lutea 06.02.07, 17:20 Móje typy to Balanciaga Critobal MOschino I love love Armani, Mania Ck, Euphoria Armani, Emporio White She Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guapisima Re: PERFUMY- czyli zapachy ktore opętały was i . 06.02.07, 17:42 Moje to Lacoste (femme, ten pierwszy, nie zadne pinki itp), Angel Schlesser Femme, a ostatnio Armani Code Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: PERFUMY- czyli zapachy ktore opętały was i . 06.02.07, 18:09 naomi cambell 3 zapachy... niby proste .. a pasuja do mnie :) no i calvin clain...Boze.. tak chce pachniec na swoim slubie :D Odpowiedz Link Zgłoś
biegam_boso Shameeka :). 07.02.07, 06:49 właśnie upajam się Naomagic, przyjaciółka mi poleciła, jestem zachwycona! :] Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Shameeka :). 07.02.07, 12:24 moja przygoda z naomi zaczela sie od naomi magic.. :) nieodzerwalnie kojarza mi sie z pewnymi imprezkami :) naomi campbel cat de luxe NAOMI CAMPBELL PARADISE PASSION naprzemian uzywam tych trzecha zapachow :) kazdy calkowicie inny... a zarazem kazdy piekny :D Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: PERFUMY- czyli zapachy ktore opętały was i . 06.02.07, 18:57 czarny wykrzyknik, z 10 lat juz chyba.... Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: PERFUMY- czyli zapachy ktore opętały was i . 06.02.07, 19:51 Nina Ricci "Love in Paris" Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: PERFUMY- czyli zapachy ktore opętały was i . 06.02.07, 19:53 Lacoste pour Femme :) Ralph Lauren Issey Miyake Curious-Britney Spears Dior Addict2 Odpowiedz Link Zgłoś
fifirella Re: PERFUMY- czyli zapachy ktore opętały was i . 06.02.07, 20:32 - Amor Amor Cacharel - Escape, Eternity Calvina Kleina - ostatnio czerwony Emporio Armanii ojej jak uwielbiam pachnieć i czuć zapachy... Odpowiedz Link Zgłoś
karioka1985 Re: PERFUMY- czyli zapachy ktore opętały was i . 07.02.07, 12:06 splendor - elizabeth arden - w piątek przylatuje z anglii nowy flakonik i balsam :-D Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: PERFUMY- czyli zapachy ktore opętały was i . 07.02.07, 13:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=42050&w=46891890&a=46891890 tu juz bylo cos niecos;) ja od siebie dodam ze od ladnych paru lat nieustannie little black dress...:) moze nic rewelacyjnego ale jest dlugotrwaly i uwielbbiam jak mi szafa pachnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mad_die u mnie... 07.02.07, 17:22 teraz na topie jest : - Paul Smith LONDON a oprócz tego uwielbiam : - Hugo Boss Pure Red na równi z : - Burberry Britt i ciągle wielką miłością pałam do : - Gucci Envy mhm.... A tak na codzień noszę Lacoste Pink na zmianę z Davidoff Echo Woman i Puma Jamaica Woman :D muszę je w końcu wykończyć :D mhm... Walentynki idą, chyba dyskretnie zacznę wieszać karteczki w domu, co by mi luby prezent sprawił jak należy ;) Odpowiedz Link Zgłoś