Dodaj do ulubionych

Łyżeczki:)

21.01.07, 12:02
Hallo, Kochani:) Wczoraj rozpakowując torbę z formami po ciastach zuważyłam 2 łyżeczki ze ślicznymi mordkami misiów:) Dziewczęta, pisałyście o swoich dzieciach, a więc proszę o zgłoszenie się do mnie po zgubę:))W ferworze imprezy któraś wsadziła je do mojej torby! Byc może jedno z Waszych dzieci marszczy buźkę z braku łyżeczek:(
Pozdrawiam serdecznie:) Aga
Obserwuj wątek
    • jean_nie Re: Łyżeczki:) 21.01.07, 12:18
      Hej Aga! Lyzeczki byly w foremkach ktore przywiozlam, zauwazylam je dopiero w
      domu. Mialam Cie zapytac, czy sa Twoje, dlatego wlozylam je do bocznej kieszeni,
      ale wylecialo mi z glowy ;) Ciekawe czy odnajdzie sie wlasciciel? :))
      • e_m_i_l Re: Łyżeczki:) 22.01.07, 00:42
        to sie Adu zdziwi jak sie zorientuje..
        • josss Re: Łyżeczki:) 22.01.07, 01:10
          A to Bractwo Suzuki przywiozlo ze soba lyzeczki???? No jestem pod
          wrazeniem :))))

Emil, a Ty bys chociaz sie przywital na forum w nowym watku, a nie tak jak duch
          z zaswiatow przybywasz ;))))
          • adu_bs Re: Łyżeczki:) 22.01.07, 16:07
            Jest i ADU :)
            Widzę, że me zguby się odnalazły :) Yuppppi!!!! :)
            Dzięki Emil za info.
            Ale ta zguba to znak ja Wam powiem! Znak, że niebawem należałoby się spotkać
            ponownie! :D
            • dorotii3 Re: Łyżeczki:) 22.01.07, 21:24
              Proszę, proszę Bractwo Suzuki się zbiera na naszym forum;).
              Joss, nie wiem gdzie posiałam Twój numer gg, no chyba, że mi pamięć szwankuje i
              go nie dostałam od Ciebie:/.

Pozdro z nad morza

Dorota:)))
            • pszczola35 Re: Łyżeczki:) 22.01.07, 21:34
              Witam bractwo Suzuki:)) Pozdrawia Was siostra "Cebulek", he, he....Goha 66 wie,o co chodzi:D:D:D

Kochani, serio:D ADU,Nadaj na gazetowego, dokąd mam wysłać łyżeczki lub podaj inny sposób skontaktowania się z Tobą:D Oczywiście, że miło mi będzie Ciebie poznać, zwłaszcza że nie byłam obecna na zlocie, niestety.

Sciskam serdecznie:D Aga

PS. 3mam kciuki za wszystkich przechodzących obecnie sesje egzaminacyjne na wszelkiego rodzaju studiach:D;D
              • josss Re: Łyżeczki:) 23.01.07, 23:29
                Pszczolko, dzieki za trzymanie kciukow :) Bardzo sie to przyda w najblizszych
                dniach! Dzieki wielkie! BTW Polecam fajny "filmik" dla osob w trakcie sesji:
                youtube.com/watch?v=jySzLAuIke4 :)

A co do spotkania, to jesli stolica cos zaproponuje, to moze ktos sie tam
                jeszcze zjawi, jak bedzie przy okazji (a okazje mozna zaplanowac ;))...
                • pszczola35 Re: Łyżeczki:) 25.01.07, 22:01
                  Jossssik....Brzuszysko mnie rozbolało ze smiechu!:D;D;D. Pokrzepiający utworek, dla wszystkich studiujących;D;D

a`propos spotkania...być może coś wkrótce zaplanują dziewczyny:D Jak widzę wasze roześmiane buźki na zdjęciach, to troszkę mi się ckni za wami:D;D

ściskam;D Aga

• pszczola35 Re: Łyżeczki:) 26.01.07, 20:59
                    No dobrze, ale ja nadal nie wiem, co mam zrobić z łyżeczkami?:)
                    Adu, proszę o pilny kontakt!:))

Pozdrawiam serdecznie:) Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka