anka1 21.11.01, 19:03 my to znaczy ja i Jasmina!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami 21.11.01, 19:05 Pan musi mieć podzielną uwagę (na dwa :-))), anielską cierpliwość i dużo zapału :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami 21.11.01, 19:06 Jasmina nie wymagaj za duzo na poczatek:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami 21.11.01, 19:10 Fakt :-)))) na początek wystarczą karmelki....... anka1 napisał(a): > Jasmina nie wymagaj za duzo na poczatek:) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami 21.11.01, 19:10 no ja wlasnie pachne czyms zblizonym do karmelkow znaczy kawa z mlekiem, co sie wylala dramatycznie przez biurko i stosy papieru zaznajamiajac sie blizej z moich ubraniem. zaznajomila sie bardziej niz ja mialbym na to ochote :-(((( akcja ratunkowa trwa na razie Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:11 Bachuu a będziesz tak pachnieć w nieskończoność???? :-)))) bachuu napisał(a): > no ja wlasnie pachne czyms zblizonym do karmelkow znaczy kawa z mlekiem, co sie > > wylala dramatycznie przez biurko i stosy papieru zaznajamiajac sie blizej z > moich ubraniem. > zaznajomila sie bardziej niz ja mialbym na to ochote :-(((( > > akcja ratunkowa trwa > na razie Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:21 biorac pod uwaga sposob w jaki wszedlem w posiadanie w/w zapachu chyba nie. noooo chyba ze papiery beda mi dawac zalaminowane :-)))))) ale kiedy uzywam kenzo i pare kobiet zaczelo mowic do mnie per " cukiereczku" nie wiem czy mialy skojarzzenia z karmelkiem wlasnie czy papiery mozna do mikrofalowki coby je odsuszyc ? sprawdzam Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:27 bachuu napisał(a): > czy papiery mozna do mikrofalowki coby je odsuszyc ? > sprawdzam definitywnie nie mozna ratuje dalej na razie Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi bachuu 21.11.01, 19:33 bachuu połóż na kaloryferze,a potem wyprasuj żelazkiem :-))))) sprawdzone :-)))) bachuu napisał(a): > bachuu napisał(a): > > > czy papiery mozna do mikrofalowki coby je odsuszyc ? > > sprawdzam > > definitywnie nie mozna > ratuje dalej > na razie Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:28 Karmelku!!!!! używasz Kenzo :-))))))) mmmmmmm........ którego?????? Jasminka kocha Kenzo we wszystkich mutacjach :-)))) bachuu napisał(a): > biorac pod uwaga sposob w jaki wszedlem w posiadanie w/w zapachu chyba nie. > noooo chyba ze papiery beda mi dawac zalaminowane :-)))))) > ale kiedy uzywam kenzo i pare kobiet zaczelo mowic do mnie per " cukiereczku" > nie wiem czy mialy skojarzzenia z karmelkiem wlasnie > > czy papiery mozna do mikrofalowki coby je odsuszyc ? > sprawdzam Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:36 jasmina_tdi napisał(a): > Karmelku!!!!! używasz Kenzo :-))))))) mmmmmmm........ którego?????? > Jasminka kocha Kenzo we wszystkich mutacjach :-)))) > > jungle bodajze ale glowy nie dam obserwacja: mokre papiera przyklejaja sie do butow. zwlaszcza bo szpilek kierowniczki. kierowniczki nie lubia, jak im sie przykleja. zwlaszcza pisma ktora ona wysylala. czy moge miec gorszy dzien ? chyba nie akcja trwa Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:40 Jungle!!! mniam mniam mniam.....to chyba lepsze niż karmelki... no przynajmniej to moje :-)))) bachuu napisał(a): > jasmina_tdi napisał(a): > > > Karmelku!!!!! używasz Kenzo :-))))))) mmmmmmm........ którego?????? > > Jasminka kocha Kenzo we wszystkich mutacjach :-)))) > > > > > jungle bodajze ale glowy nie dam > > obserwacja: > mokre papiera przyklejaja sie do butow. > zwlaszcza bo szpilek kierowniczki. > kierowniczki nie lubia, jak im sie przykleja. > zwlaszcza pisma ktora ona wysylala. > > czy moge miec gorszy dzien ? > chyba nie > > akcja trwa Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:52 akcja skonczona podsumowanie : siedze w koszuli w awangardowe brazowe plamy marynarka ma dziwnie wilgotny rekaw lazienka jest obklejona w papiery szefowa sie na mnie dziwnie patrzy uff poszla do domu strzelam wiec tzw "znieswiezacza oddechu" na koniec dnia he he!!! nie uwierzysz znalazlem karmelki "jutrzenka " bydgoszcz w szafce cdn delektuje sie cisza Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:56 Poelektuj się karmelkiem :-)))) jak Ci w krew wejdzie to zamówię Cię pod choinkę :-)))) tylko w czerwonej wstążeczce ...!!!!! bachuu napisał(a): > akcja skonczona > podsumowanie : > siedze w koszuli w awangardowe brazowe plamy > marynarka ma dziwnie wilgotny rekaw > lazienka jest obklejona w papiery > szefowa sie na mnie dziwnie patrzy > uff poszla do domu > > strzelam wiec tzw "znieswiezacza oddechu" na koniec dnia > > he he!!! > nie uwierzysz znalazlem karmelki "jutrzenka " bydgoszcz w szafce > > cdn > delektuje sie cisza Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 20:03 chyba nie nie wejdzie mi to w krew takze i ze wstazki nici chyba (?) reszta za chwile jak jeszcze przez moment odpoczne Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 20:13 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....... nie lubisz karmelków??? i czerwonego koloru??? aż mi smutno.... bachuu napisał(a): > chyba nie > nie wejdzie mi to w krew > takze i ze wstazki nici chyba (?) > reszta za chwile jak jeszcze przez moment odpoczne Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 20:32 karmelki sa ok ale zeby osiagnac wlasciwy poziom nasycenia do swiat powinienem je chyba spozywac ciagle, a tu juz dle mnie troszku za wiele :-))))) co do czerwonego to lubie, zwlaszcza dzielnice :-))) czlowiek moze sie napatrzec takowych roznosci wszelakich uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 20:36 za dużo czerwonego w tych czerwonych dzielnicach jak na mój gust! no ale każdy ma to o lubi... i na co go stać :-))))) ja tam wolę karmelki.... bachuu napisał(a): > karmelki sa ok ale zeby osiagnac wlasciwy poziom nasycenia do swiat powinienem > je chyba spozywac ciagle, a tu juz dle mnie troszku za wiele :-))))) > co do czerwonego to lubie, zwlaszcza dzielnice :-))) > czlowiek moze sie napatrzec takowych roznosci wszelakich > uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
zmeczony Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:22 > Bachuu a będziesz tak pachnieć w nieskończoność???? :-)))) Mysle, ze w nieskonczonosc to moze... cuchnac. Ta kawa z mlekiem... W tej chwili nie pachne karmelkami, ale moge... Mimo, ze zmeczony jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 19:30 Macie racje dziewczynki!Nie ma to jak dobry cukiereczek!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: samanta 21.11.01, 19:32 Ślinka nam cieknie i nie możemy się doczekać!!!!!!!!! Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Macie racje dziewczynki!Nie ma to jak dobry cukiereczek!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 19:34 jedna juz sie oblizywala ..i na oblizywaniu sie skonczylo!;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: samanta 21.11.01, 19:38 a kto dał się tak niecnie oblizywać???? a potem nawiał??? Gość portalu: samanta1 napisał(a): > jedna juz sie oblizywala ..i na oblizywaniu sie skonczylo!;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta IP: 213.76.59.* 21.11.01, 20:01 Nie nawial !Przeciez w lwowie siedzi.Zaraz pewnie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: samanta 21.11.01, 20:12 Coś jasminka nie w temacie! w lwowie? tak go oblizały, że za granicę nawiał???? Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Nie nawial !Przeciez w lwowie siedzi.Zaraz pewnie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta IP: 213.76.59.* 21.11.01, 20:21 Od dwoch miesiecy tam siedzi i tylko czasami wpada na weekend:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: samanta 21.11.01, 20:23 O jejku!!!! facet z drogi!!!! lepszy niż pilot czy marynarz!! oddawaj! Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Od dwoch miesiecy tam siedzi i tylko czasami wpada na weekend:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 20:36 oddac to raczej nie ale tobie chyba bym pozyczyla:))A oddalabys pozniej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: samanta 21.11.01, 20:37 No jasne! ja tam nie żaden chytrus :-))) Gość portalu: samanta1 napisał(a): > oddac to raczej nie ale tobie chyba bym pozyczyla:))A oddalabys pozniej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 20:39 to jakby co bedziem negocjowac!;))))a dasz co w zamian??;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: samanta 21.11.01, 20:47 pustą szafę, złotą rybkę, stadko owiec, pudełko zapałek, zapasowego nicka.... wybieraj! Gość portalu: samanta1 napisał(a): > to jakby co bedziem negocjowac!;))))a dasz co w zamian??;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 20:50 Eeeeeeeeeee...;( za takiego cukierka?????????????;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: samanta IP: 193.178.143.* 21.11.01, 20:52 no to nie wiem..... a co byś chciała???? nic już nie mam.. a nie!!! mam! mam!!! aniołka !!!! no tego z forum gwiazdka!!!! dał się wrobić pod choinkę :-))))) Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Eeeeeeeeeee...;( za takiego cukierka?????????????;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 22:45 Nie dam Cukireczka za zadnego aniolka!Co ja bede ze swietym robic? Oszalalas??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:31 Zmęczony karmelek??? chyba nie o to nam chodziło :-))))) zmeczony napisał(a): > > Bachuu a będziesz tak pachnieć w nieskończoność???? :-)))) > Mysle, ze w nieskonczonosc to moze... cuchnac. Ta kawa z mlekiem... > > W tej chwili nie pachne karmelkami, ale moge... > Mimo, ze zmeczony jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
zmeczony Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:32 Zmeczony, czy nie zmeczony, karmelek jest zawsze slodki i pachnacy. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:34 A ty jak jesteś zmączony to jesteś słodki????? Bo ja to akurat nie! :-))) zmeczony napisał(a): > Zmeczony, czy nie zmeczony, karmelek jest zawsze slodki i pachnacy. Odpowiedz Link Zgłoś
zmeczony Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:35 Slodkosc nie zalezy od zmeczenia Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:38 Biedaku!!!!! masz cukrzycę??? to stąd to zmęczenie! zmeczony napisał(a): > Slodkosc nie zalezy od zmeczenia Odpowiedz Link Zgłoś
zmeczony Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:53 Cukrzyce!? Nie. Jestem cukiernikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:57 A potrafisz zrobić kołacza???? zmeczony napisał(a): > Cukrzyce!? Nie. > Jestem cukiernikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zmeczony Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 19:58 A potrafie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 20:14 To zrób! zmeczony napisał(a): > A potrafie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zmeczony Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 20:15 Zrobie, ale to potrwa Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 20:23 a konkretnie to długo???? jestem głodna! zmeczony napisał(a): > Zrobie, ale to potrwa Odpowiedz Link Zgłoś
zmeczony Re: szukamy Pana pachnacego karmelkami bachuu 21.11.01, 21:03 Na razie musisz chleb ze smalcem. Mam opoznienia. Moja mnie dorwala i musze sie tlumaczyc co robie w cukierni. I zadnym kolaczem sie nie wykrece. Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Hooooooopla w górę!!!!!!!!!!!! :-)))) 25.11.01, 09:11 zupelnie niechcacy znalazlem zapach zblizony do karmelkow zdania sa podzielone : siostra na porownanie jej ponoc b. drogich perfum do karmelkow nieco sie urazila z drugiej strony 2 osobom zapach nie przywodzil w/w slodyczy na mysl. hm... kolega ujal to dosadnie. w moim mniemaniu karmelkami pachne. no i co dalej ? uszanownie :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Hooooooopla w górę!!!!!!!!!!!! :-)))) 25.11.01, 09:28 a ja kiedys tutaj znalazlem opinie, ze prawdzimy mezczyyzna powinien pachniec stajnia i potem :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Hooooooopla w górę!!!!!!!!!!!! :-)))) IP: 195.116.253.* 25.11.01, 09:35 Mario - miły kolego "po czacie" witaj...cieplutko pozdrawiam z zasypanego leciutko śniegiem Krakowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: a karmelkowa panna?... IP: 195.116.253.* 25.11.01, 09:46 A wracając do wątku toż ja przecież dziś karmelkami pachnę - zapach duszny, otulający gęsto, jak białe kosmate piórka co się rozsypały z nieba i lecą lecą lecą... Karmelkowo pachnące miejsca na szyi gdzie kończy się włosów tajemnica i skóra zaczyna nęcić bielą, a pod karmelkowym odurzeniem pulsować zaczyna wyraźnym tonem...kar mel, kar mel, kar mel... Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: a karmelkowa panna?... 25.11.01, 09:53 Gość portalu: Monika napisał(a): > A wracając do wątku toż ja przecież dziś karmelkami pachnę - zapach duszny, > otulający gęsto, jak białe kosmate piórka co się rozsypały z nieba i lecą lecą > lecą... > Karmelkowo pachnące miejsca na szyi gdzie kończy się włosów tajemnica i skóra > zaczyna nęcić bielą, a pod karmelkowym odurzeniem pulsować zaczyna wyraźnym > tonem...kar mel, kar mel, kar mel... chyba raczej ja karmelkami nie pachne. przynajmniej nie tak ale to co piszesz Monika hm... b.karmelkowe to uklony Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Hooooooopla w górę!!!!!!!!!!!! :-)))) 25.11.01, 09:37 jak rowniez prawdziwy facet powinien kapac sie oczywiscie 3 razy do roku: - na urodziny zony /jesli oczywiscie ja ma - na swieta Bozego Narodzenia - na wielkanoc chcialem zwrocic tutaj uwage szanownych kolezanek, jak byly kiedys panie uhonorowywane :-))) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
rozmaryna Re: Hooooooopla w górę!!!!!!!!!!!! :-)))) 25.11.01, 09:56 Bachuu, zostaw perfumy siostry w spokoju, bo jak wychlapiesz jej połowę jej gniew może być straszny. A tak wogóle, Jaśmino, to skąd pomysł na mężczyznę pachnącego karmelkami? Nie lepszy taki pachnący morską bryzą, mchem czy świeżo skoszoną trawą? Odpowiedz Link Zgłoś