maryjo2 Re: Maryjo, na czat prosiemy 29.11.01, 23:23 Kurcze, poszlabym, ale mi potem wlosy z glowy jeden taki powyrywa :o)! Albo jeszcze co innego skad indziej! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Maryjo, na czat prosiemy 29.11.01, 23:40 Bylach jo na tem czacie, ale to dziwum jakies i polapac sie trudno! A ze w paluszkach sil za wiela niy mom- tozech zwiola! Za co szanowne kolezanki i towarzyszki niedoli plci niewiesciej niniejszym przepraszam. A chlopom durnym i niewdziecznym - na pochybel! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Maryjo, na czat prosiemy 29.11.01, 23:42 wlaz na czat na rozmowy - okupili my pokoj to razem gadac bedziemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Ludzieeeee IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 23:50 znowu mnie wykopalo!czuje sie zniechecona tym "bubkiem" i "maruda" ,zdolowana brakiem hondy i ..ide spac!:-*******************Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Maryjo, na czat prosiemy 29.11.01, 23:52 Niy, bo zech sie we slozach zatopila i rynce mi sie trzensom jak....no, nie powiym co!Ide sie w poduszke wybeczec. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Maryjo, na czat prosiemy 30.11.01, 00:13 samusia, ty madamme byla? Bo ja z nia romansowala niemnozko! Odpowiedz Link Zgłoś