nerri 21.01.07, 19:01 Jak Wasi dziadkowie...? Moi jedni i drudzy żyją,chociaż czują się różnie.Bardzo ich kocham i odwiedzam gdy jestem w rodzinnym mieście.Niestety...w tym roku życzenia tylko telefonicznie:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiunia62 Re: Dzień Babci i dziadka... 21.01.07, 19:08 zadzwoniłam do obu babć. ukochany dziadziós niestety juz w niebie od ładnych paru lat. z drugim nie utrzymuję kontaktu, bo nie jest dobrym człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
imme1981 a u mnie smutno 21.01.07, 19:29 6 grudnia pochowałam jedynego dziadka, drugi zginął tragicznie gdy mój tata miał 10 lat, więc nie miałam możliwości go poznać, 11 lat temu zmarła moja babcia i została mi tylko jedna jedyna babunia, którą dziś odwiedziłam specjalnie jadąc z Warszawy przez Lublin do Puław. Babcia ma 89 lat i niestety jej stan bardzo się pogorszył od sierpnia zeszłego roku. Nie ma siły mówić, leży prawie bezładnie w łóżku i słucha, słucha, ponieważ widać to po jej twarzy. Trzymałam ją za rękę i patrzyłam. Smutne, ale cieszę się, że miałam możliwość być w ten dzień z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
mini19 Re: a u mnie smutno 21.01.07, 20:01 Ukochana Babcia daleko, najwspanialszy Dziadek na świecie nie żyje od 7 lat:(Dzis bylam u Babci i Dziadka od strony Taty. Było całkiem miło:) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: a u mnie smutno 21.01.07, 20:01 Wiem,że to nie na temat ale...Mój P. ma rodzinę gdzieś koło Puław...mamę chrzetną...w lecie planuje mnie tam zabrać:D Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: a u mnie smutno 21.01.07, 20:47 Odwiedziłam dziś Babunię i Dziadzia ze strony mamy. Prezenty podarowałam, miło i wesoło było :). Ze strony Taty niestety Dziadkowie nie żyją - Dziadek zginął w wypadku 2 lata przed moimi narodzinami, Babcia gdy byłam w I kl. podstawówki. Nie pojechałam dziś na Ich grób, ale pomodlę się dziś za Nich, za Ich spokój i życie wieczne... Odpowiedz Link Zgłoś
guapisima Re: Dzień Babci i dziadka... 21.01.07, 20:51 Ja mam tylko dziadków od strony taty. Czują się raz lepiej raz gorzej. W tym roku, z Anglii, wysłałam im kartki. Nie dostałam tu kartek specjalnie na tę okazję, więc dostali kartki specjalnie dla babci i dla dziadka, ale... urodzinowe. Każdemu kartkę wysłałam w oddzielnej kopercie, ale tego samego dnia, na tej samej poczcie. Tyle że ta dla dziadka już doszła, a ta dla babci jeszcze nie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Dzień Babci i dziadka... 21.01.07, 21:40 moi są najukochańsi na świcie;)))) wysłałąm im kartkę bi nie mogłam być dzisiaj z nimi;)) Odpowiedz Link Zgłoś
8warzyw kartki z anglii 22.01.07, 01:44 też miałam ten problem!!! :)))) kupiłam urodzinowe z "dodatkową kartką" w środku i powyciągałam, wkleiłam swoje - dla dziadków. Dla babć kupiłam ładne z tulipanami z Clintons. Do kitu te wyspy... Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: kartki z anglii 22.01.07, 10:16 w 2002 r. zmarł mój ostatni dziadziuś. babcie też nie żyją. pewnie świętują wszyscy razem tam u góry! Odpowiedz Link Zgłoś