bad_habit 27.12.06, 21:42 .............................................................................................................................................. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aanneett Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 21:57 cholernie nudno w tym kopytku, kaowiec znów się opierdala... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 22:04 niom, chyba zaraz Wikinga zaczepię na Skype i go podenerwuję trochę Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:06 aanneett napisała: > cholernie nudno w tym kopytku, kaowiec znów się opierdala... nastrój świateczny widzę się udziela jeszcze;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:07 taaaaaaaaaaaaaaaaaaa, obstrukcje lub laksacje coniektórych pewnie dopadły:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:08 raczej cholera jasna na myśl o pracy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:08 eh, kto do pracy, ten do pracy, ja teoretycznie do 9stycznia mam wolne, ha!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:09 aanneett napisała: > raczej cholera jasna na myśl o pracy :/ kaowiec napisze ci zwolnienie Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:10 makbrajd napisał: > > kaowiec napisze ci zwolnienie > kakaowiec chyba :( Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:12 aanneett napisała: > makbrajd napisał: > > > > > kaowiec napisze ci zwolnienie > > > kakaowiec chyba :( diagnoza: nieżyt tchawicy wywołany makowcem - podpisano kakaowiec po konsultacji z naczelną kardiolożką IVRP Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:14 makbrajd napisał: > > diagnoza: nieżyt tchawicy wywołany makowcem - podpisano kakaowiec po > konsultacji z naczelną kardiolożką IVRP > oj dzienki dzienki :):):) a gdzie pieczątka, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:16 ło tu <bad_habit Naczelna Kardiolożka IV RP, autograf swój złożyć zechciała> Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Badzia się nudzi............................ 27.12.06, 23:16 "ty masz władzę, ja mam pieczątki" (jak rzekł Najdostojniejszy z Dostojnych swego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Badzia się nudzi............................ 28.12.06, 11:05 wcale tak nie mówiłem Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Badzia się nudzi............................ 28.12.06, 11:16 ale pieczątki żeś gwizdnął cwaniaczku Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Badzia się nudzi............................ 28.12.06, 11:16 znalazłem! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Badzia się nudzi............................ 28.12.06, 11:20 tak...jak "przymierzyłeś" mój płaszcz Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Badzia się nudzi............................ 28.12.06, 11:21 ładny był buty też masz wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Badzia się nudzi............................ 28.12.06, 11:23 zauważyłem, ze pasowały Ci. troche trwało nim wyciagnąłem z nich Twoją odrąbaną stopę - tak sie ładnie wpasowała Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Badzia się nudzi............................ 28.12.06, 11:24 te chamy ze szpitala przyszyły mi protezę o numer większą niż moja stopa, przez nich już Twoje buty na mnie nie pasują :( Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Badzia się nudzi............................ 28.12.06, 11:25 pożycz od Nutopii pilniczek to się wyrówna protezę Odpowiedz Link Zgłoś