rzaba10 Re: gebe jej obije.. 17.04.07, 23:04 i niech mi sie tu wszystkie tveny zleca i co jeszcze... ja wiem,ze nudna jestem,ale te chinolke to w rakiete wepchne i za darmo w kosmos wystrzele,zaoszczedzi $25mln!! co za blac jedna,lizus zasmarkany,len naftalina smierdzacy..jessu! posluchajcie:zrobilam cos o co prosilam ja 3 miesiace temu,dobra,a ona poleciala na skarge do szefa,ze z domowego adresu wyslalam ,a nie ze sluzbowego??Dodam,ze nie pracuje w zadnej organizacji panstwowej,scisle tajnej.Ot taki nietypowy hotelik. Weszlam do biura i naprawde ryknelam smiechem,ale jak do mnie dotarlo jaka to cipa chinska w poprzek jest to zaczelam sie zastanawiac nad zmiana pracy. ja tam swieta nie jestem,ale nieczysto grac nie lubie i juz,a w tej sytuacji innego wyjscia nie ma!! wysle ja w pizdziec O!tylko teraz;£ajka w zagrozeniu,chinczycy zra psy! jak nie urok to sraczka.Bogna,Legwan RATUUNKU! sraczke w ramach przyjazni polsko-chinskiej,plizz!! Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: gebe jej obije.. 17.04.07, 23:07 Tylko sraczka?może coś bardziej wyrafinowanego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: gebe jej obije.. 17.04.07, 23:09 A co tam masz na skladzie??a wlasciwie dawaj jak leci po terminie tez moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: gebe jej obije.. 17.04.07, 23:15 To może,jakieś parchy na zadku,albo jakieś rozkojarzenie jaźni? Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: gebe jej obije.. 17.04.07, 23:19 Rozdwojenie to ona juz ma od dawna, a te parchy to jakas upiardliwa przypadlosc? zawsze kojarzyly mi sie z brudem! Sek w tym,ze dupska jej nie mam zamiaru ogladac:(( a ja na gwalt potrzebuje cis co zbije z tropu te Soo-ke! Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: gebe jej obije.. 17.04.07, 23:26 Może jakieś fobie nabyte?A jest ich całe mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: gebe jej obije.. 17.04.07, 23:24 kobialki,kochane cos mi tu maz za plecami chrzaka:0 Mowia,ze uprawianie milosci to taki sam wysilek jak przebiec maraton... no to juz sie poswiece dla tych paru kilogramow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: gebe jej obije.. 17.04.07, 23:27 no to idz sie "poswiecac":DDD A Bogna pewno spi coby piekna urodzinowa byc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: gebe jej obije.. 18.04.07, 11:09 Proponuję sraczkę z atrakcjami - czyli rotawirusową. Leci na dwa końce + gorączka gratis!!! Zaraz zabieram się do tego uroku. Legwan - skup się też!:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: gebe jej obije.. 18.04.07, 16:25 To ja poprosze,podwojna porcje:)) Skupcie sie dziewczyny,skupcie,prosze! Nie daje juz rady z tym obsmarkancem chinskim:(juz nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: gebe jej obije.. 19.04.07, 19:17 Ksiezna juz jest na warunkowym,a na skarge latac nie umie:((I to chyba big problem w tym kraju.Jak dobrze wlazisz w dupsko i donosisz na kolegow to awansujesz:(( Odpowiedz Link Zgłoś