aga1231 02.10.02, 12:18 Ostatni okres miałam 19 sierpnia, w niedzilę 29 września robiłam test ciążowy, który wyszedł pozytywnie. Jednak dzisiaj dostałam miesiączki? Czy to mozliwe, że będąc w ciązy dostałam okresu? Błagam o pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asja2 Re: pomocy!!!! 02.10.02, 12:26 biegnij szybko do lekarza, to mogą byc plamienia, które nie wróżą nic dobrego, nie lekceważ tego pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
apolka Re: pomocy!!!! 02.10.02, 12:41 Tak, to bardzo możliwe. Dla pewności zrób test. "Miesiączkę" w ciąży mozna mieć parę razy. Mam nadzieję, że to dla Ciebie dobra wiadomość? Pozdrawiam. apolka Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: pomocy!!!! 02.10.02, 13:12 Idź do lekarza, bez względu na to, co to oznacza, musisz to sprawdzić. Wygląda raczej na wczesne poronienie, co się zdarza dosyć często. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: pomocy!!!! 10.10.02, 13:45 myslę,że to nie miesiaczka, a krwawienie, które może byc objawem nawet rozpoczynającego się poronienia. Stad konireczna jak najszybsza wizyta u ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś