fantka 03.05.07, 08:16 co im robimy, pomimo że sami nie lubimy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantka Re: ulubione potrawy naszych partnerów/partnerek 03.05.07, 08:18 tłusty bigos robiłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: ulubione potrawy naszych partnerów/partnerek 03.05.07, 10:24 Mój były mąż był bardzo wybredny jeśli chodzi o jedzenie. Umiałam zaspokoić jego zachcianki, bo lubię kuchenne wyzwania. Niestety po jakimś czasie złośliwie wszystko było nie tak, chociaz bardzo się starałam. Teraz trudno w mojej sytuacji mówić o partnerze ale ten, któremu podsuwam czasami smakołyki lubi wszystko co mu podam, zawsze dziękuje całuskiem i często wyjada resztki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: ulubione potrawy naszych partnerów/partnerek 03.05.07, 11:52 Fantko,może cię to zdziwi,ale o panu R.wiem tylko dwie rzeczy uwielbia jajka na miękko i kawe . Odpowiedz Link Zgłoś
helga1970 Re: 03.05.07, 12:08 czasami moj maz kupuje sobie golonke i wtedy sam ja sobie przyrzadza poza tym wcinamy to samo Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: 03.05.07, 17:56 Oboje lubimy jeść...jedyne co robię i sama nie jem bo nie przełknę to wątróbka...a fuj...a musi być średnio wysmażona;) Jak mieszkałam z rodzicami to zazwyczaj też ja smażyłam wątróbkę...i jedli wszyscy...tato,mama,brat...a ja nie...ale wtedy musiała być w trzech rodzajach....mało,srednio i bardzo wysmażona;) Ostatnio robiłam gołąbki...bo P. uwielbia i miał niespodziankę...ja gołąbki lubię,ale mnie...no i dla siebie bym się z nimi nie bawiła;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: 04.05.07, 16:48 wątróbka z cebulką to pychotka, dawno jej nie jadłam, muszę sobie zrobić, bo na krew dobra :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 Staram się gotować dla wszystkich.. 05.05.07, 08:09 Wybieram takie potrawy,aby każdemu smakowały:) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Staram się gotować dla wszystkich.. 06.05.07, 13:17 najlepiej schabowy z ziemniaczkami i młodą kapustką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Staram się gotować dla wszystkich.. 07.05.07, 18:48 proste jedzenie smakuje najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś