Dodaj do ulubionych

Komu dokopac? Komu!!!!!

22.11.01, 17:56
W zwiazku ze zwiazkiem, ze jutro bede nieuchwytna prosze sie zapisywac, pokopac
mi sie chce przed wyjazdem!
czort
Obserwuj wątek
    • szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! 22.11.01, 17:56
      dawaj!!!
      • Gość: Mina Re: Komu dokopac? Komu!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 22.11.01, 17:59
        mi tez! wiesz przeciez, najdrozsza, ze jestem maso:)))
        • szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! 22.11.01, 18:00
          no a mnie się należy :ó))) za szpiegowanie oczywiście!
    • enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! 22.11.01, 17:58
      .. moze sobie .. cio, co by szybciej podroz minela !!!
      Enancjo
    • anka1 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! 22.11.01, 18:00
      mi zebym w koncu stad do domu pooooszla!:)
      • gn0836 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! 22.11.01, 18:01
        I mnie! I mnie!
      • szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! 22.11.01, 18:02
        doprowadzić??? :o))))

anka1 napisał(a):

> mi zebym w koncu stad do domu pooooszla!:)

• czort Re: Komu dokopac? Komu!!!!! 22.11.01, 18:06
      Wszyscy macie wpierdol!
      A ty enancjo nie badz taki madry, bo przodkowie w grobach sie poprzewracali,
      sama sprawdzilam!
      Sobie mam dokopac? Ja tylko bic innych lubie! Oj, jak lubie!
      Przygotowany mam kastet, bejsbola z piwnicy wyciagne i ty pierwszy - na
      ochotnika sie zglosiles, czyz nie?
      Trzymajcie mnie bo nie moge, zrobie krzywde i chirurg bedzie potrzebny albo
      inna trepanatorka!
      • szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! 22.11.01, 18:09
        Ja poproszę kijem do golfa :o))) o ile oczywiście coś tak subtelnego znajduje się na składzie

czort napisał(a):

> Wszyscy macie wpierdol!
        > A ty enancjo nie badz taki madry, bo przodkowie w grobach sie poprzewracali,
        > sama sprawdzilam!
        > Sobie mam dokopac? Ja tylko bic innych lubie! Oj, jak lubie!
        > Przygotowany mam kastet, bejsbola z piwnicy wyciagne i ty pierwszy - na
        > ochotnika sie zglosiles, czyz nie?
        > Trzymajcie mnie bo nie moge, zrobie krzywde i chirurg bedzie potrzebny albo
        > inna trepanatorka!

• czort Re: Komu dokopac? Komu!!!!! 22.11.01, 18:13
          A z dochtorka sie umowilas, a? Jak zaklepiesz wizyte, daj znac - pobiegne po
          kije, wiem skad je wziac! A rozmiar to jaki ma byc?
          • szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! 22.11.01, 18:16
            Lepiej poćwicz zamach:o)))

czort napisał(a):

> A z dochtorka sie umowilas, a? Jak zaklepiesz wizyte, daj znac - pobiegne po
            > kije, wiem skad je wziac! A rozmiar to jaki ma byc?

• enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! do CZORTA 22.11.01, 18:17
            czort napisał(a):

> A z dochtorka sie umowilas, a? Jak zaklepiesz wizyte, daj znac - pobiegne po
            > kije, wiem skad je wziac! A rozmiar to jaki ma byc?

.. na tylko tyle Cie stac ... :((((
            .. z takim repertuarem do mnie .. to tak jakby pieszczoty,
            no dobra .. niech bedzie ze gra wstepna, choc ten watek
            z nieboszczykami, hmmm ... dodawal troche pikanterii.

Enancjo
            • szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 22.11.01, 18:21
              To było do mnie :o))) Ale nie martw się - każdy kij ma dwa końce.... nawet golfowy! starczy dla
              wszystkich!

enancjo napisał(a):

> czort napisał(a):
              >
              > > A z dochtorka sie umowilas, a? Jak zaklepiesz wizyte, daj znac - pobiegne
              > po
              > > kije, wiem skad je wziac! A rozmiar to jaki ma byc?
              >
              > .. na tylko tyle Cie stac ... :((((
              > .. z takim repertuarem do mnie .. to tak jakby pieszczoty,
              > no dobra .. niech bedzie ze gra wstepna, choc ten watek
              > z nieboszczykami, hmmm ... dodawal troche pikanterii.
              >
              > Enancjo

• enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 22.11.01, 18:23
                .. szpieg .. jestes niedikladny ... czytaj dokladnie ...post wyzej chyba bylo
                do mnie
                Enancjo
                • szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 22.11.01, 18:26
                  Szpieg jest bardzo dokładny :o))) o czym świadczy chociażby wahanie enancjo..to "chyba"...:o)))

enancjo napisał(a):

> .. szpieg .. jestes niedikladny ... czytaj dokladnie ...post wyzej chyba bylo
                  > do mnie
                  > Enancjo

• enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 22.11.01, 18:37
                    .. chyba ... oj szpieg tys chyba czeska szkole skonczyly
                    bo smiac mi sie chce nad twoimi dowodami szpiegowania :)))
                    Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> Szpieg jest bardzo dokładny :o))) o czym świadczy chociażby wahanie enancjo..t
                    > o "chyba"...:o)))
                    >
                    > enancjo napisał(a):
                    >
                    > > .. szpieg .. jestes niedikladny ... czytaj dokladnie ...post wyzej chyba b
                    > ylo
                    > > do mnie
                    > > Enancjo
                    >

• szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 22.11.01, 18:38
                      Śmiech to zdrowie! Uważaj tylko na przepuklinę :o)))

enancjo napisał(a):

> .. chyba ... oj szpieg tys chyba czeska szkole skonczyly
                      > bo smiac mi sie chce nad twoimi dowodami szpiegowania :)))
                      > Enancjo
                      >
                      >
                      • enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 22.11.01, 18:44
                        .. nie uzurpuj sobie praw szwejka .. nie taka szkole mialem na mysli,
                        no ale widac nie o wszystkich epokach czasu slusznie minionego Ci
                        powiedzieli w szkole ...
                        Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> Śmiech to zdrowie! Uważaj tylko na przepuklinę :o)))
                        >
                        > enancjo napisał(a):
                        >
                        > > .. chyba ... oj szpieg tys chyba czeska szkole skonczyly
                        > > bo smiac mi sie chce nad twoimi dowodami szpiegowania :)))
                        > > Enancjo
                        > >
                        > >

• szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 22.11.01, 18:50
                          Szpieg wyedukował się głównie w szkole życia :o))) a tam kilka epok pominięto z założenia. szpieg
                          posiada jednak komiks o dobrym wojaku - chętnie zajrzy do lektury :o)))

enancjo napisał(a):

> .. nie uzurpuj sobie praw szwejka .. nie taka szkole mialem na mysli,
                          > no ale widac nie o wszystkich epokach czasu slusznie minionego Ci
                          > powiedzieli w szkole ...
                          > Enancjo
                          > >

• czort Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 22.11.01, 18:46
                    Oby wasze kobiety przestaly golic sie pod pachami!!!!!!!
                    Czego sie zrecie, co?
                    • enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! czort 22.11.01, 18:53
                      czort napisał(a):

> Oby wasze kobiety przestaly golic sie pod pachami!!!!!!!
                      > Czego sie zrecie, co?

.. bo zbyt pieszcotliwie kopiesz .. wiec trzeba to dokonczyc ..
                      wlasciwie twoj watek .. wiec dokop dobrze szpiegowi ... tak bardzo chce,
                      az prosi .... juz niezle skruszal ... bedzie wieksza przyjemnosc ...

Enancjo
                      • szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! czort 22.11.01, 18:57
                        Uuuuuuuuuuuuuuuu.....
                        gdzie Twoja klasa enancjo! czyżby zanikała w miarę bytności na forum?

> .. bo zbyt pieszcotliwie kopiesz .. wiec trzeba to dokonczyc ..
                        > wlasciwie twoj watek .. wiec dokop dobrze szpiegowi ... tak bardzo chce,
                        > az prosi .... juz niezle skruszal ... bedzie wieksza przyjemnosc ...
                        >
                        > Enancjo

• enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! czort 22.11.01, 19:03
                          .. nie chce mi sie .. ale dobra ...
                          .. wiesz niektorzy pewnego poziomu nie przekrocza nigdy, wiec
                          staram sie jak moge ... a dzis mam zly dzien i tyle ...
                          ..papa szpiegunciu ... a tys babski czy meski szpieg
                          bo czuje jakbys mnie przesladowal ... cio ???
                          Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> Uuuuuuuuuuuuuuuu.....
                          > gdzie Twoja klasa enancjo! czyżby zanikała w miarę bytności na forum?
                          >
                          >
                          > > .. bo zbyt pieszcotliwie kopiesz .. wiec trzeba to dokonczyc ..
                          > > wlasciwie twoj watek .. wiec dokop dobrze szpiegowi ... tak bardzo chce,
                          > > az prosi .... juz niezle skruszal ... bedzie wieksza przyjemnosc ...
                          > >
                          > > Enancjo
                          >

• szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! czort 22.11.01, 19:08
                            Zły dzień..... jakiś ciężar wisi w powietrzu... do tego nawet szpiega nie trzeba..
                            Nie przekraczaj tego zlego - słowa to zabójcza rzecz.... będą zawsze przy tobie...te wypowiedziane...i
                            te nie!

enancjo napisał(a):

> .. nie chce mi sie .. ale dobra ...
                            > .. wiesz niektorzy pewnego poziomu nie przekrocza nigdy, wiec
                            > staram sie jak moge ... a dzis mam zly dzien i tyle ...
                            > ..papa szpiegunciu ... a tys babski czy meski szpieg
                            > bo czuje jakbys mnie przesladowal ... cio ???
                            > Enancjo
                            >
                            >

• enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! czort 22.11.01, 19:23
                              .. hmm szpieg i to moralizujacy ... no Ty do brudnej roboty sie nie
                              nadajesz .. jaki kolor paznokci ????
                              Enancjo
                              • szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! czort 22.11.01, 19:25
                                Kolor odpowiedni do brudnej roboty :o))) tzw maskujący co niekoniecznie oznacza "czarny"...

enancjo napisał(a):

> .. hmm szpieg i to moralizujacy ... no Ty do brudnej roboty sie nie
                                > nadajesz .. jaki kolor paznokci ????
                                > Enancjo

• enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! czort 22.11.01, 19:34
                                  .. tu Cie mam szpiegunciu .. jednak malowane !!!
                                  Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> Kolor odpowiedni do brudnej roboty :o))) tzw maskujący co niekoniecznie oznacza
                                  > "czarny"...
                                  >
                                  > enancjo napisał(a):
                                  >
                                  > > .. hmm szpieg i to moralizujacy ... no Ty do brudnej roboty sie nie
                                  > > nadajesz .. jaki kolor paznokci ????
                                  > > Enancjo
                                  >

• szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! czort 23.11.01, 15:46
                                    lakier mam na służbowym wyposażeniu..:o))) całkiem ładny zresztą

enancjo napisał(a):

> .. tu Cie mam szpiegunciu .. jednak malowane !!!
                                    > Enancjo
                                    >
                                    • enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! szpieg 23.11.01, 17:52
                                      .. no coz zadna praca nie hanbi ... czasami tylko zastanawiam sie jak
                                      stare sa niektore zawody !!!
                                      Enancjo

szpieg007 napisał(a):
                                      > lakier mam na służbowym wyposażeniu..:o))) całkiem ładny zresztą
                                      > enancjo napisał(a):
                                      > > .. tu Cie mam szpiegunciu .. jednak malowane !!!
                                      > > Enancjo

• szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 23.11.01, 17:54
                                        Masz sentyment do staroci? Jak starych? :o)))

enancjo napisał(a):

> .. no coz zadna praca nie hanbi ... czasami tylko zastanawiam sie jak
                                        > stare sa niektore zawody !!!
                                        > Enancjo
                                        >
                                        >
                                        • enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 23.11.01, 17:59
                                          .. sentyment .. no no nie pomyslalem .. no ale probujac sie dopasowac
                                          do Twojego toku myslenia .. to dobrze rozumiany sentyment moge miec
                                          do czegos bezcennego .. nie mylic z zabytkiem klasy "0".
                                          Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> Masz sentyment do staroci? Jak starych? :o)))
                                          >
                                          > enancjo napisał(a):
                                          >
                                          > > .. no coz zadna praca nie hanbi ... czasami tylko zastanawiam sie jak
                                          > > stare sa niektore zawody !!!
                                          > > Enancjo
                                          > >
                                          > >

• szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 23.11.01, 18:03
                                            A co dla Ciebie jest bezcenne? Bezcenne...ulotne...jak sny i marzenia...to chyba to samo...

enancjo napisał(a):

> .. sentyment .. no no nie pomyslalem .. no ale probujac sie dopasowac
                                            > do Twojego toku myslenia .. to dobrze rozumiany sentyment moge miec
                                            > do czegos bezcennego .. nie mylic z zabytkiem klasy "0".
                                            > Enancjo
                                            > >

• enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 23.11.01, 18:07
                                              .. sny i marzenia sa cenne i bez cenne .. ale zacieraja sie w pamieci,
                                              .. bezcenne rzeczy sa trwale, maja swoja przeszlosc, terazniejszosc i
                                              przyszlosc !!
                                              .. to teraz bedzie szpiegowanie przez wypytywanie ??
                                              Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> A co dla Ciebie jest bezcenne? Bezcenne...ulotne...jak sny i marzenia...to chyb
                                              > a to samo...
                                              >
                                              > enancjo napisał(a):
                                              >
                                              > > .. sentyment .. no no nie pomyslalem .. no ale probujac sie dopasowac
                                              > > do Twojego toku myslenia .. to dobrze rozumiany sentyment moge miec
                                              > > do czegos bezcennego .. nie mylic z zabytkiem klasy "0".
                                              > > Enancjo
                                              > > >
                                              >

• szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 23.11.01, 18:12
                                                enancjo to rozmowa nie szpiegowanie...chyba odróżniasz cioooo...???
                                                słowa są rzeczą bezcenną...lubię rozmawiać... każda z rozmów również ma swój czas... wyobraź sobie
                                                choćby przyszłość tego co piszemy... nie będziesz pamiętać po co... do kogo ...i dlaczego... zostaną
                                                tylko słowa z przeszłością... Zupełnie jak z zabytkiem klasy "0" - niby jest ale na dobrą sprawę nikt nie
                                                wie dlaczego akurat ten...
                                                Co dla Ciebie jest bezcenne?

enancjo napisał(a):

> .. sny i marzenia sa cenne i bez cenne .. ale zacieraja sie w pamieci,
                                                > .. bezcenne rzeczy sa trwale, maja swoja przeszlosc, terazniejszosc i
                                                > przyszlosc !!
                                                > .. to teraz bedzie szpiegowanie przez wypytywanie ??
                                                > Enancjo
                                                > >

• enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 23.11.01, 18:16
                                                  .. powiedzialem .. rzeczy, uczucia trwale sa dla mnie bezcenne !
                                                  .. nie wiem jak Ty, ale ja nie czuje sie zbytkiem klasy "0" !!! :))
                                                  Enancjo
                                                  szpieg007 napisał(a):

> enancjo to rozmowa nie szpiegowanie...chyba odróżniasz cioooo...???
                                                  > słowa są rzeczą bezcenną...lubię rozmawiać... każda z rozmów również ma swój cz
                                                  > as... wyobraź sobie
                                                  > choćby przyszłość tego co piszemy... nie będziesz pamiętać po co... do kogo ...
                                                  > i dlaczego... zostaną
                                                  > tylko słowa z przeszłością... Zupełnie jak z zabytkiem klasy "0" - niby jest al
                                                  > e na dobrą sprawę nikt nie
                                                  > wie dlaczego akurat ten...
                                                  > Co dla Ciebie jest bezcenne?
                                                  >
                                                  > enancjo napisał(a):
                                                  >
                                                  > > .. sny i marzenia sa cenne i bez cenne .. ale zacieraja sie w pamieci,
                                                  > > .. bezcenne rzeczy sa trwale, maja swoja przeszlosc, terazniejszosc i
                                                  > > przyszlosc !!
                                                  > > .. to teraz bedzie szpiegowanie przez wypytywanie ??
                                                  > > Enancjo
                                                  > > >
                                                  >

• szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 23.11.01, 18:21
                                                    powiedziałeś, że bezcenne rzeczy są trwałe, a marzenia zacierają się... Swoista sprzeczność w
                                                    postrzeganiu rzeczy wartościowych! Próbowałeś to kiedyś połączyć w jedno? :o)))
                                                    Do zabytku jeszcze ociupinkę mi brakuje...

enancjo napisał(a):

> .. powiedzialem .. rzeczy, uczucia trwale sa dla mnie bezcenne !
                                                    > .. nie wiem jak Ty, ale ja nie czuje sie zbytkiem klasy "0" !!! :))
                                                    > Enancjo
                                                    > szpieg007 napisał(a):
                                                    >
                                                    > > enancjo to rozmowa nie szpiegowanie...chyba odróżniasz cioooo...???
                                                    > > słowa są rzeczą bezcenną...lubię rozmawiać... każda z rozmów również ma sw
                                                    > ój cz
                                                    > > as... wyobraź sobie
                                                    > > choćby przyszłość tego co piszemy... nie będziesz pamiętać po co... do kog
                                                    > o ...
                                                    > > i dlaczego... zostaną
                                                    > > tylko słowa z przeszłością... Zupełnie jak z zabytkiem klasy "0" - niby je
                                                    > st al
                                                    > > e na dobrą sprawę nikt nie
                                                    > > wie dlaczego akurat ten...
                                                    > > Co dla Ciebie jest bezcenne?
                                                    > >
                                                    > > enancjo napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > .. sny i marzenia sa cenne i bez cenne .. ale zacieraja sie w pamieci
                                                    > ,
                                                    > > > .. bezcenne rzeczy sa trwale, maja swoja przeszlosc, terazniejszosc i
                                                    >
                                                    > > > przyszlosc !!
                                                    > > > .. to teraz bedzie szpiegowanie przez wypytywanie ??
                                                    > > > Enancjo
                                                    > > > >
                                                    > >
                                                    >

• enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 23.11.01, 18:25
                                                    .. jestem tym " jednym " ....
                                                    Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> powiedziałeś, że bezcenne rzeczy są trwałe, a marzenia zacierają się... Swoista
                                                    > sprzeczność w
                                                    > postrzeganiu rzeczy wartościowych! Próbowałeś to kiedyś połączyć w jedno? :o)))
                                                    > Do zabytku jeszcze ociupinkę mi brakuje...
                                                    >
                                                    > enancjo napisał(a):
                                                    >
                                                    > > .. powiedzialem .. rzeczy, uczucia trwale sa dla mnie bezcenne !
                                                    > > .. nie wiem jak Ty, ale ja nie czuje sie zbytkiem klasy "0" !!! :))
                                                    > > Enancjo
                                                    > > szpieg007 napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > enancjo to rozmowa nie szpiegowanie...chyba odróżniasz cioooo...???
                                                    > > > słowa są rzeczą bezcenną...lubię rozmawiać... każda z rozmów również
                                                    > ma sw
                                                    > > ój cz
                                                    > > > as... wyobraź sobie
                                                    > > > choćby przyszłość tego co piszemy... nie będziesz pamiętać po co... d
                                                    > o kog
                                                    > > o ...
                                                    > > > i dlaczego... zostaną
                                                    > > > tylko słowa z przeszłością... Zupełnie jak z zabytkiem klasy "0" - ni
                                                    > by je
                                                    > > st al
                                                    > > > e na dobrą sprawę nikt nie
                                                    > > > wie dlaczego akurat ten...
                                                    > > > Co dla Ciebie jest bezcenne?
                                                    > > >
                                                    > > > enancjo napisał(a):
                                                    > > >
                                                    > > > > .. sny i marzenia sa cenne i bez cenne .. ale zacieraja sie w pa
                                                    > mieci
                                                    > > ,
                                                    > > > > .. bezcenne rzeczy sa trwale, maja swoja przeszlosc, terazniejsz
                                                    > osc i
                                                    > >
                                                    > > > > przyszlosc !!
                                                    > > > > .. to teraz bedzie szpiegowanie przez wypytywanie ??
                                                    > > > > Enancjo
                                                    > > > > >
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    >

• szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 23.11.01, 18:28
                                                    ...jesteś nierealny jak marzenie...a w swojej nierealności materia skały...enancjo

enancjo napisał(a):

> .. jestem tym " jednym " ....
                                                    > Enancjo
                                                    >

• enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 23.11.01, 18:33
                                                    - no no.. szpiegu .. chyba zaczne Cie jednak doceniac :)))
                                                    Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> ...jesteś nierealny jak marzenie...a w swojej nierealności materia skały...enan
                                                    > cjo
                                                    >
                                                    > enancjo napisał(a):
                                                    >
                                                    > > .. jestem tym " jednym " ....
                                                    > > Enancjo
                                                    > >
                                                    >

• szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 23.11.01, 18:36
                                                    szpieg myślał, że już zacząłeś - inaczej byś tu nie siedział :o)))

enancjo napisał(a):

> - no no.. szpiegu .. chyba zaczne Cie jednak doceniac :)))
                                                    > Enancjo
                                                    >
                                                    > s
                                                  • enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 23.11.01, 18:46
                                                    .. intrygowac to co innego .. tj zwrocic uwage,
                                                    .. a doceniac .. to ciut wiecej ....

Enancjo

szpieg007 napisał(a):
                                                    > szpieg myślał, że już zacząłeś - inaczej byś tu nie siedział :o)))

> enancjo napisał(a):
                                                    > > - no no.. szpiegu .. chyba zaczne Cie jednak doceniac :)))
                                                    > > Enancjo

• szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 23.11.01, 18:52
                                                    ... intrygująca teoria! Ale doceniam :o)))

enancjo napisał(a):

> .. intrygowac to co innego .. tj zwrocic uwage,
                                                    > .. a doceniac .. to ciut wiecej ....
                                                    >

• enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! szpiegu 23.11.01, 19:01

.. no to mnie tez milo :))
                                                    .. musze konczyc poki co wiec jeszcze odpowiem
                                                    na mail ponizej ..
                                                    Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> ... intrygująca teoria! Ale doceniam :o)))
                                                    >
                                                    >
                                                    > enancjo napisał(a):
                                                    >
                                                    > > .. intrygowac to co innego .. tj zwrocic uwage,
                                                    > > .. a doceniac .. to ciut wiecej ....
                                                    > >
                                                    >

• szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo 23.11.01, 19:13
                                                    ...pora na mnie enancjo....
                                                    dzięki za cyklon....

...życzyć Ci kolorowych snów? Nieeeeeee.... to dopiero byłoby uproszczenie :o))))

...bądź kiedyś ...tu...

szpieg

enancjo napisał(a):

>
                                                    > .. no to mnie tez milo :))
                                                    > .. musze konczyc poki co wiec jeszcze odpowiem
                                                    > na mail ponizej ..
                                                    > Enancjo

• czort Re: Komu dokopac? Komu!!!!! 22.11.01, 18:22
            Juz trenuje, sama reka mi lata, ale ja tylko z prawej, uprzedzam!
            • szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! 22.11.01, 18:24
              Jaka szkoda :ó))))) Po prawej enencjo się czai :o))) ups! samo się doniosło :o)))

czort napisał(a):

> Juz trenuje, sama reka mi lata, ale ja tylko z prawej, uprzedzam!

• enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! do szpieg !!! 22.11.01, 18:27
                .. ej Ty szpieg .. wygladasz mi na podgladacza .. taki maly, ulizany
                i zawsze uprzejmy...
                Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> Jaka szkoda :ó))))) Po prawej enencjo się czai :o))) ups! samo się doniosło :o)
                > ))
                >
                >
                > czort napisał(a):
                >
                > > Juz trenuje, sama reka mi lata, ale ja tylko z prawej, uprzedzam!
                >

• szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo!!! 22.11.01, 18:30
                  ej Ty enancjo.... a Ty mi wogóle ostatnio nie wyglądasz :o)))... łyknij rumianku...podobno niezły...

enancjo napisał(a):

> .. ej Ty szpieg .. wygladasz mi na podgladacza .. taki maly, ulizany
                  > i zawsze uprzejmy...
                  > Enancjo
                  >
                  >

• enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo!!! 22.11.01, 18:34
                    .. szpiegunciu .. u mnie spokoj terminatora ... bezwgledny
                    Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> ej Ty enancjo.... a Ty mi wogóle ostatnio nie wyglądasz :o)))... łyknij rumiank
                    > u...podobno niezły...
                    >
                    >
                    > enancjo napisał(a):
                    >
                    > > .. ej Ty szpieg .. wygladasz mi na podgladacza .. taki maly, ulizany
                    > > i zawsze uprzejmy...
                    > > Enancjo
                    > >
                    > >
                    >

• szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo!!! 22.11.01, 18:35
                      Jasne :o))) ten post powyżej to wpadka! mała - ale bezwzględna hihi

enancjo napisał(a):

> .. szpiegunciu .. u mnie spokoj terminatora ... bezwgledny
                      > Enancjo
                      >
                      >
                      • enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo!!! 22.11.01, 18:41
                        .. no tak szpieg wie ze popelinil blad tylko wtedy jak nie zyje,
                        tylko jak mu to udowodnic ....
                        .. przejrzyj jeszcze raz te wiadomosci .. choc umiejetnosc wielowatkowego
                        rozwiazywania problemow .. moze byc z tym klopot .. hmmm chyba.. Ci nie
                        pomoge !!!
                        Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> Jasne :o))) ten post powyżej to wpadka! mała - ale bezwzględna hihi
                        >
                        > enancjo napisał(a):
                        >
                        > > .. szpiegunciu .. u mnie spokoj terminatora ... bezwgledny
                        > > Enancjo
                        > >
                        > >

• szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo!!! 22.11.01, 18:45
                          Szpieg jest od szpiegowania a nie rozwiązywania wydumanych problemów :o)))
                          Czyżby enancjo miał zamiar popełnić mord, aby potwierdzić swoją teorię???
                          To może być wielowątkowo podniecające ;-) I w tym ja również Ci nie pomogę :o)))

enancjo napisał(a):

> .. no tak szpieg wie ze popelinil blad tylko wtedy jak nie zyje,
                          > tylko jak mu to udowodnic ....
                          > .. przejrzyj jeszcze raz te wiadomosci .. choc umiejetnosc wielowatkowego
                          > rozwiazywania problemow .. moze byc z tym klopot .. hmmm chyba.. Ci nie
                          > pomoge !!!
                          > Enancjo
                          >
                          • enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo!!! 22.11.01, 18:50
                            .. hihi haha ... nie no to tutaj szkola czeska i freud sie klania !!!!
                            .. tylko jak sie bedziesz oblizywac podgladajac.. pamietaj
                            o wlaczeniu kamery .. raz w zyciu funduje temu komus takie wrazenia..

Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> Szpieg jest od szpiegowania a nie rozwiązywania wydumanych problemów :o)))
                            > Czyżby enancjo miał zamiar popełnić mord, aby potwierdzić swoją teorię???
                            > To może być wielowątkowo podniecające ;-) I w tym ja również Ci nie pomogę :o))
                            > )
                            >
                            > enancjo napisał(a):
                            >
                            > > .. no tak szpieg wie ze popelinil blad tylko wtedy jak nie zyje,
                            > > tylko jak mu to udowodnic ....
                            > > .. przejrzyj jeszcze raz te wiadomosci .. choc umiejetnosc wielowatkowego
                            > > rozwiazywania problemow .. moze byc z tym klopot .. hmmm chyba.. Ci nie
                            > > pomoge !!!
                            > > Enancjo
                            > >

• szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo!!! 22.11.01, 18:54
                              Wybacz enancjo ale raczej nie skłaniasz do oblizywania się :o)))) szpieg ma bogatą wyobraźnię, ale
                              chyba nie aż tak - o tym w szkole nie uczyli!
                              Kamery??? a tego gdzie uczą?!

enancjo napisał(a):

> .. hihi haha ... nie no to tutaj szkola czeska i freud sie klania !!!!
                              > .. tylko jak sie bedziesz oblizywac podgladajac.. pamietaj
                              > o wlaczeniu kamery .. raz w zyciu funduje temu komus takie wrazenia..
                              >
                              > Enancjo
                              • enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo!!! 22.11.01, 18:58
                                .. widzisz nawet ja szkole czeska przeceniam .. ech ....
                                .. no to chociaz szybko stenografuj i rob szkice .... dla potomnych,
                                .. odpuszcam Ci i czort pewnie dziela dokonczy !!!!
                                Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> Wybacz enancjo ale raczej nie skłaniasz do oblizywania się :o)))) szpieg ma bog
                                > atą wyobraźnię, ale
                                > chyba nie aż tak - o tym w szkole nie uczyli!
                                > Kamery??? a tego gdzie uczą?!
                                >
                                > enancjo napisał(a):
                                >
                                > > .. hihi haha ... nie no to tutaj szkola czeska i freud sie klania !!!!
                                > > .. tylko jak sie bedziesz oblizywac podgladajac.. pamietaj
                                > > o wlaczeniu kamery .. raz w zyciu funduje temu komus takie wrazenia..
                                > >
                                > > Enancjo

• szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo!!! 22.11.01, 19:00
                                  Błąd: to ja tobie odpuszczam! Nie ty mnie ....:o))) Cioooooo...???? Pewnie nie przyzwyczajony? Da się
                                  wyczuć!
                                  Wiesz - jesteś intrygujący ....

enancjo napisał(a):

> .. widzisz nawet ja szkole czeska przeceniam .. ech ....
                                  > .. no to chociaz szybko stenografuj i rob szkice .... dla potomnych,
                                  > .. odpuszcam Ci i czort pewnie dziela dokonczy !!!!
                                  > Enancjo

• enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo!!! 22.11.01, 19:11
                                    .. no wlasnie czuje sie sie James Bond i "The world is not enough".
                                    Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> Błąd: to ja tobie odpuszczam! Nie ty mnie ....:o))) Cioooooo...???? Pewnie nie
                                    > przyzwyczajony? Da się
                                    > wyczuć!
                                    > Wiesz - jesteś intrygujący ....
                                    >
                                    > enancjo napisał(a):
                                    >
                                    > > .. widzisz nawet ja szkole czeska przeceniam .. ech ....
                                    > > .. no to chociaz szybko stenografuj i rob szkice .... dla potomnych,
                                    > > .. odpuszcam Ci i czort pewnie dziela dokonczy !!!!
                                    > > Enancjo
                                    >
                                    >

• szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo!!! 22.11.01, 19:16
                                      Nie mógłbyś się poczuć jakoś inaczej? James był nudny i jak strzelał z rewolweru to mrugał! zero
                                      wprawy .... serce mi pęka jak na szpiega przystało....

enancjo napisał(a):

> .. no wlasnie czuje sie sie James Bond i "The world is not enough".
                                      > Enancjo
                                      >
                                      • szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo!!! 22.11.01, 19:19
                                        Dobranoc enancjo.
                                      • enancjo Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo!!! 22.11.01, 19:22
                                        .. Ok Sztirlitz ..... tum tum Sztirlitz spi ... bedzies spal jeszcze 15 minut ..
                                        tum tum .... tu du dudooooooo Sztirlitz budzi sie przeciera oczy .... tum
                                        tum .. sztirlitz mysli .... tu du dudooooooo
                                        .. lepiej :)))
                                        Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> Nie mógłbyś się poczuć jakoś inaczej? James był nudny i jak strzelał z rewolwe
                                        > ru to mrugał! zero
                                        > wprawy .... serce mi pęka jak na szpiega przystało....
                                        >
                                        > enancjo napisał(a):
                                        >
                                        > > .. no wlasnie czuje sie sie James Bond i "The world is not enough".
                                        > > Enancjo
                                        > >

• szpieg007 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! enancjo!!! 22.11.01, 19:26
                                          Od razu lepiej :o)))
                                          Dobranoc...

enancjo napisał(a):

> .. Ok Sztirlitz ..... tum tum Sztirlitz spi ... bedzies spal jeszcze 15 minut .
                                          > .
                                          > tum tum .... tu du dudooooooo Sztirlitz budzi sie przeciera oczy .... tum
                                          > tum .. sztirlitz mysli .... tu du dudooooooo
                                          > .. lepiej :)))
                                          > Enancjo
                                          >
                                          >
    • Gość: aCh Re: Komu dokopac? Komu!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.11.01, 18:19
      ja sobie zdaje ze to watek prywatny ale gdyby zglosilo sie zbyt wielu chetnych
      to ja ten przyklad co delikatniejszych chcialabym zbluzgac
      takam zla
      • czort Re: Komu dokopac? Komu!!!!! 22.11.01, 18:23
        Jaki tam prywatny, kobieto, a bluzgaj wszystkich, pomoge!
        • Gość: aCh Re: Komu dokopac? Komu!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.11.01, 18:26
          yyyyy
          ale ja sie krepuje tak pulicznie :)))
          moze jakby ktos chcial sam sobie poczytac to przesle na skrzyke emaliowa
          • czort Re: Komu dokopac? Komu!!!!! 22.11.01, 18:31
            Pisz na skrzynke te bluzgi, natentychmiast, obiecuje, ze w twoim imieniu!
            Zbluzgam!!!!!!
            • Gość: ach Re: Komu dokopac? Komu!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.11.01, 18:32
              oki biore sie do dziela...niebawem, kurde jakas grupa dywersyjna rozpieprzyla
              mi zly humor, w 5%, ale w tych najwazniejszych
              :(((((((((
      • Gość: Mina Re: Komu dokopac? Komu!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 22.11.01, 18:26
        AAAAAAAA bluzgac i spuszcac wpierdol pomoge. tylko powazne oferty.
        • Gość: ach Re: Komu dokopac? Komu!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.11.01, 18:27
          :)))))))))))))))))))))
          prosze tak niepisac bo mi sie kurde humor poprawi i bedzie klops....
          i nici z bluzgow
          • Gość: mina Re: Komu dokopac? Komu!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 22.11.01, 18:34
            chyntnie zastompiem!
            • Gość: aCh Re: Komu dokopac? Komu!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.11.01, 18:38
              ehm, nieeeeee ja tez chce byc gwiazda:)))
              a prosze bo ja musze spasc
              czyli robta co chceta ja ide sie w realu troche powyzywac
              :((((
              • Gość: mina Re: Komu dokopac? Komu!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 22.11.01, 18:40
                a wyzyj sie, dziewczyno, i to na zapas.
                ja ide preperowac scierwa, bom zglodniala.
    • czort Re: Komu dokopac? Komu!!!!! 22.11.01, 18:39
      Zaczynam bluzganie.
      najpierw delikatne:
      Powiedz, kto cie zrobil, to cie pomszcze!!!!!!!
      • krzysztof.r.m Re: Komu dokopac? Komu!!!!! 22.11.01, 18:47
        Wstrzymaj orez Czorcie, jeszcze bodaj chwile i pozwol mi oddalic sie w
        przeswiadczeniu , ze to nie jest zapowiedz prawdziwa.
        Tys Koziorozcem, wiec ???
        krm
        • Gość: samanta1 Re: Komu dokopac? Komu!!!!! IP: 213.76.59.* 22.11.01, 18:51
          Witam was slodkie psychole!!!:)))
          • krzysztof.r.m ReSamanta 22.11.01, 18:55
            Witaj. Na chwile jeszcze zajrzalem, ale znikam. chociaz deszcz i brzydko to cos
            mni niesie , wiec pewnie cos wie lepiej po co isc.
            Krm z serdecznoscia
            • Gość: samanta1 Re: ReSamanta krm. IP: 213.76.59.* 22.11.01, 18:56
              Bog Ci zaplac poeto!:)Milego wieczoru!
        • czort Re: Komu dokopac? Komu!!!!! 22.11.01, 18:56
          Dla ciebie bedzie delikatniej, bos z krakowa a ja mam do tego miasta sentyment:
          Ej, ty misku z procy dokarmiany!
      • Gość: aCh Re: Komu dokopac? Komu!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 01:14
        czas na odpowiedz
        wszystko dokladnie spierdolone jest
        po trzykroc kurwa, nie KURWA!
        odkupie silnom wole od kogos
        i troche rozumu
        pilne!!!!!!!!!!!!!
        :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
    • czort ENANCJO + SZPIEG 22.11.01, 19:04
      Chcecie to macie!
      Zeby wam tak jaja na pietach wyrosly i reszte zycia zebyscie musieli chodzic na
      palcach!!!!!!!!
      No i co wystarczy?
      • szpieg007 Re: ENANCJO + SZPIEG 22.11.01, 19:09
        Stanowczo :o))))

czort napisał(a):

> Chcecie to macie!
        > Zeby wam tak jaja na pietach wyrosly i reszte zycia zebyscie musieli chodzic na
        >
        > palcach!!!!!!!!
        > No i co wystarczy?

• czort Re: ENANCJO + SZPIEG 22.11.01, 19:12
          A teraz b. delikatnie zrobie ci z dupy jesien sredniowiecza!
          • szpieg007 Re: ENANCJO + SZPIEG 22.11.01, 19:17
            Odpada! ja bardzo lubię swoją dupę! i nie tylko ja :o)))))

czort napisał(a):

> A teraz b. delikatnie zrobie ci z dupy jesien sredniowiecza!

• czort Re: ENANCJO + SZPIEG 22.11.01, 19:23
              Jak cie pierdolne, to usniesz, a jak sie obudzisz to twoje ciuchy beda
              niemodne!
              • enancjo Re: ENANCJO + SZPIEG do czorta ... 22.11.01, 19:30
                .. czorciku ... jestes rzeczywsicie jak taka miekka galaretowata masa o
                nieznanej i obcej zapachowo konsytencji .. prawdziwe PULP FICTION i wszystko
                pewnie z autopsji !!!!
                .. Tarrantino juz Cie kocha .. wiedz o tym !!!!!
                Enancjo
    • enancjo Re: do szpiega 007 ... 22.11.01, 19:32
      .. ok dobranoc szpiegu007 !!!!
      .. obys mi sie nie przysnil (hihi)
      Enancjo
      • szpieg007 Re: do enancjo 23.11.01, 15:48
        dzień dobry enancjo!
        być może brak snu ze mną w roli głównej byłby wielką stratą.... skąd wiesz..hihi

enancjo napisał(a):

> .. ok dobranoc szpiegu007 !!!!
        > .. obys mi sie nie przysnil (hihi)
        > Enancjo

• enancjo Re: do szpiega 23.11.01, 17:49
          szpieg007 napisał(a):
          dobry wieczor szpiegu
          .. chle chle ... byc moze .. no moze bardziej ... skoro Ty tak uwazasz !!!!
          .. skad ja moge wiedziec ???
          Enancjo

> dzień dobry enancjo!
          > być może brak snu ze mną w roli głównej byłby wielką stratą...skąd wiesz..hihi

> enancjo napisał(a):
          > > .. ok dobranoc szpiegu007 !!!!
          > > .. obys mi sie nie przysnil (hihi)
          > > Enancjo

• szpieg007 Re:enancjo 23.11.01, 17:52
            No właśnie - nie wiesz i od razu "a żeby mi się nie przyśniło!"
            Słowa enancjo słowa!
            ujmujący śmiech ... mamy kaszelek?

enancjo napisał(a):

> szpieg007 napisał(a):
            > dobry wieczor szpiegu
            > .. chle chle ... byc moze .. no moze bardziej ... skoro Ty tak uwazasz !!!!
            > .. skad ja moge wiedziec ???
            > Enancjo
            • enancjo Re:enancjo 23.11.01, 17:56
              .. wszystko w normie .. moje sny idealizuja .. wiec staram sie uniknac
              rozczarowan !!!
              .. spojrz na to z tej strony ...
              Enancjo
              szpieg007 napisał(a):
              > No właśnie - nie wiesz i od razu "a żeby mi się nie przyśniło!"
              > Słowa enancjo słowa!
              > ujmujący śmiech ... mamy kaszelek?
              >
              > enancjo napisał(a):
              >
              > > dobry wieczor szpiegu
              > > .. chle chle ... byc moze .. no moze bardziej ... skoro Ty tak uwazasz !!!
              > !
              > > .. skad ja moge wiedziec ???
              > > Enancjo

• szpieg007 Re:enancjo 23.11.01, 17:59
                enancjo napisał(a):

Widocznie Twoja podświadomość jest mądrzejsza od Ciebie... Z tego co wiem to akurat mieści się w
                normie!
                Wiesz, że większość ludzi śni na czarno - biało?!

> .. wszystko w normie .. moje sny idealizuja .. wiec staram sie uniknac
                > rozczarowan !!!
                > .. spojrz na to z tej strony ...
                > Enancjo
                >
                • enancjo Re:enancjo 23.11.01, 18:02
                  szpieg007 napisał(a):

.. wspolczuje .. widocznie maja problemy z podstawowym
                  rozroznianiem dobra i zla ..... np w szpiegowaniu !!!
                  Enancjo
                  > enancjo napisał(a):
                  >
                  > Widocznie Twoja podświadomość jest mądrzejsza od Ciebie... Z tego co wiem to ak
                  > urat mieści się w
                  > normie!
                  > Wiesz, że większość ludzi śni na czarno - biało?!

• szpieg007 Re:enancjo 23.11.01, 18:07
                    Spójrz na to inaczej - jeśli śnią tylko w dwóch kolorach, to jest to właśnie podstawowe rozróżnienie...
                    zapewne dotyczy również dobra i zła... przejścia na jedną czy drugą strone... w snach wszystko jest
                    dużo bardziej proste... nawet kolory .. jedyny kłopot to interpretacja... jak zdefiniować negatyw mając
                    do dyspozycji całą paletę barw?

enancjo napisał(a):

> szpieg007 napisał(a):
                    >
                    > .. wspolczuje .. widocznie maja problemy z podstawowym
                    > rozroznianiem dobra i zla ..... np w szpiegowaniu !!!
                    > Enancjo
                    >
                    • enancjo Re:enancjo 23.11.01, 18:13
                      .. szpiegu .. nie znam takiej teorii... wiem tyle ze sny to przeciwienstwo
                      naszych umiejetnosci postrzegania Swiata , taki wewnetrzny reset wraz
                      z odzwierciedleniem naszych potrzeb .. tych najskrytszych .. swoista sprzecznosc
                      ktora jest prawdopodobnie podstawa konstrukcji calego wszechswiata .
                      Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> Spójrz na to inaczej - jeśli śnią tylko w dwóch kolorach, to jest to właśnie po
                      > dstawowe rozróżnienie...
                      > zapewne dotyczy również dobra i zła... przejścia na jedną czy drugą strone... w
                      > snach wszystko jest
                      > dużo bardziej proste... nawet kolory .. jedyny kłopot to interpretacja... jak
                      > zdefiniować negatyw mając
                      > do dyspozycji całą paletę barw?
                      >
                      > enancjo napisał(a):
                      >
                      > >
                      > > .. wspolczuje .. widocznie maja problemy z podstawowym
                      > > rozroznianiem dobra i zla ..... np w szpiegowaniu !!!
                      > > Enancjo
                      > >

• szpieg007 Re:enancjo 23.11.01, 18:18
                        w takim razie moje sny są totalnym uproszczeniem przetkanym cząsteczkami chaosu.... w snach
                        często doświadczasz rzeczy nierealnych lub niemożliwych... to by oznaczało, że życie jest zbyt
                        proste?..chyba nie... że sam zbytnio spłycasz otaczający cię świat i natura w ten przedziwny sposób
                        przywołuje do porządku?... to chyba prędzej...

enancjo napisał(a):

> .. szpiegu .. nie znam takiej teorii... wiem tyle ze sny to przeciwienstwo
                        > naszych umiejetnosci postrzegania Swiata , taki wewnetrzny reset wraz
                        > z odzwierciedleniem naszych potrzeb .. tych najskrytszych .. swoista sprzecznos
                        > c
                        > ktora jest prawdopodobnie podstawa konstrukcji calego wszechswiata .
                        > Enancjo
                        >

• enancjo Re:enancjo 23.11.01, 18:23

.. mozesz miec tez bardzo silne pragnienie uproszczenia lub chaosu :)))
                          .. jedno jest pewne .. proste toto napewno nie jest
                          Enancjo
                          szpieg007 napisał(a):

> w takim razie moje sny są totalnym uproszczeniem przetkanym cząsteczkami chaosu
                          > .... w snach
                          > często doświadczasz rzeczy nierealnych lub niemożliwych... to by oznaczało, że
                          > życie jest zbyt
                          > proste?..chyba nie... że sam zbytnio spłycasz otaczający cię świat i natura w t
                          > en przedziwny sposób
                          > przywołuje do porządku?... to chyba prędzej...
                          >
                          > enancjo napisał(a):
                          >
                          > > .. szpiegu .. nie znam takiej teorii... wiem tyle ze sny to przeciwienstwo
                          > > naszych umiejetnosci postrzegania Swiata , taki wewnetrzny reset wraz
                          > > z odzwierciedleniem naszych potrzeb .. tych najskrytszych .. swoista sprze
                          > cznos
                          > > c
                          > > ktora jest prawdopodobnie podstawa konstrukcji calego wszechswiata .
                          > > Enancjo
                          > >
                          >

• szpieg007 Re:enancjo 23.11.01, 18:26
                            ... co akurat w pewnych przypadkach na jedno wychodzi...! chaos w swojej naturze jest wbrew
                            pozorom niezwykle prosty... i skuteczny w działaniu...

enancjo napisał(a):

>
                            > .. mozesz miec tez bardzo silne pragnienie uproszczenia lub chaosu :)))
                            > .. jedno jest pewne .. proste toto napewno nie jest
                            > Enancjo
                            > s

• enancjo Re:enancjo 23.11.01, 18:31
                              .. i tak i nie .. teoria gier wojennych ( wbrew nazwie dotyczy sposobow
                              osiagnia celow w sytuacjach nieprzewidywalnych ),
                              .. chaos tak naprawde nie istnieje, sa tylko sytuacje ktorych nie umiemy
                              lub nie jest nam dane kontrolowac, itd
                              Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> ... co akurat w pewnych przypadkach na jedno wychodzi...! chaos w swojej naturz
                              > e jest wbrew
                              > pozorom niezwykle prosty... i skuteczny w działaniu...
                              >
                              > enancjo napisał(a):
                              >
                              > >
                              > > .. mozesz miec tez bardzo silne pragnienie uproszczenia lub chaosu :)))
                              > > .. jedno jest pewne .. proste toto napewno nie jest
                              > > Enancjo
                              > > s
                              >

• szpieg007 Re:enancjo 23.11.01, 18:35
                                nie znam tej teorii - a szkoda! (może jakieś źródła, cooo???)

mój chaos często tchnie niewyobrażalnym spokojem... oko cyklonu... czas powietrze życie stoją w
                                miejscu...podobne do snu... przeciągasz się leniwie i łatwo tracisz czujność... podnosisz wzrok i nie
                                wiesz...gdzie jesteś....

enancjo napisał(a):

> .. i tak i nie .. teoria gier wojennych ( wbrew nazwie dotyczy sposobow
                                > osiagnia celow w sytuacjach nieprzewidywalnych ),
                                > .. chaos tak naprawde nie istnieje, sa tylko sytuacje ktorych nie umiemy
                                > lub nie jest nam dane kontrolowac, itd
                                > Enancjo
                                >

• enancjo Re:enancjo 23.11.01, 18:44
                                  .. nazwa teorii taka jak podalem .. niewiele osob ja zna, zrodla nie
                                  pamietam, ale dopadalem ja troche lat temu na studiach, bardzo mnie wciagnela !!!
                                  .. stan oka cyklonu .. czasami moze byc stanem chorobowym i powrot
                                  do normalnego Swiata wiatrow musi byc poprzez gwaltownosc, szok , impuls
                                  i trzeba to zrobic samemu, gdyz cyklony zanikaja tez samoistnie, rozchodza sie
                                  ale w psychice ludzkiej to bywa impulsem do zamkniecia sie w kokonie i pelnego
                                  zalamania w srodku.. lenistwo to tylko mylaca reakcja obronna .. gdyz napiecie
                                  siega wowczas zenitu ..
                                  Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> nie znam tej teorii - a szkoda! (może jakieś źródła, cooo???)
                                  >
                                  > mój chaos często tchnie niewyobrażalnym spokojem... oko cyklonu... czas powiet
                                  > rze życie stoją w
                                  > miejscu...podobne do snu... przeciągasz się leniwie i łatwo tracisz czujność...
                                  > podnosisz wzrok i nie
                                  > wiesz...gdzie jesteś....
                                  >
                                  > enancjo napisał(a):
                                  >
                                  > > .. i tak i nie .. teoria gier wojennych ( wbrew nazwie dotyczy sposobow
                                  > > osiagnia celow w sytuacjach nieprzewidywalnych ),
                                  > > .. chaos tak naprawde nie istnieje, sa tylko sytuacje ktorych nie umiemy
                                  > > lub nie jest nam dane kontrolowac, itd
                                  > > Enancjo
                                  > >
                                  >

• szpieg007 Re:enancjo 23.11.01, 18:50
                                    ... nie jest aż tak źle.... mój cyklon jest na przychodne.... wtedy, gdy błogie lenistwo zdradliwie szepcze
                                    do ucha "nooooo...jest pięknie...co miało spaść to spadło....co miało stanąć - stanęło...delektujmy się
                                    chwilą..."! I wtedy zaczynam czuć.... że ta otulająca cisza....powoli...podnosząc głos zrazu pół
                                    tonu....zaczyna we mnie krzyczeć...!! i rozpętuje się piekło cyklonu...
                                    Po każdej burzy świeci jednak słońce...leniwie :o)))

enancjo napisał(a):

> .. nazwa teorii taka jak podalem .. niewiele osob ja zna, zrodla nie
                                    > pamietam, ale dopadalem ja troche lat temu na studiach, bardzo mnie wciagnela !
                                    > !!
                                    > .. stan oka cyklonu .. czasami moze byc stanem chorobowym i powrot
                                    > do normalnego Swiata wiatrow musi byc poprzez gwaltownosc, szok , impuls
                                    > i trzeba to zrobic samemu, gdyz cyklony zanikaja tez samoistnie, rozchodza sie
                                    > ale w psychice ludzkiej to bywa impulsem do zamkniecia sie w kokonie i pelnego
                                    > zalamania w srodku.. lenistwo to tylko mylaca reakcja obronna .. gdyz napiecie
                                    > siega wowczas zenitu ..
                                    > Enancjo
                                    >
                                    >
                                    >
                                    • enancjo Re:enancjo 23.11.01, 18:58
                                      .. cyklon na zawolanie .. cisza cyklnou itd... no moze byc .. ale straszne
                                      uproszczenie..
                                      .. gdyz prawdziwy cyklon w swoim centrum jest niewyrazisty, horyzonty sa
                                      zalamane, cisnienie wariuje, napiecia elektryczne powietrza siegaja maksimow i
                                      to wszystko dzieje sie w ciszy, ktora graniczy niemal z szleństwem, gdzie kazdy
                                      dzwiek ma wymiar druzgocczacje bomby ... wierz mi cyklony przerazaja i nie sa
                                      zadnym nawet z pozoru blogostanem ...
                                      Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> ... nie jest aż tak źle.... mój cyklon jest na przychodne.... wtedy, gdy błogie
                                      > lenistwo zdradliwie szepcze
                                      > do ucha "nooooo...jest pięknie...co miało spaść to spadło....co miało stanąć -
                                      > stanęło...delektujmy się
                                      > chwilą..."! I wtedy zaczynam czuć.... że ta otulająca cisza....powoli...podnosz
                                      > ąc głos zrazu pół
                                      > tonu....zaczyna we mnie krzyczeć...!! i rozpętuje się piekło cyklonu...
                                      > Po każdej burzy świeci jednak słońce...leniwie :o)))
                                      >
                                      > enancjo napisał(a):
                                      >
                                      > > .. nazwa teorii taka jak podalem .. niewiele osob ja zna, zrodla nie
                                      > > pamietam, ale dopadalem ja troche lat temu na studiach, bardzo mnie wciagn
                                      > ela !
                                      > > !!
                                      > > .. stan oka cyklonu .. czasami moze byc stanem chorobowym i powrot
                                      > > do normalnego Swiata wiatrow musi byc poprzez gwaltownosc, szok , impuls
                                      > > i trzeba to zrobic samemu, gdyz cyklony zanikaja tez samoistnie, rozchodza
                                      > sie
                                      > > ale w psychice ludzkiej to bywa impulsem do zamkniecia sie w kokonie i pel
                                      > nego
                                      > > zalamania w srodku.. lenistwo to tylko mylaca reakcja obronna .. gdyz napi
                                      > ecie
                                      > > siega wowczas zenitu ..
                                      > > Enancjo
                                      > >
                                      > >
                                      > >

• szpieg007 Re:enancjo 23.11.01, 19:09
                                        ...cyklony są zdradliwe...a cisza uspokaja..usypia czujność jak kołysanka....czasem może ukołysać
                                        własne wyczerpanie....wsłuchujesz się w bicie serca... przymykasz powieki... załamane
                                        horyzonty...niewyrazistość...kulisz się za szklaną szybą... świat zacieśnia się wokół nieodgadnionym
                                        kręgiem... I to jest właśnie szaleństwem! szaleństwo obłęd niemoc pękają... ciśnienie rozsadza matowe
                                        szkło... zatykasz uszy...zamykasz oczy !!!! zdziwienie... że szkło nie rani..
                                        i... wszystko okazuje się snem... tylko snem

enancjo napisał(a):

> .. cyklon na zawolanie .. cisza cyklnou itd... no moze byc .. ale straszne
                                        > uproszczenie..
                                        > .. gdyz prawdziwy cyklon w swoim centrum jest niewyrazisty, horyzonty sa
                                        > zalamane, cisnienie wariuje, napiecia elektryczne powietrza siegaja maksimow i
                                        >
                                        > to wszystko dzieje sie w ciszy, ktora graniczy niemal z szleństwem, gdzie kazdy
                                        >
                                        > dzwiek ma wymiar druzgocczacje bomby ... wierz mi cyklony przerazaja i nie sa
                                        > zadnym nawet z pozoru blogostanem ...
                                        > Enancjo
                                        >
                                        > szpieg007 napisał(a):
                                        >
                                        >>

• enancjo Re:enancjo 23.11.01, 19:16
                                          .. to nie jest dobre porownanie , gdyz
                                          .. to tylko bajka na potrzeby duszy .. to nie sa cyklony,
                                          .. cyklon nie jest niczym zdradliwy ... Ci co przez niego
                                          przeszli sa przerazeni i to do dzis jak o tym mysla ..
                                          .. milego wieczoru
                                          Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> ...cyklony są zdradliwe...a cisza uspokaja..usypia czujność jak kołysanka....cz
                                          > asem może ukołysać
                                          > własne wyczerpanie....wsłuchujesz się w bicie serca... przymykasz powieki... za
                                          > łamane
                                          > horyzonty...niewyrazistość...kulisz się za szklaną szybą... świat zacieśnia si
                                          > ę wokół nieodgadnionym
                                          > kręgiem... I to jest właśnie szaleństwem! szaleństwo obłęd niemoc pękają... ciś
                                          > nienie rozsadza matowe
                                          > szkło... zatykasz uszy...zamykasz oczy !!!! zdziwienie... że szkło nie rani..
                                          > i... wszystko okazuje się snem... tylko snem
                                          >
                                          > enancjo napisał(a):
                                          >
                                          > > .. cyklon na zawolanie .. cisza cyklnou itd... no moze byc .. ale straszne
                                          >
                                          > > uproszczenie..
                                          > > .. gdyz prawdziwy cyklon w swoim centrum jest niewyrazisty, horyzonty sa
                                          > > zalamane, cisnienie wariuje, napiecia elektryczne powietrza siegaja maksim
                                          > ow i
                                          > >
                                          > > to wszystko dzieje sie w ciszy, ktora graniczy niemal z szleństwem, gdzie
                                          > kazdy
                                          > >
                                          > > dzwiek ma wymiar druzgocczacje bomby ... wierz mi cyklony przerazaja i nie
                                          > sa
                                          > > zadnym nawet z pozoru blogostanem ...
                                          > > Enancjo
                                          > >
                                          > >
                                          > >>
                                          >

• szpieg007 Re:enancjo 23.11.01, 19:22
                                            ... czy wszystko traktujesz tak bezlitosną prozą?
                                            moja dusza potrzebuje bajek....każda dusza tego potrzebuje... czasem zdradliwych... częściej tych
                                            prawdziwych dobrych....
                                            ...spróbuj... rzuć zatrać się w marzeniach... to nie boli....
                                            ...enancjo ze skały bierze dziś górę nad marzeniami....pomyśl o tym...póki czas
                                            szpieg
                                            ...

enancjo napisał(a):

> .. to nie jest dobre porownanie , gdyz
                                            > .. to tylko bajka na potrzeby duszy .. to nie sa cyklony,
                                            > .. cyklon nie jest niczym zdradliwy ... Ci co przez niego
                                            > przeszli sa przerazeni i to do dzis jak o tym mysla ..
                                            > .. milego wieczoru
                                            > Enancjo
                                            >
                                            >
                                            • enancjo Re:enancjo 23.11.01, 19:37
                                              .. akurat moja wiedza o cyklonach jest zupelnie inna ale zgadzam sie mozna
                                              i do tego dorobic bajeczny nosnik, ale .... no wlasnie , ale to innym razem.

.. moje marzenia .. ( dlaczego to wazne ?) to bardzo intymny wymiar .. i
                                              moze jest wewnatrz skaly, ale moze byc tez wszedzie dookola niej .. niewatpliwie
                                              napewno trzeba wpierw znalezc do niego sztolnie !!! .. czy szpieg chce tego
                                              akurat szukac .. w tej konstrukcji tutaj nie widze zbyt duzych szans .. choc
                                              prawda i dobro moga sie okazac w finale zaskakujace ?

.. milego wieczoru i weekendu,
                                              Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> ... czy wszystko traktujesz tak bezlitosną prozą?
                                              > moja dusza potrzebuje bajek....każda dusza tego potrzebuje... czasem zdradliwyc
                                              > h... częściej tych
                                              > prawdziwych dobrych....
                                              > ...spróbuj... rzuć zatrać się w marzeniach... to nie boli....
                                              > ...enancjo ze skały bierze dziś górę nad marzeniami....pomyśl o tym...póki cza
                                              > s
                                              > szpieg
                                              > ...
                                              >
                                              > enancjo napisał(a):
                                              >
                                              > > .. to nie jest dobre porownanie , gdyz
                                              > > .. to tylko bajka na potrzeby duszy .. to nie sa cyklony,
                                              > > .. cyklon nie jest niczym zdradliwy ... Ci co przez niego
                                              > > przeszli sa przerazeni i to do dzis jak o tym mysla ..
                                              > > .. milego wieczoru
                                              > > Enancjo
                                              > >
                                              > >

• szpieg007 Re:enancjo 23.11.01, 19:57
                                                marzenia są częścią nas samych... naszych serc... tego co najważniejsze i często w nas najlepsze...
                                                nie jest istotne czy znajdują się pod tonami kamienia...czy zupełnie gdzieś obok...rzucone luźną
                                                dłonią...przypadkiem... Marzenia dojrzewają jak piękne kwiaty... przychodzi czas i miejsce ku temu by
                                                pięknie zakwitły... to naturalne! Czasem te najpiękniejszą pojawiają się na gruncie najmniej
                                                sprzyjającym... pięknie rozwinięte pąki na skalistym podłożu... chałdach...odmętach piachu.... One
                                                musiały walczyć wybijać się by przeżyć... musiały i nic nie jest wstanie ich złamać czy wykorzenić...bo
                                                są najcudowniejsze...
                                                ...znając marzenia znasz duszę...dlatego to tak ważne..

również miłego... lubię rozmawiać... na co Ci jakiś finał? bez sensu...

szpieg.

enancjo napisał(a):

> .. akurat moja wiedza o cyklonach jest zupelnie inna ale zgadzam sie mozna
                                                > i do tego dorobic bajeczny nosnik, ale .... no wlasnie , ale to innym razem.
                                                >
                                                > .. moje marzenia .. ( dlaczego to wazne ?) to bardzo intymny wymiar .. i
                                                > moze jest wewnatrz skaly, ale moze byc tez wszedzie dookola niej .. niewatpliwi
                                                > e
                                                > napewno trzeba wpierw znalezc do niego sztolnie !!! .. czy szpieg chce tego
                                                > akurat szukac .. w tej konstrukcji tutaj nie widze zbyt duzych szans .. choc
                                                > prawda i dobro moga sie okazac w finale zaskakujace ?
                                                >
                                                > .. milego wieczoru i weekendu,
                                                > Enancjo
                                                >

• enancjo Re:do szpiega 24.11.01, 13:57
                                                  .. marzenia sa tez bardzo prywatna ( jezeli chodzi o mnie )wlasnoscia ...,
                                                  ale zgadzam sie ze sa oparte na prawdzie i dobroci danej osoby, stad
                                                  final .. i nie nalezy go tutaj zle pojmowac .. ...
                                                  .. jednakze final istnieje .. gdyz jest granica pomiedzy wyobraznia
                                                  wynikajaca z prowadzonej wirtualnie rozmowy ( musimy upraszczac by moc
                                                  sie dostsowac )a np swietnie napisana ksiazka .. hmmm to czesto sie
                                                  forumowiczom myli ...
                                                  .. ponadto ilosc informacji zawartych w gestach, grymasach, czyli nasza
                                                  wewnetrzna pantomima wielokrotnie przewyzsza mozliwosci slowa pisanego ...
                                                  inaczej nie byloby teatrow, kina ( tego dobrego) .. gdzie w sposob ekspresyjny
                                                  realizujemy nasze marzenia.
                                                  .. a moje marzenia nie sa publiczne .. stad w tej konstrukcji tutaj nie ma dla
                                                  nich przyszlosci..

.. milego weekendu poki co...
                                                  Enancjo

szpieg007 napisał(a):

> marzenia są częścią nas samych... naszych serc... tego co najważniejsze i częst
                                                  > o w nas najlepsze...
                                                  > nie jest istotne czy znajdują się pod tonami kamienia...czy zupełnie gdzieś obo
                                                  > k...rzucone luźną
                                                  > dłonią...przypadkiem... Marzenia dojrzewają jak piękne kwiaty... przychodzi cz
                                                  > as i miejsce ku temu by
                                                  > pięknie zakwitły... to naturalne! Czasem te najpiękniejszą pojawiają się na gr
                                                  > uncie najmniej
                                                  > sprzyjającym... pięknie rozwinięte pąki na skalistym podłożu... chałdach...odmę
                                                  > tach piachu.... One
                                                  > musiały walczyć wybijać się by przeżyć... musiały i nic nie jest wstanie ich zł
                                                  > amać czy wykorzenić...bo
                                                  > są najcudowniejsze...
                                                  > ...znając marzenia znasz duszę...dlatego to tak ważne..
                                                  > ...również miłego... lubię rozmawiać... na co Ci jakiś finał? bez sensu...
                                                  > szpieg.
                                                  • czort panie i panowie, cos mi sie widzi 24.11.01, 14:22
                                                    czyzby para nowa? Enancjo, moze szpieg to kobitka?
                                                  • enancjo Re: cos mi sie widzi .. do czorta 24.11.01, 18:17
                                                    .. szpieg to szpieg ....
                                                    .. widzi Ci sie .. a czy szpiega mozna zobaczyc ?
                                                    .. acha a Twoje przypuszczenie istnie szpiegowskie jest !!!!
                                                    .. pozdrawiam / Enancjo

czort napisał(a):
                                                    czyzby para nowa? Enancjo, moze szpieg to kobitka?

• czort Re: cos mi sie widzi .. do czorta 24.11.01, 18:35
                                                    przyjmuje pozdrowienia, z podziekowaniami pozniej
                                                  • szpieg007 SZPIEG DO ENANCJO 26.11.01, 17:45
                                                    Czy nie uważasz, że pomijając aspekt związany z brakiem intymności (dyskusyjne!) obecna
                                                    konstrukcja może być wielce kusząca?
                                                    Zostają tylko słowa, które właśnie teraz mogą być wszystkim....lub niczym.... TYLKO SŁOWA....
                                                    ...magia słów - wystarczy zastąpić jedno drugim, by świat nabrał rozpędu lub stracił sens... Patrzysz w
                                                    oczy...i zaczynasz się gubić.....wszystko co słyszysz, przeredagowujesz w myślach...tracisz
                                                    istotę...przestajesz słuchać.....ostatecznie skupiasz się na własnych myślach traktując je jako cudze...

Enancjo, nikt nie każe obnażać Ci się publicznie! Zostaw coś dla mnie ... jak będzie trzeba znajdę... tak
                                                    wiesz - ex professo... hihi...!!!

enancjo napisał(a):

> .. marzenia sa tez bardzo prywatna ( jezeli chodzi o mnie )wlasnoscia ...,
                                                    > ale zgadzam sie ze sa oparte na prawdzie i dobroci danej osoby, stad
                                                    > final .. i nie nalezy go tutaj zle pojmowac .. ...
                                                    > .. jednakze final istnieje .. gdyz jest granica pomiedzy wyobraznia
                                                    > wynikajaca z prowadzonej wirtualnie rozmowy ( musimy upraszczac by moc
                                                    > sie dostsowac )a np swietnie napisana ksiazka .. hmmm to czesto sie
                                                    > forumowiczom myli ...
                                                    > .. ponadto ilosc informacji zawartych w gestach, grymasach, czyli nasza
                                                    > wewnetrzna pantomima wielokrotnie przewyzsza mozliwosci slowa pisanego ...
                                                    > inaczej nie byloby teatrow, kina ( tego dobrego) .. gdzie w sposob ekspresyjny
                                                    > realizujemy nasze marzenia.
                                                    > .. a moje marzenia nie sa publiczne .. stad w tej konstrukcji tutaj nie ma dla
                                                    > nich przyszlosci..
                                                    >
                                                    > .. milego weekendu poki co...
                                                    > Enancjo
                                                    >

• Gość: Czort Re: SZPIEG DO ENANCJO IP: *.turboline.skynet.be 26.11.01, 17:49
                                                    kwiatuszku!!!! MAM CIE!!!!!!!!!
                                                  • szpieg007 Re: czort 26.11.01, 17:54
                                                    o co Ci chodzi?

Gość portalu: Czort napisał(a):

> kwiatuszku!!!! MAM CIE!!!!!!!!!

• Gość: cZORT Re: czort IP: *.turboline.skynet.be 26.11.01, 17:59
                                                    juz ty dobze wis, lo co mie chodzi, kwiatusku!
                                                  • szpieg007 Re: czort 26.11.01, 18:04
                                                    powiedz o co Ci chodzi, albo zejdź ze mnie.

Gość portalu: cZORT napisał(a):

> juz ty dobze wis, lo co mie chodzi, kwiatusku!

• enancjo Re: do SZPIEG od ENANCJO 26.11.01, 22:34
                                                    .. kuszaca konstrukcja ... siec to siec i dla kogos kto
                                                    zyje w Swiecie z ograniczeniami zapewne jest kuszaca, nawet
                                                    bardzo .. dla mnie po prostu nie jest, a moze juz nie jest...,

.. slowa ... sa martwe .. umieraja tak szybko jak powstaja
                                                    a zyja tylko tak dlugo jak je pamietamy ....

.. magia slow .. mozna kogos nimi zaczarowac .. zgadza sie,
                                                    ale tymi samymi slowami tylko raz .... potrafie to moze i zrobic,
                                                    ale zbyt czesto krzywdzimy tym ludzi, dlatego jezeli kiedys to
                                                    zrobie to nie dlatego ze mam na ekranie biala powierzchnie
                                                    migotajacego obrazu, pozny wieczor, snieg padajacy za oknem,
                                                    jasna punktowa lampe, lekki polmrok, cisze mojej muzyki, ktora
                                                    unosi .. otwiera kolejne wymiary, lekki dymek unoszacy sie znad
                                                    goracego kubka z herbata, ale tylko dlatego ze wiem dla .... to robie
                                                    i to dla mnie ma sens,bo jest wazne ....

.. magii nie tworzymy dla slow, lecz dla ludzi ... ktorzy slowa lub
                                                    slowami niosa ja dalej i dalej...

.. mysli innych ludzi ... to jest slowa innych ludzi i sens w nich
                                                    zawarty ... natomiast mysli nawet jednakie z ich sa zawsze moje ..

.. obnazac .. w najmniejsszym stopniu .. ale u niektorych iluzja
                                                    rowna sie oszustwu :)))

.. milej nocy
                                                    Enancjo

szpieg007 napisał(a):
                                                    > Czy nie uważasz, że pomijając aspekt związany z brakiem intymności (dyskusyjne!
                                                    > ) obecna
                                                    > konstrukcja może być wielce kusząca?
                                                    > Zostają tylko słowa, które właśnie teraz mogą być wszystkim....lub niczym.... T
                                                    > YLKO SŁOWA....
                                                    > ...magia słów - wystarczy zastąpić jedno drugim, by świat nabrał rozpędu lub st
                                                    > racił sens... Patrzysz w
                                                    > oczy...i zaczynasz się gubić.....wszystko co słyszysz, przeredagowujesz w myśla
                                                    > ch...tracisz
                                                    > istotę...przestajesz słuchać.....ostatecznie skupiasz się na własnych myślach t
                                                    > raktując je jako cudze...
                                                    >
                                                    > Enancjo, nikt nie każe obnażać Ci się publicznie! Zostaw coś dla mnie ... jak b
                                                    > ędzie trzeba znajdę... tak
                                                    > wiesz - ex professo... hihi...!!!
                                                    >
                                                    > enancjo napisał(a):
                                                    >
                                                    > > .. marzenia sa tez bardzo prywatna ( jezeli chodzi o mnie )wlasnoscia ...,
                                                    >
                                                    > > ale zgadzam sie ze sa oparte na prawdzie i dobroci danej osoby, stad
                                                    > > final .. i nie nalezy go tutaj zle pojmowac .. ...
                                                    > > .. jednakze final istnieje .. gdyz jest granica pomiedzy wyobraznia
                                                    > > wynikajaca z prowadzonej wirtualnie rozmowy ( musimy upraszczac by moc
                                                    > > sie dostsowac )a np swietnie napisana ksiazka .. hmmm to czesto sie
                                                    > > forumowiczom myli ...
                                                    > > .. ponadto ilosc informacji zawartych w gestach, grymasach, czyli nasza
                                                    > > wewnetrzna pantomima wielokrotnie przewyzsza mozliwosci slowa pisanego ...
                                                    >
                                                    > > inaczej nie byloby teatrow, kina ( tego dobrego) .. gdzie w sposob ekspres
                                                    > yjny
                                                    > > realizujemy nasze marzenia.
                                                    > > .. a moje marzenia nie sa publiczne .. stad w tej konstrukcji tutaj nie ma
                                                    > dla
                                                    > > nich przyszlosci..
                                                    > >
                                                    > > .. milego weekendu poki co...
                                                    > > Enancjo
                                                    > >
                                                    >

• szpieg007 szpieg do enancjo 27.11.01, 17:31
                                                    ...nikt nie jest wstanie określić granic drugiego człowieka... do przekroczenia takowych zawsze
                                                    potrzebny jest paszport (zaproszenie inaczej)... pomyślałeś o tym kiedyś, ciooooo??? chyba wiesz co
                                                    robi się z nielegalnymi podróżnikami :-)))) wykrzykującymi na dodatek zgubne hasła!
                                                    ...świat bywa ograniczony głównie przez to, że sami go tworzymy... na własną modłę... jest nami....
                                                    mieszka w naszych sercach i duszach - to najpoważniejsze ograniczenie. Ile jesteś wstanie zrobić
                                                    wbrew sobie?? Chyba że - dla KOGOŚ... dla siebie zawsze dużo dużo mniej....
                                                    .....iluzja to oszustwo????
                                                    Wiesz są dobre i złe sztuczki... wszyscy mamy skłonność do oszukiwania...samych siebie... nawet
                                                    ktoś powiedział - życie to iluzja! teatr! kwestia wyczucia, kiedy spuścić kurtynę i zacząć następny
                                                    akt....magię burzą ci, co klaszczą w przerwie na oddech...
                                                    Jeśli chodzi o mnie... "dum spiro, spero...".... zawsze enancjo... sens...

tak poza nawiasem - przeszedłeś może jakiś kurs odczarowywania czy tylko w jedną stronę potrafisz
                                                    zakręcić??? :o)))))))

dobry wieczór wogóle

szpieg

enancjo napisał(a):

> .. kuszaca konstrukcja ... siec to siec i dla kogos kto
                                                    > zyje w Swiecie z ograniczeniami zapewne jest kuszaca, nawet
                                                    > bardzo .. dla mnie po prostu nie jest, a moze juz nie jest...,
                                                    >
                                                    > .. slowa ... sa martwe .. umieraja tak szybko jak powstaja
                                                    > a zyja tylko tak dlugo jak je pamietamy ....
                                                    >
                                                    > .. magia slow .. mozna kogos nimi zaczarowac .. zgadza sie,
                                                    > ale tymi samymi slowami tylko raz .... potrafie to moze i zrobic,
                                                    > ale zbyt czesto krzywdzimy tym ludzi, dlatego jezeli kiedys to
                                                    > zrobie to nie dlatego ze mam na ekranie biala powierzchnie
                                                    > migotajacego obrazu, pozny wieczor, snieg padajacy za oknem,
                                                    > jasna punktowa lampe, lekki polmrok, cisze mojej muzyki, ktora
                                                    > unosi .. otwiera kolejne wymiary, lekki dymek unoszacy sie znad
                                                    > goracego kubka z herbata, ale tylko dlatego ze wiem dla .... to robie
                                                    > i to dla mnie ma sens,bo jest wazne ....
                                                    >
                                                    > .. magii nie tworzymy dla slow, lecz dla ludzi ... ktorzy slowa lub
                                                    > slowami niosa ja dalej i dalej...
                                                    >
                                                    > .. mysli innych ludzi ... to jest slowa innych ludzi i sens w nich
                                                    > zawarty ... natomiast mysli nawet jednakie z ich sa zawsze moje ..
                                                    >
                                                    > .. obnazac .. w najmniejsszym stopniu .. ale u niektorych iluzja
                                                    > rowna sie oszustwu :)))
                                                    >
                                                    > .. milej nocy
                                                    > Enancjo
                                                    >
                                                    >
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    >

• enancjo Re: do szpieg 27.11.01, 18:39
                                                    dobry wieczor...

.. szczerze to nie wiem o czym piszesz .. gdyz z moich slow
                                                    tworzysz definicje za ktorymi maja byc jakies wartosci,
                                                    kompletna bzdura .. po prostu czytasz to co chcesz sam ...
                                                    ( hehe )... szpiegu ... ( haha ) powiedziec ..

.. przykladem jest iluzja rowna sie oszustwo .. ja pisze o
                                                    zjawisku a Ty z tego robisz definicje dla wszystkich .. to
                                                    sie kupy nie trzyma :))

.. ja nikogo nigdy nie oszukuje, siebie tez nie, najwyzej
                                                    nie zawsze jestem w stanie lub chce sprostac wymaganiom,
                                                    natomiast nagiminnie jestem lub jestesmy oszukiwani przez
                                                    innych ( niektorzy robia to az w tym przekraczaja granice
                                                    smiesznosci nie wiedzac o tym ),

.. acha .. tez zycie mnie raz oszukalo .. ot takie DUM
                                                    SPIRO to ENANCJO !!!

.. czarowanie, magia owszem istnieja jak w kazdym, ale
                                                    ja nie jestem zadnym bawiszpiegiem, ponadto czy to nie
                                                    szpiedzy sa tymi ktorzy z definicji oszukuja w tej iluzji
                                                    i klaszcza jako pierwsi !!!

Enancjo
                                                  • szpieg007 Re: enancjo 28.11.01, 10:29
                                                    dzień dobry...
                                                    definicja dla wszystkich, kolejna zresztą ( z którą można się jednak nie zgodzić):

... za każdym kolejnym postem robisz się coraz mniej zabawny i sensowny, a coraz bardziej ... no
                                                    właśnie... nawet chyba trudno określić... bo szczerze to ja też nie bardzo już łapię o co Ci chodzi....

czy rozmowa jest w Twoim życiu tak rzadkim zjawiskiem, że zawsze reagujesz w ten sposób??? ....
                                                    jeśli ktokolwiek przekracza granice to chyba właśnie enancjo w tym celuje (i nawet nie zdaje sobie
                                                    sprawy - co najśmieszniejsze zresztą...bo podobno sam się nie oszukujesz)...w każdej mojej myśli
                                                    doszukujesz się jakiejś dziwnej teorii, która na dokładkę miałaby trafiać w Ciebie i to negatywnie! czy
                                                    Ty aby nie za bardzo bierzesz wszystko do siebie??... wszystkie Twoje zarzuty jak na razie można
                                                    odnieść również do ciebie - może po prostu podzielmy je na dwa i z głowy!

Jeśli pałasz aż taką niechęcią (i nawet tego nie ukrywasz), to po cholerę odpisujesz????

chyba za bardzo nie złapałeś tego "szpiega"... istnieje szansa, że albo urządzisz nagonkę połączoną z
                                                    kamieniowaniem, albo co kilka sekund zaczniesz oglądać się za siebie.... ale się porobiło...

nie doceniłam Cię enancjo.... rzadko mi się to zdarza hihi.....chyba faktycznie lepiej nudzić o pasztecie
                                                    czy pogodzie.....w każdym bądź razie - bezpieczniej.

miłego dnia

bawiszpieg (xxxxxxxx - no a to oczywiście klaskanie :o))))))

enancjo napisał(a):

> dobry wieczor...
                                                    >
                                                    > .. szczerze to nie wiem o czym piszesz .. gdyz z moich slow
                                                    > tworzysz definicje za ktorymi maja byc jakies wartosci,
                                                    > kompletna bzdura .. po prostu czytasz to co chcesz sam ...
                                                    > ( hehe )... szpiegu ... ( haha ) powiedziec ..
                                                    >
                                                    > .. przykladem jest iluzja rowna sie oszustwo .. ja pisze o
                                                    > zjawisku a Ty z tego robisz definicje dla wszystkich .. to
                                                    > sie kupy nie trzyma :))
                                                    >
                                                    > .. ja nikogo nigdy nie oszukuje, siebie tez nie, najwyzej
                                                    > nie zawsze jestem w stanie lub chce sprostac wymaganiom,
                                                    > natomiast nagiminnie jestem lub jestesmy oszukiwani przez
                                                    > innych ( niektorzy robia to az w tym przekraczaja granice
                                                    > smiesznosci nie wiedzac o tym ),
                                                    >
                                                    > .. acha .. tez zycie mnie raz oszukalo .. ot takie DUM
                                                    > SPIRO to ENANCJO !!!
                                                    >
                                                    > .. czarowanie, magia owszem istnieja jak w kazdym, ale
                                                    > ja nie jestem zadnym bawiszpiegiem, ponadto czy to nie
                                                    > szpiedzy sa tymi ktorzy z definicji oszukuja w tej iluzji
                                                    > i klaszcza jako pierwsi !!!
                                                    >
                                                    > Enancjo

• szpieg007 Re: enancjo - po przemyśleniu... 28.11.01, 11:40
                                                    tak ogólnie to szpieg chciał napisać, że enancjo jest po prostu negatywnie nastawiony do szpiega... i
                                                    dlatego nie ma rozmowy...tylko pokrzykiwania.... to chyba nie jest jakaś wydumana teoria cioooo?

miłego

szpieg
                                                  • enancjo Re: enancjo - po przemyśleniu... 28.11.01, 12:20
                                                    .. szpiegu ... no hard feeelings .. teoria na wskros
                                                    wydumana, ale to nic nowego w tym watku !!!
                                                    .. jako szpieg .. i samo uzywanie takiego nicka
                                                    zobowiazuje do inteligencji .. wiesz dlaczego tak ta
                                                    rozmowa .. wlasciwie dialog .. bo rozmowa to dla mnie
                                                    jak dotad nie jest .. przebiega tak jak przebiega,
                                                    a jezeli nie wiesz to .. troszke szpiegowi pomoge ... :
                                                    - jako szpieg pracujesz dla kogos ( hehe ... to zart )
                                                    i wlozyles w to troche wysilku lub oszustwa ,
                                                    - ja z osobami ktore slabo znam wymieniam luzne posty
                                                    o pasztetach i pogodzie, z tymi ktorych lubie i gdy cos
                                                    o sobie wiemy pozwalam sobie na rozmowe ...
                                                    ( wnioski sam sobie z tego wysnuj ..)

.. a dlaczego odpowiadam .. zwykla kultura .. jak ktos
                                                    do mnie pisze .. staram sie odpowiedziec ( tu mozesz
                                                    dowolnie zamienic to w nowa teorie tylko nie naciagaj),
                                                    a tak naprawde za wtret w rozmowe z kims nalezal Ci sie
                                                    pelny ignor i poki co nie zrobiles nic by to zmienic ...

.. teoria .. o pokrzykiwaniu .. ja nie krzycze nie umiem
                                                    sie burzyc .. widze ze niezbyt dokladnie przerobiles
                                                    watki ze mna .... ( hehe )

.. milego
                                                    Enancjo
                                                  • szpieg007 Re: enancjo - po przemyśleniu... 28.11.01, 12:27
                                                    ...wniosek wysnuty...

miłego

szpieg

enancjo napisał(a):

> .. szpiegu ... no hard feeelings .. teoria na wskros
                                                    > wydumana, ale to nic nowego w tym watku !!!
                                                    > .. jako szpieg .. i samo uzywanie takiego nicka
                                                    > zobowiazuje do inteligencji .. wiesz dlaczego tak ta
                                                    > rozmowa .. wlasciwie dialog .. bo rozmowa to dla mnie
                                                    > jak dotad nie jest .. przebiega tak jak przebiega,
                                                    > a jezeli nie wiesz to .. troszke szpiegowi pomoge ... :
                                                    > - jako szpieg pracujesz dla kogos ( hehe ... to zart )
                                                    > i wlozyles w to troche wysilku lub oszustwa ,
                                                    > - ja z osobami ktore slabo znam wymieniam luzne posty
                                                    > o pasztetach i pogodzie, z tymi ktorych lubie i gdy cos
                                                    > o sobie wiemy pozwalam sobie na rozmowe ...
                                                    > ( wnioski sam sobie z tego wysnuj ..)
                                                    >
                                                    > .. a dlaczego odpowiadam .. zwykla kultura .. jak ktos
                                                    > do mnie pisze .. staram sie odpowiedziec ( tu mozesz
                                                    > dowolnie zamienic to w nowa teorie tylko nie naciagaj),
                                                    > a tak naprawde za wtret w rozmowe z kims nalezal Ci sie
                                                    > pelny ignor i poki co nie zrobiles nic by to zmienic ...
                                                    >
                                                    > .. teoria .. o pokrzykiwaniu .. ja nie krzycze nie umiem
                                                    > sie burzyc .. widze ze niezbyt dokladnie przerobiles
                                                    > watki ze mna .... ( hehe )
                                                    >
                                                    > .. milego
                                                    > Enancjo

• enancjo Re: enancjo - po przemyśleniu... 28.11.01, 17:04
                                                    .. hmmm .. czy aby napewno wlasciwy !!!
                                                    .. ale milego ...
                                                    Enancjo

szpieg007 napisał(a):
                                                    > ...wniosek wysnuty...
                                                    > miłego
                                                    > szpieg
                                                  • szpieg007 Re: enancjo - po przemyśleniu... 28.11.01, 17:18
                                                    .... na pewno....

również miłego
                                                    szpieg

enancjo napisał(a):

> .. hmmm .. czy aby napewno wlasciwy !!!
                                                    > .. ale milego ...
                                                    > Enancjo
                                                    >
                                                    > szpieg007 napisał(a):
                                                    > > ...wniosek wysnuty...
                                                    > > miłego
                                                    > > szpieg

• enancjo Re: enancjo - po przemyśleniu... 28.11.01, 17:43
                                                    ... no to ladny kwiatek ...
                                                    ... dziwne ale jednak chyba mialem racje ...
                                                    Enancjo

szpieg007 napisał(a):
                                                    > .... na pewno....
                                                    > również miłego
                                                    > szpieg
                                                    >
                                                    > enancjo napisał(a):
                                                    > > .. hmmm .. czy aby napewno wlasciwy !!!
                                                    > > .. ale milego ...
                                                    > > Enancjo
                                                    > >
                                                    > > > ...wniosek wysnuty...
                                                    > > > miłego
                                                    > > > szpieg
                                                    >

• szpieg007 Re: enancjo - po przemyśleniu... 28.11.01, 17:48
                                                    jasne, że miałeś - każdy tam jakąś ma....

szpieg

enancjo napisał(a):

> ... no to ladny kwiatek ...
                                                    > ... dziwne ale jednak chyba mialem racje ...
                                                    > Enancjo
                                                    >
                                                  • enancjo Re: enancjo - po przemyśleniu... 28.11.01, 18:56
                                                    .. gorycz kapiaca .. swiadczy o blednym wniosku ..
                                                    Enancjo

szpieg007 napisał(a):
                                                    > jasne, że miałeś - każdy tam jakąś ma....
                                                    > szpieg

> enancjo napisał(a):
                                                    > > ... no to ladny kwiatek ...
                                                    > > ... dziwne ale jednak chyba mialem racje ...
                                                    > > Enancjo

• szpieg007 Re: enancjo - po przemyśleniu... 28.11.01, 19:07
                                                    ...to nie gorycz... po prostu przypomniał mi się temat wątku, w którym piszemy i zrobiło mi się... tak
                                                    jakoś....niewyraźnie....

szpieg

enancjo napisał(a):

> .. gorycz kapiaca .. swiadczy o blednym wniosku ..
                                                    > Enancjo
                                                    >
                                                  • enancjo Re: enancjo - po przemyśleniu... 28.11.01, 19:17
                                                    .. acha .. ale ...ja nie pisze
                                                    w tej intencji :)) i nie podsuwaj mi
                                                    szpiegu wiecej argumentow ...
                                                    .. no to zaloz watek "szpieg czeka na zlecenie :)))"
                                                    Enancjo
                                                  • szpieg007 Re: enancjo - po przemyśleniu... 28.11.01, 19:22
                                                    .... tytuł odpada :-))))) jestem takim szpiegiem, który może sobie powybrzydzać: to ja wybieram
                                                    zlecenia, a nie one mnie !
                                                    Wymyśl coś innego i załóż.... jeśli chcesz...oczywiście...

szpieg

enancjo napisał(a):

> .. acha .. ale ...ja nie pisze
                                                    > w tej intencji :)) i nie podsuwaj mi
                                                    > szpiegu wiecej argumentow ...
                                                    > .. no to zaloz watek "szpieg czeka na zlecenie :)))"
                                                    > Enancjo

• enancjo Re: enancjo - po przemyśleniu... 28.11.01, 19:28
                                                    .. sry .. nie kupuje takiego zwrotu w inicjatywie ..
                                                    .. szpieg ma zlecenie .. chyba ze z niego zrezygnowal :)))
                                                    Enancjo
                                                    szpieg007 napisał(a):

> .... tytuł odpada :-))))) jestem takim szpiegiem, który może sobie powybrzydza
                                                    > ć: to ja wybieram
                                                    > zlecenia, a nie one mnie !
                                                    > Wymyśl coś innego i załóż.... jeśli chcesz...oczywiście...
                                                    >
                                                    > szpieg
                                                    >
                                                    > enancjo napisał(a):
                                                    >
                                                    > > .. acha .. ale ...ja nie pisze
                                                    > > w tej intencji :)) i nie podsuwaj mi
                                                    > > szpiegu wiecej argumentow ...
                                                    > > .. no to zaloz watek "szpieg czeka na zlecenie :)))"
                                                    > > Enancjo
                                                    >

• szpieg007 Re: enancjo - po przemyśleniu... 28.11.01, 19:33
                                                    ...zaraz zaraz!!! nie odwracaj kota ogonem! w końcu to Ty nie chcesz ROZMAWIAĆ, a do dialogu ten
                                                    wątek jest aż nadto wystarczający :o))))

szpieg nigdy nie rezygnuje - czasami daje fory :o)))

szpieg

enancjo napisał(a):

> .. sry .. nie kupuje takiego zwrotu w inicjatywie ..
                                                    > .. szpieg ma zlecenie .. chyba ze z niego zrezygnowal :)))
                                                    > Enancjo
                                                    >
                                                  • enancjo Re: enancjo - po przemyśleniu... 28.11.01, 19:42
                                                    .. czyli szpieg juz nie kontroluje sytuacji, wystarczy
                                                    mu dialog ( co ... placa pol stawki za taki sukces ..
                                                    niezle .. gratuluje pochwycic np sobowtor Bin Laden .. che che )
                                                    .. fory ... ej ..w przypadku szpiega to chyba tylko kwestia refleksu ..
                                                    Enancjo

szpieg007 napisał(a):
                                                    > ...zaraz zaraz!!! nie odwracaj kota ogonem! w końcu to Ty nie chcesz ROZMAWIAĆ,
                                                    > a do dialogu ten
                                                    > wątek jest aż nadto wystarczający :o))))
                                                    > szpieg nigdy nie rezygnuje - czasami daje fory :o)))
                                                    >
                                                    > szpieg
                                                  • szpieg007 Re: enancjo - po przemyśleniu... 28.11.01, 19:46
                                                    fakt - to kwestia mojego dobrego humoru :o))))) nie - refleksu!
                                                    ...a kto Ci powiedział, że szpieg zawsze kontroluje sytuację???? macie chyba kiepskie kino w mieście
                                                    :o)))... ja jestem prawie po pracy...... mogę sobie pomarudzić....hihi..

enancjo napisał(a):

> .. czyli szpieg juz nie kontroluje sytuacji, wystarczy
                                                    > mu dialog ( co ... placa pol stawki za taki sukces ..
                                                    > niezle .. gratuluje pochwycic np sobowtor Bin Laden .. che che )
                                                    > .. fory ... ej ..w przypadku szpiega to chyba tylko kwestia refleksu ..
                                                    > Enancjo
                                                    >
                                                    >
                                                    > szpieg007 napisał(a):
                                                    > > ...zaraz zaraz!!! nie odwracaj kota ogonem! w końcu to Ty nie chcesz ROZMA
                                                    > WIAĆ,
                                                    > > a do dialogu ten
                                                    > > wątek jest aż nadto wystarczający :o))))
                                                    > > szpieg nigdy nie rezygnuje - czasami daje fory :o)))
                                                    > >
                                                    > > szpieg

• enancjo Re: enancjo - po przemyśleniu... KONCZAC 28.11.01, 19:55
                                                    .. ok szpiegu .. nie wracam juz do dialogu ..
                                                    .. rozmowy tez tutaj nie bedzie .. i nie
                                                    powiedzialem ze nie chce rozmawiac .. Twoja
                                                    interpretacja .. natomiast postawilem jej
                                                    warunki brzegowe ...
                                                    .. wiec jezeli chcesz cos osiagnac to zaloz
                                                    watek i spelnij warunki brzegowe...
                                                    .. ja juz tu nie wracam ( za dlugo sie to laduje ).
                                                    .. kontynuuj lub nie .. Twoja wola .

niezaleznie co zrobisz ... milego :)),
                                                    Enancjo
                                                  • szpieg007 KONIEC 28.11.01, 20:06
                                                    JAK WYŻEJ :-)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka