25.01.07, 15:26
czy ktoś mi powie co robia te cztery pajace w prawym górnym rogu okna
portalowego - te z kamerką? Bo wyglądaja jak jakis z idiotycznych polskich
kabaretów i sie zastanawiam, czy nie porwali Pajacyka...

P:)
Obserwuj wątek
    • kubissimo Re: 4 pajace 25.01.07, 15:28
      KMN reklamuje forum
      • braineater Re: 4 pajace 25.01.07, 15:30
        czy KNM to jest ten sam ściek tysiaca nieudanych skeczy na minute, co sie
        obficie i regularnie w TV prezentuje?

• skajstop Re: 4 pajace 25.01.07, 15:31
          Tak. Ale ten skecz, co to się go czepiasz, jest kiepski i chyba nie zrobiony dla
          Agory. No cóż...
          • braineater Re: 4 pajace 25.01.07, 15:38
            ja się nie czepiam żadnego skeczu, ja po prostu jakoś tak ostatnio na to
            wpadłem w TV i po prostu tak żenującego widowiska to nie widziałem od czasu
            Disco-Relaxu. wytrzymałem bite pólgodziny, choć co chwilę spożywana parówka
            chciała mi utknąc w gardle i tak się zastanawiałem po co sie takie rzeczy robi,
            znaczy kabaret na poziomie spoconych 15 latków w szatni po wuefie.
            Nie dowiedziałem się.

• skajstop Re: 4 pajace 25.01.07, 15:45
              Po co sie robi? Ano po to, że tryliony Polaków śmieją się z Dańców czy innych
              Drozdów, a np. humor fenomenalnych seriali komediowych z BBC Prime jest dla nich
              zbyt trudny - czego skutkiem pośrednim zresztą zdjęcie tego programu przez UPC :(

Gust masz pan skomplikowany, bo parówka może i pasuje do telewizji publicznej,
              ale już wyrafinowane poczucie humoru nie bardzo ;-D
              • braineater Re: 4 pajace 25.01.07, 15:49
                nie no, korzystając z okazji, ze Maj Lovli Łajf wybyła w wieczór ów gdziesi z
                innymi paniami zrobiłem sobie kolacje po polsku po prostu czyli chleb ze
                smalcem, parówki i telewizja, a oni mnie z tego tv zaatakowali i popsuli mi
                samczy wieczór...

• skajstop Re: 4 pajace 25.01.07, 15:52
                  Z parówek czy smalczyku nie musisz mi się tłumaczyć, sam ostatnio wyżarłem pół
                  kubełka tego drugiego z chlebkiem (czekadełko), bom głodny byl niemożebnie, a
                  micha sie spóźniała :-)

Ale oglądanie telewizji publicznej to BŁOND! Ona się już w ogóle nie daje
                  oglądać, a już humor tam prezentowany w szczególności.
                  • kubissimo Re: 4 pajace 25.01.07, 16:01
                    sori darli, ale tvp2 ostatnio serwuje swiezutkie brytyjskie seriale made in
                    uuuk ;)
                    bylo cudne Suburban Shootout, bylo boskie The IT Crowd (obydwa mam na plytkach
                    i sluze uprzejmie), a teraz czekam na Hotel Babylon, ktory co prawda mial sie
                    zaczac w niedziele, a sie nie zaczal, ale ponoc bedzie

tak wiec az tak bardzo przebardzo zle nie jest
                    • skajstop Re: 4 pajace 25.01.07, 16:05
                      Hm, fakt, że ostatnio to ja zrejterowałem... już nawet programu nie przeglądam,
                      tak mnie te "dańce z drozdami" zniechęciły :)

A temacie drugim stukam na priv :)
            • 8macek Re: 4 pajace 25.01.07, 16:19
              nie da się ukryć,że KMN jest niestały jeśli chodzi o poziom humoru i niełatwy w
              odbiorze(faktycznie niektóre skecze są płaskie), ale nie zgodziłbym się żeby
              jednoznacznie porównać to widowisko z umownym disco-relaxem.
              znam wiele kabaretów o dużo niższym poziomie niż KMN a mimo to ludzie uważają
              ich skecze za bardzo zabawne (np. formacja chatelet albo jurki).
              • braineater Re: 4 pajace 25.01.07, 17:10
                Macław, kurwamać, niełatwy w odbiorze to jest przekaz werbalny generowany przez
                prezydenta Kaczejpospolitej, a to to jest po prostu gupie.
                Formację Chatelet tez miałem nieprzyjemność kiedys kątem oka zahaczyć, a tych
                Jurków to nie, ale jak kabaret nazywa się Jurki, to ja juz wiem, że nie chcę:)

• skajstop Re: 4 pajace 25.01.07, 17:44
                  E, przesadzasz. "Jurki" są może złe, albo i nie, nie wiem. Ale gdyby kierowac
                  się nazwą, to "Potem" jest głupie, nieliterackie, i wogule, rzekły dwa ghule ;p
                  • 8macek Re: 4 pajace 25.01.07, 19:21
                    gdyby wszystkie kabarety były tak głupie jak "potem" to polska scena kabaretowa
                    byłaby najlepsza we wszechświecie i piszę to całkiem poważnie i szkoda,
                    że "potem" juz nie istnieje.
                    a co do jurków i formacji chatelet to daniec, drozda a nawet debilne spotkania
                    z balladą są himalajami w porównaniu z depresją jaką reprezentują wyżej
                    wspomniane.
                    • skajstop Re: 4 pajace 25.01.07, 20:14
                      No właśnie dałem przykład dobrego kabaretu, którego nazwa nie pasuje do teoryjki
                      Baineatera :-)
                    • au.lait Re: 4 pajace 25.01.07, 20:14
                      Potem jest teraz Hrabim... Może Hrabi to nie Potem, ale dobrze, że jest: głównie
                      przez wzgląd na sardoniczną Kołaczkowską, która bardziej jest lekkostrawną od
                      homerycko, na szerokość całej żuchwy rozdziawionej Pakosińskiej.
      • beatanu Re: 4 pajace 25.01.07, 16:15
        kubissimo napisał:

> KMN reklamuje forum

Się mi ładowało i buforowało 8,5 minut. I tylko po to, żeby zakomunikować, że
        nasze forum jest lepsze. jak bym tego nie wiedziała :)

A w ogóle każde otwarcie strony jakijkolwiek w portalu Gazety, to wyzwanie dla
        mej cierpliwości. Nie wiem, jak to wygląda w krju rodzinnym, ale za morzem, f a
        t a l n i e.
        • kubissimo Re: 4 pajace 25.01.07, 16:17
          ostatnio i u nas z tym kiepsko
          wydaje mi sie, ze forum jest przeladowane, dlatego chodzi wolniej, bo serwery
          nie daja rady
          • beatanu Re: 4 pajace 25.01.07, 16:40
            kubissimo napisał:
            > wydaje mi sie, ze forum jest przeladowane

To po jaką cholerę to forum się jeszcze reklamuje?

No, chyba, że ja nie zrozumiałam... Może właśnie po to wtryndolono tych
            brejnowych czterech pajacy, coby ludzi od forum odstraszali? Wolałabym
            sprawniejsze serwery :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka