girl32 10.01.07, 20:55 Jeśli "a" oznacza szczęście, to a=x+y+z; x – to praca, y – rozrywki, z – umiejętność trzymania języka za zębami. Ale ten Einstein był .... (wstaw odpowiednie słowo);)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mistamef Re: Równanie 10.01.07, 21:32 girl32 napisała: > > Ale ten Einstein był .... Emcgarfniety do kawadratu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Równanie 10.01.07, 21:42 girl32 napisała: > A równanie dobrze "postawił";) ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Równanie 10.01.07, 21:46 girl32 napisała: > :P Einstein tak wywalił jezor reprterom :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Równanie 10.01.07, 21:51 girl32 napisała: > łeeee...a ja myślałam,ze to Twój jezor;) a ten twoj rozowiotki :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Równanie 10.01.07, 22:09 girl32 napisała: > Ma jeszcze inne zalety:PPP Wiem, ze robił straszne bledy i ledwo studia skonczył :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Równanie 10.01.07, 22:29 girl32 napisała: > Hahaha...pudło:P Chyba tym razem nie chodzi o 50 PLN :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Równanie 10.01.07, 22:41 girl32 napisała: > Tak nisko mnie cenisz:P Widziałas usmiech :) myslalem ze bedzie Bu ha ha :( Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Równanie 10.01.07, 22:43 Widziałam;) Hahaha...jednak nie masz szklanej kuli:P ...i nie znasz moich myśli:P Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Równanie 10.01.07, 23:28 girl32 napisała: > Widziałam;) > Hahaha...jednak nie masz szklanej kuli:P > ...i nie znasz moich myśli:P No nie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Równanie 10.01.07, 21:53 Ja się nie zgadzam :) Języka za zębami trzymać nie potrafię, więc szczęścia mi nie przynosi... Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Równanie 10.01.07, 21:56 No sam język to Ci szczęścia nie da,ale cała seria literek...może? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Równanie 10.01.07, 22:00 Szczęście w związku z językiem nie musi być polączone z literkami ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 10.01.07, 22:28 kochanica2 napisała: > Kiedy swoją noc odbierzesz?? :)) > No poczekamy na ta pelnie wg zyczen :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 10.01.07, 22:32 A kiedy jest najbliższa? :) Zmieniasz się w wilkołaka w blasku księżyca?? Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 10.01.07, 22:40 kochanica2 napisała: > A kiedy jest najbliższa? :) > Zmieniasz się w wilkołaka w blasku księżyca?? > Sprawdzimy w kalendarzu i do roboty :) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: mistamef... :) 10.01.07, 22:45 Lepiej sprawdźcie w kalendarzyku:PPP Roman G. będzie Wam bardzo za to wdzieczny:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 10.01.07, 22:46 Roman nie ma co liczyć na kalendarzyk :D i potencjalnych wyborców :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 10.01.07, 22:55 girl32 napisała: > Lepiej sprawdźcie w kalendarzyku:PPP > Roman G. będzie Wam bardzo za to wdzieczny:PPP Nie podsluchuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 10.01.07, 22:56 kochanica2 napisała: > Nie mam takiego kalendarza :(( > Jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 10.01.07, 23:46 kochanica2 napisała: > To kiedy ta pełnia?? :) > Znalazlem 02-02-2007 pełnia Księżyca Podaje link ; www.astrocd.pl/modules.php?d=10&m=1&y=2007&op=list&name=Kalender&col= Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 15:25 kochanica2 napisała: > Czyli jesteśmy umówieni :) > Jak nic juz robie przygotowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 15:31 A jakie to przygotowania? Co Ty kombinujesz?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 15:33 kochanica2 napisała: > A jakie to przygotowania? Co Ty kombinujesz?? :)) > No wszystkie : mycie podowozia , wymiana plynow :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 15:43 kochanica2 napisała: > A one w ogóle działają? :) > Roznie bywa, na zkretach zwlaszcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 16:08 kochanica2 napisała: > To zawsze możesz jechać prosto :P > albo cofac :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 16:54 kochanica2 napisała: > ruch posuwisto- zwrotny :)) > o dobrze, ze mi przypomnialas o pompie ssaco tloczaca :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 17:08 Ssąco?? hmmm... o niczym nie pomyślałam ;) Wcale :P Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 17:12 kochanica2 napisała: > Ssąco?? hmmm... o niczym nie pomyślałam ;) Wcale :P > ale ruchy sie zgadzaja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 17:29 kochanica2 napisała: > bez żadnych wątpliwości :)) > I po wszyskich przygotowniach czeka nas w koncu ten dzien a wlasciwie Noc ... ale ja lubie jak mi przed "tym" bajki opowiadać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 17:35 "tym" tzn. czym?? :) A ja chyba bajek opowiadać nie potrafię, choć zawsze można spróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 17:38 kochanica2 napisała: > "tym" tzn. czym?? :) > A ja chyba bajek opowiadać nie potrafię, choć zawsze można spróbować :) > Chyba siebie nie doceniasz ... :) tyle ich juz czytalem na tym foro ... :)Nie ktore baaaardzo fajne fajne ... :) Wysłałem zaproszenie do Twojej wizytowki ... warto sie zaprzyjaznic chyba przed tą nocą ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 17:41 Doceniam, doceniam, ale przeceniać nie chcę :)A bajki to chyba tak same z siebie wychodzą, nigdy nad nimi nie myślałam... Widocznie mam talent ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 17:43 kochanica2 napisała: > Doceniam, doceniam, ale przeceniać nie chcę :)A bajki to chyba tak same z > siebie wychodzą, nigdy nad nimi nie myślałam... Widocznie mam talent ;) > Talent to juz sporo nad reszta bedziemy pracowac do skutku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 17:48 kochanica2 napisała: > Wiemy już jaki ma być skutek? :) > Co bym nie zasnąl bo do kolejnej pelni daleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 17:51 To będę się starać jak mogę :) Ostatnio brak snu nieźle mi wychodzi, choć niekoniecznie na dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 17:53 kochanica2 napisała: > To będę się starać jak mogę :) Ostatnio brak snu nieźle mi wychodzi, choć > niekoniecznie na dobre :) > To niedobrze, dni leca a ja chce bys byla wypoczeta jak skowronek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 17:55 Jeszcze niecałe 2 tygodnie (oby!!!) i będę się mogła wyspać :) A teraz nocne siedzenie nad książkami :) Jak chcesz pomóc to zrób coś do jedzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 17:58 kochanica2 napisała: > Jeszcze niecałe 2 tygodnie (oby!!!) i będę się mogła wyspać :) A teraz nocne > siedzenie nad książkami :) > Jak chcesz pomóc to zrób coś do jedzenia :) > Chetnie :) czy podać cos specjalnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:00 Może być jajecznica z pomidorami :) No chyba, że masz jakieś danie popisowne... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:02 kochanica2 napisała: > Może być jajecznica z pomidorami :) > No chyba, że masz jakieś danie popisowne... > Moze bigos z pieczarek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:04 To poproszę :) a... i kawę z mlekiem, jeśli można Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:06 kochanica2 napisała: > To poproszę :) > a... i kawę z mlekiem, jeśli można > Bigosik mniamnusny , a mleczko mam od wsiowej.baby z gazowni :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:09 Faktycznie bigosik pyszny :) Oby mleko nie było z gazowni ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:12 mistamef napisał: > kochanica2 napisała: > > > To poproszę :) > > a... i kawę z mlekiem, jeśli można > > > > Bigosik mniamnusny , a mleczko mam od wsiowej.baby z gazowni :) > > Grzybki były najpierw usmazone , pozniej osobo smazylem kiebaske , by bigos nie byl za tlusty ... nastepnie wolzylem oba skladniki do naczynia dodalem przypraw zalelem bialym winem i ustawilem na wolny ogien do osiagniecia przez skladniki wlasciwej temperatury (jakiej to moja tajemnica) ... :) he he Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:14 Jaka to temperatura to sam zdradzisz w odpowiedniej chwili :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:17 kochanica2 napisała: > Jaka to temperatura to sam zdradzisz w odpowiedniej chwili :)) > Temperatura bliska emperaturze milosci :) Niby prosty przepis a jakie samczne :)Prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:20 No mam nadzieję, że będzie mi kiedyś dane spróboiwać tego specjału... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:23 kochanica2 napisała: > No mam nadzieję, że będzie mi kiedyś dane spróboiwać tego specjału... :) > To danie jedynie na zachcianke sobie robie i z reguly wieczorem choc grzyby sa ciezkostrawne ,,, ale samk .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:26 Moje zachcianki też musisz brać pod uwagę :) Moje danie na zachciankę to jajecznica z pomidorami- uwielbiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:28 kochanica2 napisała: > Moje zachcianki też musisz brać pod uwagę :) > Moje danie na zachciankę to jajecznica z pomidorami- uwielbiam :) > Nie lubie szklarniowych dlatego pomidory jem w lecie, kupione placu od znajomych handlarek .... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:32 A ja latem mam pomidory od wujka, pycha :) A zimą czasem nachodzi mnie nieodparta pokusa na pomidora, ale niestety teraz go nie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:35 kochanica2 napisała: > A ja latem mam pomidory od wujka, pycha :) > A zimą czasem nachodzi mnie nieodparta pokusa na pomidora, ale niestety teraz > go nie mam :) > a pomidorowa ze swiezych pomidorkow na kaczym udku to palce lizać. Robie dobry zurek , grochowkę i kapusniak zabielany (oryginalną z zasmarzką ) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:40 Masz się tutaj natychmiast stawić i zrobić coś do jedzenia, bo kusisz!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:42 kochanica2 napisała: > Masz się tutaj natychmiast stawić i zrobić coś do jedzenia, bo kusisz!! :) > Gdybys mnie widziala jak sie uczylem robić zasmazke ... :) he he ... dawno to bylo ,,, niby proste :) najpierw mi wychodzily placki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:46 Ja się dopiero uczę gotować. Nie mam z tym większych problemów, ale jak na razie nie porywałam się na nic wielkiego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:49 kochanica2 napisała: > Ja się dopiero uczę gotować. Nie mam z tym większych problemów, ale jak na > razie nie porywałam się na nic wielkiego :)) > Pozniej fantazje same wchodza do glowy ... ale czesto tez robie takie posilki do odgrzewania : golabki, bigos z kapusty leczo czy fasolke .... :) kazdy ma swojego lenia ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:53 Same pyszności :) Ja mojego lenia nie mogę się ostatnio pozbyć. Się przyplątał i nie chce mnie opuścić... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 18:55 kochanica2 napisała: > Same pyszności :) > Ja mojego lenia nie mogę się ostatnio pozbyć. Się przyplątał i nie chce mnie > opuścić... > Ja swojego polubilem zaczalem go nawet dokarmiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 19:01 Wszystko bym oddała, żeby mi się chciała tak bardzo, jak bardzo mi się nie chce :) To u Ciebie leń będzie się rozrastał :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 19:03 kochanica2 napisała: > Wszystko bym oddała, żeby mi się chciała tak bardzo, jak bardzo mi się nie > chce :) > > To u Ciebie leń będzie się rozrastał :) > Tuczyc go nie tucze , ale bidula ostatnio mizernie wygladal :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 19:07 Ma dobrze ten leń :) Szkoda, że o mnie nikt tak nie dba... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 19:09 Jaki Pan taki kram :) he he . Gdys go ostatnio zobaczyla tez bys mu cos dala :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 19:18 No nie wiem czy nie bałabym się, że mi paluszki odgryzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 19:19 kochanica2 napisała: > No nie wiem czy nie bałabym się, że mi paluszki odgryzie :) > E tam! on nie grozny .... mruczy jak kocur ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 19:22 Ale drapać za uszkiem nie trzeba? :) Ale się uśmiałam: www.znaczenieimion.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 19:27 kochanica2 napisała: > Ale drapać za uszkiem nie trzeba? :) > > Ale się uśmiałam: E tam! nie prawda nigdy mi o mleczarnie nie chodzilo .... lubie gwizdzace :) he he .... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: mistamef... :) 11.01.07, 19:31 A mnie się podobało :) Idę się wykąpać, potem muszę się pouczyć i będę później... Buźka :* Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 19:35 kochanica2 napisała: > A mnie się podobało :) > Idę się wykąpać, potem muszę się pouczyć i będę później... > Buźka :* > Pa Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 16:08 kochanica2 napisała: > => @ biegne ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 16:17 kochanica2 napisała: > Tylko się nie potknij o coś :) > Czytaj @ ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: mistamef... :) 11.01.07, 16:51 kochanica2 napisała: > Przeczytałam i odpisałam :) > Przeczytałem i odpisałem :) Odpowiedz Link Zgłoś