aanneett 14.02.07, 00:33 dedykuję tą liryczną piosękę <cmok> <cmok> www.youtube.com/watch?v=jtviH-wemrw (chyba wiadomo z jakiej okazji;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: wszystkim kopytkowym chłopakom 14.02.07, 13:26 siem dołanczam ale nie wiem co to za piosęka! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wszystkim kopytkowym chłopakom 14.02.07, 13:28 to ja też mogię się przyłączyć do tej dedykacji... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wszystkim kopytkowym chłopakom 14.02.07, 13:32 www.youtube.com/watch?v=wrvKpKkjR7A i jeszcze coś przesłodzonego i landrynkowego w dniu dzisiejszym;) Odpowiedz Link Zgłoś
igua a wg mnie... 14.02.07, 13:43 ta pani bije wszystkie teledyski na glowe takiej rozrywki na dzis! :D Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 A ja podziękuję i też Wam coś zadedykuję ;) 14.02.07, 18:47 <a href="www.youtube.com/watch?v=GSqV3rWM4iQ"Dziewczyny Wy wiecie że to są szczere...chociaż jeden facet na poziomie hehehe jestem,bo jestem morfi i jestem z Polski przeca</a> Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: A ja podziękuję i też Wam coś zadedykuję ;) 14.02.07, 22:32 morfeusz_1 napisał: > > > <a href="<a href="www.youtube.com/watch?v=GSqV3rWM4iQ"Dziewczyny" target="_blank">www.youtube.com/watch?v=GSqV3rWM4iQ"Dziewczyny</a> Wy wiecie że to > są szczere...chociaż jeden facet na poziomie hehehe jestem,bo jestem morfi i > jestem z Polski przeca</a> > a od takiej jednej,co nie ma takiej drugiej, lizak heart to heart...ofkors red;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wszystkim kopytkowym chłopakom 15.02.07, 08:56 Anet jesteś taka kochana! :P Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: wszystkim kopytkowym chłopakom 17.02.07, 19:08 nekroskop88 napisał: > Anet jesteś taka kochana! > > > przez kogo? Odpowiedz Link Zgłoś