1971oszin 09.04.07, 19:13 czy możliwe jest poznanie kogoś nowego gdy jest sie w separacji i z dwójką dzieci bo ja już w nic nie wierzę chciałabym zacząć życie na nowo zakochać się jeszcze raz. Czy to jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: życie po zdradzie 09.04.07, 19:18 wszystko jest mozliwe, trzeba probowac i nie poddawac sie mam nadzieje ze uda Ci sie powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
misij Re: życie po zdradzie 09.04.07, 19:28 Czyli jesteś nadal żonaty? To może poznaj jakąś nieszcześliwą mężatkę i wzajemnie się pocieszycie.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
misij Re: życie po zdradzie 09.04.07, 19:38 Czytam: jest w separacji. To znaczy, ze jest żonaty, jedynie ma orzeczoną sądownie (lub w swojej wyobraźni) separację. Separacja nie oznacza, że nie jest żonaty. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: życie po zdradzie 09.04.07, 19:54 mowie naucz sie czytac, bo jak wol napisala, a nie napisal Odpowiedz Link Zgłoś
misij Re: życie po zdradzie 09.04.07, 19:54 to zmien mężatke na żonatego i gotowe. wole. Odpowiedz Link Zgłoś
misij Re: życie po zdradzie 09.04.07, 20:01 ty naucz sie kultury, bo wystartowales jak burak. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: życie po zdradzie 09.04.07, 20:04 to Ty naucz sie jej, bo nie potrafisz normalnie odzywac sie do innych tylko ich obrazasz, ja powiedzialem normalnie zebys nauczyl sie czytac, a dopiero potem wypowiadaj sie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
misij Re: życie po zdradzie 09.04.07, 20:11 A ja ci mówie normalnie naucz sie kultury. Bo z formy twoich wypowiedzi i zwracania uwagi innym przebija buractwo. I co zrobisz. Pewnie oburzony zajazgoczesz. Taki los buraka, że zawsze się doczepia i jazgocze po swojemu przekonany o swojej mądrości. Jak dla mnie możesz pisać dalej. I tak tego czytać nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: życie po zdradzie 09.04.07, 20:13 ja tylko zwrocilem Tobie uwage, a Ty nie umiejac normalnie przyznac sie do bledu oburzasz sie, wiec kto tu jest kim? Odpowiedz Link Zgłoś
zorro67 Re: życie po zdradzie 09.04.07, 21:26 No nareszcie przestaliście skakać sobie do oczu. To może teraz poradzicie coś mądrego koleżance? Ja myślę że ma duże szanse na normalną rodzinę. Są przecież faceci po przejściach, z dziećmi lub bez, szukających ciepła rodzinnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: życie po zdradzie 10.04.07, 11:27 separacja to takie zawieszenie. Lepiej to uciąć;) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: życie po zdradzie 10.04.07, 18:41 W separacji NIE..bo co zrobisz jak uklekne przed tobą z bukietem kwiatów i powiem "kocham Cie , zostań moja żona ale juz teraz , nie chce czekać ani chwili dluzej":)..a Ty na to co odpowiesz?.."wiesz ale ja musze najpierw rozwód z mężem wziąść"...więc sie zdecyduj ..wóz albo przewóz... Odpowiedz Link Zgłoś