drzejms-buond 07.01.07, 13:31 dziś na tefałenie ma być na ten temat... zaciekawiło mnie to, bo O TYM to ja jeszcze nie słyszałem grzebłem w góglach... ciekawe ciekawe... www.nautilus.org.pl/article.php?articlesid=137 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: proroctwa Oriona 07.01.07, 16:12 widać na onet nie zaglądasz:] tam prawie pod każdym tematem w jakiś sposób łączącym się z kosmosem, od dobrego roku albo i więcej, jest o tym. nie wiem, chyba nie chce mi się o tym nic czytać ani oglądać, bo choć staram się nie wierzyć w takie rzeczy i uważać za bzdury, to te wszystkie teorie i teoryjki we łbie zostają:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: proroctwa Oriona 07.01.07, 16:16 osz, no i przeczytałem:/ Romy, a coś z kręgu Twoich zainteresowań jakoś o te sprawy zahacza, czy to jednak zupełnie co innego? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: proroctwa Oriona 07.01.07, 17:06 asiek101 napisała: > ponawiam pytanie - Kiedy? na górze, pod nazwą forum jest link do programu tv Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: proroctwa Oriona 08.01.07, 09:28 kto nie widział- moze nie żałować... gdybym nie wygóglał wcześniej, to bym chyba nie zrozumiał ococho? z jednej strony mozna uznać, rzeczywiscie GŁUPOTY ale....... ale pytanie pozostaje... skąd oni to wiedzieli? no skąd? świadomosć że ma się tylko 6 lat też jest całkiem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś