fifirella 26.01.07, 18:52 wybieram sie niedługo do kina z moim Lubym...:-) chciałabym wybrac cos dla nas, same wiecie jakie to czasem bywa trudne;-) poradzicie coś? myślalam o "Volverze" lub "Pachnidle" co Wy na to? buzka;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shameeka Re: na co do kina??? 26.01.07, 19:06 nie bylam :) a ja zazwyczja chodze do kina na nachosy.. to starszne.. wszedzie mysle o jedzeniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
fifirella Re: na co do kina??? 26.01.07, 19:18 a dobre chociaż? ja ostatnio troszke sie poodchudzalam.. w sumie to dalej sie ograniczam... ale moje myśli tez krązą w tych tematach;-) hmmm...nigdy nie jadlam nachos w kinie... a gdzie w Multi?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: na co do kina??? 26.01.07, 19:23 cinema city :) pyszne nachosy z sosem serowym :) mniam... ojej pyszne :) naprawde miod w ustach... tymbardziej ze sos jest cieply... Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: na co do kina??? 26.01.07, 22:01 Hahaha:)Chyba w końcu pójdę do kina:)Na te nachosy...buehehehehe...siedze przed kompem i śmieje się jak nawiedzona:D I właśnie P. powiedział: "pogieło moja babę" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czumczum Re: na co do kina??? 27.01.07, 09:47 Mnie te nachos od tygodnia już męczą! Siedzę i myślę o tym cieplutkim sosiku serowym. Tylko do kina na co iść za bardzo nie ma. Volvera już nie grają niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: na co do kina??? 27.01.07, 10:50 tosmy sobie narobily ochoty na te nachosy.. ja chyba dzisiaj polece do sklepu i kupie- nachosy i dip serowy :D i sobie podgrzeje go.. bo nie wytrzymam :) Odpowiedz Link Zgłoś
czumczum Re: na co do kina??? 27.01.07, 19:57 shameeka napisała: > tosmy sobie narobily ochoty na te nachosy.. > ja chyba dzisiaj polece do sklepu i kupie- nachosy i dip serowy :D i sobie podg > rzeje go.. > bo nie wytrzymam :) Ja wczoraj byłam w hipermarkecie, to tak "przy okazji" poszłam zobaczyć "czy przypadkiem nie ma" ;) Ale kurczę same dipy po 16zł (!!), a małe opakowanie nachosików za 4 ;/ Bym musiała z 40zł wydać, żeby czuć się usatysfakcjonowana. Dlatego idę do kina. Postanowione, nie ważne na co :D Odpowiedz Link Zgłoś
imme1981 kocham nachosy 27.01.07, 10:59 z sosem serowym! w cinema city, choc najczesciej chodzimy do Kinoteki, ale w cinema zawsze biorę większą porcję, pycha Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: kocham nachosy 27.01.07, 23:14 ja tez w cinema city jem nachosy :D mniam.. i duza porcja..z sosem serowym :) to jest zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
fifirella Re: ach te nachosy!!! 27.01.07, 22:49 wygląda na to ,że jedzonko zdominowało wątek filmowy;-)ale nic, na te nachosy to musze pójść...ale mam smaka;-0 ni nieżle, pozdrowki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: ach te nachosy!!! 28.01.07, 11:07 Czekam na świadka koronnego.... a w kinie jem słodycze, jak opętana:-) Odpowiedz Link Zgłoś