chloe30 18.01.07, 13:31 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3858356.html po osmiu latach dorosla kobieta nie umie mowic?? Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: Nie halo coś 18.01.07, 13:33 Ajm kurwa sory. Przeczytalam ze zaginela jako 19 latka a nie ze 19 lat temu. Ale zostawiam wam do poczytania. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Nie halo coś 18.01.07, 19:07 :( ostatnio tez odnalezli dwoch nastolatkow, ktorzy kilka lat temu zostali porwani (w usa). wiezil ich jakis przyglup w domu. podobnie jak ta niemke. chociaz ta jak widze we wszystkich mediach, to mnie telepie. nie chce poddawac w watpliwosc jej zeznan, ale czasami nie wiem, co maja na celu te jej ciagle wywiady w mediach, kasa ktora na tym robi i caly ten medialny szum wokol niej... taki motyw odreagowania czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Nie halo coś 19.01.07, 08:59 O Nataszy Kampusch mówisz?? U nas nic o niej nie ma. Tylko ja się znalazła było troche. I jakoś tak sobei wtedy pomyślałam, że ona po prostu musiała jakoś w tej sytuacji żyć i w końcu uznała że to normalne. Nie wiem co mówi teraz. No a wywiady..... no głupio trochę.... na własnym nieszczęsciu kasę robić... Odpowiedz Link Zgłoś