Dodaj do ulubionych

A ja na Jasnej Gorze

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 22:14
natchniony chwila, u stop Maryjki modle sie za Was. Wpatrzony w Maryjke
zakleta w obrazie prosze o:

rozum dla Samci
piwo dla Lezia
kobiete dla Kitka
mena dla Uneczki
gruche dla Szakiry
poped dla Tygryska
ziubrowke dla Bizona
murzyna dla Only

Niech Maryjka za mym wstawiennictwem spelni Wam wasze zyczenia

Obserwuj wątek
    • Gość: leziox Re: A ja na Jasnej Gorze IP: *.ipt.aol.com 23.05.03, 22:57
      No,Mario na Jasnej Górze.Jasne.Teraz tylko problem,bo trzeba będzie
      egzorcyzmować nie tylko Jasną Górę,ale całe miasto poniżej.Kto właściwie jest
      odpowiedzialny za wpuszczenie tam Mario?I czy klasztor jeszcze stoi na swoim
      miejscu?
    • Gość: only Re: A ja na Jasnej Gorze IP: *.kabel.telenet.be 23.05.03, 22:59
      ja jakbym byla na jasnej gorze to bym sie modlila o krowe dla Mario,
      w celu swiezego mleka...
      • Gość: leziox Re: A ja na Jasnej Gorze IP: *.arcor-ip.net 23.05.03, 23:07
        Jesteś Onluś pewna że ta krowa ma być rzeczywiście wymodlona w sensie mleka dla
        Maryśka?I jesteś pewna że on umie krowy doić?No ja tam nie wiem i nie znam jego
        przeszłości,wiem że w piłkę jakąś tam grał z krowiej skóry,żeby ta krowa tylko
        przedwcześnie nie zeszła...
      • Gość: only Re: A ja na Jasnej Gorze IP: *.kabel.telenet.be 23.05.03, 23:09
        a co do murzyna, to nie jestes mario na biezaco, poniewaz ostatnio podawalam
        juz ze nastepca zostal goracy Mexicano, ktory nastepnie, idac dalej na
        poludnie, zostal zastapiony kurduplowatym peruwiancem.....niestety, dzis
        komisijnie padl wybor na japonca, pod warunkiem ze bede w stanie spojrzec mu
        prosto w oczy......
        • Gość: oona Re: A ja na Jasnej Gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.03, 23:18
          Mario nawrócony??...
          • Gość: only Re: A ja na Jasnej Gorze IP: *.kabel.telenet.be 23.05.03, 23:23
            mario nawrocoony raczej
            • Gość: leziox Re: A ja na Jasnej Gorze IP: *.arcor-ip.net 24.05.03, 00:21
              Albo Mario obalony przez koniaczek,w końcu też się rymuje...
              • Gość: only Re: A ja na Jasnej Gorze IP: *.kabel.telenet.be 24.05.03, 00:32
                jak nie kobylakiem, to nawet i krowiakiem, w koncu prosto od krowy...:)
                • Gość: cal-ineczka czy można prosić..... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 24.05.03, 05:09
                  o wielką nieskończoną miłość?
                  (Dziękuję)
    • Gość: mario2 Re: A ja na Jasnej Gorze IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 07:58
      nie wiem, czy moje modly zostaly wysluchane.... ale zaapelowalem jasnogorsko do
      Mryjki, a bedac trzezwym jak noworodek nie seplenilem, wiec prosby sostaly
      wypowiedziane glosno i wyraznie. teraz czas by zaczely sie spelniac.
      Lezio, Jasnej Gory nie trzeba bedzie odegzorcyzmowac. Sezon wyscigow
      pielgrzymek jeszcze sie nie zaczal, wiec i pontniczek jeszcze nie za wiele w
      swietym miescie. Zastanawialy mnie jednat tulum tzw. tirowek czyhajacych na
      trasie dojazdowej do Czestochowy. Czyzby one mialy zadana pokute przez oo.
      paulinow i w ramach tejze pokuty ofiaruja swe wdzieki wszystkim zmierzajacym do
      swietego miasta, za cene bardzo przystepna... ( w paszczu kosztuje 25 PLN)
      Only- dla Ciebie prosilem o nowego murzyna. Dobry murzyn nie jest przeciez taki
      zly!
      • Gość: samanta Re: A ja na Jasnej Gorze IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 09:07
        Wiesz mario ,ja mysle ze powinienes poprosic raczej o przywrocenie wzroku ...
        (jesli kiedykolwiek go miales,w co osobiscie watpie)
        • Gość: only Re: A ja na Jasnej Gorze IP: *.kabel.telenet.be 24.05.03, 09:52
          oo, juz widze jak Maryja czestochowska lituje sie nad mario i wrecza mu mala
          paczuszke, a w niej: soczewki kontaktowe firmy Jonsons&Jonsons.....

:)
        • mario2 Re: A ja na Jasnej Gorze 25.05.03, 16:19

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Wiesz mario ,ja mysle ze powinienes poprosic raczej o przywrocenie wzroku ...
          > (jesli kiedykolwiek go miales,w co osobiscie watpie)

Wole dalej byc slepy, niz pozbawiony rozumu. Niestety ta prosba do Maryjki o
          lut mozgu dla ciebie nie zostala wysluchana. Wszystko jest mozliwe- nawet
          odbudowanie Iraku w 3 dni- ale moja prosba o twoj rozum okazala sie czyms nie
          do przeskoczenia- nawet dla Maryjki :)
    • kitek1 proncie, panie........... 24.05.03, 10:33
      marys,
      only nie kobieta:)
      • Gość: only Re: proncie, panie........... IP: *.kabel.telenet.be 24.05.03, 11:09
        wlasciwie to racja, kitkowi co najwyzej potrzebna kobieta elektryczna, ktora po
        podlaczeniu do wysokiego napiecia, moglby poddawac sie rozkoszom wstrzasom
        elektrycznym.....tak niezbednych w jego stanie
        kazda inna zywa istota, typu kobieta, gdyby tylko kitek sie zorientowal ze
        potrafi machac nogami, to jeszcze by ja kitek wykorzystal niecnie - w celu
        generowania przez nia pradu przez zmatowany przez kitka generator pradu, do
        ktorego produkcji wykorzystal kitek zwykly rowerek treningowy.......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka