Dodaj do ulubionych

Badzia się nudzi............................ ......

27.12.06, 21:42
..............................................................................................................................................
Obserwuj wątek
    • aanneett Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 21:57
      cholernie nudno w tym kopytku, kaowiec znów się opierdala...
      • bad_habit Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 22:04
        niom, chyba zaraz Wikinga zaczepię na Skype i go podenerwuję trochę
      • makbrajd Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:06
        aanneett napisała:

> cholernie nudno w tym kopytku, kaowiec znów się opierdala...

nastrój świateczny widzę się udziela jeszcze;)
        • bad_habit Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:07
          taaaaaaaaaaaaaaaaaaa, obstrukcje lub laksacje coniektórych pewnie dopadły:-)
          • aanneett Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:08
            raczej cholera jasna na myśl o pracy :/
            • bad_habit Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:08
              eh, kto do pracy, ten do pracy, ja teoretycznie do 9stycznia mam wolne, ha!;-)
            • makbrajd Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:09
              aanneett napisała:

> raczej cholera jasna na myśl o pracy :/

kaowiec napisze ci zwolnienie
              • aanneett Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:10
                makbrajd napisał:

>
                > kaowiec napisze ci zwolnienie
                >
                kakaowiec chyba :(
                • makbrajd Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:12
                  aanneett napisała:

> makbrajd napisał:
                  >
                  > >
                  > > kaowiec napisze ci zwolnienie
                  > >
                  > kakaowiec chyba :(

diagnoza: nieżyt tchawicy wywołany makowcem - podpisano kakaowiec po
                  konsultacji z naczelną kardiolożką IVRP
                  • aanneett Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:14
                    makbrajd napisał:

>
                    > diagnoza: nieżyt tchawicy wywołany makowcem - podpisano kakaowiec po
                    > konsultacji z naczelną kardiolożką IVRP
                    >

oj dzienki dzienki :):):)
                    a gdzie pieczątka, hę?
                    • bad_habit Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:16
                      ło tu
                      <bad_habit Naczelna Kardiolożka IV RP, autograf swój złożyć zechciała>
                    • makbrajd Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:16
                      "ty masz władzę, ja mam pieczątki" (jak rzekł Najdostojniejszy z Dostojnych
                      swego czasu
                      • nekroskop88 Re: Badzia się nudzi............................ 28.12.06, 11:05
                        wcale tak nie mówiłem
                        • makbrajd Re: Badzia się nudzi............................ 28.12.06, 11:16
                          ale pieczątki żeś gwizdnął cwaniaczku
                          • nekroskop88 Re: Badzia się nudzi............................ 28.12.06, 11:16
                            znalazłem!
                            • makbrajd Re: Badzia się nudzi............................ 28.12.06, 11:20
                              tak...jak "przymierzyłeś" mój płaszcz
                              • nekroskop88 Re: Badzia się nudzi............................ 28.12.06, 11:21
                                ładny był
                                buty też masz wygodne
                                • makbrajd Re: Badzia się nudzi............................ 28.12.06, 11:23
                                  zauważyłem, ze pasowały Ci. troche trwało nim wyciagnąłem z nich Twoją odrąbaną
                                  stopę - tak sie ładnie wpasowała
                                  • nekroskop88 Re: Badzia się nudzi............................ 28.12.06, 11:24
                                    te chamy ze szpitala przyszyły mi protezę o numer większą niż moja stopa, przez
                                    nich już Twoje buty na mnie nie pasują :(
                                    • makbrajd Re: Badzia się nudzi............................ 28.12.06, 11:25
                                      pożycz od Nutopii pilniczek to się wyrówna protezę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka