joanna784 Re: pochwalę się inteligencją :( 29.01.07, 10:12 właśnie to zrobiłam,wysyłając zanim cokolwiek napisalam :D więc poszłam wczoraj kupić szampon.stoję w tym sklepie,wybieram.no,mam jakiś tam.a na nim pisze "zajebista miękkość".no super,nigdy nie miałam zajebiście miękkich włosów. poszłam do domu i mówię mojemu co teraz na szamponach piszą. on patrzy a tam "jedwabista miękkość". a ja naprawdę nic nie piłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: pochwalę się inteligencją :( 29.01.07, 11:05 O, Joanna, topre, topre;))!! Chyba za duże dawki Centrum przyjmujesz, bo tutaj nikogo nie dziwi słowo "zajebiste" w druku...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: pochwalę się inteligencją :( 29.01.07, 15:38 no mnie w sklepie na początku tez nie zdziwiło jakoś-chyba rzeczywiście jestem już zcentrowana :D Odpowiedz Link Zgłoś
paola1 Re: pochwalę się inteligencją :( 29.01.07, 13:01 Super, Joanna :-))) Uśmiałam się i od razu humor mi się poprawił. Takie coś mi też się czasem zdarza, ale akurat nie pamiętam "moich wpadek" Odpowiedz Link Zgłoś
0yotte Re: pochwalę się inteligencją :( 29.01.07, 10:13 dzięki Joanna! Dawno się tak nie uśmiałam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: pochwalę się inteligencją :( 29.01.07, 11:46 Doobre... Ja kiedyś mijałam po drodze dokądś, drugą strona ulicy, nieduży sklep z zamalowaną na niebiesko witryną, z szyldem, jak mi się wydawało z daleka, "Logos". Byłam ciekawa co to jest, może księgarnia ezoteryczna? Kidyś miałam czas, poszłam tam, a to był ŁOSOŚ, sklep rybny :(( Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo74 Re: pochwalę się inteligencją :( 29.01.07, 11:50 To ja się tez pochwalę. Kiedyś szłam bez okularów i był plakat z papieżem i aj na nim przeczytałam: "protestujcie śnieżki" i dziwiłam sie jakie to przesłanie. A na nastepny dzien po wyostrzeniu okazło się że że jet tam napisane: prostujcie ścieżki... Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo74 Re: pochwalę się inteligencją :( 29.01.07, 11:52 I jeszcze jedna historia, tym razem moaj niedowidzaca koleżanka. Na wydziale wisiała taka tabliczka grubym czarnym drukiem, dla lepszej widoczności: "Zakaz wprowadzania rowerów". Kiedyś B. wpada na wydział i opdbiega do tabliczki z okrzykiem: "Kto umarł?! Kto umarł?!" Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: pochwalę się inteligencją :( 29.01.07, 15:39 :DDDD a cóż ona za szkła nosi :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
juliana03 Re: pochwalę się inteligencją :( 29.01.07, 19:32 to jeszcze nic, ja dzisiaj poszlam na egzamin z ktorego nic sie nie uczylam, dostalam pytanie- Podzial aktow mowy, i ekspresywy- czarna magia. nawymyslalam swoich interpretacji co mi slina na jezyk przyniosla i wyszlam z 4+. Za 2 tyg nastepny tez sie nie ucze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzix255 Re: pochwalę się inteligencją :( 30.01.07, 20:58 to ja w gazecie zamiast Ostróda przeczytalam ostrodupa :D niezle Odpowiedz Link Zgłoś