Dodaj do ulubionych

ALLADYN - STO STO STO STO STO...!!!!!

30.11.01, 10:24
...LAT LAT LAT LAT LAT oczywiście z okazji osiemnastych urodzin po raz kolejny ....!!!!!!
... samych bananowo - morelowych rajdów....:-)))...festiwaaaaaaaaluuuuuu do końca dni naszych :-
))).... i imprez tylko w fontannach...!!!!....

love love love love love

jasmina z komina :-)))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: ALLADYN Re: ALLADYN - STO STO STO STO STO...!!!!! IP: *.cyberia.com.pl 06.12.01, 20:14
      Krolewno Moja Najwspanialsza!
      Dzieki za zyczenia, chociaz odbieram je dopiero teraz. Mam nadzieje, ze w
      najblizszym czasie znajdziesz go chociaz troche dla swojego ksiecia z bajki.
      Nie moge sobie wyobrazic jak Najpiekniejsza Krolewna moze tak harowac? Nocami?
      Nie moge sie doczekac realizacji naszego wspolnego DZIECKA!!!!! Taka realizacja
      to chyba najmilsza rzecz na swiecie!!!!
      Czekam , Tesknie , Caluje Twoje Wielkie Okragle Brazowe Oczy
      • jasmina_tdi Re: ALLADYN - STO STO STO STO STO...!!!!! 06.12.01, 20:23
        Mój Najukochańszy Księciu!!!

Jesteś słodszy niż ta tona czekolady, co to Święty wepchnął dziś w kapcie Królewny :-))))) Troszeczkę
        jeszcze zostało...chyba :-)))
        Nie przesadzaj z tym zapracowaniem - wiesz jak jest - Festiwal musi być !!!!!! No a wiadomo, że
        żaden porządny festiwal bez Królewny to już nie to samo co z. :-)))
        Czuję, że zaraz urodzę - musimy się spotkać jak najszybciej!!! Tylko czy aby moja Mleczna Krówka
        zmontowała już ekipę do odbioru naszego DZIECKA?????? Byle komu go nie oddam!!!! :-)))))

Czekam, Tęsknię i Całuję Twoje Czarne Loki

jasmina :-))))))

Gość portalu: ALLADYN napisał(a):

> Krolewno Moja Najwspanialsza!
        > Dzieki za zyczenia, chociaz odbieram je dopiero teraz. Mam nadzieje, ze w
        > najblizszym czasie znajdziesz go chociaz troche dla swojego ksiecia z bajki.
        > Nie moge sobie wyobrazic jak Najpiekniejsza Krolewna moze tak harowac? Nocami?
        > Nie moge sie doczekac realizacji naszego wspolnego DZIECKA!!!!! Taka realizacja
        >
        > to chyba najmilsza rzecz na swiecie!!!!
        > Czekam , Tesknie , Caluje Twoje Wielkie Okragle Brazowe Oczy

• Gość: ALLADYN Re: ALLADYN - STO STO STO STO STO...!!!!! IP: *.cyberia.com.pl 11.12.01, 19:20
      Krolewno Najpiekniejsza!
      To juz moj kolejny list bez odpowiedzi? Co sie z Toba dzieje? czy ciagle masz
      tyle pracy? Az tyle, ze nie mozesz spotkac sie ze swoim Arabskim Ksieciem?
      Wprost nie moge w to uwierzyc. The Best krolewna i nie dzwoni wogole do The
      Best krolewicza? prosze zadzwon,TESKNIE!!!!!!!!!!!!!!!
      Twoj wierny, oddany, zawsze chetny, lojalny, jedyny, kochajacy Alladyn
    • Gość: Alladyn Re: ALLADYN - STO STO STO STO STO...!!!!! IP: *.cyberia.com.pl 12.12.01, 13:52
      No nie!
      Czy Ochocza Krolewna juz nie jest ochocza do zagladania, co napisal Arabski
      Ochoczy Ksiaze? Nie wierze!!! Zajrzyj tu!!!! Przeczytaj co pisze!!!! I po
      pierwsze odezwij sie!!!????!!!! KROOOOOOLEEEEWNOOOOOOO!!!!!!
      • jasmina_tdi AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! 12.12.01, 14:17
        !!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAALLADYNIE MÓJ UKOCHANY!!!!!!!!!!!!!!
        Wybacz królewnie - jest ślepa i stara i brzydka i wogóle :-)))))))
        Jasminka tęskni za swoim arabskim księciem!!!!!!!!!!!!! jasminka ogląda fotki robione w fallach i
        chlipie w kącie (oczywiście nie zbyt mocno - zmarszczki się robią!!!!)
        Czy mój Alladyn jest GOTÓW do spotkania z królewną?????? Przećwiczył łykanie czekolady w
        tabliczkach???
        tęęęęęęęęęęęęęęęęęsknięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę baaaaaaaaaaaaardzooooooooooooo....

jasmina
        • Gość: Alladyn Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! IP: 10.0.0.* 13.12.01, 16:29
          Wiesz, ze tak, ze jestem gotowy na przyjecie kazdej ilosci czekolady!!!!!!!!
          Kiedy w takim razie masz zamiar sie ze mna zobaczyc? I nie chlipac cichutkao w
          kacie ze zdjeciami??????
          Twoj Arab Rasowy
          • jasmina_tdi Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! 13.12.01, 16:59
            Kochany Prosiaczku!!!!!

Zawsze, wszędzie i o każdej porze!!!! a już na pewno tam, gdzie wujek Blikle był :-)))
            Myśl o mnie....!!!! i o tonach bitej śmietany !!!! a jasminka jak wisienka :-)))) mmmmmmm......
            (czy Ty naprawdę uwierzyłeś, że ja potrafię CICHUTKO chlipać?????)
            buhuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuu....!!!!!!!!

Twoja P. :-))))

Gość portalu: Alladyn napisał(a):

> Wiesz, ze tak, ze jestem gotowy na przyjecie kazdej ilosci czekolady!!!!!!!!
            > Kiedy w takim razie masz zamiar sie ze mna zobaczyc? I nie chlipac cichutkao w
            > kacie ze zdjeciami??????
            > Twoj Arab Rasowy

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka