Dodaj do ulubionych

PROPOZYCJA NIE DO ODRZUCENIA !!!!!!! PILNE!

29.11.01, 09:44
Fama głosi, że jutro Super Express rozdaje uszy Shreka!!! Błagam błagam błagam!!!!!!!!!! Załóżmy
je wszyscy równo w południe i usiądźmy przed komputerami!!!!! Padnę ze szczęścia !!!!!!!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: PROPOZYCJA NIE DO ODRZUCENIA !!!!!!! PILNE! 29.11.01, 09:46
      już chciałam powiedzieć:odrzucam, ale że to Twoja prozozycja-to OK, zgadzam się
      na wszystko, ciekawa tylko jestem czy szefowi nadal będę podobać się...z takimi
      uszami...???
      • jasmina_tdi Re: PROPOZYCJA NIE DO ODRZUCENIA !!!!!!! PILNE! 29.11.01, 09:54
        Dzięki !!!!!! uszczęśliwiona jestem niemożebnie!!!!!!!! a szefowi - też daj uszka!!!!
        pozdrawiam
        jasmine

mag_nolia napisał(a):

> już chciałam powiedzieć:odrzucam, ale że to Twoja prozozycja-to OK, zgadzam się
        >
        > na wszystko, ciekawa tylko jestem czy szefowi nadal będę podobać się...z takimi
        >
        > uszami...???

• Gość: eor Re: PROPOZYCJA NIE DO ODRZUCENIA !!!!!!! PILNE! IP: *.swipnet.se 29.11.01, 09:52
      A do mnie nie dotra, niestety.... Czy moge pozostac przy swoich i tak w sumie
      imponujacych rozmiarow, uszach??? Moglbym ewentualnie rogi losia, lub helm
      wikinga dorzucic.

:)))))))))
      • jasmina_tdi Re: PROPOZYCJA eor 29.11.01, 09:55
        możesz włożyć je wirtualnie :-)))) i benek też :-)))

kubuś

Gość portalu: eor napisał(a):

> A do mnie nie dotra, niestety.... Czy moge pozostac przy swoich i tak w sumie
        > imponujacych rozmiarow, uszach??? Moglbym ewentualnie rogi losia, lub helm
        > wikinga dorzucic.
        >
        > :)))))))))

• Gość: eor Re: PROPOZYCJA eor IP: *.swipnet.se 29.11.01, 09:58
          Zalatwione. Benek tez. Chyba, ze zwariuje wczesniej nie wiedzac czy sypac, czy
          nie - i tak zle i tak niedobrze.:)

Kawe podgrzalas - bo zgodnie z obetnica od niemal pol godziny cieplo przesylam.

Twoj promienny, Eor Farelka
          • jasmina_tdi Re: PROPOZYCJA eor 29.11.01, 10:00
            Mój Drogi Farelku!
            Doprowadzasz moją kawę do stanu wrzenia :-))))
            A Benek - niech sypie!!!!!!!! ile tylko się da!!! tylko załatw z nim, żeby mi szyb od środka nie
            zamrażał!!!

kubuś

> Zalatwione. Benek tez. Chyba, ze zwariuje wczesniej nie wiedzac czy sypac, czy
            > nie - i tak zle i tak niedobrze.:)
            >
            > Kawe podgrzalas - bo zgodnie z obetnica od niemal pol godziny cieplo przesylam.
            >
            > Twoj promienny, Eor Farelka

• Gość: eor Re: PROPOZYCJA eor IP: *.swipnet.se 29.11.01, 10:05
              No i zeby klodka nie zamarzala, bo wszystkie wazne papiery firmy pojda z
              dymem:))))))))

Czy skoro kawa juz zawrzala, to przestac grzac?

Twoj zarumieniony, E.F.
              • jasmina_tdi Re: PROPOZYCJA eor 29.11.01, 10:07
                .....jeszcze zimne mam paluszki...!!! wytrzymasz z kwadransik?!

odmarzająca jasmine :-))

> No i zeby klodka nie zamarzala, bo wszystkie wazne papiery firmy pojda z
                > dymem:))))))))
                >
                > Czy skoro kawa juz zawrzala, to przestac grzac?
                >
                > Twoj zarumieniony, E.F.

• Gość: eor Re: PROPOZYCJA eor IP: *.swipnet.se 29.11.01, 10:15
                  My tu w naszej firmie nastawieni jestesmy na dlugoterminowe lokaty. Pewnie, ze
                  wytrzymam. Masz zapewnione dzisiaj cieplo przez caly dzien. Taki maly bonus
                  czwartkowy, bo czwartki to podobno moje szczesliwe dni i z tej radosci moge
                  nawet cos jeszcze dorzucic.....
                  • jasmina_tdi Re: PROPOZYCJA eor 29.11.01, 10:18
                    ...hura hura hura...!!!!!!!! a co dorzucasz w ramach czwartkowego szczęścia??? piątkowe? :-))
                    mmmmmm...... bardzo mi miło :-)))

j.

> My tu w naszej firmie nastawieni jestesmy na dlugoterminowe lokaty. Pewnie, ze
                    > wytrzymam. Masz zapewnione dzisiaj cieplo przez caly dzien. Taki maly bonus
                    > czwartkowy, bo czwartki to podobno moje szczesliwe dni i z tej radosci moge
                    > nawet cos jeszcze dorzucic.....

• Gość: eor Re: PROPOZYCJA eor IP: *.swipnet.se 29.11.01, 10:24
                      No mamy tutaj taki maly zestaw giftow. Nie wiem co wybrac. Pizama w osiolki
                      moze byc? Ciepelko piatkowe nie jest w zestawie. Nalezy je zamowic odbrebnie,
                      odpowiednio argumentujac naturalnie. Nie moge go dorzucic, bo w piatki i
                      poniedzialki mamy najwieksze zapotrzebowanie, a co za tym idzie wykorzystanie
                      mocy. Konieczny jest wiec konkurs zamowien.

E.
                      • jasmina_tdi Re: PROPOZYCJA eor 29.11.01, 10:28
                        ...piżama w osiołki hihihihi..... wolałabym koszulkę w misiaczki - o ile oczywiście, nie sprawi to
                        kłopotu....
                        ...piątkowe ciepełko.... ja BARDZO POTRZEBUJĘ ciepełka.... czy potrzeba jest odpowiednim
                        argumentem???... a konkurs - może jakaś łapówka, co??? bokserki w prosiaczki??? hmmm????

j.

> No mamy tutaj taki maly zestaw giftow. Nie wiem co wybrac. Pizama w osiolki
                        > moze byc? Ciepelko piatkowe nie jest w zestawie. Nalezy je zamowic odbrebnie,
                        > odpowiednio argumentujac naturalnie. Nie moge go dorzucic, bo w piatki i
                        > poniedzialki mamy najwieksze zapotrzebowanie, a co za tym idzie wykorzystanie
                        > mocy. Konieczny jest wiec konkurs zamowien.
                        >
                        > E.

• Gość: eor Re: PROPOZYCJA eor IP: *.swipnet.se 29.11.01, 10:36
                          Nie, no boskerski w prosiaczki to my wsrod giftow mamy i juz chcialem Ci je
                          zaproponowac. Potrzeba jest dobrym argumentem, czesto stosowanym. Obawiam sie,
                          ze trzeba cos dorzucic. Lapowek nie przyjmujemy. Tylko odpowiednie podejscie do
                          problemu zagrwarantowac moze Ci sukces. To cos w rodzaju rozmowy
                          kwalifikacyjnej. Nalezy przekonac rozmowce. W tym wypadku bedzie Ci latwo, bo
                          sam zasiadam w komisji.

Koszule w misie wyszly. Niech no zerkne. Rajstopy w tygryski, lub sliniaczek z
                          krolikiem.
                          • jasmina_tdi Re: PROPOZYCJA eor 29.11.01, 13:28
                            Wysoka Komisjo (zasiadająca w Komisji),

lubię ciepło, uroczo wyglądam w śliniaczku (jak jest GORĄCO to jeszcze ładniej), mam miejsce dla
                            osiołka w spiżarni...i ...i ....i ......i tu wrodzona skromność nie pozwala na zbytnie szaleństwa...:-)

no i jak? no i jak? przeszłam????

och powiedz, że tak!

jasmine

> Nie, no boskerski w prosiaczki to my wsrod giftow mamy i juz chcialem Ci je
                            > zaproponowac. Potrzeba jest dobrym argumentem, czesto stosowanym. Obawiam sie,
                            > ze trzeba cos dorzucic. Lapowek nie przyjmujemy. Tylko odpowiednie podejscie do
                            >
                            > problemu zagrwarantowac moze Ci sukces. To cos w rodzaju rozmowy
                            > kwalifikacyjnej. Nalezy przekonac rozmowce. W tym wypadku bedzie Ci latwo, bo
                            > sam zasiadam w komisji.
                            >
                            > Koszule w misie wyszly. Niech no zerkne. Rajstopy w tygryski, lub sliniaczek z
                            > krolikiem.

• Gość: eor Re: Zeby zbyt proste nie bylo, kubusiu IP: *.swipnet.se 29.11.01, 13:51
                              Szanowna Kandydatko (zasiadajaca przed Komisja),

Dziekujemy za wystapienie. Po wstepnej eliminacji z radoscia donosimy, ze
                              znalazla sie Pani w gronie 3 finalistek naszego konkursu "Ciepelko ogromne Ci
                              niose"

Proponujemy mozliwie najszybsze zlozenie dodatkowych wyjasnien, co pozwoli nam
                              na dokonanie ostatecznego wyboru.

Zyczymy powodzenia,
                              Z powazaniem, Komisja

PS. Od siebie, tak juz prywatnie dodam, ze jedna z kandydatek nie stanowi zbyt
                              wielkiego zagrozenia, bo zakwalifikowala sie jedynie dlatego, ze regulamin
                              stanowi, iz musza byc 3. Najwieksza rywalka bedzie Wiwianna Wiąch ze wsi
                              Półpaśce, do ktorej to wsi wyngla nie dowiezli i chyba juz nie dowiaza.
                              Dodatkowo Wiwianna bardzo dobrze prezentuje sie w stroju ludowym i w
                              sliniaczku, a jak zapewniala w 2003 planuje zakup stroju kapielowego. Wowczas
                              bowiem maja zainstalowac jej wanne.

W razie czego sluze podpowiedzia czym ujac Komisje. Rozumiem, ze wybralas
                              sliniaczek? Mozesz w razie czego zmienic - mamy jeszcze czapke uszatke recznie
                              dziargana z motywem slonia w pulapce oraz gustowne figi damskie z moheru. Takze
                              w wersji string.................. przepraszam, zagalopowalem sie......:))))
                              • jasmina_tdi Re: Zeby zbyt proste nie bylo, kubusiu 29.11.01, 14:31
                                Szanowna Komisjo Przed Którą Zasiadam,

ale moher GRYZIE !!!!! ja stanowczo odmawiam!!!! :-(((( a w uszatce mi brzydko buhuhuhuhu....
                                czy wobec tego, możemy zdyskwalifikować pozostałe kandydatki (za łapówkarstwo i lizusostwo) i
                                ogłosić mnie zwyciężczynią????
                                ...strasznie tu zimno..... a piątek już jutro.... no co ja zrobię :-(((

kubuś

> Szanowna Kandydatko (zasiadajaca przed Komisja),
                                >
                                > Dziekujemy za wystapienie. Po wstepnej eliminacji z radoscia donosimy, ze
                                > znalazla sie Pani w gronie 3 finalistek naszego konkursu "Ciepelko ogromne Ci
                                > niose"
                                >
                                > Proponujemy mozliwie najszybsze zlozenie dodatkowych wyjasnien, co pozwoli nam
                                > na dokonanie ostatecznego wyboru.
                                >
                                > Zyczymy powodzenia,
                                > Z powazaniem, Komisja
                                >
                                > PS. Od siebie, tak juz prywatnie dodam, ze jedna z kandydatek nie stanowi zbyt
                                > wielkiego zagrozenia, bo zakwalifikowala sie jedynie dlatego, ze regulamin
                                > stanowi, iz musza byc 3. Najwieksza rywalka bedzie Wiwianna Wiąch ze wsi
                                > Półpaśce, do ktorej to wsi wyngla nie dowiezli i chyba juz nie dowiaza.
                                > Dodatkowo Wiwianna bardzo dobrze prezentuje sie w stroju ludowym i w
                                > sliniaczku, a jak zapewniala w 2003 planuje zakup stroju kapielowego. Wowczas
                                > bowiem maja zainstalowac jej wanne.
                                >
                                > W razie czego sluze podpowiedzia czym ujac Komisje. Rozumiem, ze wybralas
                                > sliniaczek? Mozesz w razie czego zmienic - mamy jeszcze czapke uszatke recznie
                                > dziargana z motywem slonia w pulapce oraz gustowne figi damskie z moheru. Takze
                                >
                                > w wersji string.................. przepraszam, zagalopowalem sie......:))))

• Gość: eor Re: Zeby zbyt proste nie bylo, kubusiu IP: *.swipnet.se 29.11.01, 14:39
                                  Szanowna Kandydatko,

Wasz upor imponuje Komisji. Prosimy jednak o eksplikacje w kwestii:
                                  1. pomieszczenia na osiolki (wymiary, udogonienia, lokalizacja)
                                  2. wspomnianych przez Pania Kandydatke trzech "i", o ktorych nie miala Pani
                                  smialosci mowic (vide zaprzeszly post). Stanowczo prosimy o szczegoly.

Jednoczesnie podajemy, ze na placu boju zostala juz jedynie Pani oraz niejaka
                                  Wiwianna i miedzy Paniami rozegra sie ten final. Trzymamy kciuki.

Komisja
                                  PS. Moherek i uszatka to dzisiejsze bonusy, nie majace nic wspolnego z Komisja.
                                  Prosimy o wybor bonusa i zgloszenie sie do niejakiego Eora Farelki. Mowil, ze
                                  ma tez cudna koszulke noca model Kangurzyca oraz kolacje przy swiecach wsrod
                                  ostow.
                                  • jasmina_tdi Re: eor farelka 29.11.01, 15:06
                                    Drogi eorku,

ja w sprawie bonusów :-)))) tylko powiedz proszę, na co mi koszulka z kieszenią, coooo???
                                    Proponuję pominąć Komisję w naszych planach (za duża słabość do strojów ludowych - mnie tam
                                    brzydko w kierpcach) i uskutecznić kolacyjkę wśród ostów :-)))) Oczywiście - pełna dyskrecja, coby się
                                    Komisja nie wywiedziała :-)))
                                    A co na kolację???? hmmmmm??

kubuś

Komisja
                                    > PS. Moherek i uszatka to dzisiejsze bonusy, nie majace nic wspolnego z Komisja.
                                    >
                                    > Prosimy o wybor bonusa i zgloszenie sie do niejakiego Eora Farelki. Mowil, ze
                                    > ma tez cudna koszulke noca model Kangurzyca oraz kolacje przy swiecach wsrod
                                    > ostow.

• Gość: eor Re: kubus sopelek IP: *.swipnet.se 29.11.01, 15:15
                                      Kolacja, tak? Baaardzo dobry wybor. Dlatego tez specjalnie na koniec trzymalem
                                      tego gifta. Mialem nadzieje, ze ktos w koncu wezmie te moherowe majtki
                                      (paskudne prawde mowiac, dobrze zrobilas), albo koszule z kieszenia (tez nie
                                      wiem po co - uszyli tak) Kolacja to najlepszy wybor. Zarezerwuje miejsce pod
                                      najladniejszymi ostem.

Dam znac kiedy maja wolne terminy, bo to strasznie oblegana restauracja jest.

A Komisje, przekonaj, prosze Cie, bo zmusza mnie do grzania dla Wiwianny.

:))))))
                                      • jasmina_tdi Re:eor 29.11.01, 15:22
                                        jeśli wiwianna to jakaś mutacja marzanny to zawsze można ją utopić :-)))))) wrazie czego nic nie
                                        widziałam :-)))))
                                        ...a czy pod umówiony oset mogę przyjść bez tej dziwnej koszuli??? tzn nie zupełnie bez :-) w czymś
                                        innym ...proszę.... i nie w moherze....
                                        ...daj znać co z terminami... może do tego czasu nie umrę z glodu!

kubuś

> Kolacja, tak? Baaardzo dobry wybor. Dlatego tez specjalnie na koniec trzymalem
                                        > tego gifta. Mialem nadzieje, ze ktos w koncu wezmie te moherowe majtki
                                        > (paskudne prawde mowiac, dobrze zrobilas), albo koszule z kieszenia (tez nie
                                        > wiem po co - uszyli tak) Kolacja to najlepszy wybor. Zarezerwuje miejsce pod
                                        > najladniejszymi ostem.
                                        >
                                        > Dam znac kiedy maja wolne terminy, bo to strasznie oblegana restauracja jest.
                                        >
                                        > A Komisje, przekonaj, prosze Cie, bo zmusza mnie do grzania dla Wiwianny.
                                        >
                                        > :))))))

• Gość: eor Re:kubek IP: *.swipnet.se 29.11.01, 15:30
                                          Ale poprzekonuj te Komisje, proooooosze. Cokolwiek im powiedz, zeby ich tylko
                                          upewnic w dobrym wyborze, bo zareczylem juz za Ciebie i jak sie okaze, ze sie
                                          nawet do Komisji nie odezwiesz to z pracy mnie wywala.

Restauracja Osty: Niestety terminy maja odlegle - dopiero druga polowa grudnia
                                          wchodzi w rachube. Od 20-go.

Ale jakie menu tak maja........ no pychotki same. Raj, prawdziwy osli raj.

• jasmina_tdi Re Komisja 29.11.01, 15:48
                                            Bardzo Wysoka Komisjo,

uprzejmie informuję, że Komisja nie ma wyjścia jak zaakceptować wybór padły na Kubusia! Informację
                                            motywuję ogromnymi mocami przerobowymi dostarczanego ciepła, upodobaniem do ostów i oślich
                                            zagrywek :-))) oraz, ewentualnie mogę włożyć te głupie majtki.... jak już Komisja tak chce i bez tego ani
                                            rusz..A niech Tam! Najwyżej do końca życia będę chodzić bez (jak nabawię się awersji do owłosionej
                                            bielizny :-)))

a po 20 grudnia, to pewnie same lody dają do jedzenia.....

kubuś
                                            • Gość: eor Re: Kandydat Kubus IP: *.swipnet.se 29.11.01, 16:00
                                              Szanowny Kandydacie,

Komisja w wielkim smutkiem odniosla sie do faktu nie podania szczegolow
                                              dotyczacych pomieszczenia na osiolki i trzech "i" zamieszczonych w expose
                                              Kandydata, pomimo wyraznych i stanowczych prosb Komisji o podanie powyzszych
                                              danych.

Intencja komisji nie bylo przyodzianie zadnego z Kandydatow w niewygodny stroj,
                                              a juz tym bardziej taki, ktory powodowalby jakiekolwiek urazy na przyszlosc.
                                              Przypominamy, ze zgodnie z regulaminem z zestawu giftow mozna wybrac tylko
                                              jeden gift, co oznacza, ze wybor kolacji uniemozliwia Kandydatowi jednoczesne
                                              przyjscie na kolacje w proponowanym wczesniej moherku, czy pizamce. Nie nalezy
                                              wiec przypisywac Komisji zachowan, wypowiedzi, czy sugestii, niezgodnych ze
                                              stanem faktycznym, jak rowniez z regulaminem konkursu.

Komisja w drodze wyjatku i wylacznie dzieki rekomendacji zespolu doradczego
                                              Komisji, przyznaje jutrzejszy przekaz grzewczy Kandydatowi Kubusiowi. Komisja
                                              nadmienia, ze kolejne aplikacje powinny byc poparte jednoznacznymi
                                              odpowiedziami na pytania Komisji kierowane do Kandydatow.

Zyczac satysfakcji z jutrzejszego ciepla,
                                              Komisja pozostaje z wyrazami szacunku,
                                              (podpis nieczytelny)
                                              • jasmina_tdi Re: Komisja 29.11.01, 16:34
                                                Szanowna Komisjo,

chlip...chlip.... to ze wzruszenia chowając za plecami bukiet goździków.....

Uprzejmie informuję, że wszystkie rzeczy zaczynające się na "i" tkwią we mnie tak głęboko, że aż nie
                                                mogę ich wydobyć... W związku z tym uprasza się Komisję o wyrozumiałość i cierpliwość... do 20
                                                grudnia wyjdzie to ze mnie aż nadto :-))). Pomieszczenie na osiołki jest mile, wygodne, cieplutkie...
                                                takie do którego osiołki chętnie wracają...
                                                Komisja wybaczy, ale kubuś ma dziwną skłonność do dziwnych interpretacji i wypaczania cudzych
                                                wypowiedzi - zawsze czyta to co chce przeczytać (jako dowód załączam inne wątki)....

kubuś z niecierpliwością oczekujący jutrzejszego stanu grzewczego i dalszych pytań Wysokiej Komisji
                                                tak aby udzielić na nie jak najbardziej konkretnych odpowiedzi

p.s. a jak bardzo Komisja jest Wysoka??? bo kubuś to tak nie za bardzo a od ciągłego zadzierania to
                                                głowa boli :-((((

podpis czytelny

> Szanowny Kandydacie,
                                                >
                                                > Komisja w wielkim smutkiem odniosla sie do faktu nie podania szczegolow
                                                > dotyczacych pomieszczenia na osiolki i trzech "i" zamieszczonych w expose
                                                > Kandydata, pomimo wyraznych i stanowczych prosb Komisji o podanie powyzszych
                                                > danych.
                                                >
                                                > Intencja komisji nie bylo przyodzianie zadnego z Kandydatow w niewygodny stroj,
                                                >
                                                > a juz tym bardziej taki, ktory powodowalby jakiekolwiek urazy na przyszlosc.
                                                > Przypominamy, ze zgodnie z regulaminem z zestawu giftow mozna wybrac tylko
                                                > jeden gift, co oznacza, ze wybor kolacji uniemozliwia Kandydatowi jednoczesne
                                                > przyjscie na kolacje w proponowanym wczesniej moherku, czy pizamce. Nie nalezy
                                                > wiec przypisywac Komisji zachowan, wypowiedzi, czy sugestii, niezgodnych ze
                                                > stanem faktycznym, jak rowniez z regulaminem konkursu.
                                                >
                                                > Komisja w drodze wyjatku i wylacznie dzieki rekomendacji zespolu doradczego
                                                > Komisji, przyznaje jutrzejszy przekaz grzewczy Kandydatowi Kubusiowi. Komisja
                                                > nadmienia, ze kolejne aplikacje powinny byc poparte jednoznacznymi
                                                > odpowiedziami na pytania Komisji kierowane do Kandydatow.
                                                >
                                                > Zyczac satysfakcji z jutrzejszego ciepla,
                                                > Komisja pozostaje z wyrazami szacunku,
                                                > (podpis nieczytelny)

• Gość: eor Re: Kubus na kolacji IP: *.swipnet.se 29.11.01, 16:10
                                              Nie tylko lody tam podaja. O, nie. Zapewnili mnie, ze cala polanka jest
                                              ocieplana, a nawet jesli nie to juz ja sie tym zajme. A menu maja takie, ze
                                              ojejejejejejej..... Slynny Oset a'la homar czy zdobywczyni zlotej lyzki 2000,
                                              Ostella na dziko, to najskromniejsze tam dania.

Uciekam chwilowo,
                                              Do...., cmok,
                                              Eor
                                              • jasmina_tdi Re: Kubus na kolacji 30.11.01, 09:54
                                                ....Słynny Oset a la Homar...! a jak mnie kolka złapie?????? albo zacznie kłuć w boku????... czy
                                                Polanka nie może zaserwować czegoś co Kubuś Lubi Najbardziej...??? Może czegoś
                                                truskawkowego??? cooooo????

Kubuś Całkiem Podrapany Wiesz Już Przez Co...(ale ja tak nie wytrzymam do grudnia!!!!!)

> Nie tylko lody tam podaja. O, nie. Zapewnili mnie, ze cala polanka jest
                                                > ocieplana, a nawet jesli nie to juz ja sie tym zajme. A menu maja takie, ze
                                                > ojejejejejejej..... Slynny Oset a'la homar czy zdobywczyni zlotej lyzki 2000,
                                                > Ostella na dziko, to najskromniejsze tam dania.
                                                >
                                                > Uciekam chwilowo,
                                                > Do...., cmok,
                                                > Eor

• Gość: eor Re: KCPWJPC IP: *.swipnet.se 30.11.01, 10:47
                                                  Drogi Kubusiu Calkiem Podrapany Wiesz (Wiem?) Juz Przez Co,

Stolik zarezerwowalem. Obiecali tez lagodna muzyke w wykonaniu najlepszego
                                                  ensamblu mszyc polnych "Spadziowie". Oset a'la Homar to wyjatkowo delikatne
                                                  danie, ale jesli boisz sie drapania, to moze Ostella? Fantazja stepowa po kozacku?
                                                  Bedzie tez naturalnie cos truskawkowego, bedzie. Oset w sosie truskawkowym,
                                                  truskawki na kolcach, czy mus z ostu i truskawek w sosie karmelowym. Uczta,
                                                  jakiej dawno nie bylo nam sie szykuje. A jesli Kubus ma jakies dodatkowe
                                                  zyczenia, to mysle, ze gdbybym szepnal slowko szefowi kuchni..... Moze byc oset
                                                  meksykanski, orientalny, poludniowoeuropejski...

I jak to nie wytrzymasz do grudnia - to juz jutro, moj drogi Kubusiu, JUTRO jest
                                                  grudzien.

PILNE: Czy grzeje???? Bo mielismy raniusienko problemy z linia przesylowa. Awaria
                                                  naprawiona, ale czy juz grzeje????

Z uklonami niskimi,
                                                  Eor Szarmancki

jasmina_tdi napisał(a):

> ....Słynny Oset a la Homar...! a jak mnie kolka złapie?????? albo zacznie kłuć
                                                  > w boku????... czy
                                                  > Polanka nie może zaserwować czegoś co Kubuś Lubi Najbardziej...??? Może czegoś
                                                  > truskawkowego??? cooooo????
                                                  >
                                                  > Kubuś Całkiem Podrapany Wiesz Już Przez Co...(ale ja tak nie wytrzymam do grudn
                                                  > ia!!!!!)
                                                  • jasmina_tdi PONPP !!!! 30.11.01, 11:33
                                                    Pilna Odpowiedź Na Pilne Pytanie: grzeje grzeje..oj jak bardzo grzeje...!!!!! :-))))) już nie mam siły pić
                                                    tej kawy.... nie mieści się już...i ciśnienie skacze jak na skakance...!!!!!
                                                    Dodatkowe Życzenia z Rodzaju Drapiących i Kłujących Życzeń: uprzejmie proszę o kawdransik
                                                    drapania po plecach... oczywiście zdaję sobie sprawę, że innych będzie czynność ta kłuć w oczy (z
                                                    zazdrości!)... Zdaję się więc na talent i pomoc "Spadziów" - wiadomo - muzyka łagodzi obyczje oraz
                                                    kłujące niedociągnięcia :-))))

kubuś - jutro - grudniowy

p.s. czy truskawki mogły by być truskawkowe?????

> Drogi Kubusiu Calkiem Podrapany Wiesz (Wiem?) Juz Przez Co,
                                                    >
                                                    > Stolik zarezerwowalem. Obiecali tez lagodna muzyke w wykonaniu najlepszego
                                                    > ensamblu mszyc polnych "Spadziowie". Oset a'la Homar to wyjatkowo delikatne
                                                    > danie, ale jesli boisz sie drapania, to moze Ostella? Fantazja stepowa po kozac
                                                    > ku?
                                                    > Bedzie tez naturalnie cos truskawkowego, bedzie. Oset w sosie truskawkowym,
                                                    > truskawki na kolcach, czy mus z ostu i truskawek w sosie karmelowym. Uczta,
                                                    > jakiej dawno nie bylo nam sie szykuje. A jesli Kubus ma jakies dodatkowe
                                                    > zyczenia, to mysle, ze gdbybym szepnal slowko szefowi kuchni..... Moze byc oset
                                                    >
                                                    > meksykanski, orientalny, poludniowoeuropejski...
                                                    >
                                                    > I jak to nie wytrzymasz do grudnia - to juz jutro, moj drogi Kubusiu, JUTRO jes
                                                    > t
                                                    > grudzien.
                                                    >
                                                    > PILNE: Czy grzeje???? Bo mielismy raniusienko problemy z linia przesylowa. Awar
                                                    > ia
                                                    > naprawiona, ale czy juz grzeje????
                                                    >
                                                    > Z uklonami niskimi,
                                                    > Eor Szarmancki
                                                  • Gość: eor Re: DZPONPPJOKJGNDZZRDIKZ IP: *.swipnet.se 30.11.01, 11:48
                                                    Dziekujac Za Pilna Odpowiedz Na Pilne Pytanie Jednoczesnie Odpowiadam Kubusiowi
                                                    Jutro Grudniowemu Na Dodatkowe Zyczenie Z Rodzaju Drapiacych i Klujacych Zyczen:

Nasza firma z duma oswiadcza, ze nie ma dla niej zadan zbyt trudnych. Drapanie
                                                    zalatwione. Zamowilem juz najlepsze na swiecie chinskie drapaczki do plecow.
                                                    Podobno rewelacja. W razie czego moge tez w proces drapania wlaczyc mojego kota.
                                                    To w razie, gdyby Kubusiowi o jakis powazniejszy drap chodzilo.

PS.: Cieszy mnie, ze grzeje. Kawy tylko tyle nie pij, bo faktycznie do grudnia
                                                    nie dociagniesz. Bedzie nas wtedy dwoje, bo ja cos pokasluje, a jak na
                                                    prawdziwego romantyka przystalo, powinienem w koncu zejsc na suchoty.:)

PS. do PS.: Truskawki maja truskawkowe. No to bedzie wymagalo sporo wysilku, ale
                                                    realizacja zamowien niemozliwych nalezy do naszych specjalnosci. I oto... DONE!
                                                    Zmowilismy specjalne aromaty i dodatki smakowe, ktore sprawia, ze nawet
                                                    najbardziej okazala truskawka smakowac bedzie truskawkowo.

E.

jasmina_tdi napisał(a):

> Pilna Odpowiedź Na Pilne Pytanie: grzeje grzeje..oj jak bardzo grzeje...!!!!!
                                                    > :-))))) już nie mam siły pić
                                                    > tej kawy.... nie mieści się już...i ciśnienie skacze jak na skakance...!!!!!
                                                    > Dodatkowe Życzenia z Rodzaju Drapiących i Kłujących Życzeń: uprzejmie proszę o
                                                    > kawdransik
                                                    > drapania po plecach... oczywiście zdaję sobie sprawę, że innych będzie czynność
                                                    > ta kłuć w oczy (z
                                                    > zazdrości!)... Zdaję się więc na talent i pomoc "Spadziów" - wiadomo - muzyka ł
                                                    > agodzi obyczje oraz
                                                    > kłujące niedociągnięcia :-))))
                                                    >
                                                    > kubuś - jutro - grudniowy
                                                    >
                                                    > p.s. czy truskawki mogły by być truskawkowe?????
                                                    >
                                                  • Gość: eor Re: Tu samokrytyke skladam IP: *.swipnet.se 30.11.01, 13:07
                                                    Bo tam sie ludzie do knajpy umawiaja i nie chce im miejsca zajmowac.

Samokrytyka:

Nieodpowiedzialnym i nieuprawnionym krokiem z mojej strony bylo stosowanie
                                                    niestosownej formy zdrabniajacej, ktorej uzycie spowodowalo stan chwilowego,
                                                    jak smiem ufac, wzburzenia i smutku u osoby adresowanej. Straszny ten czyn
                                                    powinien miec swoje zdecydowane konsekwencje, ktore poniose, zdajac sobie
                                                    sprawe ze swego skandalicznego zachowania. Obiecuje wyciagniecie odpowiednich
                                                    wnioskow.

Skruszony, eor
                                                  • jasmina_tdi Nagana!!!!!! 30.11.01, 13:25
                                                    Uprzejmie informuję, że samokrytyka została przyjęta, rozpatrzona i osądzona (odpowiednio). Z wielkim
                                                    smutkiem zawiadamiamy, że w związku z ukryciem czynu przestępczego jakim jest straszenie swoją
                                                    niematerialną postacią bywalców Windy, Komisja Dyscyplinarna wydała odpowiednie postanowienie.
                                                    Ergo (nie mylić z eorem) niżej podpisanego skazuje się na szczegółowe i wnikliwe zapoznanie się z
                                                    całym kanonem lektur obejmujących swym tematem eksterioryzację czyli istnienie poza ciałem Po
                                                    przerobieniu każdego, kolejnego tysiąca skazany jest zobowiązany do przedstawienia szczegółowego
                                                    raportu z tre.ci, którą przyswoił. Dodatkowo informujemy, że zakazuje się korzystania z bryków, ściąg i
                                                    streszczeń. Znalezienie materiałów z założenia pomocniczych będzie oznaczało karę dodatkową i
                                                    straszliwą w skutkach.

cjfgilfhreljgpąojgb (podpus nieczytelny)

> Bo tam sie ludzie do knajpy umawiaja i nie chce im miejsca zajmowac.
                                                    >
                                                    > Samokrytyka:
                                                    >
                                                    > Nieodpowiedzialnym i nieuprawnionym krokiem z mojej strony bylo stosowanie
                                                    > niestosownej formy zdrabniajacej, ktorej uzycie spowodowalo stan chwilowego,
                                                    > jak smiem ufac, wzburzenia i smutku u osoby adresowanej. Straszny ten czyn
                                                    > powinien miec swoje zdecydowane konsekwencje, ktore poniose, zdajac sobie
                                                    > sprawe ze swego skandalicznego zachowania. Obiecuje wyciagniecie odpowiednich
                                                    > wnioskow.
                                                    >
                                                    > Skruszony, eor

• Gość: eor Re: W duchu IP: *.swipnet.se 30.11.01, 14:09
                                                    Wielce szanowna Egzekucjo,

Zgodnie z art. 17 kodeksu postepowania pokornego korespondenta wnosze o ponowne
                                                    rozpatrzenie mojej sprawy.

Uzasadnienie:

Intencja wnoszenia o przyjecie ducha mego wsrod bywalcow Windy, zwanych dalej
                                                    windziarzami, nie bylo wywolywanie uczuc strachu, czy niepokoju. Powodowany
                                                    checia zaistnienia w tak doborowym gronie pragnalem przeniesc chocby czastke
                                                    swoja do wzmiankowanej windy, co w dobrej wierze zasugerowalem. Reakcje
                                                    windziarzy nie wskazywaly jednoczesnie na przerazenie, co czyni kare tym
                                                    bardziej niewspolmierna do popelenionego czynu.

W orzeczonej karze dopatrzec mozna sie takze bledu niewykonywalnosci, bowiem
                                                    zgodnie z archiwami Uniwersytetu Princeton, posiadajacego najwiekszy katalog
                                                    dziel poswieconych eksterioryzacji, dziel takich jest zaledwie 987, co
                                                    uniemozliwia w sposob zasadniczy orzeczona sprawozdawczosc po kazdym tysiacu
                                                    przeczytanych ksiag.

Zlozona przeze mnie samokrytyka wyczerpuje natomiast w swietle artykulu
                                                    121§3kppk znamiona odkupienia przewidzianego w art.17§8 punkt 1 kppk. Dotyczy
                                                    to zwlaszcza deklaracji wyciagniecia wnioskow i zadoscuczynienia poszkodowanej
                                                    Jasminie T.D.I., primo voto Kubus, niesprawiedliwie przeze mnie Jasiem nazwana.

Wnosze o zmiane kwalifikacji czynu na niezgrabne bredzenie ze skutkiem
                                                    ofensywnym i zasadzenie przeslania 2 tysiecy usmiechow na rzecz poszkodowanej.

• jasmina_tdi Re: W duchu 30.11.01, 17:24
                                                    Wielce Szanowny Skazańcze,

Popełniliście błąd niewybaczalny, a mianowicie zarzuciliście Komisji Egzekucyjnej POMYŁKĘ. Z którą
                                                    oczywiście Komisja nijak nie może się pogodzić. W związku z zaistniałym incydentem Komisja bierze
                                                    poprawkę na wcześniej wydany wyrok i skazuje skazańca na czterokrotne (plus dodatkowo 100
                                                    wolnych egzemplarzy na temat odczyniania uroków) przeczytanie każdego z zasądzonych dzieł.
                                                    Sposób ten jak nietrudno zauważyć pozwoli na składanie raportów, co zdaje się być w tej chwili
                                                    czynnikiem nieodzownym jeśli chodzi o dalszą resocjalizację skazańca. W przypadku jakichkolwiek
                                                    wątpliwo.ci radzę przepłukać usta mydłem i kwadransik poklęczeć na grochu. W przypadku wątpliwości
                                                    jeszcze większych radzę dwa razy pomyśleć, a potem zapomnieć o tym, co się wymyśliło.
                                                    Widzenia oraz świąteczne paczki przysługują po przerobieniu materialu z pierwszych dwóch tysięcy
                                                    dzieł ( i dwóch raportach). Ocena wystawona na raporcie będzie równoznaczna z ilością dozwolonych
                                                    wizyt w łaźni (miesięcznie).

sdfkjhłorfghmez;u9ókzdb Wysoka Kjskdfhkgherghwł (bardzo bardzo nieczytelne)

> Wielce szanowna Egzekucjo,
                                                    >
                                                    > Zgodnie z art. 17 kodeksu postepowania pokornego korespondenta wnosze o ponowne
                                                    >
                                                    > rozpatrzenie mojej sprawy.
                                                    >
                                                    > Uzasadnienie:
                                                    >
                                                    > Intencja wnoszenia o przyjecie ducha mego wsrod bywalcow Windy, zwanych dalej
                                                    > windziarzami, nie bylo wywolywanie uczuc strachu, czy niepokoju. Powodowany
                                                    > checia zaistnienia w tak doborowym gronie pragnalem przeniesc chocby czastke
                                                    > swoja do wzmiankowanej windy, co w dobrej wierze zasugerowalem. Reakcje
                                                    > windziarzy nie wskazywaly jednoczesnie na przerazenie, co czyni kare tym
                                                    > bardziej niewspolmierna do popelenionego czynu.
                                                    >
                                                    > W orzeczonej karze dopatrzec mozna sie takze bledu niewykonywalnosci, bowiem
                                                    > zgodnie z archiwami Uniwersytetu Princeton, posiadajacego najwiekszy katalog
                                                    > dziel poswieconych eksterioryzacji, dziel takich jest zaledwie 987, co
                                                    > uniemozliwia w sposob zasadniczy orzeczona sprawozdawczosc po kazdym tysiacu
                                                    > przeczytanych ksiag.
                                                    >
                                                    > Zlozona przeze mnie samokrytyka wyczerpuje natomiast w swietle artykulu
                                                    > 121§3kppk znamiona odkupienia przewidzianego w art.17§8 punkt 1 kppk. Dotyczy
                                                    > to zwlaszcza deklaracji wyciagniecia wnioskow i zadoscuczynienia poszkodowanej
                                                    > Jasminie T.D.I., primo voto Kubus, niesprawiedliwie przeze mnie Jasiem nazwana.
                                                    >
                                                    > Wnosze o zmiane kwalifikacji czynu na niezgrabne bredzenie ze skutkiem
                                                    > ofensywnym i zasadzenie przeslania 2 tysiecy usmiechow na rzecz poszkodowanej.
                                                    >
                                                    >

• Gość: eor UJN IP: *.swipnet.se 30.11.01, 22:06
                                                    Uparta Jasmino Najmilsza,

No i co ja, biedna rybka mam na takie dictum powiedziec. Toz to dykatatura.
                                                    Lepperiada niemal. Czuje sie jak Artur w pojedynku z Edkiem. No wiadomo, kto
                                                    wygra. Bede czytac, bede sprawozdawac, bede sie usmiechac, bede liczyc gwiazdy
                                                    bede na Cie czekac, i Ty tylko Ty, bedziesz, tralalalala.....

Spotkalem powracajac dzis z pracy kucharza z Ristorante Osetti. Pytal, czy
                                                    chcesz jakichs wariacji na temat ostu doswiadczyc.

Twoj zaczytany w rozpaczy, eor
                                                  • jasmina_tdi DEZDU 30.11.01, 22:13
                                                    Drogi Eorku Z Bardzo Długimi Uszkami

Nic nie możesz powiedzieć - w końcu ryby głosu nie mają.....!!!!
                                                    ...wariacje tylko zwariowane.... A czy stolik może być przy Drodze Mlecznej...??? Tam już podobno nie
                                                    ma takiego ruchu co kiedyś.... No i gwiazdki łatwiej będzie zliczyć...:-)))

czytaj biedne maleństwo bo do łazienki Cię nie wpuszczą... a ja zaraz...idę sobie... jak Posprzątam To
                                                    Ogromne Trzęsienie Ziemi i Kataklizm Który Przetoczył Się Przez Mój Gabinet....ojej...dłuuuuuuga noc
                                                    przed kubusiem...buuuuuu:-((((

> Uparta Jasmino Najmilsza,
                                                    >
                                                    > No i co ja, biedna rybka mam na takie dictum powiedziec. Toz to dykatatura.
                                                    > Lepperiada niemal. Czuje sie jak Artur w pojedynku z Edkiem. No wiadomo, kto
                                                    > wygra. Bede czytac, bede sprawozdawac, bede sie usmiechac, bede liczyc gwiazdy
                                                    > bede na Cie czekac, i Ty tylko Ty, bedziesz, tralalalala.....
                                                    >
                                                    > Spotkalem powracajac dzis z pracy kucharza z Ristorante Osetti. Pytal, czy
                                                    > chcesz jakichs wariacji na temat ostu doswiadczyc.
                                                    >
                                                    > Twoj zaczytany w rozpaczy, eor

• Gość: eor Re: DJ CUBBIE IP: *.swipnet.se 30.11.01, 22:23
                                                    Droga Jasminko Cubbusiem zwana (to Cubbie, to takie tylko ujazzowione
                                                    zdrobnienie - czy sluchasz czasem jazza????)

A wlasnie, ze mam glos. Ja taka rybka straszliwie gadatliwa jestem. Choc bez
                                                    sensu gadam, ale gadac lubie. Co wiecej swoje gadanie pochwalam. Balwochwalca?
                                                    Wiem, ale szczesliwy.....

A dlaczego taka dluga nc przed Kubusiem i co to za kataklizm, przez domek
                                                    biedactwo kubusiowego sie przetoczyl. Zli ludzie odwiedzili, czy tez znowu krolik
                                                    narozrabial.

Buziaki, eor (wysoka komisja niegdys zwany - no nie za taka wysoka - 1.88)

• Gość: eor Re: DJ CUBBIE IP: *.swipnet.se 30.11.01, 22:26
                                                    Mialo byc "nie AZ taka wysoka", a nie "nie ZA taka wysoka" - 1.88 (a moze i 9)
                                                    Komisja. Tak to jest jak po tygodniu ciezkiej pracy czlowiek wyslowic sie
                                                    pragnie........
                                                  • jasmina_tdi Re: DJ CUBBIE 30.11.01, 22:31
                                                    .... może się skurczyłeś hehehe..... i to skandal prawdziwy, żeby na Komisję Egzekucyjną Jakś Tam
                                                    Komisja z góry patrzyła...!!!

> Mialo byc "nie AZ taka wysoka", a nie "nie ZA taka wysoka" - 1.88 (a moze i 9)
                                                    > Komisja. Tak to jest jak po tygodniu ciezkiej pracy czlowiek wyslowic sie
                                                    > pragnie........

• eor Re: DJ CUBBIE 30.11.01, 22:37
                                                    Jak to skurczyles?????????????
                                                  • jasmina_tdi Re: DJ CUBBIE 30.11.01, 22:43
                                                    normalnie :-)))) ludzie kurczą się przed snem! ze zmęczenia... może eor jeszcze bardziej kurczy się
                                                    pod koniec tygodnia niż dnia...???

eor napisał(a):

> Jak to skurczyles?????????????

• eor Re: DJ CUBBIE 30.11.01, 22:48
                                                    Przed snem. Ja niedawno z pracy wrocilem i jeszcze mi do snu daaaaaaleko. Ale
                                                    czy to znczy, ze powinienem sie skurczyc, bo 1.89 ,to zbyt dozo, czy tez, ze
                                                    skurczylem sie chyba, bo moiwilem ze Wysoka Komisja, a tu tymczasem 1.89....

Nie bede mogl zasnac nie poznawszy stosownej interpretacji.......
                                                  • jasmina_tdi Re: DJ CUBBIE 30.11.01, 22:51
                                                    ... nie no Komisja jest Wysoka..! Słowo! Ale co tam - niech zostanie (późno w nocy zawsze jestem
                                                    pokojowo nastawiona :-))) ... nie kurcz się bo uszka będziesz po ziemi ciągnąć..przeziębisz mi się... A
                                                    teraz zaśniesz????

eor napisał(a):

> Przed snem. Ja niedawno z pracy wrocilem i jeszcze mi do snu daaaaaaleko. Ale
                                                    > czy to znczy, ze powinienem sie skurczyc, bo 1.89 ,to zbyt dozo, czy tez, ze
                                                    > skurczylem sie chyba, bo moiwilem ze Wysoka Komisja, a tu tymczasem 1.89....
                                                    >
                                                    > Nie bede mogl zasnac nie poznawszy stosownej interpretacji.......

• eor Re: DJ CUBBIE 30.11.01, 22:53
                                                    Teraz juz zasne. Ale jeszcze za chwile. Czy moj mily Kubus juz sie do snu
                                                    uklada????
                                                  • jasmina_tdi Re: DJ CUBBIE 30.11.01, 22:57
                                                    ...do snu... nie :-(((((((( kubuś musi pomyśleć co wywalić do śmieci a co nie...opornie idzie (w końcu
                                                    mam Bardzo Mały Rozumek) ...no i ta choinka.... a do domku daaaaaaaleekooo...!

eor napisał(a):

> Teraz juz zasne. Ale jeszcze za chwile. Czy moj mily Kubus juz sie do snu
                                                    > uklada????

• jasmina_tdi Re: DJ CUBBIE 30.11.01, 22:29
                                                    Całkiem Wysoka Komisjo,

czasem słucham, ale niech Komisja nie każe wymieniać Kto Śpiewa :-))) Bo nie wiem.

Noc Długa - Przeprowadzka była... ojejku..gdybyś to widział hihi... słowo slowo - miałam zacząć
                                                    układać te graty, ale znalazłam choinkę, i bombki i sam już wiesz co wyszło z tego Sprzątania....
                                                    Krajobraz jak po przejściu całych króliczych hord..!!!

kubuś

> Droga Jasminko Cubbusiem zwana (to Cubbie, to takie tylko ujazzowione
                                                    > zdrobnienie - czy sluchasz czasem jazza????)
                                                    >
                                                    > A wlasnie, ze mam glos. Ja taka rybka straszliwie gadatliwa jestem. Choc bez
                                                    > sensu gadam, ale gadac lubie. Co wiecej swoje gadanie pochwalam. Balwochwalca?
                                                    > Wiem, ale szczesliwy.....
                                                    >
                                                    > A dlaczego taka dluga nc przed Kubusiem i co to za kataklizm, przez domek
                                                    > biedactwo kubusiowego sie przetoczyl. Zli ludzie odwiedzili, czy tez znowu krol
                                                    > ik
                                                    > narozrabial.
                                                    >
                                                    > Buziaki, eor (wysoka komisja niegdys zwany - no nie za taka wysoka - 1.88)
                                                    >
                                                    >
                                                    >

• eor Re: DJ CUBBIE 30.11.01, 22:34
                                                    Choinke rozstawiales Kubusiu????

A bombki jakie? A cukierki tez powiesiles? A garnuszki z miodem? Pewnie
                                                    zjadles. Ja bym zjadl. Rozumek moj mowi, ze choinke masz sztuczna......

Tutejsi choinkowicze wieszaja flagi szwedzkie i trole. Moge Ci przyslac. Albo
                                                    swoje zdjecie. Robi za 75 najstraszliwszych troli....
                                                  • jasmina_tdi Re: DJ CUBBIE 30.11.01, 22:46
                                                    ...ojojojojoj.... jak ja uwielbiam się bać...!!!! najbardziej boję się sztucznej choinki...! ale Twoje zdjęcie
                                                    może pobić ten rekord hehehehe.... nie buntuj się i przesyłaj...bo będzie mi smutno - cukierków na
                                                    choinkę nie ma (choć to może i dobrze :-))))
                                                    ...a czy 75 troli oznacza że masz 75 lat...?????

kubuś

eor napisał(a):

> Choinke rozstawiales Kubusiu????
                                                    >
                                                    > A bombki jakie? A cukierki tez powiesiles? A garnuszki z miodem? Pewnie
                                                    > zjadles. Ja bym zjadl. Rozumek moj mowi, ze choinke masz sztuczna......
                                                    >
                                                    > Tutejsi choinkowicze wieszaja flagi szwedzkie i trole. Moge Ci przyslac. Albo
                                                    > swoje zdjecie. Robi za 75 najstraszliwszych troli....

• eor Re: DJ CUBBIE 30.11.01, 22:51
                                                    75 lat???? I myslisz, ze wiedzialbym do czego sluzy internet???? 67 mam.
                                                    Zaledwie!!!!!! I uwazam, ze to najlepszy wiek dla mezczyzny..... Przesylam....
                                                    poczekaj wyjme tylko szczeke.... buziaki.....:)))))))))))))))))))))
                                                  • jasmina_tdi Re: DJ CUBBIE 30.11.01, 22:55
                                                    ...67... no prawie facet... nieopierzone to jeszcze..a le co tam...tylko trzymaj swoje zęby z daleka od
                                                    mojej szklanki!!!!...

eor napisał(a):

> 75 lat???? I myslisz, ze wiedzialbym do czego sluzy internet???? 67 mam.
                                                    > Zaledwie!!!!!! I uwazam, ze to najlepszy wiek dla mezczyzny..... Przesylam....
                                                    > poczekaj wyjme tylko szczeke.... buziaki.....:)))))))))))))))))))))

• eor TRUDNO MI-SIE 30.11.01, 23:03
                                                    Zmienie tytul, bo trudno mi sie dostrzega Twoje posty. Wiek juz nie ten, choc
                                                    do calkowitego opierzenia jeszcze daleko. Szczeke obiecuje trzymac zdala od
                                                    szklanki Twojej, tym bardziej, ze moglibysmy kiedys sie pomylic.... A co jak
                                                    co - jedynki jeszcze posiadam wlasne. Nie mam 68 lat ostatecznie, nie...
                                                  • jasmina_tdi Re: TRUDNO MI-SIE 30.11.01, 23:13
                                                    .... no to cale szczęscie - wiesz to cale zamieszanie z witaminami itp - ja nigdy o tym nie pamietam..... a z
                                                    70 na karku - trzeba! ostatecznie :-)))))

eor napisał(a):

> Zmienie tytul, bo trudno mi sie dostrzega Twoje posty. Wiek juz nie ten, choc
                                                    > do calkowitego opierzenia jeszcze daleko. Szczeke obiecuje trzymac zdala od
                                                    > szklanki Twojej, tym bardziej, ze moglibysmy kiedys sie pomylic.... A co jak
                                                    > co - jedynki jeszcze posiadam wlasne. Nie mam 68 lat ostatecznie, nie...

• eor Re: TRUDNO MI-SIE - a moze 30.11.01, 23:14
                                                    Jestes tam jeszcze Kubusiu???? Trudno mi sie dostrzega cokolwiek, moze pogadamy
                                                    gdzie indziej (czat, messenger), co??

Niesmialo nadmieniajacy powyzsze, eor
                                                  • eor Re: TRUDNO MI-SIE - a moze 30.11.01, 23:16
                                                    Albo w nowym watku, bo zaczynam sie gubic. Gapa strasna jestem, wiem!
                                                  • jasmina_tdi eor zakladaj nowy watek...!!!! 30.11.01, 23:19
                                                    eor napisał(a):

> Albo w nowym watku, bo zaczynam sie gubic. Gapa strasna jestem, wiem!

• eor JUUUUUUUUUUUUZ ZALOOOOOZOOONY!!!!! 30.11.01, 23:23
                                                  • jasmina_tdi Re: TRUDNO MI-SIE - a moze 30.11.01, 23:18
                                                    eorku... :-(((((( naprawde jestem jeszcze w pracy... a stad nie mam wejscia na chat ani nic rownie
                                                    milego...firma o to zadbala - niestety :-))) nie wchodzi mi nawet chat z Gazety... No i co ja mam zrobic???
                                                    na dok;adke zawiesil mi sie komputer moj wlasny i siedze teraz przy jakims rzechu bez pl czcionki....
                                                    Tylko nie traktuj tego jak wymowki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po prostu cos wymysl :-))))

zrozpaczony kubus

eor napisał(a):

> Jestes tam jeszcze Kubusiu???? Trudno mi sie dostrzega cokolwiek, moze pogadamy
                                                    >
                                                    > gdzie indziej (czat, messenger), co??
                                                    >
                                                    > Niesmialo nadmieniajacy powyzsze, eor

• enancjo Re: PROPOZYCJA NIE DO ODRZUCENIA !!!!!!! PILNE! 29.11.01, 09:53
      .. acha .. i zielone maseczki z aloesem lub avocado !!!
      .. ty chyba masz prowizje od tych uszu cioooo ?
      Enancjo
      • jasmina_tdi Re: PROPOZYCJA enancjo 29.11.01, 09:58
        ...... nie - to wrodzona słabość do odstających uszu i za krótkich kubraczków!!!! :-))) avokado ci u nas
        od groma, tyle że z twarożkiem ble..!
        j.

enancjo napisał(a):

> .. acha .. i zielone maseczki z aloesem lub avocado !!!
        > .. ty chyba masz prowizje od tych uszu cioooo ?
        > Enancjo

• Gość: Gero Re: PROPOZYCJA enancjo IP: *.mcps.com 29.11.01, 10:14
          Taka akcja podnosi w narodzie poziom czytelnictwa. Szkoda, że u na nie
          prenumerują super expresu.
          A jak juz usiadziesz przed monitorem z tymi uszami, to co masz nadzieję
          usłyszeć?
          • jasmina_tdi Re: PROPOZYCJA gero 29.11.01, 10:16
            ..... zbiorowe westchnienie zachwytu nad zielonym kolorem!!! :-)))

Gość portalu: Gero napisał(a):

> Taka akcja podnosi w narodzie poziom czytelnictwa. Szkoda, że u na nie
            > prenumerują super expresu.
            > A jak juz usiadziesz przed monitorem z tymi uszami, to co masz nadzieję
            > usłyszeć?

• Gość: gero Re: PROPOZYCJA gero IP: *.mcps.com 29.11.01, 10:28
              nikt nie wzycha nad zielonym kolorem,
              Wzdycha sie do Wzdychadła.
              • jasmina_tdi Re: PROPOZYCJA gero 29.11.01, 10:32
                .... mała zmiana - tym razem powzdychamy do siebie nawzajem patrząc w ekrany... trenuj więc płuca,
                cobyś za szybko nie wysiadł :-)))

Gość portalu: gero napisał(a):

> nikt nie wzycha nad zielonym kolorem,
                > Wzdycha sie do Wzdychadła.

• Gość: Gero Re: PROPOZYCJA gero IP: *.mcps.com 29.11.01, 10:45
                  Spoko spoko nie problem w tym, czy mi pluca wysiada od wzdychania, bo ja juz
                  sie tyle nawzychalem, ze gdyby to skroplic, zapełnilo by cała piwnice. A pluca
                  mimo to mam na swoim miejscu, co zostało oficjalnie potwierdzone, na zdjęciu
                  (nota bene wyszły dość fotogienicznie)kiedy sie przyjmowałem do roboty.
                  Zasttanawiam sie jedynie nad sensem wzychania do monitora.
                  A moze zamiast tych uszu, zrobimy sobie wszyscy kieedys wspolne zdjęcie
                  rendgenowskie? kazdy bedzie miał pamiątkę.
    • anka1 Re: PROPOZYCJA NIE DO ODRZUCENIA !!!!!!! PILNE! 29.11.01, 13:38
      naprawde ? no to kupie! wyjde z domu wczesniej zeby nie wykupili!:)))
      • jasmina_tdi anka!!!!!!!! 29.11.01, 13:42
        hura!!!!!!! forumowicze wszystkich krajów łączcie się!!!!!!!!
        :-)))))

anka1 napisał(a):

> naprawde ? no to kupie! wyjde z domu wczesniej zeby nie wykupili!:)))

• anka1 Re: anka!!!!!!!! 29.11.01, 16:12
          i pojde z nimi do pracy wsrod studentow:))) ale bedzie ubaw:))))
          • jasmina_tdi Re: anka!!!!!!!! 29.11.01, 16:37
            idź idź iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidź!!!!!!!!!!!!!!!!! a potem opowiedz jak było :-))))))))))

anka1 napisał(a):

> i pojde z nimi do pracy wsrod studentow:))) ale bedzie ubaw:))))

• anka1 Re: Jasmina 29.11.01, 16:44
              najgorzej ze wiekszosc z nich nie ma poczucia humoru((( ale moze tego sie da nauczyc?:)))
              • jasmina_tdi Re: Jasmina 29.11.01, 17:02
                eee.... nie chcę Cię martwić, ale oni już pewnie tacy zostaną..... a pozwalasz ściągać na
                egzaminach???? :-)))

anka1 napisał(a):

> najgorzej ze wiekszosc z nich nie ma poczucia humoru((( ale moze tego s
                > ie da nauczyc?:)))

• yess No i gdzie te uszy ?????????? 30.11.01, 11:34
      • jasmina_tdi instrukcja dla yess !!!!!!! 30.11.01, 11:50
        1. usiądź lub stań wygodnie
        2. podnieś obie rączki w górę
        3. zdejmij czapkę
        4. opuść ręce i odłóż czapkę
        5. ponownie podnieś ręce w górę
        6. chwyć się za boki głowy (jako odśrodkową traktuj nos)
        7. zacznij macać
        8. przypomnij sobie w czym ostatnio grzebałeś długopisem
        9. tak tak taaaaaaaaaaak !!!!!!!!! to są Twoje uszy!!!!
        10. wytrzymaj kwdrans
        11. zapamiętałeś
        12. możesz opuścić ręce
        13. pozdrawiam
        14. jasmine

• yess Re: instrukcja dla yess !!!!!!! 30.11.01, 11:57
          dzieki
          wszystko zrobilam zgodnie z instrukjca. nawet zauwazylam male podobienstwo !
    • anka1 Re:buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu((((!!!!!!!!!!! 30.11.01, 13:44
      nie dostalam juz super-expresu((((((((((((((((( co ja poczne bez uszu?(((((((((((((((((((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka