to-wlasnie-ja 15.12.06, 19:52 do dupy. I bardzo Ci dziekuje Ciociupolciu za to forum, gdzie moge to napisac i tylko tyle. Nie musze nic tlumaczyc i wyjasniac. Ale mi dzis zle..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boo-boo Re: Ale mam dzis nastroj 15.12.06, 21:20 Ja też, trzeci dzień z kolei poszłam do polskiego sklepu który otworzyli u mnie na dzielnicy-2 minuty od mojego domu po wędlinkę bo mi się krakowska sucha przejadła, a ta mi za ladą znowu tekst "jeszcze na zapleczu nie wycenione, ale jest krakowska bardzo dobra"-i tak od trzech dni-kurwa mam nadzieję że ta krakowska na własnych nogach im z chłodni wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Ale mam dzis nastroj 15.12.06, 21:28 Moze Ci jakas paczke na swieta podrzucic? :) Smalec, kapusta kiszona, sledzie w occie, ogorki kiszone, salceson? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: Ale mam dzis nastroj 15.12.06, 21:32 No z resztą nie mam problemu inne sklepy w innych dzielnicach Londynu też są tylko każda wymówka jest dobra żeby się tam nie kopsnąć bo mi się nie chce, tylko jak słyszę "krakowska sucha, a reszta na zapleczu i nie wyceniona.." nie wiem czekają aż zzielenieje ta reszta? Kurwa i tak od poniedziałku w h... lecą a ja chcę szynkęęęęę i już Odpowiedz Link Zgłoś