verte34 27.01.07, 22:42 Bo jestem wygodnicka i nie chce mi się szukać po całym forum:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciociapolcia Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 27.01.07, 23:10 Już Cie dodałam, śliczna kotoptica! :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 28.01.07, 09:32 hm,właśnie.w związku z moją ogromną wiedzą komputerową i wogóle, to wytłumaczcie mi co to i po co te wizytówki.aż wstyd się przyznać do takiej niewiedzy,ale cóż-najwyżej zostanę zjechana :) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 28.01.07, 10:54 verte,moją wizytówką jest sygnaturka,chyba może tak być? Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 28.01.07, 12:55 Nie nie, tu ludzie miewają takie śpićjalne, zobacz moją czy innych dziewczyn, które tu sie wpisały :) Żeby zrobić swoją, klikasz na swój nik i pokazuje się "edytuj wizytówkę". To taki wzmacniacz osobowości jakby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 28.01.07, 12:35 Joanna - do dzieła! Zrób tą wizytówkę, czekam:) Klik w swój nick, że tak zrymuję;)) i jazda! Ja też nie bardzo wiedziałam, jak się do tego zabrać, ale dało radę - Ty też wyprodukujesz! Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 28.01.07, 12:58 Śliczne wizytówki, proszę o więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 28.01.07, 12:58 Śliczne wizytówki, proszę o więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 verte! 28.01.07, 13:03 Ej, Laska!] gdzie miejsce na Forumowych przyjaciół??? - już się wpisałam w Twoją księgę gości i chciałam Cię jeszcze dodać do przyjaciół (wysłałam Ci zgłoszenie na Twoją wizytówkę), ale miejsca tam nie widzę. Wejdź sobie w edycję i uaktywnij:)) No, ale fajnie że wreszcie wizytówkę wyprodukowałaś (ptakot świetny!) - już jakiś czas temu Ci delikatnie sugerowałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: verte! 28.01.07, 18:51 > No, ale fajnie że wreszcie wizytówkę wyprodukowałaś (ptakot świetny!) - już > jakiś czas temu Ci delikatnie sugerowałam:) No ja właśnie dlatego :), zaś ptakot to sikotka. W edycji cos tam już uaktywniałam, nie wiem dlaczego nie działa. Coś tu w ogóle się sypie: Przez kilka dni nia byłam w stanie uaktywnić linka w sygnaturce, a wszystkie moje posty ukazywały się dwukrotnie, choć klikam raz. Kicha:( Bubu Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 28.01.07, 13:53 Noooo, mam-jakoś mi się to kiedyś udało :)) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 28.01.07, 19:01 coś tam napisałam,zdjątko też dodane i kicha,nadal nie mam wizytówki. Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 28.01.07, 19:48 Może masz ją jako ukrytą?? Zobacz w edycji, na górze z prawej strony. Też tak miałam - niby wizytówka była zrobiona, a nikt jej nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś
bella.donna1 Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 29.01.07, 09:08 i ja mam -mam mam:) ale zapomniałam jak się dodaje kogoś jak ktoś może oddac mnie-buu jak to się kurka robi? Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 28.01.07, 20:10 dzięki,miałaś rację,już mnie widać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 28.01.07, 23:33 ja tez, ja tez mam.... z cytatem z pewnego filmu (kultowego) w opisie ;))))) kto zgadnie? Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 29.01.07, 09:10 to "Dziewczyny do wzięcia" Kondratiuka,muzyką opatrzył Niemen,zagrały amatorki i Ewa Szykulska,zgadza się? Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 28.01.07, 21:05 Jeszcze ciepła,dopiero co wyprodukowana;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 28.01.07, 21:37 coś tam zrobiłam.jak mnie widać to napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: Do joanny784 28.01.07, 22:00 Udało się,moje gratulki.Chyba produkcja nie była taka strasznie skomplikowana.. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: Do joanny784 29.01.07, 10:08 dziewucho! ty nawet nie wiesz że masz doczynienia z typową blondynką jeśli chodzi o komputery :D więcej mi takich ćwieków nie zadawać :D Odpowiedz Link Zgłoś
0yotte Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 29.01.07, 09:53 też mam :) jak to któraś wyżej napisała, to taki wzmacniacz osobowosci :) czesto zaglądam do wizytówek innych, jakoś tak bardziej ludzko się robi dzięki temu na forum :) więc zakłądajcie wizytówki!!! Prooooszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 29.01.07, 10:46 Chyba mi sie udalo.. ale dlaczego nie zamiescilo zdjecia, skoro po tych kilkunastu minutach w koncu sie pojawilo na dole ekranu przy edycji? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 29.01.07, 10:47 moze trzeba się wylogować i zalogować? Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 29.01.07, 10:49 weszlam w edycje i zdjecie jest, a jak wchodze w stronke, to nie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
0yotte Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 29.01.07, 10:55 a ja widze zdjęcie u Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 29.01.07, 11:03 I ja widzę, tylko dlaczego nie ma miejsca dla przyjaciół i wpisy...?:D Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 29.01.07, 11:15 hmm.. teoretycznie zrobilam tak jak tu sie dziewczyny wypowiadaly.. z tymi wpisami itd.. mi sie zdjecie nie wyswietla, ale fajnie ze Wam tak.. a to w takim razie jak trzeba uruchomic te wpisy? Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 29.01.07, 11:21 teraz juz zdjecie widze.. cos tam pozmienialam, teraz juz mozna sie wpisywac? tresci pewno jeszcze dopisze, jak bede miala chwilke.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
0yotte Re: Macie wizytówki? Wpisujcie się:) 29.01.07, 11:42 margushia, wysłałam Ci zaproszenie do przyjacół :) Odpowiedz Link Zgłoś