konradbryw Re: Hehehehehe :-D 11.05.07, 10:04 the_kami napisała: > Zajrzyjcie tutaj :-D Zmiany, zmiany, zmiany? Nam się też szefostwo wczoraj zmieniło. Ale to szefostwo na Ewropę, a nie wew Polszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Hehehehehe :-D 11.05.07, 10:10 konradbryw napisał: > Zmiany, zmiany, zmiany? > > Nam się też szefostwo wczoraj zmieniło. Ale to szefostwo na Ewropę, a nie wew > Polszcze. E tam, te zmiany to pikuś (chociaż przez chwilę chodziły ploty, że szefem ma zostać Krzysztof W. z tego filmu: www.streemo.pl/Portal/VideoWatch.aspx?MediaId=2193 - a wtedy wszyscy byśmy wstali i wyszli chyba :-D). Ważniejszy jest nowy, śliczny banner reklamowy :-P Odpowiedz Link Zgłoś
robgoblin Re: Hehehehehe :-D 11.05.07, 12:37 Wszystko to piękne, ale list wysłany z Krakowa przed Wielkanocą wciąż do mnie idzie (mam nadzieję). Takoż rachunek z TP wysłany ponad 3 tygodnie temu. W dodatku mam pewne podejrzenie, że Poczta Polska zmieniła niedawno kod pocztowy nie informując o tym oficjalnie mieszkańców, a jedynie kreśląc nowy ołówkiem na co poniektórych przesyłkach. No chyba że to tylko listonosz swawoli, wprawiając się w pisaniu ... Nie żebym narzekał, ale pogłoski o tym, jakoby cywilizacja zawitała do PL są ciut przesadzone :/ Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Hehehehehe :-D 11.05.07, 14:20 Goblinku... a napisz to albo na skargi@centrala.poczta-polska.pl, albo na rzecznik@poczta-polska.pl. O! Odpowiedz Link Zgłoś
robgoblin Re: Hehehehehe :-D 11.05.07, 14:29 Na jedno i drugie poślę. Już ostrzę pióro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Hehehehehe :-D 11.05.07, 14:58 robgoblin napisał: > Na jedno i drugie poślę. Już ostrzę pióro ;) LOL Już mam :-P Odpowiedz Link Zgłoś