ewelina23-20 29.12.06, 14:42 Wszystkiego naj naj laseczki ,dużo zrowia ,szczęscia i dobrego seksu ....to wszystko co nam do zycia potrzebne:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumire Re: Hepi ju nier:)hehe 29.12.06, 14:51 gdybym mogła wybrać sobie życzenia, to wolałabym dużo słońca, bo seks jest najbardziej przereklamowaną sprawą w dziejach świata ;) przyjaźni i fajnych ludzi dookoła życzę. bo bez towarzystwa to podle człowiekowi... i ekscytujących wrażeń, jak to ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
cinderella3 Re: Hepi ju nier:)hehe 29.12.06, 23:55 duzo miłości, radosci i zdrowka bo to najwazniejsze, Sciskam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Hepi ju nier :) 30.12.06, 12:45 :) Dziewczczęta Drogie życzę Wam, aby ten nadchodzący rok stawiał przed Wami nowe wyzwania, abyście się rozwijały, doskonaliły w życiu, w obowiązkach, w relacjach z ludźmi, z partnerem życiowym, lub życiowo-tymczasowym ;) a przede wszystkim Waszej zgody i akcetacji dla samej siebie: na życie, styl, wybór drogi, którą stąpać będziecie ;) Mi Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Hepi ju nier:)hehe 02.01.07, 08:44 Ewelinka, Ty znow o sexie...:DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Hepi ju nier:)hehe 02.01.07, 09:52 adsa_21 napisała: > Ewelinka, Ty znow o sexie...:DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś