mina.mina 24.11.01, 00:02 prosze zostawiac wiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta1 Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! IP: 213.76.59.* 24.11.01, 00:06 ale macie fajnie!!!:))))daj dzioba ode mnie mezusiowi!takiego siarczystego!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 00:10 zasnal juz niestety, skubaniec, caly wieczor z kontraktem walczyl biedactwo moje... ale dam mu z misia jak dolacze do wyra. Mezus juz sobie nawet przygotowal bluzge, jaka czorta powita:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 00:12 Ty durna!Mojego mezusia czorta wycaluj jak dojedzie a nie swojego!!!!:))))))) Majtochy ma wykitrane i w kostke ulozone!czekaja na niego one i ja!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 00:13 HAHAHA; wiedzialam, jak to zrobic, zeby wreszcie jakiegos bluzga uslyszec! Oj, cwana jestem, skubana jedna.... a po co jej tu gacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 00:25 A co?Z golom zyciom ma lotac?Wstyd mnie przynosic?gacie i to do kolan!:)Ide lulu.trzymta sie szlone wariatki cieplo!!!:))))bawcie sie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 00:27 a i ty sie nie puscej, jak ino chop w delegacyjo pojechol! wyspij sie! i jutro tu bedziemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 00:40 bede sie puscola ..po chodach chyba na uczelni!:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 00:44 to tam wiesz, kolegow i wykladowcow z daleka trzymaj!!! PS pociesz sie, ja tez robilam podyplomowe, i tez mnie kurwica brala na zajecia w weekendy od 8 do 20... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 00:52 Dokladnie ! na szczescie juz finiszuje!jeszcze male ciut..i moga mnie w dupke pocalowac! O!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 00:52 Czorta tęgo za mnie ściśnij bo to diabeł jak marzenie i rzyć w gacie bo na gumnie mozna dostać zapalenie! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 00:56 Dziolcha- niy jecz- jo mom od grudnia tytul - doktoka hihi Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 00:59 jo tyz byda miec, ino w lutym musza tyn paszkfil czy plangiat czy jak mu tom co go smaruja loddoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 01:03 a jo tym swoim paiorem to se moga dupa podetrzec! Na telo on mi sie przyda ,kocheniency moi!:)))Po raz trzeci juz chyba...Paaaaaaaaaa!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 01:07 Mnie dochtorat cóś nie kręci choć nie byłoby przeszkody może mam ja w swej pamięci wielkie tego korowody! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 01:06 wątku ja nie czytał(jutro to zrobię) ale...pozdrow ja ode mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 01:07 dobra, dam czortowi o 6 rano do czytania, nawet wysikac jej sie ni dam! a samanta papier zbieraj. na podpalke do kozy bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 01:09 dej mezusiowi mojemu!to dobry papior ,do klopa mu sie przyda! po raz czwarty ..pa!;) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 01:20 tu je gumno, tu sie dupe gazetom wyciero! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! IP: *.arcor-ip.net 24.11.01, 01:33 Sabat czarownic jakiś straszny baby tu sobie urządziły i nadają,nadają,jak zwykle na pusto.Ta ma dżemik,tamta chcicę,inna na łbie ma donicę, kuwa!O co wam właściwie biega?To nie ma prawa diabel odpocząć od was deko? A kysz.Na Łysą Górę,bo czas już na zgromadzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 01:49 lezio tam u gory byl napis - wejscie na ten watek przez chlopa grozi naturalizacja! ale skoro sam sie prosisz... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 03:10 Ciulu-. a cagos <<ty chces lod nasy`k kobitek? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: ZA 6 GODZIN BEDZIE U MNIE CZORT! 24.11.01, 03:14 uon fce siy na krziwy ryj zalopac! Odpowiedz Link Zgłoś