saqqara 26.03.07, 21:32 jedni wyksztalconej inteligentnej. inni mezatki gotowej na niezobowiazujacy seks a ja skarpetki, wiatru w polu i worka pieniedzy szukam;)) ma ktos? ten worek, rzecz jasna:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bettina75 Re: FT-forum szukaczy 26.03.07, 21:41 Ja jestem bez worka..ale nie moge otworzyc poczty...czy Ty tez tak masz ..teraz? Jestesmy kolezankami anielskimi, chyba moge liczyc na Twoja pomoc w postaci odpowiedzi:)? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: FT-forum szukaczy 26.03.07, 21:46 hehehe, fakt. ja wlasnie upadam, Ty juz lezysz na glebie;)) poczta mi dziala, choc wczesniej warczala, ze problem z serwerem i mnie laskawie przepraszaja. phi! Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: FT-forum szukaczy 26.03.07, 21:50 No wlasnie mnie juz przepraszaja od dwoch godzin;(( Zla jestem brrr .....ale Tobie upadajacej slicznie dziekuje za kolezenska przysluge:))) Mnie calkiem wygodnie w tej pozycji...lubie tak czytac ksiazki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: FT-forum szukaczy 26.03.07, 21:57 przepraszanie im wychodzi najlepiej;)) sie polecam na przyszlosc:) jakkolwiek to nie zabrzmi, ja wole na boku. popiersie potem mniej boli;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: FT-forum szukaczy 26.03.07, 22:01 Mnie tam nic nie boli..czasem mi lokcie zdretwieja...ale to nic, bo szybciej zasypiam:)) Dobrej nocki Ci zycze.... i do nastepnego sklikania:))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: FT-forum szukaczy 27.03.07, 13:53 a ja szukam wczorajszego dnia i zeszłorocznego śniegu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: FT-forum szukaczy 27.03.07, 14:15 nie za duzo chcesz?;))) worek do macania, inaczej jego zawartosci nie okresle, no!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: FT-forum szukaczy 27.03.07, 14:23 do macania powiadasz? tez masz zachciewajki :P. swojego worka nie daje w niepewne rece :P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: FT-forum szukaczy 27.03.07, 14:28 jasnowidzem nie jestem, nie bede brala w ciemno:P zadne "niepewne". reka mi jeszcze nie drzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: FT-forum szukaczy 27.03.07, 14:45 sora ale jak bedziesz miec scisk niekontrolowany?? ;) wole Ci dac reke :P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: FT-forum szukaczy 27.03.07, 15:32 i mam sobie z tej reki wywrozyc czy jak? mam podejrzenia, ze chyba robisz mnie w jajka:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: FT-forum szukaczy 27.03.07, 14:47 ponoc tygrys ma worek. A w nim wydmuszki :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox FT-forum szukaczy 27.03.07, 15:07 Ja tam skarpetkie mam,worek na kartofle rowniez,wiatr w polu znalazlem i nakladlem po ryju zeby go nie trzeba bylo szukac,tak wiec teraz na kazde zawolanie sie stawia.I browarek mam,a sloneczko nad gluffkom. Wiec jak tu sie nie czuc gicio?Fakt,PIPA nowa by sie przydala,o ile kto jeszcze pamieta co to oznacza... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: FT-forum szukaczy 27.03.07, 15:22 Nie mowmy o zatwardzialych maniakach zboczonych zabaw z panienkami,chlajacych wiadrami kazdy dostepny alkohol o dowolnej cenie oraz ryczacych nocami na spokojnych placach kempingowych ruskie romanse,bo to sie juz ne vrati chyba w takiej formie... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: FT-forum szukaczy 27.03.07, 15:26 czy se vrati czy nie, to chyba tylko od uczestnikow tej zacnej biby zalezy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: FT-forum szukaczy 27.03.07, 15:30 tu sie zgodze, tylko pytanie od razu-kto z tych szacownych uczestnikow jeszcze dycha? a wogole to sie tutaj sentymentalnie zrobilo nieco Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: FT-forum szukaczy 29.03.07, 23:50 Sentymentalnie sie zrobilo i zdechlo.Uczestnicy dychaja ale zajeci swoimi strasznie waznymi sprawami biegaja nie wiadomo z aczym.A potem sie obudza w fotelu z kotem na kolanach i stwierdza:No tak,pojechaloby sie na PIPE ale w wieku lat 85 troche juz trudno i nie wszystkie czlonki dzialaja tak dobrze jak dawniej... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: FT-forum szukaczy 04.04.07, 00:39 Jeśli Szaki będzie jeszcze czegoś szukać, to zawsze, nawet z protezą warto zaliczyć PIPE;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: FT-forum szukaczy 04.04.07, 11:03 Myslisz Crimek, ze protetyka moze zdzialac az takie cuda i zastapic male conieco? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: FT-forum szukaczy 04.04.07, 11:06 To zależy komu. Właścicielowi protezy z pewnością nie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: FT-forum szukaczy 04.04.07, 11:12 Cuksik, czy Ty przypadkiem nie sfintuszysz, a?;)) ps. przepraszam za brak maila. poprawie sie przed swietami, obiecuje! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: FT-forum szukaczy 04.04.07, 11:26 Oczywiście że przypadkiem "sfintuszę";))) A Ty Pluszaczku zamiast maila lepiej sama przyjedź ze Sławkiem na "Dzikie Pola";) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: FT-forum szukaczy 04.04.07, 12:19 alez Ci uroczo ten "przypadek" wychodzi, hihi;) dzikie pola byly brane pod uwage, ale rozne okolicznosci przyrody sprawily, ze nie tą razą:) jestem jednak pewna, ze uda nam sie paintballa rozegrac i bedzie wynik 2:0 ps. dla mnie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: FT-forum szukaczy 04.04.07, 12:32 No cóż, mam w sobie dużo wdzięku;))) Rozumiem, że w paintballu to Ty decydujesz kto wygrywa i stąd ten nieco egzotyczny rezultat. Może tym razem ktoś neutralny będzie sędzią???;P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: FT-forum szukaczy 04.04.07, 12:50 i jaki skromny na dodatek ;)) az tak ciezko przyjac do wiadomosci, ze kobieta jest w czyms lepsza od Ciebie? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: FT-forum szukaczy 04.04.07, 12:57 Pluszaczku, z pewnością jesteś w czymś lepsza ode mnie, tylko pojąć nie mogę do czego potrzebna Ci militarna hegemonia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: FT-forum szukaczy 04.04.07, 13:17 do niczego:D ale im ktos bardziej nie chce dac, tym bardziej ja chce wziac:D Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: FT-forum szukaczy 04.04.07, 14:59 Z tym dawaniem i braniem to mnie przekonałaś, tylko relacje Ci się odwróciły;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: FT-forum szukaczy 04.04.07, 21:24 hehe, przekombinowales;) ja zawsze biore:P Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: FT-forum szukaczy 04.04.07, 22:08 Uściślijmy. Zawsze brałaś, ale to się może zmienić;P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: FT-forum szukaczy 05.04.07, 08:49 co ja poradze, ze zawsze dawali?:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: FT-forum szukaczy 05.04.07, 17:05 No cóż, gdy zwracasz na nich "ócz swych błękit", nie są w stanie odmówić Ci czegokolwiek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: FT-forum szukaczy 06.04.07, 11:25 ludzie sie lituja nad ofiara z zezem rozbieznym, a ja na tym korzystam jak dzika sfinia:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: FT-forum szukaczy 06.04.07, 18:24 Od dawna podejrzewałem, że masz bardzo konsumpcyjny stosunek do życia...i do facetów;))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: FT-forum szukaczy 09.04.07, 14:51 Nie trzepta sie,dymajta sie,bo to juz wiosna za paskiem,jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: FT-forum szukaczy 11.04.07, 13:29 a ryckac sie mozna? trzepanie mnie sie zle kojarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: FT-forum szukaczy 12.04.07, 18:44 NO mozna wszystko co radoche przynosi,znaczy sie,nawet najpierw wypic browarka a potem sie ryckac i cyckac i cokolwiek tam jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: FT-forum szukaczy 13.04.07, 08:11 eeee, jakos sobie przypadkiem wlazlam na ft, bo wieki kompa nie mialam i co widze? hehe, ja za potora tygodnia jade na survival na 3 dni z painballem :) moge pocwiczyc, jakby nowy czlonek skladu byl potrzebny. co jak co, ale wsrod starego ft temat zawsze zejdzie na czlonki. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: FT-forum szukaczy 13.04.07, 13:49 sory, ale ten paintaball jest na pare, trojkaty nie sa brane pod uwage ;P Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: FT-forum szukaczy 14.04.07, 01:19 Jak to na pare,jak to na pare?Z tego co wiem,to paintball byl zawsze zabawa zbiorowa czego tez i wam zycze,drogie owieczki. Odpowiedz Link Zgłoś