Dodaj do ulubionych

ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT!

24.11.01, 00:02
prosze zostawiac wiadomosci
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta1 Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! IP: 213.76.59.* 24.11.01, 00:06
      ale macie fajnie!!!:))))daj dzioba ode mnie mezusiowi!takiego siarczystego!!!:)
      • mina.mina Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 00:10
        zasnal juz niestety, skubaniec, caly wieczor z kontraktem walczyl biedactwo
        moje... ale dam mu z misia jak dolacze do wyra. Mezus juz sobie nawet
        przygotowal bluzge, jaka czorta powita:)
        • Gość: samanta1 Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 00:12
          Ty durna!Mojego mezusia czorta wycaluj jak dojedzie a nie swojego!!!!:)))))))
          Majtochy ma wykitrane i w kostke ulozone!czekaja na niego one i ja!:)
          • mina.mina Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 00:13
            HAHAHA; wiedzialam, jak to zrobic, zeby wreszcie jakiegos bluzga uslyszec! Oj,
            cwana jestem, skubana jedna....
            a po co jej tu gacie?
            • Gość: samanta1 Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 00:25
              A co?Z golom zyciom ma lotac?Wstyd mnie przynosic?gacie i to do kolan!:)Ide
              lulu.trzymta sie szlone wariatki cieplo!!!:))))bawcie sie dobrze!
              • mina.mina Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 00:27
                a i ty sie nie puscej, jak ino chop w delegacyjo pojechol!
                wyspij sie! i jutro tu bedziemy!!!
                • Gość: samanta1 Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 00:40
                  bede sie puscola ..po chodach chyba na uczelni!:(((
                  • mina.mina Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 00:44
                    to tam wiesz, kolegow i wykladowcow z daleka trzymaj!!!
                    PS pociesz sie, ja tez robilam podyplomowe, i tez mnie kurwica brala na zajecia
                    w weekendy od 8 do 20...
                    • Gość: samanta1 Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 00:52
                      Dokladnie ! na szczescie juz finiszuje!jeszcze male ciut..i moga mnie w dupke
                      pocalowac! O!:)
                    • pomeranka Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 00:52
                      Czorta tęgo za mnie ściśnij
                      bo to diabeł jak marzenie
                      i rzyć w gacie bo na gumnie
                      mozna dostać zapalenie!
                    • mario2 Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 00:56
                      Dziolcha- niy jecz- jo mom od grudnia tytul - doktoka hihi
                      • mina.mina Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 00:59
                        jo tyz byda miec, ino w lutym musza tyn paszkfil czy plangiat czy jak mu tom co
                        go smaruja loddoc!
                      • Gość: samanta1 Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 01:03
                        a jo tym swoim paiorem to se moga dupa podetrzec! Na telo on mi sie
                        przyda ,kocheniency moi!:)))Po raz trzeci juz chyba...Paaaaaaaaaa!!!!!!:)
                        • pomeranka Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 01:07
                          Mnie dochtorat cóś nie kręci
                          choć nie byłoby przeszkody
                          może mam ja w swej pamięci
                          wielkie tego korowody!
    • Gość: taka..t Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 01:06
      wątku ja nie czytał(jutro to zrobię) ale...pozdrow ja ode mnie:)))
      • mina.mina Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 01:07
        dobra, dam czortowi o 6 rano do czytania, nawet wysikac jej sie ni dam!
        a samanta papier zbieraj. na podpalke do kozy bedzie!
        • Gość: samanta1 Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 01:09
          dej mezusiowi mojemu!to dobry papior ,do klopa mu sie przyda! po raz
          czwarty ..pa!;)
          • mina.mina Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 01:20
            tu je gumno, tu sie dupe gazetom wyciero!
            • Gość: leziox Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! IP: *.arcor-ip.net 24.11.01, 01:33
              Sabat czarownic jakiś straszny baby tu sobie urządziły i nadają,nadają,jak
              zwykle na pusto.Ta ma dżemik,tamta chcicę,inna na łbie ma donicę,
              kuwa!O co wam właściwie biega?To nie ma prawa diabel odpocząć od was deko?
              A kysz.Na Łysą Górę,bo czas już na zgromadzenie.
              • mina.mina Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 01:49
                lezio tam u gory byl napis - wejscie na ten watek przez chlopa grozi
                naturalizacja! ale skoro sam sie prosisz...
              • mario2 Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 03:10
                Ciulu-. a cagos <<ty chces lod nasy`k kobitek?
                • mina.mina Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 03:14
                  uon fce siy na krziwy ryj zalopac!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka