Dodaj do ulubionych

SAMANTA POSTULUJE

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 23:20
Kochani! Nie obrazcie sie za to co powiem ale czuje sie jak kuracjuszka zakladu
dla psychicznie chorych! Blagam!Nie zakladajcie 100 watkow dziennie!!!!
Zaczynam w tym tloku gubic znajomych!!!! Nie odpowiadam na ich posty bo watki
zapieprzaja w dol jak Niagara!!!! Wyhamujta troche temperamenty ! szczerze
przyznam ,ze myslalam ,ze to szalenstwo(w ktorym bralam z reszta udzial) bedzie
trwalo przez weekend a pozniej sie uspokoi ale to trwa nadal.Gubie sie tu!
Jestem juz stara,zmeczona kobieta i nie mam sil caly dzien biegac i szukac
znajomkow na forum .Bardzo,bardzo prosze: mniej watkow!!!!!!
Obserwuj wątek
    • men_ Re: SAMANTA POSTULUJE 22.11.01, 23:29
      To tak przed północą - samokrytyka w ustach "starej zmeczonej, kobiety".
      Kurde, warto było czekać :))))

Ja ograniczam się sam do maksimum 10 ko.., tfu, wątków dziennie.
      A jak, ma sie to serce ..:))
    • czort Re: SAMANTA POSTULUJE 22.11.01, 23:30
      Zono kochana, wyjezdzam, bez gaci, bedziesz miala spokoj! (czytalam - sorki)
      • onlyania Re: SAMANTA POSTULUJE 22.11.01, 23:35
        a co z gatkami robisz czorcie?
        • czort Re: SAMANTA POSTULUJE 22.11.01, 23:38
          A zostawie, niech pierze!
          • Gość: samanta1 Re: SAMANTA POSTULUJE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 23:42
            wypiere,wypiere!nawet zelazkiem przelece!!!:))))
            Men!Kotku! To moze niech fanki sie ogranicza? jestes taki uroczy ,ze na pewno
            Cie posluchaja;)))))
            czesc dzieciaki!stara kobieta idzie spaciu!Pa!
        • men_ Re: onlyania 22.11.01, 23:39
          Siła wyższa :))
          Musiałem przerwac, tak jakoś wyszło :(
          przepraszam
          • onlyania Re: onlyania 22.11.01, 23:43
            bylo mi niezmiernie przyjemnie, wiec dziekuje za przerwanie........
            • men_ Re: onlyania 22.11.01, 23:47
              onlyania napisał(a):

> bylo mi niezmiernie przyjemnie, wiec dziekuje za przerwanie........

Do rana minie ????/

• Gość: Mina mam dylemat IP: *.turboline.skynet.be 22.11.01, 23:47
              sluchajcie - wiem, ze to glupie, ale niby czego innego sie po cioci minie
              spodziewac: posprzatac ten najgorszy syf zanim przyjdzie sila fachowa?
              dziewczyna zobaczy ta stajnie i ucieknie... jak myslicie?
              • Gość: samanta1 Re: mam dylemat IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 23:50
                mina byc dobry czlowiek i ochajtnie na tyle zeby sila fachowa wylewu nie
                dostala:)
                • Gość: Mina Re: mam dylemat IP: *.turboline.skynet.be 22.11.01, 23:57
                  mowisz? cholera mnie sie tez cos tak zdaje, przynajmniej takie rzeczy jak np.
                  dzemik z monitora albo puste flaszki spod biurka wywale... kurwa, ale tu syf!
                  starego budzic zeby swoje skarpetki wyzbieral z katow, czy miec dzis dobre
                  serduszko, a odebrac se nagrode w niebie?
                  jezu jakie to zycie codzienne niepraktyczne!
                • Gość: leziox Re: mam dylemat IP: *.addcom.de 22.11.01, 23:59
                  Samanta,chociaż weterynarz chłopom jaja amputujący i owszem czasami,w tym
                  wypadku ma rację.Mnie już deko popierdoliło od ciągle nowych wątków,myślałem,że
                  bardziej nie można zidiocieć.>Ale można.Wystarczy na forum wleźć i zobaczyć na
                  własne oczy grafomanię pleniącą się jak kiła w białoruskim burdelu.
                  Osobniki nie mające nic do wywrzeszczenia robią za doktorów i zaśmiecają
                  wszystko paranoicznymi wypocinami,nie bacząc,czy ktoś to przeczyta,czy
                  nie.Wszystko jedno.Pisać i pisać.
                  Ja tam nie uważam się za jakiegoś mędrca,nawet papiery mam żółte,ale w mordę i
                  nożem,jak długo ten szajs jeszcze potrwa?Przyjdzie w końcu jakiś mądry
                  redachtorek i wyrzuci ekipę forum do szamba,a na to miejsce założy koło
                  wielbicieli wiewiórek,albo,co gorsza,klub transwestytów.
                  Gadam bzdury,no właśnie.Przecież mnie pojebało.hihihihihihihihihihihihi!!!!!!!!
                  • Gość: Mina Re: mam dylemat IP: *.turboline.skynet.be 23.11.01, 00:14
                    mnie sie akurat ta wartkosc podoba, a niech se kazdy pisze co chce i ile chce,
                    ale jako osobnik spolegliwy bede sie stosowac do postulatu. Ergo: bede sie
                    teraz dopisywac do cudzych watkow, skutkiem czego znowu mnie ktos zjebie jak
                    bura suke, ze sie wszedzie wpierdalam. Tak zle, tak niedobrze.
                    • Gość: Bizon Ja tez mam dylemat i to po byku.... IP: 157.25.130.* 23.11.01, 00:40
                      Witajcie Mili,
                      skoro tak sie sprawy maja to i ja wpierdziele swoje trzy grosze... Owszem, to
                      pojebane forum robi sie coraz bardziej pojebane, a co do burych suk, niech sie
                      nie przejmuja prostym faktem, ze ktos chce je zjebac- to wszystko nie odstaje
                      od normy. Ja chcialbym tylko, zeby w czasie mojego pobytu w Starym Kraju
                      spadl,kurwa, snieg, bo nie ma jak butelka "Zywca" zywcem wyjeta z zaspy
                      snieznej, swiezo wypita i zakaszona nieziemska kielbasa jalowcowa tez z zaspy.
                      Kochani ! Trzymajcie ten pierdzielnik w jakim takim porzadku do chwili gdy
                      wroce do mojej ukochanej, zalanej piwem i whisky "single malt" klawiatury oraz
                      do plaskiego ekranu mojego przyjaciela wiernego-kompa. Wypukly ekran w tej
                      pieprzonej cyberkafei wypucza mi mysli, a i Wasze sa tez jakies wypuczone. Nie
                      przejmujmy sie jednak tym drobiazgiem, pijmy piwo dopoty, dopoki beczka pelna
                      bo potem bedzie za pozno ! Pozdrawiam wszystkich politycznie niepoprawnych
                      Forumowiczow a szczegolnie nasze Panie.......
                      Wasz Bizon Kropkailykpiwabosienagadalem
                      • Gość: leziox Re: Ja tez mam dylemat i to po byku.... IP: *.arcor-ip.net 26.11.01, 00:11
                        Zywca Bogu dobremu dzięki można jeszcze u Niemca zakupić,jak się
                        wie,gdzie.Natomiast śniegu ci u nas niedostatek,bo to i rzeczka Ren grzeje za
                        tyłkiem i w dolinie ja sobie mieszkam przyciepłej deczko,co śniegu nie
                        dopuszcza przed bramę domową.
                        Jałowcówa marzyła mi się przez lata,aż zjawił się Polak,co ją tu przywozi i już
                        mam mniejsze tęsknoty,to tak jakby Polskę tu przywozili po kawałku.
                        A wątków na forum jest stanowczo za dużo,matoli szukając kogoś na chwilę
                        zakładają nowe,jakby nie mogli sobie emalii/nie poprawiać/ wysłać i tak się
                        nacieszyć.
                        Ps.Moja ostatnia klawiatura została załatwiona koniaczkiem,klawiatury nie
                        szkoda,ale koniak był dobry i drogi,co mnie doprowadziło do rozpaczy i
                        samogwałtu.
                        Pozdrowienia dla paranoików.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka