sabba 10.04.03, 20:10 Polityka z 5 kwietnia 2003, artykol RP Dezerterzy I pytanie z nim zwiazane...cos ktos wie na temat tego krakowskiego stworzenia? Ha!art? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: Ha!art 11.04.03, 10:44 sabba napisała: > Polityka z 5 kwietnia 2003, artykol RP Dezerterzy > > I pytanie z nim zwiazane...cos ktos wie na temat tego > krakowskiego stworzenia? Ha!art? pisałem o tym wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=5568873 a jeżeli chodzi o ha!art to gromada luźno związanych młodych gości. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: Ha!art 11.04.03, 10:55 Bo ja sie zdziwilam...ze chca a niyb nie chca byc zauwazeni:)))) Chca trafiac ale nie do wszytkich. Choc w sumie moge sobie wyobrazic o co im chodzi...tylko jak chca uciekac to gdzie? I jak juz o tym powiedza ze chca uciekac...tzo takich moze byc wiecej...i juz oni nie beda uciekac sami.....czy to o to chodzi? > Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Ha!art 11.04.03, 11:32 sabba napisała: > Bo ja sie zdziwilam...ze chca a niyb nie chca byc > zauwazeni:)))) Chca trafiac ale nie do wszytkich. Choc w > sumie moge sobie wyobrazic o co im chodzi...tylko jak > chca uciekac to gdzie? I jak juz o tym powiedza ze chca > uciekac...tzo takich moze byc wiecej...i juz oni nie beda > uciekac sami.....czy to o to chodzi? nie wiem. być może trochę w tym nadmiernie wybujałego ego. trochę narcyzmu, trochę innych przypadłości. Niemniej działają. Co prawda spora część ich dokonań nie nadaje się nawet do czytania na kiblu, ale w końcu nie o to chodzi, żeby czytali, tylko o to, żeby pisać hehe..:) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Kibel 11.04.03, 13:28 no wiesz ja w tym ustronnym miejscu same biale kriki czytam. Toc to swiatynia dumania nierowna zadnej innej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Ha!art 13.04.03, 20:35 a bylem i widzialem owe stworzenie we srode.. niestety nie dane mi bylo calego przeczytac, ale we fragmentach przekaz calkiem interesujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Ha!art 14.04.03, 09:45 tomcrac napisał: > a bylem i widzialem owe stworzenie we srode.. niestety nie dane mi bylo calego > przeczytac, ale we fragmentach przekaz calkiem interesujacy. We fragmentach interesujące są nawet przemówienia Gomułki drogi TomCracu.. ale mimo wszystko niewielu mają czytelników.. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Ha!art 14.04.03, 21:43 Ale ten kwartalnik to dosc obszerny jest, szczegolnie pod wzgledem formy. Nie moze byc wszystko ciekawe, albo wszystko nudne. Tak czy inaczej bede siegal po to pismo i moze po jakims czasie bardziej sie ustosunkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Ha!art 15.04.03, 09:50 tak tak. bynajmniej nie jest tak, że młode pokolenie nic do powiedzenia nie ma.. niemniej jednak, to skupione wokół tego czasopisma jest dla mnie wyjątkowo bełkotliwe.. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Ha!art 16.04.03, 23:02 Trudno sie z tym nie zgodzic :/ prawda jest taka, ze zyjemy w belkotliwym czasie dla takich pism i srodowisk. Odpowiedz Link Zgłoś