paola80 19.12.06, 09:55 Potrzebuję pomocy . Nie wiem co można kupić w prezencie 15 - latce , która nosi glany i słucha rege . Pomóżcie , ja na prawdę nie wiem co można takiej dziewczynie kupić . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 10:36 Może jakaś bielizna w moro:) Witaj Paola:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 10:37 Witajcie dziewuszki:) Takiej pietnastolatce to moze mp3 player:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 11:30 Bieliznę pewnie już nie jedną taka ma;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 10:38 khinga napisała: > Może jakaś bielizna w moro:) > > Witaj Paola:))) 0,5 kg marihuany :)) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 12:41 No to mi pomogłyście :) Dzięki za dobre chęci , mp3 to ona już ma a bielizna w moro ? hm....a gdzie ja kupie bieliznę w moro ? Cześć dziewojki ! Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 12:43 Paola, zrob wywiad na ulicy i przedstaw sie jako dziennikarka, wszystkie Ci zaraz wyjawia swoje sekrety:)))) Powodzenia w szukaniu, kto szuka....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 12:57 Co ja bym zrobiła bez Twoich wskazówek :) Ściskam serecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 12:58 Jeszce lepiej byloby z kamera (moze byc atrapa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 13:00 Paolcia, pozdrawiam Cie przedswiatecznie i zycze Ci szampanskiego Sylwestra! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 13:13 Dzięki kochana , ja Tobie również moc najwspanialszych życzeń przesyłam, bo nie wiadomo czy się jeszcze usłyszymy - jade w delegacje i moze mnie tu już nie być . A aparat właśnie sobie kupiłam ale nie wiem jak to się obsługuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Drogie koleżanki ! 20.12.06, 17:16 W takim razie zycze Ci milego czytania instrukcji obslugi i zrozumienia jej, (zwlaszca kiedy jest przetlumaczona przez jakiegos "debila " z innego jezyka...roznie to bywa...) Co o Swiat to i Tobie zycze udanych i radosnych, oraz wesolego Sylwestra:)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 13:13 paola80 napisała: > No to mi pomogłyście :) Dzięki za dobre chęci , mp3 to ona już ma a bielizna w moro ? hm....a gdzie ja kupie bieliznę w moro ? Cześć dziewojki ! Paola, w każdym sklepei z bielizna dostaniesz:)) W Triumph'ie na pewno:) W sobote byłam na zakupach i widziałam takie bokserki dla faceta:DD Rewelacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 13:15 Kinguś , czy Ty oszalałaś, 15-latce bieliznę z Triumpha ;)? No nie będe aż tak dobra ! Muszę coś innego wymyślec :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 13:54 To było jedno wyjście z wielu;) W lumpexie na pewno znajdziesz :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 14:18 Eee kobieto nie masz dzis nastroju? Ja próbowałam tylko pożartować:) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 15:05 A to to był żart ? Widzisz kiedyś Nezja albo Neita napisał mi tak, nie pamietam dokładnie ale to było coś w stylu : jak żartuje to pisze literkami pisanymi a jak nie żartuje to drukowanymi - bo ja mam problemy żeby odróżnic żart od nieżartu :( Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 15:13 Pamietam...zmijki;))) Ok..to Ci powiem,że wtedy ja piszę znaczki internetowe, typu ":P" czy ";)". Tak na marginesie...może jednak coś znajdziesz w tym Pewex'ie, hiehie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 17:46 paola80 napisała: > A to to był żart ? Widzisz kiedyś Nezja albo Neita napisał mi tak, nie pamietam > > dokładnie ale to było coś w stylu : jak żartuje to pisze literkami pisanymi a > jak nie żartuje to drukowanymi - bo ja mam problemy żeby odróżnic żart od > nieżartu :( To nie ja hehe;p;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 19:41 neita33 napisała: > Ja też nie hehehe;-) Czyli wszystko jasne to nie my , wiewióra zmysla haha;-))));p. Witaj Neiciu:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 20:16 Ona zawsze jazdy miała, tak jak z tymi kosmitami hahaha, pamiętasz ? ;)) ps.tylko mi się tu, Ruda Kito nie obrażaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 20:20 Kosmitów widziała? hahahha;-)hym chyba mnie ominęło to w takim razie ;-( ps: obrazi sie - masz jak w banku hahahah;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 20:31 Bo Ty babciu już zbyt sędziwa jesteś i skleroza nie pozwala Tobie pamiętać wydarzeń sprzed półtora roku ;P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 20:46 I jak tu być zdrowym psychicznie, mając taką mamusię...:P A w lesie ciemno ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Drogie koleżanki ! 20.12.06, 16:46 neita33 napisała: > I jak tu być zdrowym psychicznie, mając taką mamusię...:P > > > > A w lesie ciemno ? ;) Dopiero teraz przeczytawszy , zajarzyłam o co pytałas heh;-) W lesie latarnie postawili hehehhe, wiec całkiem jasno ;-)))))nawet bardzo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Drogie koleżanki ! 20.12.06, 17:03 Ach....te stuwatowe żarówki....po nocach spać nie dają....;ppp Ale to dobrze, bardzo dobrze, bo już się martwiłam, że będziesz musiała po techników z elektrowni dzwonić ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 13:54 ...Kupiłam:))) i jeszcze czarne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Drogie koleżanki ! 19.12.06, 14:10 To dla jednego czy dla dwóch?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Do Pan N i nie tylko ! 20.12.06, 08:17 Oczywiście ,że się nie obraziłam ! Ale widocznie też mam skleroze bo nie pamiętam żadnych KOSMITÓW :)))))) Wysilam się i myślę ale nic mi się nie przypomina !!!!!!!!! Natomiast pamiętam że to któraś z Was wariatek pisała mi jak mam odróżnić żart od nie żartu :) Na bank któraś z Was.Ale to nic, raz do roku kura pierdzi ! Fajnie że się odezwałyście , jeszcze fajniej jest jak miliczycie ;) ( :P - niech mi ktos powie co oznacza ta mina bo nie wiem ) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Do Pan N i nie tylko ! 20.12.06, 09:37 Ja probowałam wczoraj Tobie wytłumaczyć,ale nie wiem, czy zrozumiałaś;)) Dzień dobry Paolla:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Do Pan N i nie tylko ! 20.12.06, 09:44 Zakumałam , chociaż dopiero po 50 min ale zakumałam :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Do Pan N i nie tylko ! 20.12.06, 09:57 A widzisz....jednak nie jesteś taka gooopia;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Do Pan N i nie tylko ! 20.12.06, 10:01 no dobrze że buźka była bo .....lepiej nie myślec :) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Do Pan N i nie tylko ! 20.12.06, 16:50 Paolko ales mnie rozbawiła dzis ;-)blondyno;p;-).Masz jak w banku , ze w godzinach Twojej bytnosci tu- ja milczec bede jak grób. Odpowiedz Link Zgłoś