szpieg007 20.11.01, 13:18 Uprzejmie donoszę, że niejaki obywatel E. składuje w domu arszenik celem konsumpcji w świątecznym pasztecie. z poważaniem Donosiciel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: DONOS....!!!!!!! 20.11.01, 13:19 ...będzie konsumować sam...czy też zamierza nim kogoś uraczyć...??? Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: DONOS....!!!!!!! 20.11.01, 13:24 Obywatel E. Jak dobrze, że nie H. W ogóle to nie arszenik, cos innego, małe żyjątka. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: DONOS....!!!!!!! 20.11.01, 13:26 Hazir, nie próbuj mi powiedzieć, że Ty też w domu je,kieś trutki trzymasz...!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: DONOS....!!!!!!! 20.11.01, 13:23 Ha! Teraz rozumiem, co miał na myśli mówiąc o ręcznym mieszaniu pasztetu z uczuciem... A ja mu makaron zaserwowałam! Trzeba Kropkę ostrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 INFO 20.11.01, 13:32 Informacje posiadam ze źródła pewnego i wiarygodnego. Źródła donoszą ponadto, że konsumpcja odbędzie się w składzie wieloosobowym. donosiciel Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: DONOS....!!!!!!! 20.11.01, 13:35 Jestem i kompletnie nie wiem o co chodzi, jakie mieszanie, jaki pasztet? Wyjaśnienie proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 OSTRZEŻENIE 20.11.01, 13:41 Nic nie jeść w obecności podejrzanego! Czujności nie tracić! Z oczu nie spuszczać! kropka! napisał(a): > Jestem i kompletnie nie wiem o co chodzi, jakie mieszanie, jaki pasztet? > Wyjaśnienie proszę!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: OSTRZEŻENIE 20.11.01, 13:47 o Boże, jak to groźnie brzmi, czyli co, o suchym pysku i bez wody, znaczy się popatrzeć mi pozostaje....o ja biedna, że tez mi się coś takiego mogło przytrafić, ale to tylko mi mogło! Jak pech to pech, nie opuszcza mnie ani na krok. Błogosławiony jesteś donosicielu i niech Ci słońce całe życie przyświeca. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: OSTRZEŻENIE kropka! 20.11.01, 13:55 Reklamacje przyjmowane są na innym wątku :-))))) serdecznie zapraszam! na Ci go wymienić??? kropka! napisał(a): > o Boże, jak to groźnie brzmi, czyli co, o suchym pysku i bez wody, znaczy się > popatrzeć mi pozostaje....o ja biedna, że tez mi się coś takiego mogło > przytrafić, ale to tylko mi mogło! Jak pech to pech, nie opuszcza mnie ani na > krok. > Błogosławiony jesteś donosicielu i niech Ci słońce całe życie przyświeca. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: DONOS....!!!!!!! 20.11.01, 13:37 Ja to wiem o co chodzi, chodzi wam o mnie. Przeciez pasztet jestem. Ale dlaczego mam kruszec, przeciez juzem skrudzona, nie klne, nie obrazam. Ale dlaczego arszenik? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: DONOS....!!!!!!! 20.11.01, 13:51 Nie, kroliczy! A co ty, krolu zloty nie wiesz co to pasztet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: E jak Erewan IP: *.swipnet.se 20.11.01, 13:47 Nie chodzi tu naturalnie o mnie, ale i tak odpowiem: Nie w pasztecie tylko we flaczkach, nie arszenik, lecz majeranek i nie zje, bo przypali.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: E jak Erewan IP: *.*.*.* 20.11.01, 14:11 Jak E. przyjdzie, to włosy sobie wyrwie z głowy... Szykuję sole trzeźwiące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: E jak Erewan oj! oj! oj! IP: *.waw.cdp.pl 20.11.01, 14:49 Już ja widzę jak sobie wyrywa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Dobre! Gość portalu: pomerank napisał(a): > Jak E. przyjdzie, to włosy sobie wyrwie z głowy... > > Szykuję sole trzeźwiące... Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: DONOS....!!!!!!! -- powiedzmy POMOWIENIE 20.11.01, 15:53 .. TYS JEST DONOSICIEL a nie zaden szpieg :))) .. slimak slimak postaw rogi dam Ci arszeniku na .... to sie jeszcze okaze na co ...!!!!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi koniecznie muszę spytać... 20.11.01, 15:56 wyrwałeś już te włosy czy nie???? bo dziewczyny mówią, że tak!!!! jejku... enancjo napisał(a): > .. TYS JEST DONOSICIEL a nie zaden szpieg :))) > > .. slimak slimak postaw rogi dam Ci arszeniku na .... to > sie jeszcze okaze na co ...!!!!! > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randolf Re: DONOS....!!!!!!! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.11.01, 04:04 widocznie lubi rzeczy lekkostrawne Czy donosisz jeszcze inne rzeczy.Pizernia potrzebuje donosicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: DONOS....!!!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 04:08 u mnie na gumnie tez donosiciele i to spoleczni potrzebni, bo male poczty strajkuja przeciwko likwidowaniu ich. Nie ma komu listow do skrzynek donosic. Odpowiedz Link Zgłoś