Dodaj do ulubionych

szukamy Pana pachnacego karmelkami

21.11.01, 19:03
my to znaczy ja i Jasmina!:)
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami 21.11.01, 19:05
      Pan musi mieć podzielną uwagę (na dwa :-))), anielską cierpliwość i dużo zapału :-)))
      • anka1 Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami 21.11.01, 19:06
        Jasmina nie wymagaj za duzo na poczatek:)
        • jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami 21.11.01, 19:10
          Fakt :-)))) na początek wystarczą karmelki.......

anka1 napisał(a):

> Jasmina nie wymagaj za duzo na poczatek:)

• bachuu Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami 21.11.01, 19:10
          no ja wlasnie pachne czyms zblizonym do karmelkow znaczy kawa z mlekiem, co sie
          wylala dramatycznie przez biurko i stosy papieru zaznajamiajac sie blizej z
          moich ubraniem.
          zaznajomila sie bardziej niz ja mialbym na to ochote :-((((

akcja ratunkowa trwa
          na razie
          • jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:11
            Bachuu a będziesz tak pachnieć w nieskończoność???? :-))))

bachuu napisał(a):

> no ja wlasnie pachne czyms zblizonym do karmelkow znaczy kawa z mlekiem, co sie
            >
            > wylala dramatycznie przez biurko i stosy papieru zaznajamiajac sie blizej z
            > moich ubraniem.
            > zaznajomila sie bardziej niz ja mialbym na to ochote :-((((
            >
            > akcja ratunkowa trwa
            > na razie

• bachuu Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:21
              biorac pod uwaga sposob w jaki wszedlem w posiadanie w/w zapachu chyba nie.
              noooo chyba ze papiery beda mi dawac zalaminowane :-))))))
              ale kiedy uzywam kenzo i pare kobiet zaczelo mowic do mnie per " cukiereczku"
              nie wiem czy mialy skojarzzenia z karmelkiem wlasnie

czy papiery mozna do mikrofalowki coby je odsuszyc ?
              sprawdzam
              • bachuu Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:27
                bachuu napisał(a):

> czy papiery mozna do mikrofalowki coby je odsuszyc ?
                > sprawdzam

definitywnie nie mozna
                ratuje dalej
                na razie
                • jasmina_tdi bachuu 21.11.01, 19:33
                  bachuu połóż na kaloryferze,a potem wyprasuj żelazkiem :-))))) sprawdzone :-))))

bachuu napisał(a):

> bachuu napisał(a):
                  >
                  > > czy papiery mozna do mikrofalowki coby je odsuszyc ?
                  > > sprawdzam
                  >
                  > definitywnie nie mozna
                  > ratuje dalej
                  > na razie

• jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:28
                Karmelku!!!!! używasz Kenzo :-))))))) mmmmmmm........ którego??????
                Jasminka kocha Kenzo we wszystkich mutacjach :-))))

bachuu napisał(a):

> biorac pod uwaga sposob w jaki wszedlem w posiadanie w/w zapachu chyba nie.
                > noooo chyba ze papiery beda mi dawac zalaminowane :-))))))
                > ale kiedy uzywam kenzo i pare kobiet zaczelo mowic do mnie per " cukiereczku"
                > nie wiem czy mialy skojarzzenia z karmelkiem wlasnie
                >
                > czy papiery mozna do mikrofalowki coby je odsuszyc ?
                > sprawdzam

• bachuu Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:36
                  jasmina_tdi napisał(a):

> Karmelku!!!!! używasz Kenzo :-))))))) mmmmmmm........ którego??????
                  > Jasminka kocha Kenzo we wszystkich mutacjach :-))))
                  >
                  >
                  jungle bodajze ale glowy nie dam

obserwacja:
                  mokre papiera przyklejaja sie do butow.
                  zwlaszcza bo szpilek kierowniczki.
                  kierowniczki nie lubia, jak im sie przykleja.
                  zwlaszcza pisma ktora ona wysylala.

czy moge miec gorszy dzien ?
                  chyba nie

akcja trwa
                  • jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:40
                    Jungle!!! mniam mniam mniam.....to chyba lepsze niż karmelki... no przynajmniej to moje :-))))

bachuu napisał(a):

> jasmina_tdi napisał(a):
                    >
                    > > Karmelku!!!!! używasz Kenzo :-))))))) mmmmmmm........ którego??????
                    > > Jasminka kocha Kenzo we wszystkich mutacjach :-))))
                    > >
                    > >
                    > jungle bodajze ale glowy nie dam
                    >
                    > obserwacja:
                    > mokre papiera przyklejaja sie do butow.
                    > zwlaszcza bo szpilek kierowniczki.
                    > kierowniczki nie lubia, jak im sie przykleja.
                    > zwlaszcza pisma ktora ona wysylala.
                    >
                    > czy moge miec gorszy dzien ?
                    > chyba nie
                    >
                    > akcja trwa

• bachuu Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:52
                      akcja skonczona
                      podsumowanie :
                      siedze w koszuli w awangardowe brazowe plamy
                      marynarka ma dziwnie wilgotny rekaw
                      lazienka jest obklejona w papiery
                      szefowa sie na mnie dziwnie patrzy
                      uff poszla do domu

strzelam wiec tzw "znieswiezacza oddechu" na koniec dnia

he he!!!
                      nie uwierzysz znalazlem karmelki "jutrzenka " bydgoszcz w szafce

cdn
                      delektuje sie cisza
                      • jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:56
                        Poelektuj się karmelkiem :-)))) jak Ci w krew wejdzie to zamówię Cię pod choinkę :-)))) tylko w
                        czerwonej wstążeczce ...!!!!!

bachuu napisał(a):

> akcja skonczona
                        > podsumowanie :
                        > siedze w koszuli w awangardowe brazowe plamy
                        > marynarka ma dziwnie wilgotny rekaw
                        > lazienka jest obklejona w papiery
                        > szefowa sie na mnie dziwnie patrzy
                        > uff poszla do domu
                        >
                        > strzelam wiec tzw "znieswiezacza oddechu" na koniec dnia
                        >
                        > he he!!!
                        > nie uwierzysz znalazlem karmelki "jutrzenka " bydgoszcz w szafce
                        >
                        > cdn
                        > delektuje sie cisza

• bachuu Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 20:03
                          chyba nie
                          nie wejdzie mi to w krew
                          takze i ze wstazki nici chyba (?)
                          reszta za chwile jak jeszcze przez moment odpoczne
                          • jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 20:13
                            uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......
                            nie lubisz karmelków???
                            i czerwonego koloru???
                            aż mi smutno....

bachuu napisał(a):

> chyba nie
                            > nie wejdzie mi to w krew
                            > takze i ze wstazki nici chyba (?)
                            > reszta za chwile jak jeszcze przez moment odpoczne

• bachuu Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 20:32
                              karmelki sa ok ale zeby osiagnac wlasciwy poziom nasycenia do swiat powinienem
                              je chyba spozywac ciagle, a tu juz dle mnie troszku za wiele :-)))))
                              co do czerwonego to lubie, zwlaszcza dzielnice :-)))
                              czlowiek moze sie napatrzec takowych roznosci wszelakich
                              uszanowanie
                              • jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 20:36
                                za dużo czerwonego w tych czerwonych dzielnicach jak na mój gust! no ale każdy ma to o lubi... i na
                                co go stać :-)))))
                                ja tam wolę karmelki....

bachuu napisał(a):

> karmelki sa ok ale zeby osiagnac wlasciwy poziom nasycenia do swiat powinienem
                                > je chyba spozywac ciagle, a tu juz dle mnie troszku za wiele :-)))))
                                > co do czerwonego to lubie, zwlaszcza dzielnice :-)))
                                > czlowiek moze sie napatrzec takowych roznosci wszelakich
                                > uszanowanie

• zmeczony Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:22
              > Bachuu a będziesz tak pachnieć w nieskończoność???? :-))))
              Mysle, ze w nieskonczonosc to moze... cuchnac. Ta kawa z mlekiem...

W tej chwili nie pachne karmelkami, ale moge...
              Mimo, ze zmeczony jestem.
              • Gość: samanta1 Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 19:30
                Macie racje dziewczynki!Nie ma to jak dobry cukiereczek!!!:))))))
                • jasmina_tdi Re: samanta 21.11.01, 19:32
                  Ślinka nam cieknie i nie możemy się doczekać!!!!!!!!!

Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Macie racje dziewczynki!Nie ma to jak dobry cukiereczek!!!:))))))

• Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 19:34
                    jedna juz sie oblizywala ..i na oblizywaniu sie skonczylo!;))))))))))
                    • jasmina_tdi Re: samanta 21.11.01, 19:38
                      a kto dał się tak niecnie oblizywać???? a potem nawiał???

> jedna juz sie oblizywala ..i na oblizywaniu sie skonczylo!;))))))))))

• Gość: samanta1 Re: samanta IP: 213.76.59.* 21.11.01, 20:01
                        Nie nawial !Przeciez w lwowie siedzi.Zaraz pewnie bedzie.
                        • jasmina_tdi Re: samanta 21.11.01, 20:12
                          Coś jasminka nie w temacie! w lwowie? tak go oblizały, że za granicę nawiał????

> Nie nawial !Przeciez w lwowie siedzi.Zaraz pewnie bedzie.

• Gość: samanta1 Re: samanta IP: 213.76.59.* 21.11.01, 20:21
                            Od dwoch miesiecy tam siedzi i tylko czasami wpada na weekend:)))
                            • jasmina_tdi Re: samanta 21.11.01, 20:23
                              O jejku!!!! facet z drogi!!!! lepszy niż pilot czy marynarz!! oddawaj!

> Od dwoch miesiecy tam siedzi i tylko czasami wpada na weekend:)))

• Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 20:36
                                oddac to raczej nie ale tobie chyba bym pozyczyla:))A oddalabys pozniej?:)
                                • jasmina_tdi Re: samanta 21.11.01, 20:37
                                  No jasne! ja tam nie żaden chytrus :-)))

> oddac to raczej nie ale tobie chyba bym pozyczyla:))A oddalabys pozniej?:)

• Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 20:39
                                    to jakby co bedziem negocjowac!;))))a dasz co w zamian??;)
                                    • jasmina_tdi Re: samanta 21.11.01, 20:47
                                      pustą szafę, złotą rybkę, stadko owiec, pudełko zapałek, zapasowego nicka.... wybieraj!

> to jakby co bedziem negocjowac!;))))a dasz co w zamian??;)

• Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 20:50
                                        Eeeeeeeeeee...;( za takiego cukierka?????????????;)))
                                        • Gość: jasmina Re: samanta IP: 193.178.143.* 21.11.01, 20:52
                                          no to nie wiem.....
                                          a co byś chciała???? nic już nie mam..
                                          a nie!!!
                                          mam! mam!!!
                                          aniołka !!!! no tego z forum gwiazdka!!!! dał się wrobić pod choinkę :-)))))

> Eeeeeeeeeee...;( za takiego cukierka?????????????;)))

• Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 22:45
                                            Nie dam Cukireczka za zadnego aniolka!Co ja bede ze swietym robic?
                                            Oszalalas??:)))
              • jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:31
                Zmęczony karmelek??? chyba nie o to nam chodziło :-)))))

zmeczony napisał(a):

> > Bachuu a będziesz tak pachnieć w nieskończoność???? :-))))
                > Mysle, ze w nieskonczonosc to moze... cuchnac. Ta kawa z mlekiem...
                >
                > W tej chwili nie pachne karmelkami, ale moge...
                > Mimo, ze zmeczony jestem.

• zmeczony Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:32
                  Zmeczony, czy nie zmeczony, karmelek jest zawsze slodki i pachnacy.
                  • jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:34
                    A ty jak jesteś zmączony to jesteś słodki?????
                    Bo ja to akurat nie! :-)))

zmeczony napisał(a):

> Zmeczony, czy nie zmeczony, karmelek jest zawsze slodki i pachnacy.

• zmeczony Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:35
                      Slodkosc nie zalezy od zmeczenia
                      • jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:38
                        Biedaku!!!!! masz cukrzycę??? to stąd to zmęczenie!

zmeczony napisał(a):

> Slodkosc nie zalezy od zmeczenia

• zmeczony Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:53
                          Cukrzyce!? Nie.
                          Jestem cukiernikiem.
                          • jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:57
                            A potrafisz zrobić kołacza????

zmeczony napisał(a):

> Cukrzyce!? Nie.
                            > Jestem cukiernikiem.

• zmeczony Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:58
                              A potrafie!!!
                              • jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 20:14
                                To zrób!

zmeczony napisał(a):

> A potrafie!!!

• zmeczony Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 20:15
                                  Zrobie, ale to potrwa
                                  • jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 20:23
                                    a konkretnie to długo????
                                    jestem głodna!

zmeczony napisał(a):

> Zrobie, ale to potrwa

• zmeczony Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 21:03
                                      Na razie musisz chleb ze smalcem.
                                      Mam opoznienia. Moja mnie dorwala i musze sie tlumaczyc co robie w cukierni.
                                      I zadnym kolaczem sie nie wykrece.
                                      • jasmina_tdi Hooooooopla w górę!!!!!!!!!!!! :-)))) 22.11.01, 17:26

• bachuu Re: Hooooooopla w górę!!!!!!!!!!!! :-)))) 25.11.01, 09:11
                                          zupelnie niechcacy znalazlem zapach zblizony do karmelkow
                                          zdania sa podzielone : siostra na porownanie jej ponoc b. drogich perfum do
                                          karmelkow nieco sie urazila
                                          z drugiej strony 2 osobom zapach nie przywodzil w/w slodyczy na mysl.
                                          hm... kolega ujal to dosadnie.
                                          w moim mniemaniu karmelkami pachne.
                                          no i co dalej ?

uszanownie :-))))))
                                          • mario2 Re: Hooooooopla w górę!!!!!!!!!!!! :-)))) 25.11.01, 09:28
                                            a ja kiedys tutaj znalazlem opinie, ze prawdzimy mezczyyzna powinien pachniec
                                            stajnia i potem :o)))
                                            • Gość: Monika Re: Hooooooopla w górę!!!!!!!!!!!! :-)))) IP: 195.116.253.* 25.11.01, 09:35
                                              Mario - miły kolego "po czacie" witaj...cieplutko pozdrawiam z zasypanego
                                              leciutko śniegiem Krakowa...
                                              • Gość: Monika Re: a karmelkowa panna?... IP: 195.116.253.* 25.11.01, 09:46
                                                A wracając do wątku toż ja przecież dziś karmelkami pachnę - zapach duszny,
                                                otulający gęsto, jak białe kosmate piórka co się rozsypały z nieba i lecą lecą
                                                lecą...
                                                Karmelkowo pachnące miejsca na szyi gdzie kończy się włosów tajemnica i skóra
                                                zaczyna nęcić bielą, a pod karmelkowym odurzeniem pulsować zaczyna wyraźnym
                                                tonem...kar mel, kar mel, kar mel...
                                                • bachuu Re: a karmelkowa panna?... 25.11.01, 09:53
                                                  Gość portalu: Monika napisał(a):

> A wracając do wątku toż ja przecież dziś karmelkami pachnę - zapach duszny,
                                                  > otulający gęsto, jak białe kosmate piórka co się rozsypały z nieba i lecą lecą
                                                  > lecą...
                                                  > Karmelkowo pachnące miejsca na szyi gdzie kończy się włosów tajemnica i skóra
                                                  > zaczyna nęcić bielą, a pod karmelkowym odurzeniem pulsować zaczyna wyraźnym
                                                  > tonem...kar mel, kar mel, kar mel...

chyba raczej ja karmelkami nie pachne.
                                                  przynajmniej nie tak
                                                  ale to co piszesz Monika hm... b.karmelkowe to
                                                  uklony

• bachuu Re: Hooooooopla w górę!!!!!!!!!!!! :-)))) 25.11.01, 09:37
                                              jak rowniez prawdziwy facet powinien kapac sie oczywiscie 3 razy do roku:
                                              - na urodziny zony /jesli oczywiscie ja ma
                                              - na swieta Bozego Narodzenia
                                              - na wielkanoc

chcialem zwrocic tutaj uwage szanownych kolezanek, jak byly kiedys panie
                                              uhonorowywane :-)))

uklony
                                          • rozmaryna Re: Hooooooopla w górę!!!!!!!!!!!! :-)))) 25.11.01, 09:56
                                            Bachuu, zostaw perfumy siostry w spokoju, bo jak wychlapiesz jej połowę jej
                                            gniew może być straszny.
                                            A tak wogóle, Jaśmino, to skąd pomysł na mężczyznę pachnącego karmelkami? Nie
                                            lepszy taki pachnący morską bryzą, mchem czy świeżo skoszoną trawą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka