nekroskop88 Re: Wolneeeeeeeeee.lenię sie:)))) 27.04.07, 22:03 a ja też mam już wolne:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wolneeeeeeeeee.lenię sie:)))) 27.04.07, 22:08 a co już po maturze,czy świadectwo bez egzaminów ciem interesuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Wolneeeeeeeeee.lenię sie:)))) 27.04.07, 22:09 dzisiaj koniec roku był:) za tydzień matura ech... Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Wolneeeeeeeeee.lenię sie:)))) 27.04.07, 22:15 Nekro balwanie ucz sie:))) 3mam kciuki:) :-*.............se nie mysl ze tak bedzie co dzień:P Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Wolneeeeeeeeee.lenię sie:)))) 27.04.07, 22:16 jakiś ludzki odruch u Mmagi pierwszy od wielu lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Wolneeeeeeeeee.lenię sie:)))) 27.04.07, 22:18 szczeniaku a kuksanca kcesz:P z czego zdajesz,bałwanie jeden oczywiscie:)? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Wolneeeeeeeeee.lenię sie:)))) 27.04.07, 22:19 dotknij mnie, to powiem cioci Uli, to zobaczysz! polski (rozszerzony), niemiecki (podstawowy), geografia (rozszerzona), wos (rozszerzony) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Wolneeeeeeeeee.lenię sie:)))) 27.04.07, 22:22 stop:)?eeeeeeeeeeeeee tam:P a nie łatwiej było byo z wuefu lub z plastyky;-) kurde a umiesz nieuku:O? nie no powaga:)jestes przygotowanymbo tera to juz po ptokach:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Wolneeeeeeeeee.lenię sie:)))) 27.04.07, 22:30 no pewnie, że jestem przygotowany (na niezdanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Wolneeeeeeeeee.lenię sie:)))) 27.04.07, 22:34 no chyba Cie pogieło,nie masz żadnych ambicji:O? Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 A ja jutro jadę do Pałangi 27.04.07, 22:52 plaża śliczna,cudny park, muzeum bursztynu, delfinarium w pobliskiej Kłajpedzie, ceny umiarkowane, odległość porównywalna do odległości do naszych "kurortów" nad Bałtykiem,kuchnia przednia, no i autostrada od Kowna. Gorąco polecam to miejsce będące swego czasu własnością Tyszkiewiczów. Od trzech lat tam jeżdżę regularnie Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: A ja jutro jadę do Pałangi 27.04.07, 22:53 nawet kuźwa nie wiem co to jest zapodaj link Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Nie chce mi się szukać 27.04.07, 23:01 Pałanga to miejscowość na Litwie nad Bałtykiem. Słynny kurort będący własnością hrabiów Tyszkiewiczów. Ceny w kwaterach jakieś 10-20% niższe, niż u nas. Szamka wspaniała (kartacze zwane nacjonalistycznie przez Litwinów ceppelinami).Jak pisałem cudny park. No po prostu tylko jechać. Poszukaj w goglach. Albo sam poszukam i zaraz podam link Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: No nikt kurwa 27.04.07, 23:07 to sie nie wpierdalaj jak gadam z synem:) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Z synem? To spadam.Moja córka 27.04.07, 23:10 by się mocno obraziła gdyby jakaś baba (?) się wpierdoliła w naszą gadkę. tym mocniej przepraszam i żegnam ------------------------------------------- ten syn to efekt jednej z wieku niewielkich czy wielkiej? a jeśli wielkiej to dlaczego przedkładasz nad wielkie te niewielkie? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi no kocham tego bałwana,jakis ma taki gupi nick 27.04.07, 23:18 ale cóż...............moze taak lubi,zawsze był trudny.........:) ;P eee nie zegnaj sie,wpadaj bo my tu lubimy Obcych...............:P Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Może kiedyś mnie uznacie za swojaka 27.04.07, 23:22 a Bromden to bohater mojej ulubionej książki "Lot nad kukułczym gniazdem". Poza tym ksywa mmagi była już zajęta:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: mmagi zachowuj się byle jak,ale się zachowuj, 27.04.07, 23:32 spadaj bo gadasz z maturzysom:P Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Wolneeeeeeeeee.lenię sie:)))) 28.04.07, 10:55 ja tam zawsze mam wolne ;) Odpowiedz Link Zgłoś