04.05.03, 12:05
Wiem, ze miewacie rozne teorie nt. dotyczacy aktualnej sytuacji na forum.
Gubicie sie w domyslach, dlaczego tak malo ludzi tutaj pisuje, licytujecie
sie w teoriach, co sie wlasciwie tutaj dzieje, przekonujecie samych siebie,
ze to wina tego, tamtego, czy jeszcze innej. Pare argumentow zostaje od razu
na wstepie wytraconych z Waszych raczek. Nie ma przeciez juz tych
zawiadiakow forumowych, co to w/g Was, spontaniczna "kurwa", czy
donosnym "chujem" potrafili odstreczyc co bardziej wrazliwych forumowiczow.
Gdzies minal czas ognistych "napierdalanek" - i co? Ano tyle, ze forum pada
na ryja w dalszym ciagu. No chyba , ze nie liczyc watkow erysty forumowego
prowadzacego dialogi, albo monologi za pomoca onomatopeicznych monosylab. Na
palcach jednej reki policzyc mozna tych, ktorzy cokolwiek tutaj pisza. Jaka
jest wiec wlasciwa tego stanu przyczyna? W/g mnie wyroznic mozna dwie takie
przyczyny. Pierwasza, to niewatpliwie topienie sie w coraz to nowych forach
prywatnych. Osobiscie nic przeciw nim nie mam, ale niech osoby tak bardzo
narzekajace na brak "ruchow" na FT pomysla o tym, ze wlasnie ucieczki
w "elytarne" fora prywatne bywaja powodem zalamania sie koniunktury na FT.
Druga przyczyna, moim zdaniem, jest to, ze gros z osob tu kiedys i aktualnie
piszacych poznala sie juz w realu. Doswiadczenia, rozmowy i sympatio-
antypatie przenoszone sa w to przeswiatne miejsce. Nie dziwota wiec, ze nowi
jakos nie kwapia sie do zapuszczenia tutaj korzeni. Jest im trudno
przedostac sie w kregi wtajemniczonych. Nie mysle naturalnie o tych
wszystkich "nowych", ktorzy nowymi sa tylko z nicka, a ktorych przeciez tu
nie brakuje. Tworzenie dla nich nowych nickow jest swoistym sportem
narodowym, a powodem moze byc tylko i wylacznie chec zachowania anonimowosci
w dokuczaniu innym, lub niezgodnym ze stworzonym przez siebie obrazem
wypowiadaniem sie w trudnych tematach, lub pod katem skad inand znajomych
przeciez osob.
To Wam dedykuje, klikajac sie unizenie przemysleniu polecajac.
Obserwuj wątek
    • Gość: onlyania Re: FT IP: *.kabel.telenet.be 04.05.03, 12:24
      coz za niedzielne sumne kazanie,
      :)
      • mario2 Re: FT 04.05.03, 13:08
        Ejze, to wcale nie kazanie, a takie sobie luzne przemyslenia. Wkurza mnie to,
        ze wszedzie szuka sie przyczyn i winnych istniejacego stanu rzeczy, a zapomina
        sie o tym, co sie samemu wnosi w rozwoj i rozkwit FT.

Zapomnialem naturalnie dodac jednej, ale za to bardzo waznej rzeczy;
        mianowicie fali plotkarstwa, wymyslania nieistniejacych sytuacji, oraz
        grzebania z upodobaniem w czyims zyciu. To symptomatyczne, ze wlasnie na Forum
        Towarzyskie wlasnie takie zachowania za sprawa kilku osob staly sie
        zachowaniami domimujacymi i nadajacymi ton w kontaktach stricte towarzyskich.
        • Gość: onlyania Re: FT IP: *.kabel.telenet.be 04.05.03, 15:04
          no co, jak z samej nazwy forum wynika, jest to forum towarzyskie, a towarzystwo
          musi sie bawic...no przeciez nie usiada wszyscy przed monitorami i wymiana
          informacji nie bedzie polegala na pojsciu nastepujacym szablonem:

np. tytul watka "Mario jestes?", autor watka: gosc
          tresc pierwszego watka nie zawiera nic, gdyz cale tresc zawarta jest w temacie

wpis drugi, za niecale piec minut:
          "Re:Mario jestes?", autor wpisu:mario2
          tresc watka:
          jestem

i w taki sposob bedzie sie mozna milo i przyjemnie wymieniac
          najpotrzebniejszymi informacjami z dziedziny bycia i nie bycia na forum, hehehe
          • kitek1 a ty onlontko, nie mogalbys olac to towarzystwo... 04.05.03, 15:25
            i pojsc gdzies,
            swoja blada doopke do sloneczka wystawic,
            zeby sie menik znowu z kontrastow,
            nie nabijal:)
            • Gość: onlyania Re: a ty onlontko, nie mogalbys olac to towarzyst IP: *.kabel.telenet.be 04.05.03, 16:36
              a jak ty bedziesz szedl kontrasty opalac, to czapeczke zaloz z daszkiem, bo
              kabelki i tak wystarczajaco juz popalone masz......
              • kitek1 dobra, onlontko juz mozesz skonczyc............... 04.05.03, 21:11
                bo sie nawet kontrastowi,
                z tlem zlejesz:)
            • ulalka Re: a jak nie ma co pisać, to się.... 04.05.03, 16:37
              nie pisze i już!.. ;) lepiej wymownie milczeć, można zrobić dobre wrażenie, że
              się jest inteligentnym ;P
              • ourson Komuś się tu coś po... 04.05.03, 21:46
                Popierniczyło się komuś i coś. Własciwie to wszystko się popierniczyło.
                To jest Forum Towarzyskie, a nie Forum PEWNEGO towarzystwa. Ktos sobie tu chyba
                rości jakieś prawa do istotności i wszechwiedzy. Może to nawet pięknie, ale to
                przecież Forum OTWARTE i jeśli kto ma ochotę , to pisze. I to wszystko.
                Ja mam dokładnie w tyle te pieprzenia o prywatnościach, osobistym życiu i
                plotkach.
                Autorze wątku, jak wywlekasz swoje życie na Forum, to nie miej pretensji, ze
                ten czy ta pisze co o tym myśli. Musisz być lekko stuknięty jeśli twoje życie
                wypełnia się tylko netowymi dywagacjami, a jeśli dominuje, to porzadnie
                stuknięty. Weź się do czegos konkretnego, to ci minie frustracja.
                Czasem czytam jakieś wywłóczyny i naprawdę to niektóre posty są aż niesmaczne,
                a autorom należałoby się skopać dupska.
                I wcale nie w chujach czy kurwach tu rzecz, jak masz o czym piosać to pisz, a
                jeśli nie umiesz inaczej tylko właśnie ordynarnym jezykiem, to się ucz.

Nie ma żadnego rozkwitu czy rozwoju, to Forum normalnie trwa, a tylko niektórym
                nie leży, bo to nie ich tempo. Nie pasuje to wypad i cześć. Nikt tu chyba
                nikogo siłą nie trzyma.
                mam ochotę to pisze jako x, a innym razem jako y, i chuj ci do tego, jeden z
                drugim.
                our son
                • Gość: samanta Re: Komuś się tu coś po... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 22:36
                  ourson..ostatnie zdanie jest boskie,he,he....:)
                  • mario2 Re: Komuś się tu coś po... 06.05.03, 19:09
                    Na Twym zwyklym poziomie samantko i chuj z toba, bo sie juz niczego nie
                    nauczysz, a Ourson? Coz, niech lepiej pomysli o swej egzystencjonalnosci- bo
                    nie pisanie na forum, ale cos innego swiadczy o czlowieku. I chuj!
                    • ourson Re: Komuś się tu coś po... 07.05.03, 17:40
                      mario2 napisał:

> Na Twym zwyklym poziomie samantko i chuj z toba, bo sie juz niczego nie
                      > nauczysz, a Ourson? Coz, niech lepiej pomysli o swej egzystencjonalnosci- bo
                      > nie pisanie na forum, ale cos innego swiadczy o czlowieku. I chuj!

Sygnaturkę masz piękną. To pewnie idol i dlatego cytujesz.
                      I jak idol skończyć potrafisz jak mężczyzna, ale jedynie jęzorem.
                      Kulturalny i miły z ciebie zdobywca serc kobiecych. I ciał.
                      I ciao...
                      ourson

• mario2 Re: Komuś się tu coś po... 07.05.03, 19:13
                        Na pewno moim idolem nie jestes ty i cale szczescie. Naturalnie moje szczescie,
                        bo zapatrujac sie w takie cos jak ty i chcac cie doscignac musialbym sobie
                        amputowac mozg. Wtedy moglibysmy porozmawiac jak rowny z rownym.

P.S. Nie licz na te amputacje, to byly rozwazania teoretyczne.
    • azzurro1 Re: FT 07.05.03, 21:56
      mario2 napisał:

> ..........erysty forumowego
      prowadzacego dialogi, albo monologi za pomoca onomatopeicznych monosylab

- Mario jaki Ty sie uczony zrobiłeś !
      Juz wiesz co to onomatopeja i monosylaba.. ho ho !

---------------
      taram param "...ora mi annoio piu di allora.."
      • mario2 Re: FT 07.05.03, 21:59
        O nastepny palant, co to chce grac uczonego w pismie, a nie rozumie prostego
        tekstu. Twoj wpis jest tak trywialny i glupi, ze nawet nie chce mi sie bardziej
        obszernie na niego odpowiadac!
        • Gość: oona Re: FT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.03, 22:10
          i nawet,tradycyjnie,amputacji mózgu
          koledze nie zaproponujesz? :)
          • mario2 Re: FT 07.05.03, 22:13
            z tego co on pisze, jest juz dawno po :)
            • Gość: samanta Re: FT IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 22:31
              Drogi mario jestes najbardziej zaklamanym zlamasem jakiego udalo mi sie poznac
              w przeciagu ostatnich kilku lat.Masz pewna ceche charakteru ,ktorej u ludzi
              nienawidze ,a mianowicie tendencje do wybielania sie, nie przebierajac przy tym
              w srodkach.Potrafiszs tak manipulowac ludzmi ,ze mimo ze jestes winny to
              potrafisz wywolywac poczucie winy u innych. Ty zawsze jestes
              niewinny,krysztalowy ,idealny a caly swiat robi wszystko zeby cie
              skrzywdzic,niesprawiedliwie osadzic etc.To sie nazywa mania przsladowcza.Twoje
              zdanie jest jest dokladnie gowno warte i dlatego zupelnie nie obchodzi mnie co
              o mnie piszesz. Szyszka ci w zadek skarbenku !:-P
              • mario2 Re: FT 07.05.03, 22:37
                Ty sie znowu metylu nachlalas? A moze jeszcze Ci szok nie przeszedl po pewnym
                watku na FK? :)))
                • Gość: samanta Re: FT IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 22:43
                  zmien repertuar bo ten wyuczony juz nudny jest .odwolywalam sie ogolnie do
                  wszystkich twoich wypowiedzi w tym watku .Jestes bardzo podobny do mojego ex,on
                  do dzisiaj wszystkim mowi ze nie wie dlaczego odeszlam od niego bo przeciez on
                  byl taki dobry. Ty widzisz wady i bledy innych,glosno o nich trabisz ,ale w
                  zyciu nie uslyszalam od ciebie slowa samokrytyki .Czy jest chociaz jedna osoba
                  na swiecie ,ktora szanujesz i ktorej nie dokopales? Smie watpic.....
                  • mario2 Re: FT 07.05.03, 22:49
                    Moze i takie osoby sa. Tzn. osoby, ktore szanuje , kocham ... itd. Wybacz
                    jednak- znajac to forum i ludzi na nim piszacych- nie bede tutaj publicznie
                    tych osob przedstawial. Mnie wystarczy, ze niektorzy dlawia sie byle gownem na
                    forum napisanym. Robia z tego sensacje i wykorzystuja jako sposobnosc do plotek
                    i donosow! Doskonale powinnas wiedziec o czym pisze!

Dlaczego zalozylem ten watek? Bo:
                    mialem taki kaprys
                    tak wlasnie mysle
                    odpowiedzialem na pytanie tych, co to szukaja przyczyn upadku forum, czy tez
                    powodow zmniejszenia sie ilosci piszacych.

Ja nie potrzebuje sie wybielac. mam dokladnie w dupie to czy ktos tu pisze, czy
                    nie! Jednak pozwol, ze bede mial zdanie swoje na temat tego forum. Potrafie to
                    zdanie obronic i przedstawic innym!

Co do Twego meza- po tym co i jak piszesz- byc moze facet ma rcje!
                    • Gość: samanta Re: FT IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 23:01
                      No coz,nie bede tu wprost pisac bo to nie miejsce na to.Myslalam,ze sie
                      domyslisz . Forum? Miales duzy udzial w rozjebaniu go .Robiles to pod swoim
                      nickiem i innymi nickami ale tego tez nie widzisz ,nie? Ty kochasz? Ty kochasz
                      tylko siebie . plotki? jestes specem od tego ,od plotek,siania
                      fermentu ,klamstw wszelakiego rodzaju . Istny mistrz.Mario...koniowi do buta te
                      wszystkie bzdury opowiadaj,ktore tu wypisujesz ,juz dawno poznalam twoje
                      prawdziwe wnetrze.
                      • mario2 Re: FT 07.05.03, 23:17
                        tak Samcia- poznalas. Gratuluje. Sybilla i Kasandra razem wziete. :o)) Hihi
                        ciekawa z cciebie istota. Niby potrafisz cokolwiek napisac, ale ni chuja nie
                        rozumiesz nic z tego, co sie do ciebie pisze. Nie mam zamiaru pisac w slowach
                        klarowniejszych. Mozesz przeciez zawsze skontaktowac sie z kilkom osobnikami z
                        tego forum i dowiedziec sie wielu ciekawych rzeczy, wiec moje pisanie tutaj do
                        ciebie takimi slowy, bys nawet ty zrozumiala jest pozbawione sensu. Piszesz o
                        zaklamaniu i plotkach. Wiesz co? nawet nie chce mi sie wymieniac przykladow
                        plotkowania, oczerniania i spiskowania, ktore dalo sie rozszyfrowac na tym
                        forum. Rozszyfrowac z nicka, ale rowniez z imienia i nazwiska poltkujacego,
                        intrygujacego.
                        Samcia, ty dalej nie rozumiesz co sie do Ciebie pisze. Ja mam w dupie to forum!
                        Nie obchodzi mnie czy sie rozpiernicza czy tez nie! Powody tego stanu rzeczy sa
                        takoz dla mnie malo interesujace. Wkurza mnie tylko to, ze sa tutaj ludzie,
                        ktorzy placza ze tak a nie inaczej sie dzieje z naszym forum, a sami - w
                        opisywany przeze mnie sposob przyczyniaja sie do tego, by bylo jeszcze gorzej!
                        Do takich miedzy innymi nalezysz ty. Oczywiscie nie uwierzysz w to, ale fakt
                        jest faktem!
                        Wiesz- juz dawno doszedlem do wniosku, ze tu sie o pewnych sprawach nie powinno
                        mowic. Dlatego przemilcze Twe insynuacje odnoscie mojej zdolnosci do kochania
                        kogos, czy szanowania. Owszem- potrafie i to stwierdzenie musi ci wystarczyc!
                        Nie jestes godna tego, by wysluchac reszty. Tak samo zreszta jak kilkanascie
                        jeszcze osob - bywalcow tego forum. Kiedys moze zbyt szczerze opisywalem me
                        doznania, czy uczucia. teraz sie tego nie spodziewaj! Mozesz sobie pisac o
                        zaklamaniu i kretactwach ile tylko chcesz. Zawsze mialas bujna wyobraznie. Wiec
                        tworz sobie w swej wyobrazni dalej portrety takie, jakie chcesz by nimi byly.
                        Mnie to tylko smieszy. Naprawde :o) jest to zalosne tak samo jak ty i kilka
                        jeszcze podobnych tobie osobnikow. Rozplotkowanych, intrygujacych, naiwnych i
                        beznadziejnie glupich. Ale to juz wasz problem! :)
                        • Gość: samanta Re: FT IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 23:42
                          Nazywaj to sobie jak chcesz ale mam dar wyczuwania ludzi i ciebie wyczulam juz
                          wtedy gdy 1 raz sie spotkalismy w realu. Wielu ludzi probowalo mi wmowic ,ze
                          sie myle (swoja droga ladnie robisz ludziom pranie mozgu) ale ja sie nie
                          mylilam . Wiem ,ze jeszcze raz w zyciu sie spotkamy mario(mimo ze wcale nie mam
                          na to ochoty) i wtedy powiem ci w oczy wiele rzeczy ,nie tutaj. Mimo goracych
                          zapewnien zalezy ci nie tyle na forum co na akceptacji swojej osoby ,jaka tu
                          kiedys znajdowales.Na akceptacji i posluchu,bo jestes czlowiekiem zadnym
                          wladzy.Typowy egocentryk z ciebie .Co do twojego zwiazku to od dawna mialam na
                          ten temat swoje zdanie i wielokrotnie mowilam ci ze jesli nie zmienisz swojej
                          postawy to blado to widze. Nie probuj czynic mnie winna za jego rozpad bo cie
                          wysmieje .(czytaj:nie prowokuj mnie)Forumowe intrygi nie interesuja mnie bo
                          mocno odskoczylam od tego miejsca . Ja z pewnoscia jestem glupia ale staram sie
                          uczyc na bledach,natomiast ty nigdy nie nauczysz sie nie deptac wszystkiego co
                          jest wokol ciebie .Jestes jak ta kosiarka co zapierdala po trawniku i kosi
                          wszystko co stanie jej na drodze.Amen

• mario2 Re: FT 08.05.03, 19:08
                            Tylko bogu i memu mocnemu zwieraczowi dziekuje, ze sie nie zeszczalem ze
                            smiechu :o) Ty masz dar wyczuwania ludzi???? Chyba tylko tych nie myjacych
                            sie!!!! Co do mnie sie nie mylilas? Samcia- toz Ty kurde powinnas telefon 0700
                            zalozyc i horoskopy, czy wrozby ludziom sprzedawac! kasiore bys trzepala jak
                            nikt! Pech twoj jednak polega na tym, ze sie mylisz w calej rozciaglosci. Nie
                            tylko w stosunnku do mnie- ale tez w stosunku do paru innych osob! Nie mam
                            zamiaru tobie niczego udowadniac. naprawde- kiedys sie sama przekonasz, ze
                            racji nie mialas. Niestety nie powiesz mi tego w 4 oczy, bo ja nie mam zamiaru
                            sie z toba spotykac. Szkoda mi na to czasu.

Ty masz rzeczywiscie problem Samcia ze zrozumieniem czytanego tekstu. Kilka
                            razy pisalem, ze mam glegoko w dupie to forum i kilku ludzi tu piszacych!.
                            Nigdzie nie pisalem, i nie sugerowalem, ze mi na nim zalezy! To ty wymyslasz
                            sobie i dodajesz cos, co chcialabys przeczytac. To zreszta stara metoda- nie
                            tylko twoja!.

Czy ja Cie czyne winna za cokolwiek? Zwiazek byl i go nie ma. Byly , sa i beda
                            nastepne. Mnie to cieszy. A ciebie? Pewnie tez tak bys chciala, ale niestety
                            pozostaje ci tylko umieszczanie kolejnych wizytowek na kolejnych portalach
                            randkowych. No i zazdrosc, bo ta przez ciebie bardzo mocno przemawia.

• azzurro1 Re: FT 07.05.03, 22:17
          BA ! :)
          Przypomniał mi się Burku wątek z ubiegłego roku, w ktorym, chcac dokopać Lilly,
          wymądrzałes się co jest onomatopeją, a co nie jest. I oczywiście nie mialeś
          racji...A teraz juz wiesz ?

• mario2 Re: FT 07.05.03, 22:21
            Dupku wolowy. Mialem i wtedy i teraz racje. Widac po tej amputacji mozgu nawet
            pamiec ci szwankuje..
            • azzurro1 Re: FT 07.05.03, 22:24
              to przecież oczywiste, że Ty zawsze masz rację

• mario2 Re: FT 07.05.03, 22:29
                To oczywiste, dlatego nie mam zamiaru z toba dluzej gadac. Po prostu i teraz
                mam racje, a ty sie blaznisz! wlazles tu tylko po to, by na nowo uraczyc nas
                wydzielinami twej jedynej synapsy!
        • azzurro1 Re: FT 07.05.03, 22:23
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=852330&a=852976

-----------------
          ..ora mi annoio piu di allora....
          • mario2 Re: FT 07.05.03, 22:27
            No wiec mialem racje. teraz i wtedy- tylko Ty dalej nie rozumiesz tego, co sie
            pisze!

wiem.onet.pl/wiem/005206.html
            • azzurro1 Re: FT 07.05.03, 22:33
              Ach zapomniałem, że Ty zawsze masz racje....nawet kiedy jej nie masz.

P.S.
              Akurat wtedy jej nie mialeś, bo racje miała Lilly.

-----------------
              taram param ...come saprei capire l'uome che sei... :)))
              • mario2 Re: FT 07.05.03, 22:43
                Nie da sie swini wytlumaczyc, ze jest swinia. jest, ale nie jest tego faktu
                swiadoma! Tak samo jest z toba. Chociazbym zagral tu najpiekniejsza melodie, ty
                jako gluchy nie uslyszysz jej. Jako glupi nie rozumiesz co sie do ciebie pisze.
                Jako prostak dowodzisz wszystkim, ze obsluga komputera jest czynnoscia ktora
                moga wykonywac nawet malpu po przeszkoleniu. Powodzenia demagogiczny debilku!
                • Gość: Hanysek Re: FT IP: *.hannover.is 08.05.03, 13:54
                  a co to kurwa jest???
                  • mario2 Re: FT 08.05.03, 19:09
                    Ales kurde wyskoczyl jak ciul z miecha! :o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka