drzejms-buond 06.02.07, 10:05 "...siakaś oklapła dzisiaj jestem" domagam się energizujących kawałków w celu ożywienia synapsy www.youtube.com/watch?v=ybJzARPvFUs Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: trochę energii 06.02.07, 10:42 energizujących?? e n e r g e t y z u j ą c y c h chyba..? no sami widzicie.. o moje synapsy!!! ałłłaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: trochę energii 06.02.07, 11:12 chcesz to masz, red bull maxx www.youtube.com/watch?v=QiHzwXfOSek----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: trochę energii 06.02.07, 11:32 jeeeeeeeeeeees,jes jes di ejs of spejsssss www.youtube.com/watch?v=WsMqZZHC23Q&mode=related&search= tego mi dzisiaj trzeba!!! a tamto twoje mi sie nie otwiro! :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: trochę energii 06.02.07, 11:38 www.youtube.com/watch?v=QiHzwXfOSek poprawka Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: trochę energii 06.02.07, 11:44 ramsztajn!!!!!! jaaaaa! natyrliśśś!!! jeszcze, jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: trochę energii 06.02.07, 11:52 no to jak już jesteś rozgrzany fizycznie, to czas na szczyptę ideologicznego podkurwienia www.youtube.com/watch?v=npiYUvDKl-o Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: trochę energii 06.02.07, 11:57 podkręcamy obroty kreatywnego podkurwienia www.youtube.com/watch?v=uZlHOlTXhLs Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: trochę energii 06.02.07, 12:07 jj_krewetka napisał: > > no to jak już jesteś rozgrzany fizycznie, to czas na szczyptę ideologicznego > podkurwienia > > www.youtube.com/watch?v=npiYUvDKl-o o! a tego akurat nie znałem. dobre! ZA DOBRE! ZA AMBITNE! ale dzięki... podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: trochę energii 06.02.07, 12:10 czysta energia... at the drive in www.youtube.com/watch?v=TpdZMuDFEt0 Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: trochę energii 06.02.07, 12:12 od tego trzeba było zacząć!!!!!!! www.youtube.com/watch?v=vo3e4EnSigs Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: trochę energii 06.02.07, 12:27 ten człowiek rządzi sajonara :-B))))))))) www.youtube.com/watch?v=dreLOdJxT4I Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: trochę energii 06.02.07, 12:29 no Rage to już cięzko przebić prawdziwe perły wykopujesz to moze już zupełnie z grubej rury: www.youtube.com/watch?v=w1STIvw2XDY Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: trochę energii 06.02.07, 13:31 siekiera bejbe...jesss! ale bardziej w tę stronę! www.youtube.com/watch?v=afPGFQVjL3Q Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: trochę energii 06.02.07, 14:15 jak w tę stronę to proszę, uwaga buja www.youtube.com/watch?v=JunKMMrcp-s Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: trochę energii 06.02.07, 15:09 za wolno.... www.youtube.com/watch?v=N0WCpUNBajg albo... jessssssss o to to... www.youtube.com/watch?v=AWAogbpQfDk&mode=related&search=dingadingalonglonglog.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: trochę energii 06.02.07, 15:11 o rany! przez pomyłkę wpisałem "dingadingalonglong ..coś tam i dołączyło do AKTYWNEJ likni ???????? jak ja to zrobiłem? www.youtube.com/watch?v=AWAogbpQfDk&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: trochę energii 06.02.07, 15:17 a skoro w krainie bógi-łógi jesteśmy to ich zabraknać nie może... www.youtube.com/watch?v=pk30a0qsVIk Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: trochę energii 06.02.07, 15:30 i na zakończenie dzisiejszej audycji cudowne wahadełko czyli 2w1 www.youtube.com/watch?v=krhWjIcvrQw Odpowiedz Link Zgłoś