Dodaj do ulubionych

aatek grillowo-sobotni :)))

06.05.03, 16:45
zalozony na prosbe mena!!!
poniewaz w zwiazku ze zwiazkiem poznej wiosny i cieplego sloneczka kce siem
zyc, to propozycjem nie do odrzucenia dajemy:
we sobote najblizsza na bemowie odbedzie siem grill coroczny.
chetni proszeni sa o zapodanie swojej obecnosci.
aha - wysiadac trza na petli na bemowi - koniec lazurowej!!!
kto nie wie, gdzie to jezd - to zbiorka u mnie o godz. 15:00
ze sobom trza wziasc:
1 - kielbachem lub cos w podobie
2 - alkohol lub cos w podobie
3 - zapojke lub cos w podobie
4 - dobry humor - nie ma niczego w podobie

ewentuel gitary!!!!!!
i to by bylo na tyle o wyzszosci grilowania majowego nad gril;owaniem
grudniowym.
Obserwuj wątek
    • men_ ma być gitarmen !!! 06.05.03, 16:47
      qrwa mac !:)
      • ulalka Re: a mnie ni ma być :( 06.05.03, 16:50
        cholercia ;) zmienili termin naukowy, więc ja się smakiem obliżę buu.. :(( no
        to planujta kolejne grile w lepszym terminie, no!.. pozdrki :)) miłej
        balangi :))
        • silvii Re: a mnie ni ma być :( 06.05.03, 16:51
          Czorcik postaram się dotrzeć
          • men_ pierwsza odważna !!!! 06.05.03, 17:13
            ufff :)

silvii napisała:

> Czorcik postaram się dotrzeć
        • men_ pierwsza zaczęla .., 06.05.03, 16:52
          co będzie jutro ?????

ulalka napisała:

> cholercia ;) zmienili termin naukowy, więc ja się smakiem obliżę buu.. :(( no
          > to planujta kolejne grile w lepszym terminie, no!.. pozdrki :)) miłej
          > balangi :))
    • men_ Re: aatek grillowo-sobotni :))) 06.05.03, 17:19
      Noooo ????
      • iwusia Re: aatek grillowo-sobotni :))) 06.05.03, 17:26
        na 99% jestem:)
        • Gość: szakira Re: aatek grillowo-sobotni :))) IP: *.acn.pl 06.05.03, 21:37
          sie postaram zaryczec na rykowisku... znaczy grilu:))
          • Gość: tuatara Re: aatek grillowo-sobotni :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 21:50
            nie zapomnijcie środka przeciw oonej wziąć, może być w aerozolu
            • mario2 Re: aatek grillowo-sobotni :))) 06.05.03, 21:53
              zeby iksowatych, dajmy na to, nog nie dostala?
            • Gość: oona no panic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 21:53
              mnie nie będzie
              • mario2 Re: no panic 06.05.03, 21:55
                Spoko- podjedziem pod dom i zaprosim :)
                • Gość: oona Re: no panic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 21:57
                  ok,dom-kierunek Wrocław:)
                  • mario2 Re: no panic 06.05.03, 22:01
                    nie ma sprawy. I tak bede na Targach w poznaniu. Moge po drodze Cie odebrac :)
                    • Gość: oona Re: no panic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 22:06
                      nie spiesz się tylko-jeszcze mnie tam nie ma:)
                      • mario2 Re: no panic 06.05.03, 22:07
                        To daj znac jak bedziesz chciala byc... Odwieziemy cie, albo przywieziemy-
                        wedle zyczenia :)
                        • Gość: oona Re: no panic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 22:12
                          ale,ale...
                          przecież ten grill to na cześć mojego wyjazdu:)
                          • mario2 Re: no panic 06.05.03, 22:15
                            No wiec Cie na tego grilla przywioze, bys sie mogla pozegnac ( przywitac)*

* niepotrzebne skreslic :)
                            • Gość: oona Re: no panic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 22:19
                              zorganizuj lepiej kilku panów,
                              bo na razie zapowiada wam się
                              nierównowaga sił-zdecydowana
                              przewaga kobiet:)
                              • mario2 Re: no panic 06.05.03, 22:21
                                menik starczy za 10 facetow. Niech se jeszcze Iksa zaprosi :)
                                • Gość: oona Re: no panic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 22:41
                                  a niech zaprasza
                                  kogo chce:)
                                  • mario2 Re: no panic 06.05.03, 22:46
                                    Moze i tak.... mnie nie zaprosil, wiec mnie nie bedzie :)
                                    • Gość: oona Re: no panic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 22:49
                                      przecież nie wysyłał indywidualnych zaproszeń,
                                      tylko wrzeszczał na forum!
                                      • mario2 Re: no panic 06.05.03, 22:53
                                        Oj- on zawsze wrzeszczy a czlowiek nie wie, czy brac to powaznie, czy nie...:(
                                        • Gość: oona Re: no panic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 22:56
                                          w razie czego-jest dowód na piśmie,że
                                          on tego grilla zobowiązał się zorganizować
                                          :)
                                          • mario2 Re: no panic 06.05.03, 22:58
                                            czy myslisz, ze on moze o swym zobowiazaniu zapomniec?
                                            • Gość: oona Re: no panic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 23:00
                                              nie,skąd!
                                              :)
                                              • mario2 Re: no panic 06.05.03, 23:02
                                                Tak tez myslalem. On przeciez taki slowny...:)
                                                • Gość: oona Re: no panic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 23:05
                                                  mario2 napisał:

> Tak tez myslalem. On przeciez taki slowny...:)
                                                  >

taak,ostatnio zwykle jednosłowny,
                                                  przynajmniej na forum:)
                                                  • mario2 Re: no panic 06.05.03, 23:09
                                                    to nawet nie slowa, a dzwiekonasladowczosc :)
                                                  • Gość: oona Re: no panic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 23:12
                                                    mario2 napisał:

> to nawet nie slowa, a dzwiekonasladowczosc :)

to też sztuka tak udanie przenosić dzwięki na
                                                    słowo pisane :)
                                                  • mario2 Re: no panic 06.05.03, 23:13
                                                    To sie chyba onomatopeja nazywa. W sumie nasz Menik silnie utalentowany jest :)
                                                  • Gość: oona Re: no panic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 23:20
                                                    mario2 napisał:

> To sie chyba onomatopeja nazywa. W sumie nasz Menik silnie utalentowany
                                                    jest :)

a jaki wdzięczny (i niewyczerpywalny)
                                                    z niego temat do rozmów:)
                                                  • mario2 Re: no panic 07.05.03, 19:16
                                                    O tym, to juz Ty chyba najlepiej wiesz :)
                                            • Gość: tuatara Re: no panic IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 23:01
                                              to ja grilla w kalamburze sobie zrobię
                                              • Gość: oona Re: no panic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 23:06
                                                Gość portalu: tuatara napisał(a):

> to ja grilla w kalamburze sobie zrobię

konkurencyjnie?,
                                                też w sobotę?:)
                                                • Gość: tuatara Re: no panic IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 23:10
                                                  alternatywnie
                                                  • Gość: oona Re: no panic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 23:14
                                                    jak grill alternatywny to także bez kiełbachy,ok?
                                                    (nie cierpię)mogą być np.jabłka:)
                                                  • Gość: tuatara Re: no panic IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 23:17
                                                    wsadż jabłko świniakowi w mordę, dobrze przypieczonemu
                                                  • Gość: tuatara Re: no panic IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 23:15
                                                    weźcie kiełbachy lochę pasztet poncz nażryjcie się nachachajcie, wybekajcie bez
                                                    waty wata szkodzi pijcie wode dezynfekującą
                                                  • Gość: oona Re: no panic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 23:22
                                                    amen
                                                  • ulalka Re: no panic 07.05.03, 15:46
                                                    to może jesszcze błogosławieństwo na drogę? ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka