Dodaj do ulubionych

Mam dziś imieniny

IP: *.porta-complex.com.pl 23.05.03, 14:10
Jakie macie skojarzenia z imieniem IWONA? Diękuję za każdą odpowiedź i
pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • iwusia Re: Mam dziś imieniny 23.05.03, 14:16
      obiektywnie rzecz ujmując, bardzo dobre he he he he he
      ;) wszystkiego najlepszego:)
      • Gość: Iwona Re: Mam dziś imieniny IP: *.porta-complex.com.pl 23.05.03, 14:40
        Dzięki za życzenia, ale dokładniej proszę... Masz jakiś uogólniony sąd ?
    • Gość: bober Re: Mam dziś imieniny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 14:41
      Gość portalu: Iwona napisał(a):

> Jakie macie skojarzenia z imieniem IWONA? Diękuję za każdą odpowiedź i
      > pozdrawiam!

Moja Mama Iwona bardzo nie lubi zdrobnienia Iwonka, bo jej się kojarzy: I won
      k....
      Wszystkiego najlepszego :)))
      • Gość: Iwona Re: Mam dziś imieniny IP: *.porta-complex.com.pl 23.05.03, 14:54
        Ależ się ubawiłam! Bogatą wyobraźnię językową ma Twoja mama, gratulacje. Ja nie
        lubię brzmienia mojego imienia w postaci oficjalnej, natomiast "Iwonka" jest
        całkiem OK.Dzięki za odp.
        • iwusia Re: Mam dziś imieniny 23.05.03, 14:57
          ja natomiast nienawidze jak ktoś mówi do mnie Iwonka, mam złe skojarzenia, za
          to lubie jak znajomi wołają na mnie Iwa, Iwucha, Iwcia, albo poprostu Iwona,
          ewentuel iwusia:)))
        • Gość: leziox Re: Mam dziś imieniny IP: *.ipt.aol.com 23.05.03, 15:01
          Jakie to ładne imię ta Iwonka.A jak zawołamy np:Iwonko!To może skrótowo
          oznaczać np:
          Iwonka Wie O Naturalnych Korzonkach.I już robi się weselej...
          • iwusia Re: Mam dziś imieniny 23.05.03, 15:03
            Każdy coś tam wie o naturalnych korzonkach, czyżbyś sugerował kochany Leziu że
            u Iwonek jest to wiedza nadzwyczajna?:)osobiście nie zauważyłam...:)
          • Gość: Iwona Re: Mam dziś imieniny IP: *.porta-complex.com.pl 23.05.03, 15:33
            Nie wiem, czy wszystko wiem (o naturalnych korzonkach), ale temperamencik mam!
            A moje imienniczki?
    • rb13 Re: Mam dziś imieniny 23.05.03, 15:45
      Iwona - to takie cudowne skojarzenia. I reszta niech zostanie w pamieci...
      • Gość: Iwona Re: Mam dziś imieniny IP: *.porta-complex.com.pl 23.05.03, 15:55
        Chciałbym, bys mówił o mnie... A ja mam cudowne skojarzenia z imieniem Piotr,
        wszyscy faceci o tym imieniu mają plusa już na starcie!
        • rb13 Re: Mam dziś imieniny 23.05.03, 16:12
          ...a to mam pecha nie mam na imię Piotr ...i co teraz ? Ach , ale mam podobno
          też ładne imię i taki jeden o moim imieniu nosił przydomek Lwie Serce !
    • mario2 Re: Mam dziś imieniny 23.05.03, 16:19
      Iwona?
      Raz do lozka i won :)
      • Gość: leziox Re: Mam dziś imieniny IP: *.arcor-ip.net 23.05.03, 23:14
        Widać na wstępie Mario,że z Iwonkami nie zdarzało ci się obcować,bo takiej
        istoty nie wygania się tak po prostu z łóżka.Już choćby z racji rewelacyjnej
        wiedzy o naturalnych korzonkach.Ale skąd ty to możesz wiedzieć,skoro Iwonki
        z wyra wyganiasz...
        • Gość: mario2 Re: Mam dziś imieniny IP: 213.199.197.* 25.05.03, 16:24
          Wyganiam po a nie przed :)
    • Gość: cal-ineczka o, dzięki! IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 24.05.03, 05:12
      że mi przypomniałaś, moja kuzynka miała wczoraj imieniny.
      Iwonka? Fajna, fajna, ale o iwonkach szybko się zapomina (imie nie wchodzi w
      uszy)
      ;))))))))
    • Gość: Ada Re: Mam dziś imieniny IP: *.spray.net.pl 24.05.03, 23:19
      Sory,ale straszne .
      Mam koleżankę o tym imieniu która puszcza się na lewo i prawo i do tego jest
      głupia jak but.
      • kitek1 zazdroscisz, jej.................... 24.05.03, 23:28
        moze nie takie taka glupia,
        jak ty:)
        • Gość: cal-ineczka Re: zazdroscisz, jej.................... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 26.05.03, 01:40
          Moja kuzynka Iwonka jest taka....
          Ale mam jeszcze kolezanke Iwonke. Też taka dziwna...
          sama niewiem.
    • Gość: maryjo2 Re: Mam dziś imieniny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 21:44
      Ja mam zawsze takie samo, osobiste skojarzenie:
      "Iwonka z pękniętego kondomka"
      ;)
      • Gość: cal-ineczka Re: Mam dziś imieniny IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 26.05.03, 01:42
        o tak jak taka co stoi i reklamuje firme Iwon (Ajwon czy coś)
        Potem przychodzi klient daje jej kopa -i...-won! a ona -k..a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka