE te chłopy 15.12.06, 21:11
                      Tu w UK, grudzień, styczeń piździ-ale mrozu nie mam co najwyżej mroźny wiatr,
                      że ja z domu bez czapki nie wyjdę, a listonosz co?, w spodenkach na rowerze
                      zapiernicza-zawsze
                      • jaonmy Re: GUPIE te chłopy 20.12.06, 17:39
                        booboo, ja mam podobnie... a najgorsze jest w tym wszystkim to, ze lasie
                        naookolo oczywiscie megasexy w tych sandalkach, sukieneczkach etc. a my qrna
                        co?! w szaliku i czapce?! kiszka... :((
        • boo-boo Re: GUPIE te chłopy 15.12.06, 21:08
          Dokładnie - tu jestem UK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka