lullu1 13.05.07, 13:07 bo przez ten chrzaniony internet, jest szansa,że będzie najwcześniej na jutro:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skoropis Re: Idę gotować obiad:)) 13.05.07, 13:19 Wiesz, ja lubię jeść. Może zaprosisz? :P Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Idę gotować obiad:)) 13.05.07, 14:07 Myślę, że ona wszystkich poczęstuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Idę gotować obiad:)) 13.05.07, 14:33 nekroskop88 napisał: > Myślę, że ona wszystkich poczęstuje. > > Oczywista,że tak,karta u mnie na dziś: -botwinka+jajeczko na twardo, -wołowina w sosie grzybowym, -ziemniaki z koperkiem, -duszona,młoda kapustka z koperkiem, wchodzcie,u mnie butów nawet nie trzeba zdejmować:DD Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Idę gotować obiad:)) 13.05.07, 14:35 umieram! dlaczego Wrocław jest tak daleko... zwłaszcza ta wołowina w sosie grzybowym, do tego ziemniaki z koperkiem padłem trupem, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Idę gotować obiad:)) 13.05.07, 15:04 nekroskop88 napisał: > umieram! > dlaczego Wrocław jest tak daleko... > zwłaszcza ta wołowina w sosie grzybowym, do tego ziemniaki z koperkiem > padłem trupem, ech... > > Zawsze jeszcze możesz sobie pójść do białostockiej pizzerii:) no,nie ,dobiję cię,ta wołowina to jest z takim małymi kurkami z mojej osobistej zamrażarki,żaden tam knurrr:DD aaa Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Idę gotować obiad:)) 13.05.07, 15:14 nekroskop88 napisał: > umrałem na zawał > > może porozmawiaj z Viki,:) powiedz jej,że też masz apetyt na coś do zjedzenia:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Idę gotować obiad:)) 13.05.07, 15:15 pewnie znowu będzie udawać zdziwioną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Idę gotować obiad:)) 13.05.07, 15:18 nekroskop88 napisał: > pewnie znowu będzie udawać zdziwioną ;) > > jak zawsze,gdy ma z tobą do czynienia;) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Idę gotować obiad:)) 13.05.07, 15:30 nekroskop88 napisał: > chyba taki ma charakter:) > > idę jeść,a potem wybieram się na wystawę orchideii w ogrodzie botanicznym... p.s.ta twoja Viki jeszcze nie wie,że mężczyzni oprócz penisa mają jeszcze ważniejszy organ,czyli żołądek...tak,tak to nie pomyłka, że pominęłam mózg:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Idę gotować obiad:)) 13.05.07, 15:31 > tak,tak to nie pomyłka, > że pominęłam mózg:DDD yyyy nie rozumiem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś