imlardis2 13.04.07, 20:46 Musiałam się Wam pochwalić. To jedyna nowinka pozytywna. Negatywnymi nie będę Wam przynudzać. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryszardo43 Re: Zakochałam się :)))) 13.04.07, 22:10 Gratuluję!!!I dobrze ,szał ciał - czyżby zmiana miejsca pracy pomogła TO znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
imlardis2 Re: Zakochałam się :)))) 14.04.07, 16:01 Hi hi, nie :))) To jest facet, którego znam od dawna. Na początku nawet go nie lubiłam :))) Ale jakoś na jednej imprezce chyba amor przelatywał obok :))) Co najśmieszniejsze, swatano nas od dawna, ale oboje sie zapieraliśmy. i proszę. Widocznie - co ma wisieć, nie utonie. Pozdrawiam serdecznie wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
october.fest Re: Zakochałam się :)))) 14.04.07, 19:50 >To jest facet, którego znam od dawna. Biedaczek, juz mu współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
monika25lbn Re: Zakochałam się :)))) 15.04.07, 14:51 Gratulacje i oby tak dalej,buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
tatianna1 Re: Zakochałam się :)))) 16.04.07, 19:57 no widzisz, najpierw praca, potem milosc, bedzie dobrze :) ja sie kocham od ponad 3 lat w jedynej ale jakze trudnej milosci mojego zycia. straszny dran ale innego bym nie chciala, mam nadzieje, ze z czasem zmadrzeje i sie ustatkuje i tym samym po raz pierwszy sie tu uzewnetrznilam achhhhhh! a jeszcze jedno podobno blizniaki albo flirtuja ze wszystkimi albo znajduja milosc swojego zycia. nigdy sie nie zlacza z nikim z przymusu - a jesli juz to dlugo nie wytrzymaja. wiem cos o tym sama to mialam. jeszcze raz szczerze gratuluje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marta979 Re: Zakochałam się :)))) 04.05.07, 12:19 normalnie nie wierze, gratulacje nareszcie :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś