nutopia 04.05.07, 18:09 zaraz mnie trafi szlag!:( dwa wapna już wypiłam.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzz_bzz Re: dostałam uczulenia 04.05.07, 18:10 Wapna to lepiej nie pij, bo se gardło wypalisz.. :p Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dostałam uczulenia 04.05.07, 18:11 bzz_bzz napisała: > Wapna to lepiej nie pij, bo se gardło wypalisz.. :p no coś ty przecież to wapno gaszone;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dostałam uczulenia 04.05.07, 18:15 bzz_bzz napisała: > To tymbardziej. Wodą popiłaś? oliwą:D Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: dostałam uczulenia 04.05.07, 18:18 "To już nie wiem... Albo pieprzu trochę? Pieprz niedobry na nerki.." Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dostałam uczulenia 04.05.07, 18:21 eeee idę drapać się gdzie indziej... to znaczy w inne miejsce!! no kurde miejsce to samo to w inny kąt mieszkania idę poczytam sobie to może zapomnę acha uprzedzając: NIE SWĘDZI MNIE MIĘDZY PALCAMI!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: dostałam uczulenia 04.05.07, 18:24 Dobra - już cicho jestem.. Fenistil żel masz? Pomógłby Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dostałam uczulenia 04.05.07, 18:26 bzz_bzz napisała: > Dobra - już cicho jestem.. > Fenistil żel masz? > Pomógłby Ci. o widzisz! mam! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dostałam uczulenia 04.05.07, 18:33 bzz_bzz napisała: > No! się błyszczę już Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dostałam uczulenia 04.05.07, 18:39 bzz_bzz napisała: > drapie sie jeszcze? tera przeszło w inne miejsca aaauuuuuuuuu! więcej fenistilu! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dostałam uczulenia 04.05.07, 18:43 nekroskop88 napisał: > niech mąż pomasuje ;) > > mąż... mąż.... czekaj, czekaj gdzieś słyszałam.... sprawdzę w google Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: dostałam uczulenia 04.05.07, 18:49 pytong zaraz.. Nie przesadzasz z tymi rozmiarami? Niech od padalca lepiej zacznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dostałam uczulenia 04.05.07, 18:43 bzz_bzz napisała: > a na co te uczulenie? właściwie to nie wiem zaczęło się jak wracałam z pracy samochodem nagle zaczęłoy swędziec mnie stop a potem całe łydki aż do kolan, potem dłonie i aż do łokci myślalam że zwariuję - drapałam się jak opętana ... xuj wie co to Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dostałam uczulenia 04.05.07, 18:44 nekroskop88 napisał: > a próbowałaś się wykąpać? > > a chcesz banana? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dostałam uczulenia 04.05.07, 18:48 bzz_bzz napisała: > hehehe :D > A co żarłaś? no jak to co! to co codziennie sałatkę sledziową z Komety:D Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: dostałam uczulenia 04.05.07, 18:54 No ja.. I się dziwić, że jak gdzie śmierdzi rybą, to kobiety szukają.. A poza tym? Jakiś owoc (zakazany np..)? A może mrówki Cię oblazły w tym samochodzie, skoro od stóp wzwyż szło? :] Odpowiedz Link Zgłoś