shameeka 12.02.07, 15:00 kupilam dzis sukienke na swoje poprawiny wesele dopeiro w lipcu :) ale nie moglam sie powstrzymac.. az tak bardzo mi sie spodobala.. a jeszcze musze kupic ze dwie.. na wszelki wypadek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruszynka_85 Re: sukienka na poprawiny kupiona :D 12.02.07, 15:02 Pochwal sie! Jaka dokladnie? A moze jakies zdjecie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: sukienka na poprawiny kupiona :D 12.02.07, 15:08 do kolanka :D na cienkich ramiczkach z lejacego materialu :) czarno- biala w kwiaty :D fotki poki co nie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
crrazy eee zrób zdjęcie... ;-) 12.02.07, 15:50 i pokaż nam!!!!!!!!!!!!! ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: eee zrób zdjęcie... ;-) 12.02.07, 16:13 nie wkleje tutaj fotki. ztego wzgledu ze wtedy fotka zostanie poddana opnii waszej.. a nie obrazcie sie :) ale mnie nie obchodzi wasza opinia :) grunt ze mi sie podoba.. i ze ja wniej pieknie wedlug siebie wygladam :) :) a co najwazniejsze... jest na moje wlasne poprawiny :D Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: eee zrób zdjęcie... ;-) 12.02.07, 16:41 no dobra, a jak obiecamy, ze nie bedziemy komentowac to wkleisz fote? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: eee zrób zdjęcie... ;-) 12.02.07, 16:57 jak sfotografuje to :) moge przeslac na maila :d hehe pogadamy jak bedzie fotka :) Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: eee zrób zdjęcie... ;-) 12.02.07, 17:04 ok ok nie chce być natarczywa, ale ciuszki zawsze fajnie pooglądać :) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: sukienka na poprawiny kupiona :D 12.02.07, 15:09 sukienka jak sukienka :d ale jak lezy na mnie :D bosko :D Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: sukienka na poprawiny kupiona :D 12.02.07, 15:17 Uważaj więc by przyszły Pan Młody Cię w niej za wczesnie nie zobaczył .. taki delikatny materiał łatwo rozedrzeć :P Odpowiedz Link Zgłoś