Dodaj do ulubionych

Tyle planów na Sylwestra i nic

04.04.07, 20:24
W MjM od kilku odcinków trwała padaka, związana z tym jakże ważnym dla
każdego Polaka dniem. Każdy miał plany: Cholakowa miała sie gibać na
szpilkach Nożycorękiej, Ewunia bawić wśród wyimagowanych przyjaciół Janusza,
Paczka z Łowickiej w Oazie, Heroina przy łożu konającego, Marcin w objęciach
Goszczy, Zaczes z Hanką i Zapyloną wśród członków kółka łowieckiego, Santa z
Krysią i Renią na paput-party, Santana z Dorotą wśród Tater i co......i nic,
żadnej impry nie pokazali, a nawet nikt nic nie wspominał.
Czuję się bardzo zawiedziona,bo szczególnie chciałam zobaczyć Rogowskiego
plasającego między swoimi kredesnsami i serwetami oraz paput-party:)
Obserwuj wątek
    • aga_ata Re: Tyle planów na Sylwestra i nic 04.04.07, 20:28
      Daj spokój! Na co Ty liczyłaś:) Ty wiesz ile to roboty żeby to pokazać? Jakieś butelki trzeba ustawić, kieliszki ewentualnie, balony, serpentyny, Giewont, szpital, jakiś respirator czy coś, restaurację z Cholakową, w Oazie ilu statystów, wyimaginowych przyjaciół Janusza przynajmniej z dziesięciu, jakieś jedzenie, talerze, ładne stroje, a ile dialogów!
      To za dużo roboty...
      • asiek101 Re: Tyle planów na Sylwestra i nic 04.04.07, 20:48
        Giewont mogli przecie załatwić fototapetą, kieckę Dorota już miała, Santa i
        Renia papucie również, drożdżowce Kamizeli by poustawiali i było by cudnie ehh
        nadal niepocieszona jestem:(
        • romcia.p Re: Tyle planów na Sylwestra i nic 04.04.07, 21:13
          co ty sie dziwisz?przeca to mjm-owa tradycja,że najciekawsze wydarzenia dzieją sie poza ekranem
          ja osobiście nigdy im nie wybacze pogrzebu Gazeli
          nigdy!
          • rozmowy_kontrolowane Re: Tyle planów na Sylwestra i nic 04.04.07, 21:24
            Gazela zmartwychwstał w innym serialu, tylko nie pamiętam, w jakim... Gdzieś
            widziałam zajawkę...
            • romcia.p Re: Tyle planów na Sylwestra i nic 04.04.07, 21:32
              też coś czytałam,chyba chodzi o Na Wspólnej,ale nie jestem pewna,bo tego nie oglądam
              • panistrusia Re: Tyle planów na Sylwestra i nic 04.04.07, 22:23
                Ja widziałam jakąś zajawkę z Gazelą :D
                • poinformowana5 Re: Tyle planów na Sylwestra i nic 05.04.07, 09:53
                  A gdyby pokazali to wszystko - byłyby komentarze, że najpierw o tym mówią, a
                  potem pokazują... A poza tym, naprawdę, błagam - taki serial to pewna
                  konwencja, także dotycząca wnętrz. Ze względów realizacyjnych nie pokazuje się
                  wszystkiego, co się dzieje, dużą część załatwiając w dialogach. Taka konwencja
                  i taki budżet, czas realizacji itp. A tu ciągle oczekiwania, zeby i głebia i
                  filmowy rozmach i nie powtarzanie sytuacji... To tak, jak gdyby wymagać od
                  Malucha, żeby wygrał rajd Dakar. Nie te zawody, moi drodzy i nie ten zawodnik -
                  maluch może startować w Pucharze Lata w Wąbrzeźnie i tam sobie doskonale
                  radzić. A Dakar zostawmy Hołowczycowi. Popatrzcie na Modę na sukces - tam
                  wszystko w bliskich planach w jednym pokoju a sztuczne kwiatki udają bujne
                  ogrody. I jakoś to ludzie kupują, bo wiedzą, że TAKA JEST KONWENCJA.
                  A tak swoją drogą to naprawdę najbardziej mnie bawi to śledzenie MJM i
                  krytykowanie. Jak mnie coś zaczyna wkurzać to nie oglądam, argumenty
                  typu "oglądam, żeby się pośmiać" są głupie - lepiej sobie coś zabawnego
                  poczytać, albo zapuścić do maszyny DVD z dobrą komedią.
                  • mozambique Re: Tyle planów na Sylwestra i nic 05.04.07, 11:30
                    poinformowana - ty konwencje serialu moze czujesz ale konwencji TbO ani w
                    ząb !!!

znasz powiedzenie - cos jest tak brzydkie ze az piękne ???

wiec MJM jest tak badziewny, nudny, kiczowaty i papierowy , tak nieinteresujący
                    ze az fascynujący, tak beznadziejny ze az oka nie mozna oderwac .
                    A ty na serio .... to tylko na forum Telewizja
                    • aga_ata Re: Tyle planów na Sylwestra i nic 05.04.07, 11:38
                      Lubię takie osoby co to przyjdą nie wiadomo skąd i zaczynają "Jak się podoba, to
                      nie oglądaj, oj oj oj".

A wracając do tematu, to Gazela się będzie gibać na Wspólnej:) Ciekawe...
                      • saakaszwili Re: Tyle planów na Sylwestra i nic 07.04.07, 17:53
                        > A wracając do tematu, to Gazela się będzie gibać na Wspólnej:) Ciekawe...

To akurat nie jest ciekawe, bo Na Wspólnej jest już wystarczająco dużo nudnych
                        aktorów - a tu jeszcze Gazelę chcą wcisnąć. No dajta spokój!
                  • rozmowy_kontrolowane Re: Tyle planów na Sylwestra i nic 05.04.07, 23:00
                    poinformowana5 napisała:
                    >To tak, jak gdyby wymagać od
                    > Malucha, żeby wygrał rajd Dakar. Nie te zawody, moi drodzy i nie ten zawodnik -
                    >
                    > maluch może startować w Pucharze Lata w Wąbrzeźnie i tam sobie doskonale
                    > radzić. A Dakar zostawmy Hołowczycowi.

To kiepski przykład, bo Hołek akurat na tym polu wielkich sukcesów nie odniósł...
    • mnietka.kokietka korekta 06.04.07, 15:46
      asiek101 napisała:

> W MjM od kilku odcinków trwała padaka,

dni? ja mam wrażenie że od początku....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka