matrek 05.05.03, 03:02 Ciepła i zmysłowa. Jestem właśnie po spacerze i pogłębiam refleksyjne nastroje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: Fajna noc za oknem 05.05.03, 09:08 Spacer o 3 nad ranem ? Hmmm, moze i romantyczne, na pewno bardziej niz ranna praca w ten jak zwykle okrutny poniedzialek :( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Fajna noc za oknem 05.05.03, 13:08 pewno że fajna... ale nie jak się ma perspektywę wstawania o 5:30, to się raczej śpi ile wlezie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: Fajna noc za oknem 06.05.03, 20:50 Jak tylko mysle o pieknym wieczorze, to czuje juz jego magie.. Tym bardziej, ze slucham teraz przepieknej piosenki Kate Bush "Wild horses".. I tak przypominam sobie kilka pamietnych w moim zyciu wieczorow... cieplych, gwiezdzistych... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Fajna noc za oknem 06.05.03, 21:05 a noc cieplutka się zapowiada, przynajmniej u mnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Fajna noc za oknem 06.05.03, 21:33 Mea i brzmi tzn bylo baaaaaaaardzo roamntycznie cio ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Fajna noc za oknem 30.05.03, 22:56 dzisiaj jest chłodno... ale milutko, rześko... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Fajna noc za oknem 31.05.03, 22:54 znów fajna noc za oknem :)) taka złota od gwiazd i pachnąca... i droga oświetlona tylko przez gwiazdy i mały punkcik, jaki daje lampka od roweru jest taka tajemnicza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Fajna noc za oknem 01.06.03, 11:09 oj tak , noce teraz sa piękne... a jak pięknie jest nad jeziorem, nie widac gdzie ziemia się kończy , a niebo zaczyna:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Fajna noc za oknem 23.08.03, 22:52 taka mila, po upalnym dniu... cieplutka, aksamitna.... :)) a WY gdzie? tez za oknem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Fajna noc za oknem 23.08.03, 22:53 A u nas za oknem wiatr zamiata liście-czyżby już jesienne ?:( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: zimna noc za oknem 24.08.03, 07:12 u mnie było, zimno, chłodno, mokro, dobrze że nie głodno i do domu niedaleko ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: zimna noc za oknem 24.08.03, 12:29 no po polnocy i u mnie sie zerwal wiatr-zamiatacz... i to taki gwaltowny, ze spadl deszcz... dzdzysta noc... ale wieczorek byl sliczny... wracac mi sie nie chcialo...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Fajna noc za oknem 12.02.04, 22:15 mrozna, nigdzie nie chce sie bladzic...to zabladze pod kolderke ;) kolorowych snow Poduszkowcom i Poduszankom :)))) Odpowiedz Link Zgłoś