Dodaj do ulubionych

napijmy sie ..

20.12.06, 16:25
szampana ..
kto otwiera ?
Obserwuj wątek
    • bettina75 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:27
      jak Ci sie chce...... to moze jestes w blogoslawionym stanie?:)))
    • mistamef Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:27
      justynella napisała:

> szampana ..
      > kto otwiera ?
      >

To juz pora, chyba cos przespalem .....
      • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:29
        tylko jak zaczniemy dzis to czy wystarczy nam do 31:)
      • girl32 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:29
        Nie spij tyle:P
        • mistamef Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:32
          girl32 napisała:

> Nie spij tyle:P

ostatatnio i zapomina mi sie i przysypia ... zle ze mna ...
          • girl32 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:33
            mistamef napisał:

> girl32 napisała:
            >
            > > Nie spij tyle:P
            >
            > ostatatnio i zapomina mi sie i przysypia ... zle ze mna ...
            >
            Oj bardzo źle,jeszcze prześpisz coś ważnego:)
            • mistamef Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:35
              girl32 napisała:

> Oj bardzo źle,jeszcze prześpisz coś ważnego:)
              >

najwazniejszego napewno nie przekimam ..
              a to cigle przedemną ...
              • girl32 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:42
                O!
                To jest spoko podejście do życia,gratuluję:)
                • mistamef Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:51
                  girl32 napisała:

> O!
                  > To jest spoko podejście do życia,gratuluję:)

Kazdy radzi sobie jak potrafi ... ja jestem optymista ,,,
                  • girl32 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:56
                    A zarażasz tym ....
                    • mistamef Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:04
                      girl32 napisała:

> A zarażasz tym ....

nie ta jak myslisz hehe ...
                      • girl32 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:06
                        A skąd Ty wiesz co ja myśle;)))
                        CO?
                        • mistamef Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:09
                          girl32 napisała:

> A skąd Ty wiesz co ja myśle;)))
                          > CO?

tak telepatycznie ...
                          • girl32 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:10
                            ;)
                            No dobra,schodzę na ziemię:P
                            • mistamef Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:11
                              girl32 napisała:

> ;)
                              > No dobra,schodzę na ziemię:P

ale to jest zarazliwe ... rzeczywiscie ...
                              • girl32 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:13
                                Ale tak bardzo,bardzo...?
                                • mistamef Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:15
                                  girl32 napisała:

> Ale tak bardzo,bardzo...?

Lecz nie na odleglosc - to sie jedynie udziela - nie przchodzi jak zarazki ...
                                  • girl32 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:19
                                    Czyli jestem bezpieczna?;)))
                                    • mistamef Re: napijmy sie .. 20.12.06, 21:44
                                      girl32 napisała:

> Czyli jestem bezpieczna?;)))

jest , jest , ale nieraz lepiej przed nadmiarem sie zabezbieczec ...
                                      ,,,thx za relax ... @ -
                                      • girl32 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 21:49
                                        Spokojnie nie boję się:)
                                        Nie ma za co;)
                                        • mistamef Re: napijmy sie .. 20.12.06, 21:50
                                          girl32 napisała:

> Spokojnie nie boję się:)
                                          > Nie ma za co;)

Kilka extra.
                                          • girl32 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 21:51
                                            Tylko kilka?
                                            • mistamef Re: napijmy sie .. 20.12.06, 21:56
                                              girl32 napisała:

> Tylko kilka?

z 24 kilka mnie rajcuje ,,. moze nie mam wszystkiego bo mam mała skrzynke....
                                              ale pewno jest wszystko bo pp nie otwarlby sie nie kompletny ...
                                              • girl32 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 21:58
                                                No cóz ilu ludzi tyle gustów,ale zaskoczyłeś mnie...nie wiediała,że jest ich
                                                24:)
                                                • mistamef Re: napijmy sie .. 20.12.06, 21:59
                                                  girl32 napisała:

> No cóz ilu ludzi tyle gustów,ale zaskoczyłeś mnie...nie wiediała,że jest ich
                                                  > 24:)

zobacze sciagam jeszcze raz ... moze jest wiecej ....
                                                  • mistamef Re: napijmy sie .. 20.12.06, 22:02
                                                    mistamef napisał:

> zobacze sciagam jeszcze raz ... moze jest wiecej ....
                                                    >
                                                    tylko 24 szkoda a myslałas , ze ile ....
                                                  • girl32 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 22:07
                                                    Nie zastanawiałam się nad tym...,ale może ja policzę swoje:)
                                                  • girl32 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 22:02
                                                    Nic więcej być nie może ,bo to była jedna całość.
                                                  • mistamef Re: napijmy sie .. 20.12.06, 22:08
                                                    girl32 napisała:

> Nic więcej być nie może ,bo to była jedna całość.

Skad wiesz, ze lubie foto - telepatia ...?
                                                  • girl32 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 22:14
                                                    Telepatia.Chcesz wiecej?
                                                  • mistamef Re: napijmy sie .. 20.12.06, 22:22
                                                    girl32 napisała:

> Telepatia.Chcesz wiecej

wystarczy . przynajniej na razie ...
                                                  • girl32 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 22:24
                                                    Tez tak myślę:)
                                                  • mistamef Re: napijmy sie .. 20.12.06, 22:27
                                                    girl32 napisała:

> Tez tak myślę:)

jak widzisz taka telepatia fajna sprawa ... bo i radosc mozma komus na odleglosc zrobic ....
                                                  • girl32 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 22:34
                                                    Jednak moja jakaś niedopracowana,bo czasem zawodzi.
                                                  • mistamef Re: napijmy sie .. 21.12.06, 02:07
                                                    girl32 napisała:

> Jednak moja jakaś niedopracowana,bo czasem zawodzi.

Hehe - Praktyka czyni mistrza ... w kazdej dziedzinie ...
    • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:30
      Ja moge otworzyć i rozlać w lampeczki:)) W sumie juz kończę pracę:)
      • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:31
        ja jestem na chorobowym ale kieliszeczek nie zaszkodzi:)
        • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:33
          Jedna lampeczka na pewno dobrze Ci zrobi i troszke rozgrzeje:))
          • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:36
            mam taka cichutką nadzieję że rozgrzeje
            tylko żebym nie chciał wiecej:)
            jak rozlejesz a zostanie to schowaj:D
            • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:38
              Nie pozwolę Tobie na więcej...schowam na później, gdy wyzdrowiejesz:)
              • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:40
                o rany nie do tej pory już wywietrzeje:(
                • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:40
                  Rany! taki chory jesteś? Mam dobry sposób, by nie wywietrzał:)
                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:41
                    a może po kieliszeczku codziennie w nałóg nie wpadne i trunek sie nie zmarnuje:)
                    • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:45
                      W nałóg może nie,ale choróbsko może dłużej Cie trzymać:)
                      • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:47
                        co tam choróbsko
                        dłużej w domku posiedzę :)
                        • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:51
                          Jeżeli służy Tobie choroba to po kieliszeczku dziennie możemy wypić:)
                          • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:53
                            choroba nie służy ale przyczynia sie do wypoczynku od pracy:(
                            ale koliduje z innymi ciekawszymi zajęciami:)
                            ale kieliszeczek nie koliduje z niczym
                            • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:03
                              Kieliszeczek szmpana wprowadza w miły nastrój:)
                              Echhh, z jednej strony zazdroszczę Tobie odpoczynku od pracy. Ja po powrocie z
                              tygodniowego urlopu mam zawalone biurko papierami:(
                              • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:05
                                krakałem o tym zwolnieniu juz kilka tygodni temu
                                miałem jednak nadzieje że przydaży sie w styczniu a nie teraz ale co tam :)
                                Jeden kieliszek wprowadza w dobry nastrój a drugi rozpoczyna rozmowe
                                • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:08
                                  Mnie do rozmowy nie musisz upajać druga lampką:)
                                  Jakies specjalne plany sa na styczeń?
                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:10
                                    zle mnie zrozumiałas upajac nic z tego
                                    w styczniu są ferie i chciałbym pojechać na obóz sportowy a nie wiem czy
                                    dostane urlop:(
                                    • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:15
                                      Napisałeś rozpoczyna rozmowę...dlatego napisałam,że nawet przy pierwszym
                                      rozmawiam;))
                                      Ja planuje wyjazd na przełomie marca i kwietnia i tez nie wiem, czy dostane
                                      urlop:( Dopiero 2 tygodnie temu wróciłam z niego.
                                      • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:17
                                        napisałem ale nie myslałem o upajaniu a rozmowa to zupełnie inna sprawa
                                        do Twojego urlopu jeszcze mnóstwo czasu a mnie zostało juz niewiele
                                        tutaj ferie są juz 15 stycznia:(
                                        • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:29
                                          Tyle, że urlop to nie taka prosta sprawa,tzn. częsty urlop.
                                          Planujesz obóz sportowy w Polsce?:)
                                          • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:32
                                            tak z dziećmi które próbują swych sil w siatkówce :)
                                            • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:34
                                              A tato bedzie kibicował?:)

Kiedyś grałam w siatkówkę:)
                                              • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:36
                                                też ale przede wszystkim pomagał w treningu :)
                                                • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:38
                                                  Surowa reka trenera:)
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 23:29
                                                    jeszcze nie trenera ale może już niedługo cos z tego bedzie
                                                    a wtedy niech świat sie boi:D:D:D:D
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 23:37
                                                    Łooo matkooo,aż podskoczyłam na moim foteliku ze srachu :PP
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 23:42
                                                    :( na mój widok
                                                    no ładnie a mamusia mówiła że nie jest ze mną az tak zle:(
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 23:50
                                                    Widok nie,ale groźbe trenera;)
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 23:56
                                                    ee nie jestem łagodny i raczej wyrozumiały
                                                    a i widok znosny chyba:)
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 21.12.06, 00:00
                                                    Idę w objęcia Morfeusza:)
                                                    Kolorowych snów...dobranoc:)
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 21.12.06, 00:05
                                                    niech morfeusz delikatnie Cie obejmuje tak aby przebudzenie nie było bolesne
                                                    dobranoc:)
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 21.12.06, 07:06
                                                    Morfeusz był tak delikatny i czule przytulał, ze zaspałam do pracy:(
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 21.12.06, 10:42
                                                    hmmm no to chyba całkiem niezle
                                                    tylko cieszyć się z takiego morfeusza i pilnować :)
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 21.12.06, 10:45
                                                    No nie wiem czy całkiem nieźle...poranek na wariata.
                                                    Tyle,że jak sie przebudziłam Morfeusza już nie było:(
                                                    Sen...
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 21.12.06, 10:47
                                                    poranek na wariata ale jak szybko postawił na nogi:)
                                                    a morfeusz no niestety ma to do siebie że jak sie otwiera oczy to umyka;)
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 21.12.06, 11:14
                                                    Ojj bardzo szybko postawił mnie na nogi:) Czego dowodem są worki pod oczami;)

A jak zdróweczko?:)
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 21.12.06, 12:05
                                                    to przecież mozna skorygowac odpowiednimi zabiegami ksmetycznymi :)
                                                    tak czytałem:)
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 21.12.06, 14:05
                                                    Bez przesady...te worki to tylko rano. Teraz wszystko w normie:)
                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:42
                    a jeki to sposób bo tez jestem ciekaw:)
                    • justynella Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:45
                      nic mi nie jest
                      jeszcze nie Sylwester
                      ot mam smaka :)
                      • mistamef Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:54
                        justynella napisała:

> nic mi nie jest jeszcze nie Sylwester ot mam smaka :)
                        >
                        Od razu tak trzeba bylo , juz myslałem, ze cos przespalem .....
                    • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:45
                      leniwykot napisał:

> a jeki to sposób bo tez jestem ciekaw:)

Niech to pozostanie moją tajemnicą:)
                      • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:49
                        no dobrze jak tajemnica to tajemnica
                        ale czy jest jakis sposób aby poznać skuteczność tego sposobu:)
                        • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:54
                          Jak wspomniałam to tajemnica:)
                          Chciałeś codziennie po lampce, więc sposobu nie poznasz:)
                          • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 16:55
                            o rany ale sie wkopałem:(
                            a teraz zmienić zdanie nie wypada więc poczekam na nastepna buteleczke:)
                            • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:04
                              Następna buteleczka pewnie juz nie długo...Sylwester za pasem:)
                              • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:07
                                no tak ale w sylwestra to szampanik nie będzie miał okazji żeby zostać
                                odstawionym na pózniej :)
                                • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:09
                                  Zawsze mozna z ostatniej butelki zostawic na poźniej choc na dwie lampki:)
                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:11
                                    tym bardziej że te ostatnie czasami potrafia niezle narozrabiać :)
                                    • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:17
                                      Tutaj zgodzę sie z Tobą:) Chociaż ja grzeczna dziewczynka:)
                                      • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:19
                                        a ja grzeczny chłopczyk:)
                                        i dlatego nie piję ostatniego :)
                                        • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:30
                                          Boisz się swojej reakcji? :)
                                          • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:33
                                            reakcji nie jestem słodziutki jak cukiereczek, ale boję sie że nie będę
                                            pamietał co sie działo a ja bardzo lubię wspominać miłe chwile:)
                                            • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:37
                                              dziś uciekam :)
                                              pa
                                              • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:39
                                                Ja też...ide do domku:)
                                                pa
                                                • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 23:28
                                                  wróciłem ale tu juz pusto sie zrobiło no nic jutro też jest dzień i następny
                                                  kieliszeczek:)
                                                  ale generalnie to wole piwko:)
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 23:40
                                                    Pusto??...chociaz zaraz zmykam do łóżeczka:) Zimno mi w stópki,brr!

ale generalnie wole gin z tonikiem lub winko:)
                                                  • zaza7 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 23:42
                                                    No to ja mam piwko, Tyskie zresztą. I mam handrę, więc skoczę po jeszcze jedno.....
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 23:45
                                                    oj lubie tyskie ale ponad wszystko stawiam pilsnera urquela:)
                                                  • zaza7 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 23:54
                                                    nie mam!!! Pilsnera, mam Tyskie, ale piwko tak w ogóle jest ok. Poza tym może
                                                    zastąpić termoforek albo skarpetunie!!!! Na mnie to działa!!
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 23:57
                                                    Ok..poprosze Tyskie:) Jedno tylko zdrażni człowieka;))
                                                  • zaza7 Re: napijmy sie .. 20.12.06, 23:58
                                                    No i o to chodziło. Od razu humorek mi się poprawia.
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 20.12.06, 23:44
                                                    drinkuś do łóżeczka a termofor w stópki i jest super:)
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 23:53
                                                    Jeden tylko mnie zdrażni:)
                                                    Jak już preferuję skarpetki, niż termofor:)
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 21.12.06, 00:01
                                                    a skarpetki takie z oddzielnymi paluszkami czy raczej normalne :)
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 21.12.06, 00:04
                                                    Raczej normalne:)Chociaż nie sprzeciwiam się czemuś nowemu/innemu:)
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 21.12.06, 00:06
                                                    fajnie wyglądają ale musze sie przekonać jak sie w czymś taki chodzi:)
                                                  • zaza7 Re: napijmy sie .. 21.12.06, 00:10
                                                    Ten leniwy kot przypomniał mi, że koty chodzą samopas wię pora spać! Dobranoc
                                                    piwosze Tyskiego. Mnie juz ono utula. Zamknę tylko swojego "łapkota" i spać.....
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 21.12.06, 07:03
                                                    leniwykot napisał:

> fajnie wyglądają ale musze sie przekonać jak sie w czymś taki chodzi:)

Racja. Zaryzykuję...kupię sobie pod choinkę i sprawdzę jak się w czyms takim
                                                    chodzi:)
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 21.12.06, 10:41
                                                    a nie lepiej mikołajowi wszechwiedzącemu podpowiedzieć:)
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 21.12.06, 10:47
                                                    już wykorzystałam swój limit:(
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 21.12.06, 10:49
                                                    oooo to On też ma limity:(
                                                    nie ma sprawy ja mam jeszcze sporo niewykorzystanego to mogę Ci odstapic
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 21.12.06, 11:16
                                                    Kupisz mi skarpetki?:-)
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 21.12.06, 12:07
                                                    jasne że tak tylko musze znać rozmiar i adres gdzie wysłac
                                                    hmm ale dojda po świetach :)
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 21.12.06, 14:07
                                                    Mam nadzieje, że nie rzucasz słów na wiatr:)
                                                    Mogą byc nawet po świętach. Będe wiedziała,że to prezent świateczny:)
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 21.12.06, 22:57
                                                    nie rzucam słów na wiatr:) jeśli jesteś zdecydowana to poproszę o dane i
                                                    rozmiar i jakie maja być z paluszkami czy bez:)
                                                    powiedziałem i zrobie:)
                                                    jak się zdecydujesz to isz na moja poczte:)
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 21.12.06, 23:22
                                                    Wcześniej juz wspomniałam jakie skarpetki mnie interesują:) standardowych mam
                                                    całą szafkę:)
                                                    Mam nadzieję,że gust masz dobry:)
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 21.12.06, 23:29
                                                    o rany teraz to mi ćwieka zabiłas
                                                    nie znam cie nie wiem co lubisz czego nie zupełnie nic nie wiem
                                                    a gust to bardzo indywidualna kwestia i podobno o nim sie nie rozmawia:)
                                                    ale dołożę wselkich starań żeby było oki:)
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 21.12.06, 23:39

Lubię niespodzianki:)) To one sprawiaja najwieksza radość:)
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 21.12.06, 23:43
                                                    muszę poczytać Twoje posty może cos sie z nich dowiem:)
                                                    przynajmniej to czy lubisz żart i zabawę :)
                                                    ja również uwielbiam niespodzianki ale tylko te miłe na niemiłe wole być
                                                    przygotowanym :)
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 21.12.06, 23:56
                                                    Wystarczy, że mnie zapytasz:) W skrócie: lubię żart, dobrą zabawę i śmiech:)
                                                    Oczywiście jeżeli jest na to odpowiedni czas, jak ze wszystkim:) To sobie
                                                    troszke poczytasz;)
                                                    Chyba najczęściej na niemiłe niespodzianki jesteśmy nie przygotowani:(
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 22.12.06, 00:03
                                                    oki no to teraz poproszę o rozmiar i namiar i bedę czynił wszystko zebyruszyć
                                                    me lenistwo z posad i wypełnić dane słowo:)
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 22.12.06, 00:05
                                                    czy morfeusz ma damski odpowiednik?
                                                    bo czuję jakieś ramiona wątłe na swych plecach i delikatnie oczka sie zamykają
                                                    a nie chciałbym sie przekonać że to on a nie ona:D
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 22.12.06, 00:08
                                                    Kazdy z nas ma swojego Morfeusza:)

Nie pozwolę Tobie zasnąć :DD
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 22.12.06, 00:11
                                                    a dlaczego nie pozwolisz:)
                                                    chyba jednak muszę bo coś czuje ze mam przed soba ciężki dzień:(
                                                    ale możemy pertraktować:)
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 22.12.06, 00:14
                                                    Nie pozwolę, bo mam ochotę na lampke szampana:) ale ok, nie zmuszam Cię. Ja mam
                                                    jutro wolne,więc pośpię:))
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 22.12.06, 00:12
                                                    Nie powiem...jestem pod wrażeniem:)
                                                    Rany,żebym nie miała Cię na sumieniu,jak tak zaczniesz się poświęcać:)
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 22.12.06, 00:15
                                                    pod wrażeniem
                                                    nie pojmuję czego lub kogo bo chyba nie mnie masz na myśli:)choć byłoby miło
                                                    na sumieniu nie bdziesz miała bez obaw poprostu myślę że wiem co mnie jutro
                                                    spotka a że raczej mam pesymistyczne przeczucia to już sie boję :)
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 22.12.06, 00:19
                                                    jestem pod wrażeniem Twoich starań:)
                                                    A na sumieniu,nie z powodu jutrzejszego dnia,a poświęcenia w sprawie
                                                    skarpetek:) Jesteś chory,więc...sam rozumiesz. No chyba,że już ozdrowiałeś:)
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 22.12.06, 00:21
                                                    o rany a juz miałem nadzieje że ja takie wrażenie na Tobie wywarłem:)
                                                    nie aż tak chory żeby nie spełnic obietnicy :)
                                                    mogę chodzić ledwo bo ledwo ale moge więc wszystko jest do załatwienia:)
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 22.12.06, 00:29
                                                    Sprawdzę po skarpetkach, co z tym wrażeniem:)
                                                    Jeszcze zasłabniesz w drodze do sklepu i co wtedy???;) Wcale nie otrzymam
                                                    skarpetek:(
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 22.12.06, 00:34
                                                    no dobra to ja rano sprawdzam @ czy coś na mnie czeka :) a teraz ide lulu oddać
                                                    sie swemu morfeuszkowi bo rano jak mówiłem moge mieć ciężko trzymaj kciuki
                                                    chociaż z drugiej strony co ma byc to będzie
                                                    dobranoc
                                                    milo Cie poznać:)
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 22.12.06, 00:44
                                                    Mnie także miło:)
                                                    Pomimo wszystko trzymam kciuki:) Powodzenia i czekam na relacje czy wszystko
                                                    ok:)

Dobranoc:)
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 22.12.06, 08:28
                                                    kiepski ten mój morfeusz trzymał mnie w ramionch tylko do 4 rano i chyba musi
                                                    mnie strasznie nie lubić bo zamiast miłych snów dał mi potężny ból głowy :(
                                                  • leniwykot skarpetki kolorowe z palcami:) 22.12.06, 17:27
                                                    no i nie ma rozmiaru nie ma namiaru :( smutno mi strasznie
                                                    kupiłem skarpetki ale wobec takiego obrotu sprawy postanowiłem że zostawie je
                                                    sobie bo ładne:)
                                                    ciężko bo ciężko ale weszły na mą malutką(46) stópke i.....
                                                    niestety nie wytrzymały napięcia :(
                                                    chyba za małe:D:D:D:D
                                                  • monnia3 Re: skarpetki kolorowe z palcami:) 22.12.06, 17:29
                                                    ale na moją malutką stópkę byłyby w sam raz:)))
                                                  • leniwykot Re: skarpetki kolorowe z palcami:) 22.12.06, 17:33
                                                    aaaa widzisz niestety spóżniłas sie po skarpetkach pozostał tylko rachunek:)
                                                    musisz poczekać na zajączka może on przyniesie:)
                                                  • monnia3 Re: skarpetki kolorowe z palcami:) 22.12.06, 17:34
                                                    to ja poproszę cieplutki szlafroczek w misie:))))
                                                  • leniwykot Re: skarpetki kolorowe z palcami:) 22.12.06, 17:40
                                                    na zajączka ? przeciez to juz sie cieplutko robi i lepiej bez szlafroczka ;)
                                                  • khinga Re: napijmy sie .. 22.12.06, 21:32
                                                    leniwykot napisał:

> kiepski ten mój morfeusz trzymał mnie w ramionch tylko do 4 rano i chyba musi
                                                    > mnie strasznie nie lubić bo zamiast miłych snów dał mi potężny ból głowy :(

Upsss...chyba musisz zmienic Morfeusza:) Mój nie chciał mnie wypuścić ze swych
                                                    objęć...do 11.30:)) Mmm :DD
                                                  • leniwykot Re: napijmy sie .. 23.12.06, 02:40
                                                    zdecydowamie tak:)
                                                    zwolni e go dzis z misji nadwornego usypiacza i przyjmę kogos innego:)
                                            • khinga Re: napijmy sie .. 20.12.06, 17:37
                                              Miłe chwile...a zwłaszcza po szampanie:))
                                              he, kto nie lubi wspominać...
                                              Wystarczy jedną lub dwie lampki zostawic na poźniej, a wtedy na pewno będziesz
                                              miał co wspominać:)
    • scat030 Re: napijmy sie .. 26.08.07, 22:08
      :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka