Gość: ryszard IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.11.01, 17:39 Poznam szczupla,ladna kobiete w wieku do 43l najchetniej z Krakowa.Oferta towarzysko-matrymonialna Ryszard Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: Poznam kobiete z Krakowa 23.11.01, 17:49 porozgladaj sie po forum jest tu bardzo madra i ciepla dziewczyna z Krakowa. ale nie napisze kto bo moge oberwac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretynka Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 17:51 Kretynce wszystko wolno! To Monika. Monika, dziewczyna ratownika? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Poznam kobiete z Krakowa 23.11.01, 18:00 uj musialas tak od razu zdradzic?:) niechby sobie Pan poszukal to takie fascynujace:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretynka Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 18:43 Akurat! Znalazlby jeszcze inna, a to Monika jest najlepsza kandydatka. W podpisie: Kretynka - swatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.11.01, 18:52 Masz imie,ktore ma wszystkie pod soba Dodatek swatka jest calkiem,calkiem. Co zrobie jak znajde inna? Nawet Dzings ma dwie myszy.Ale ja jestem popyrtany i szukam tylko jednej.To takie male zboczenie.Czy mam zobic "poscig" za Monika? To ze ja szukam,to nie znaczy ze akurat ktorakolwiek z forum szuka.W dodatku jest tu wiekszosc wspanialych mlodych dziewczyn a duzo mniej (o ile sa) w przedziale np 33-43 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: 212.244.147.* 23.11.01, 19:27 Oj. Niestety za mloda jestem. Ale podaj malia. Jesli 32lata wystarcza to przekaze go dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 24.11.01, 12:12 Calkiem zgluplem. 32 to stanowczo za malo i za duzo. Serio mozna miec przyjaciol w roznym wieku i to jest OK,natomiast w mojej sytuacji to jest to ciut ciut za malo.W tym i mlodszym wieku mam przyjaciol wylacznie Internetowych.Przykladem jest nawet obecna grupa (bez wyjatku)ktora tworzy wspaniala namiastke Internetowej "rodzinki". Lubie wiec czytac wasze posty na kazdy temat,pomimo ze sie do niej nie zaliczam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.11.01, 18:46 To juz jest informacja,wrecz bazcenna. Najwazniejsze ze z Krakowa i ze ciepla. Te ponizej 36 st C,mnie nie interesuja Zimne maja swieto 1 listopada Pozdrawiam PS Myslisz,ze jak sypniesz kto,to Ci conieco wyrwie??? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Poznam kobiete z Krakowa 23.11.01, 18:48 e nie Moniczka jest spokojna Osoba. nic Kretynce nie bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretynka Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 19:02 anka1 napisał(a): nic Kretynce nie bedzie:) Wiedzialam, wiedzialam. Dlatego sie nie balam. Rysiu, ja ci mowie, Monika to ideal! I radze, poszukaj ja sam, bo ona tu nie przyjdzie. chyba sie wstydzi. Moze jednak, jesli ja zaprosze: Monika chodz tutaj! No juz! Ja, kretynka, cie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: 195.116.253.* 23.11.01, 19:23 Wołałaś mnie kreto? jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Poznam kobiete z Krakowa 23.11.01, 19:26 fajnie ze jestes Moniczko. zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: 195.116.253.* 23.11.01, 19:28 A teraz serio - dziewczyny jesteście iście zacne osóbki - jakiż piękny, niemal idealny obraz mój ( mój????....) z Waszych opisów się wyłania... Dziękuję Wam - jam niegodna więc w zawstydzeniu oddalam się... Słodko ślę serdeczności, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Poznam kobiete z Krakowa 23.11.01, 19:31 Monika nie uciekaj! daj szanse Ryszardowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: 213.25.166.* 23.11.01, 19:33 Nieprawda Monika to moja kobieta, poznałem ją w szkole. Forward z Romantici Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: 195.116.253.* 23.11.01, 19:36 Proszę??? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Poznam kobiete z Krakowa 23.11.01, 19:36 jej nie wiedzialam! w takim razie przepraszam! biedny Ryszard! taka Dziewczyna zajeta! szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: 195.116.253.* 23.11.01, 19:41 Powiem tak, Aniu - przeznaczenie, rzecz święta - tyle i aż tyle... Z sympatią i wdzięcznością za Twe słowa pozostaję, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Poznam kobiete z Krakowa 23.11.01, 19:44 to nie jestes zajeta? w takim razie tylko na Ryszarda poczekac trzeba moze sie zglosi! a ten Pan na F.:) to kto? jakis zazdrosnik czy chce innych Panow odstraszac od Monik?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: 213.25.166.* 23.11.01, 19:54 Jestem zazdrosny i to bardzo, bo już Monikę podrywał mój kolega. Więc wolę straszyć na zapas.A kolegą moim już nie jest.W wojnie i w miłości wszystkie chwyty są dozwolone. Z pozdrowieniami z grodu Kraka imć rycerz Romantici Forward Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Poznam kobiete z Krakowa 23.11.01, 20:03 ciekawe ze Monika nic o Tobie nie wie:) pozegnaj Ja ode mnie bo sie wylaczam! pozdrowienia zalaczam!:) pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: 195.116.253.* 23.11.01, 20:06 intrygujesz mnie, a to rzadka uwaga z mojej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: 195.116.253.* 23.11.01, 20:03 Nie znam Pana F, choć zapewne to miły człowiek - acz czy niezbyt zaborczy... Nie znam też Pana R... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Poznam kobiete z Krakowa 23.11.01, 20:07 to mam nadzieje ze poznasz i wybierzesz. a ja uciekam! powodzenia Moniczko i zycze udanego poznawania :)! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretynka Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 20:17 Hej Rysio, do dziela! Monike juz sprowadzilysmy, reszta zalezy od ciebie. Bo sie wylacze! Monika, pomoz mu choc troche, bo z Rysia chyba niesmialy facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: 195.116.253.* 23.11.01, 20:58 kretko...oj kretko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretynka Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 21:34 No przeciez widze. Przedobrzylam. A tak milo sie zapowiadalo. Sorry. Moniko, wybacz. Rysio, nie zwazaj na kretynksie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: 195.116.253.* 23.11.01, 21:37 Nie, nie, po stokroć nie - to nie tak. Dobrym człowiekiem jesteś, niekretyńskim absolutnie, absolutnie nie... Serdeczności, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretynka Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 22:08 Rozczulilam sie.. Wielkie dzieki, Moniko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: 195.116.253.* 23.11.01, 22:17 A bucz se nawet bucz, że tak z krakowska powiem, miła ma, ja i tak trwam przy Tobie myślami pozytywnymi i bardzo serdecznymi... hopla i już... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 FORWARD ?????????:)))) IP: 213.76.59.* 23.11.01, 22:21 A jakiez to wiatry przynisly Cie tu zabojco karpii??:)))) gdzie papuge zgubiles ,he????:))))Kiedy opijamy zapowiadana okolicznosc na okolicznosc??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 24.11.01, 12:20 Moze "kretynka"Cie wolala,ale kretyn chcial Cie poznac. Mysle,ze nikomu za to wolanie nie powyrywasz to i owo! Czytalem wszystko w pionie na dol i nie bede komentowal. Jak juz powyzej czytalem pewne jest to ze jestes i ciepla i z Krakowa.Reszta to jest "pikus". Obojenie,tak czy inaczej pozostaje mi wszystkim na forum podziekowac.Mysle,ze jest ktos kto pomoze w kontakcie poprzez e-mail. Pozdrawiam Ryszard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: 195.116.253.* 25.11.01, 09:33 Miły Ryszardzie, Doceniam Twoją odwagę i trud, jaki wkładasz by znaleźć jak mówisz "ładną i szczupłą kobietę z Krakowa" właśnie tutaj na forum. Myślę, że znajdziesz tu kilka osóbek, spełniających Twoje kryteria doboru - wybacz ja im nie stawię czoła z obiektywnych powodów - nie jestem niską chudzinką a czy ładną niechudzinką - nie mnie oceniać tym bardziej... Jednocześnie z całym szacunkiem należnym Twoim wymaganiom, jakie postawiłeś przyszłym bliskim Twemu sercu jak rozumiem znajomym, brakuje mi uwagi o cechach charakteru, który myślę, po stokroć ważniejszym jest niż tylko sama fizjonomia, na której się łaskawie skupiłeś. Myślę, że to zaledwie przeoczenie z Twojej strony, ale warte uszczegółowienia - kobiety nie tylko "wyglądają", także myślą, czują, kochają, słuchają, tęsknią, marzą - toż to cały złożony swiat wyobraźni, który trwale i nierozłącznie splata się z ich "byciem" ciałem... Mają umysły i dusze - zwróć na to uwagę, a jestem przekonana, że ta wymarzona, wyśniona "szczupła i ładna" doceni Twoje starania i pojawi się w mig... Wytrwałości w poszukiwaniach - trwaj, serdeczności dla Ciebie, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 25.11.01, 12:19 Dzieki Monika. To jest pouczajaca lekcja.Kiedy widzisz faceta,zapewne najpierw patrzysz na jego charakter,po malym "przeswietleniu" wiesz juz ze jest to wspanialy,dobry czlowiek.Kiedy go dobrze juz poznasz lapiesz sie np na tym,ze "koszykarz" ma 158 a Ty tylko np 172.Ale blysk w oczach zalatwia wszystko.Zar zaciera wszystkie ale.. i ciag dalszy nastapi.Stad wybacz moje wyrachowanie,ze z gory zaznaczam ze pieknosc w typi np Villas moze czy wogole mnie nie odpowiada pomimo pozlacanego charakteru.Sa tacy co przepadaja np w typie Madonny,mnie ten typ rozniez moze nie odpowiadac. Wierze goraco,ze piszac poznam... (tutaj cechy charakteru) jezeli wogole zgolsza sie jedynie te wartosciowe. Monika problem w tym,ze ja jestem dorosly i wiem ze mozna (o ile) poznac wartosciowa osobe typu Rinn,czy kobieta wspanialego faceta ktory ma brzuch na kolanach.Wszystko jest mozliwe.Sa panowie,ktorzy wrecz uwielbiaja tluste sa tacy ktorzy preferuja piersi np powyzej 8,nie wiem,to nie jest moj problem Ja napisalem ze szukam szczuplej (nie grubej) ladnej kobiety.Moze zalozyc ze wsrod nich nie znajde zupelnie nic.I ostatni problem,ze szukam jednej co znaczy,ze nie mam najmniejszej ochoty robic kolekcji z ktorej sie cos wybiera.Dwie osoby musza sie najpierw - zobaczc- w jakis sposob zaakceptowac Moge sie jednak mylic. Pozdrawiam Ryszard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: 195.116.253.* 25.11.01, 13:08 O widzisz, teraz już skrystalizowałeś swoje typy...( aktorsko - piosenkarskie:- ))) Nadal jednak myslę, iż szkoda, że poruszasz się tylko w warstwie zewnętrzności ale widać jest ona dla Ciebie dominantą w poszukiwaniach tej jedynej... Nie oceniam, nie ganię, ale rozważ - sądzę, że warto powiedzieć coś więcej nie tylko o "NIEJ" lecz także o sobie - niech dziewczyny nie snują domysłów, żeś tylko wzrokowcem co oko sycić chce jeno ich kształtami i względną proporcją figury... Porada bezpłatna, w nadziei na osiągnięcia przez Cię sukcesu zamierzonego, serdeczności, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpLove Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 14:33 Korzystając z denuncjacji imć Forwarda, zajrzałem. Szukam kobiety inteligentnej, wrażliwej, namiętnej, tolerancyjnej, zgrabnej, prześlicznej, sexownej, młodej, wiernej, niekłótliwej, bogatej, zaradnej, zręcznej, z gustem, biustem, takiej co także myśli, czuje, kocha, słucha, tęskni, marzy - toż to cały złożony swiat wyobraźni, który trwale i nierozłącznie splata się z jej "byciem" ciałem... Reszta nie ma dla mnie absolutnie żadnego znaczenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: 195.116.253.* 25.11.01, 16:24 Cóż za koincydencja - właśnie dziś czytałam kilka Twoich wypowiedzi, potyczek, rozważań słownych... Jestem pod wrażeniem sprawności pióra i logiki wywodów, chylę czoła... A i otwartości duszy chyba Ci odmówić nie można. Jesteś naprawdę interesującą osobą, z przyjemnością będę śledzić Twe słowa tutaj. Serdeczności, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpLove MONIKA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 01:09 Przyjemność śledzenia mych słów... O dziedzino przyjemności! Czymże jest szczypta atencji płci przeciwnej! Jeśli uznają, że oszalałem, to przez nieokiełznaną motywację do rozwoju jaką mnie obdarowałaś, będę jedynie nieświadom, że ponownie jestem niezrozumiały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Drogi Ryszardzie,droga Moniko IP: 213.25.166.* 25.11.01, 14:35 Drogi Ryszardzie, droga Moniko. Uzurpuję sobie prawo wejścia wam w słowo z tytułu tego iż podobnie jak wy mieszkam w grodzie Kraka. Drogi Ryszardzie jeżeli szukasz kobiety która spełniła by twoje wizualne oczekiwania polecam ci udanie się do jakiejś dyskoteki lub klubu nocnego. Oczywiście lepiej by było byś się tam udał nie pieszo, lecz jakimś dobrym zachodnim samochodem. Droga Moniko kobiety mniej wizualne też mogą mieć wspaniałe życie osobiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Drogi Forwardzie IP: 195.116.253.* 25.11.01, 16:42 Miły Forwardzie, To właśnie co zawarłeś w swym ostatnim zdaniu starałam się przekazać Ryszardowi, mam nadzieję, że z korzyścią dla Niego i z nadzieją na przemyślenie jednak pewnych priorytetów... Pozdrawiam Cię serdecznie, z coraz większą przyjemnością natrafiam co pewien czas na Twoją tutaj osobę... Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Drogi Forwardzie IP: 213.25.166.* 25.11.01, 17:00 Ja nie żartowałem, na Romantice przytoczyłem postać dziewczęcia które mnie nie zainteresowało. To nie jest ściemnianie, po prostu z wiekiem się mądrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Drogi Forwardzie IP: 195.116.253.* 25.11.01, 17:10 Chyba nie potrafię zrozumieć i odpowiedzieć na Twój post - pewnie nie jest do mnie adresowany, albo "o ludzie!" tracę umiejętność czytania między wierszami... Mądrzenia z wiekiem gratuluję lecz nie zazdroszczę, bo też to juz mam... Monika Odpowiedz Link Zgłoś
dreams Re: Poznam kobiete z Krakowa 25.11.01, 14:50 przeczytalam ten temat i chyba sie kwalifikuje drogi Ryszardzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Re: Poznam kobiete z Krakowa IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 26.11.01, 03:08 Pozostaje najwazniejsze pytanie,czy ja sie kwalifikuje. Forum ma o do siebie,ze mozna czytac rozne wypowiedzi na rozne tematy.To zawsze pomaga w stworzeniu sobie jakiegos wstepnego obrazu o danej osobie.Jezeli jak piszesz sie kwalifikujesz to moje posty na forum sa pod ryszard,lub randolf.To moze cokolwiek Ci powie.W kadym razie to lepsze niz nic. Prosze zajrzyj jeszcze na moj server okrag.com to znow doda Ci kilka informacji,przynajmniej moich czesciowych zainteresowan. Z tamtad mozesz spokojnie do mnie napisac maila. Pozdrawiam Ryszard Odpowiedz Link Zgłoś