megan_vonberger 27.04.03, 10:16 takim tygodniu chyba dzis pojadę na rowerek, chociaż pogoda ..:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pom Re: Po .... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 10:26 Koniecznie! Miałam dziś na konie jechać ale wicher dmucha, zimno... :( A stadnina kawałek drogi. No więc rowerek ostał się jeno.:((( Już dwa tygodnie nie byłam na wałaszku, bu.:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Po .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 10:30 Na pocieszenie powiem Wam, że i u mnie totalna bryndza pogodowa. Ochłodziło się i pada :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Po .... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 10:34 Z tego wszystkiego w biorę się zaraz za porządki krawieckie. Do czego to doszło!!! Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Po .... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 10:38 Kiedyś szyłam pasjami, teraz mi brak cierpliwości... ale małe conieco potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Po .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 10:38 Co to są porządki krawieckie? Będziesz zwężać kieckę? Nie znoszę szycia! Można się ukłuć igłą i wykrwawić na śmierć. A tu żadnego królewicza do ratowania :( Odpowiedz Link Zgłoś
megan_vonberger Re: Po .... 27.04.03, 10:40 a ja muszę kiece na weselicho szykować, a nie wiem jaką chcę!!!! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Po .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 10:43 A w jakiej roli będziesz tam występować? Bo jak w głównej, to chyba biała by się nadawła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan__vonberger Re: Po .... IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.04.03, 13:10 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > A w jakiej roli będziesz tam występować? Bo jak w głównej, to chyba biała by > się nadawła :) odpukać jeszcze nie zwariowałam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Po .... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 10:46 Kiecek nie szyję od dawna, ale kiedyś bywało... ale jak spodnie za długie albo guzik oderwany... trzeba coś z tym zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Po .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 10:48 Pomcia, ty to zdolna jesteś! Mnie najtrudniej jest trafić w dziurki od spodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Po .... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 10:50 Naucz dziecię, niech się wprawia i mamę wyręcza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Po .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 10:56 Dziecię raz zszyło sobie kapcia. Efekt był taki, że góra dalej fruwała oddzielnie, a podeszwa oddzielnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Po .... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 10:58 Ale nie wolno tak łatwo się poddawać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Po .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 11:03 To też pruł dłużej, niż szył :)) Może coś z tego będzie. Odpowiedz Link Zgłoś