Gość: Iwona IP: *.porta-complex.com.pl 23.05.03, 14:10 Jakie macie skojarzenia z imieniem IWONA? Diękuję za każdą odpowiedź i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia Re: Mam dziś imieniny 23.05.03, 14:16 obiektywnie rzecz ujmując, bardzo dobre he he he he he ;) wszystkiego najlepszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Mam dziś imieniny IP: *.porta-complex.com.pl 23.05.03, 14:40 Dzięki za życzenia, ale dokładniej proszę... Masz jakiś uogólniony sąd ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bober Re: Mam dziś imieniny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 14:41 Gość portalu: Iwona napisał(a): > Jakie macie skojarzenia z imieniem IWONA? Diękuję za każdą odpowiedź i > pozdrawiam! Moja Mama Iwona bardzo nie lubi zdrobnienia Iwonka, bo jej się kojarzy: I won k.... Wszystkiego najlepszego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Mam dziś imieniny IP: *.porta-complex.com.pl 23.05.03, 14:54 Ależ się ubawiłam! Bogatą wyobraźnię językową ma Twoja mama, gratulacje. Ja nie lubię brzmienia mojego imienia w postaci oficjalnej, natomiast "Iwonka" jest całkiem OK.Dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Mam dziś imieniny 23.05.03, 14:57 ja natomiast nienawidze jak ktoś mówi do mnie Iwonka, mam złe skojarzenia, za to lubie jak znajomi wołają na mnie Iwa, Iwucha, Iwcia, albo poprostu Iwona, ewentuel iwusia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Mam dziś imieniny IP: *.ipt.aol.com 23.05.03, 15:01 Jakie to ładne imię ta Iwonka.A jak zawołamy np:Iwonko!To może skrótowo oznaczać np: Iwonka Wie O Naturalnych Korzonkach.I już robi się weselej... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Mam dziś imieniny 23.05.03, 15:03 Każdy coś tam wie o naturalnych korzonkach, czyżbyś sugerował kochany Leziu że u Iwonek jest to wiedza nadzwyczajna?:)osobiście nie zauważyłam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Mam dziś imieniny IP: *.porta-complex.com.pl 23.05.03, 15:33 Nie wiem, czy wszystko wiem (o naturalnych korzonkach), ale temperamencik mam! A moje imienniczki? Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: Mam dziś imieniny 23.05.03, 15:45 Iwona - to takie cudowne skojarzenia. I reszta niech zostanie w pamieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Mam dziś imieniny IP: *.porta-complex.com.pl 23.05.03, 15:55 Chciałbym, bys mówił o mnie... A ja mam cudowne skojarzenia z imieniem Piotr, wszyscy faceci o tym imieniu mają plusa już na starcie! Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: Mam dziś imieniny 23.05.03, 16:12 ...a to mam pecha nie mam na imię Piotr ...i co teraz ? Ach , ale mam podobno też ładne imię i taki jeden o moim imieniu nosił przydomek Lwie Serce ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Mam dziś imieniny IP: *.arcor-ip.net 23.05.03, 23:14 Widać na wstępie Mario,że z Iwonkami nie zdarzało ci się obcować,bo takiej istoty nie wygania się tak po prostu z łóżka.Już choćby z racji rewelacyjnej wiedzy o naturalnych korzonkach.Ale skąd ty to możesz wiedzieć,skoro Iwonki z wyra wyganiasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mam dziś imieniny IP: 213.199.197.* 25.05.03, 16:24 Wyganiam po a nie przed :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka o, dzięki! IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 24.05.03, 05:12 że mi przypomniałaś, moja kuzynka miała wczoraj imieniny. Iwonka? Fajna, fajna, ale o iwonkach szybko się zapomina (imie nie wchodzi w uszy) ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Mam dziś imieniny IP: *.spray.net.pl 24.05.03, 23:19 Sory,ale straszne . Mam koleżankę o tym imieniu która puszcza się na lewo i prawo i do tego jest głupia jak but. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 zazdroscisz, jej.................... 24.05.03, 23:28 moze nie takie taka glupia, jak ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka Re: zazdroscisz, jej.................... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 26.05.03, 01:40 Moja kuzynka Iwonka jest taka.... Ale mam jeszcze kolezanke Iwonke. Też taka dziwna... sama niewiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Mam dziś imieniny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 21:44 Ja mam zawsze takie samo, osobiste skojarzenie: "Iwonka z pękniętego kondomka" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka Re: Mam dziś imieniny IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 26.05.03, 01:42 o tak jak taka co stoi i reklamuje firme Iwon (Ajwon czy coś) Potem przychodzi klient daje jej kopa -i...-won! a ona -k..a Odpowiedz Link Zgłoś