yaris 30.11.01, 21:52 Wpadłam tu na chwilę, chętnie poznałabym ciekawych ludzi, ale uprzedźcie mnie czego mogę się tu spodziewać.A wogóle to witam wszytkich! Pozdravki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta1 Re: wpadłam tu na chwilę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 21:54 Tu sami ciekawi!Mozesz sie spodziewac ..wszystkiego:))) pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: wpadłam tu na chwilę 30.11.01, 21:56 ...absolutnie WSZYSTKIEGO...:-))) Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Tu sami ciekawi!Mozesz sie spodziewac ..wszystkiego:))) pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
yaris Re: wpadłam tu na chwilę 30.11.01, 22:00 No to trafiłam we właściwe miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: wpadłam tu na chwilę 30.11.01, 22:01 ... na pewno ci sią spodoba... yaris napisał(a): > No to trafiłam we właściwe miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: wpadłam tu na chwilę IP: 213.76.59.* 30.11.01, 22:04 o taaak.......;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: wpadłam tu na chwilę 30.11.01, 22:06 ...czasem można aż od tego paść....chyba dostanę zawału ...Gość portalu: samanta1 napisał(a): > o taaak.......;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jayjay Re: wpadłam tu na chwilę 30.11.01, 22:18 ja tez jestem tu swiezy. rany boskie toz to same dziewczyny tutaj. raj na ziemi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: wpadłam tu na chwilę IP: 213.76.59.* 30.11.01, 22:34 szpieg007 napisał(a): > ...czasem można aż od tego paść....chyba dostanę zawału > Tyyyyyyy??????Nie wierze!;) Odpowiedz Link Zgłoś
yaris Re: wpadłam tu na chwilę 30.11.01, 22:29 Zajrzałam w kilka wątków.Tak poetycko tu co niektórym dziś, że aż się rozmarzyłam...A ja dotąd pisałam listy! Ktoś dzisiaj tu na mnie czeka? Szuka CZŁOWIEKA? Noc taka piękna dzisiaj... Dobry czas na rozmowę w blasku świec, przy lampce białego wina... Odpowiedz Link Zgłoś
jayjay Re: wpadłam tu na chwilę 30.11.01, 22:31 a to wino nie mogloby byc czerwone? swiece sa w porzadku. moze jeszcze herbatke, tak troszeczke, na rozgrzewke Odpowiedz Link Zgłoś
yaris Re: wpadłam tu na chwilę 30.11.01, 22:40 Wino piję tylko białe. A herbatka - może być brzoskwiniowa czy zostajemy przy zwykłej czarnej? Jak herbata to musi być gorąca jak piekło... Odpowiedz Link Zgłoś
jayjay Re: wpadłam tu na chwilę 30.11.01, 22:46 > Wino piję tylko białe. A herbatka - może być brzoskwiniowa czy zostajemy przy > zwykłej czarnej? Jak herbata to musi być gorąca jak piekło... Wlasciwie nigdy nie znalem osoby, ktora preferowalaby biale wino. Jestes coraz bardziej intrygujaca. Herbatka tylko czarna. No i oczywiscie goraca. Jak pieklo? Hmm. No niech bedzie. To Ty zostajesz przy bialym winie. Czy moze byc Chianti? Ja jednak wole czerwone. Zapalmy swiece. Zgasmy swiatlo i skosztujmy wina. Mmmm. Pycha. Ten drgajacy blask swiec na Twojej twarzy powoduje, ze chwilowo znikasz, i znowu sie pojawiasz... Odpowiedz Link Zgłoś
yaris Re: wpadłam tu na chwilę 30.11.01, 22:58 Białe wino ma w sobie pewną subtelność której próźno szukać w dosłowności czerwonego. Płonienie swiec sprawiają że staje się to niebezpieczne. Niech otoczy nas jeszcze muzyka. Wybór pozostawię tobie. Niech będzie ciepła i nastrojowa. Cienie tańczą na ścianach, mi włosy opadają na twarz... Świece zapłonęły jaśniej. Widzisz mnie? Nasze dłonie mogą się spotkać. Ponad czsem i przestrzenia. Jest tylko ich ciepło... Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: wpadłam tu na chwilę 30.11.01, 23:03 dzidzia, biale wino ma tylko jedna subtelnosc: jak ci policaje w zeby zaswieca, to osadu nie widac (czerwone zostawia). pij synu czerwone, to afrodyzjak. ciocia, ktora wykryla, ze dostanie od mikolaja 12 flaze beaujolais Odpowiedz Link Zgłoś
jayjay Re: wpadłam tu na chwilę 30.11.01, 23:12 "Białe wino ma w sobie pewną subtelność..." To ciekawe. Moze puscimy starego dobrego Joe Cockera? Twoje dlonie z dlugimi palcami maja tyle ciepla. I zobacz jak pieknie wyglada swiatlo swiec po przejsciu przez kieliszek z czerwonym winem. Chcialoby sie powiedziec, ze jest jak krew. Krew, ktora pulsuje w zylach szybciej i szybciej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: wpadłam tu na chwilę IP: *.addcom.de 30.11.01, 23:12 No w mordę,a ci znowu o seksie i gorzale.Ja tam np.preferuję do picia zazwyczaj cocktail z wilczej jagody na autovidolu,jak nie ma,to zrzucamy się z kolesiami na kwacha,zwanego też kwasiborem,bełtem,splendorkiem/staropolskie/patykiem pisane i obciągamy pod śmietnikiem osiedlowym,gdzie można też się kimnąć,bo duże pojemniki ostatnio przywieźli. Osobiście,gdy odbijam bełta,uderza mnie jego niezwykły aromat,a siarka wzmacniająca smak bucha w nozdrza,czyszcząc je niezwykle szybko z kataru i zapobiega grypie.Złocisty kwach,na którym spoczywają moje ręce,poetycko promieniuje w piwnicznych mrokach,jego smak unosi mnie do krainy marzeń,gdzie można pić bez końca i bez kaca i wcale nie przeszkadza mi jego jaskrawo-zielone opalizowanie,jak też to,iż wytworzony został z jabłek zebranych w dalekiej miejscowości o egzotycznie brzmiącej nazwie Czarnobyl. Czyjeś ręce pieszczotliwie mnie obejmują,ja już po czwartej butelce,niosą mnie te ręce w nieznane krainy,gdzie utulony na niebiańskim mchu paproci lecę wprost do światła ciepłego,promieniującego na wszystkie strony,wiem że zaraz coś niezwykłego się wydarzy,jakaś istota pochyla się z troską nade mną,jestem już w niebie zapewne i na zawsze bym tu został... Następnego dnia,gdy wypuszczano mnie z izby wytrzeźwień,miałem potwornego kaca. Odpowiedz Link Zgłoś
jayjay Re: wpadłam tu na chwilę 30.11.01, 23:14 pies szczeka a karawana jedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
yaris Re: wpadłam tu na chwilę 30.11.01, 23:19 Taka niepokojąca muzyka na pierwszym spotkaniu? Co krew wzburza? Czerwień ust nabrzmiała, zwilgotniała...Zatopimy się w tym niepokoju? Aż nadejdzie świt... Odpowiedz Link Zgłoś
jayjay Re: wpadłam tu na chwilę 30.11.01, 23:23 Muzyka jak krew i krew jak czerwien ust. To nie jest niepokoj, to tesknota, to namietnosc. Zatopimy sie w sobie... Az przyjdzie swit, ktory bedzie scieral z Naszych twarzy slady upojenia... Odpowiedz Link Zgłoś
yaris Re: wpadłam tu na chwilę 30.11.01, 23:29 Zatem nie piszmy już więcej. Niech usta znajdą usta, a dłonie wyruszą w wędrówkę ku najdalszym zakątkom świata. Zatopmy się w ten rytm, znajdźmi drogę do siebie, niech gorąco przetoczy sie przez nas lawą, siegnijmy granic przyjemności... Odpowiedz Link Zgłoś
jayjay Re: wpadłam tu na chwilę 01.12.01, 00:13 Zadalem sobie troche trudu i przejrzalem to Forum. To co tu uprawia ten, jak mu tam... , ach Leziox, to jest tu norma. Nic na to nie poradzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: wpadłam tu na chwilę IP: *.addcom.de 30.11.01, 23:30 O tych szczekających psach to już było dawno temu i gdybyś umiał wymyślić coś mniej oklepanego,to może nadawałbyś się jeszcze do grona grafomańskiego,występującego na forum.Ale co ty masz właściwie,chłopulku do powiedzenia,oprócz powielania starych form? Bzdurki wymieniane z nowym nabytkiem?A może i starym,bo tak jakbym wyczuwał tu pewną Monikę.która po odejściu z forum musiała znaleźć nowe pseudo,by nadal cukrzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jayjay Re: wpadłam tu na chwilę 30.11.01, 23:45 spierdalaj obszczymurze cuchniesz moczem i zgnilizna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: wpadłam tu na chwilę IP: *.addcom.de 30.11.01, 23:56 Po tym co pan pisze,można wywnioskować,ile pan ma inteligencji w pustej czaszce.Na oko sumuję pana na jakieś -20 punktów,oznaczających posiadanie przez pana przysłowiowej tuszonki zamiast mózgu.Aby jednak za bardzo nie przemądrzyć tego wątku,to mam na koniec dla pana jeszcze tylko jedno do powiedzenia: wal się sam w dupę,pedale atomowy,możesz mi na lachę wskoczyć i tam mnie pocałować,chamie z głębi dżungli.Za mało?No to jeszcze chuj ci w dupę i wagon szkła zbrojonego na pożegnanie,pało! Odpowiedz Link Zgłoś
jayjay Re: wpadłam tu na chwilę 01.12.01, 00:20 Co nie zmienia faktu ze: CUCHNIESZ MOCZEM I ZGNILIZNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: wpadłam tu na chwilę IP: *.addcom.de 01.12.01, 00:25 Co nie zmienia faktu że z ciebie prymityw jest i pała niezdolna do wymyślenia czegoś oryginalnego,matole skończony. Odpowiedz Link Zgłoś
jayjay Re: wpadłam tu na chwilę 01.12.01, 16:38 Leziox, chlopaczku. Piszesz do mnie "per pan". To dobrze. Rozumiesz gdzie jest Twoje miejsce. Masz tu dyche na piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .karita Re: wpadłam tu na chwilę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 16:43 leziox...no jestes nie do zdarcia Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: wpadłam tu na chwilę 01.12.01, 16:53 Lezio, naprawde czerwone wino dobre jest na grype...? trzeba mi było wczoraj powiedzieć! Dzis zdycham okrutnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .karita Re: wpadłam tu na chwilę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 16:58 a probowalas gripex?????? jest naprawde skutczny polecam :)) zdrowia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: wpadłam tu na chwilę 01.12.01, 17:06 Dzięki Karito:) Ale chyba winem przyjemniej sie leczyć hehe. Żarty. Mam jakies prochy ale zaraza sie trzyma mocno. Buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: matołectwo IP: *.addcom.de 01.12.01, 17:31 Hej jayjay.Uznanie ciebie za pana było li tylko przenośnią literacką,której,jako zagorzała tępa świnia i tak nie zrozumiałeś.10 złotych możesz przeznaczyć na kondomy,aby się samemu wyruchać. Pomeranko!Nie truj się prochami,czerwone winko jest naprawdę dobre na grypę,ale podgrzane i najlepiej bez zawartości So2,czyli siary inaczej.Wypić na ciepło,potem schować się do wyra i czekać aż wyrusy pojadą za granicę. Pozdrowiaczki dla Karity i innych miłych Ań. Odpowiedz Link Zgłoś
galago leziox 01.12.01, 19:18 Jestes gnojek i szmata, którą zapewne Niemcy gówna i gnój wycierają, a ty próbujesz to łajno zrzucić z siebie na tym forum. Daremny twój trud; im wiecęj tego gnoju wypluwasz tym bardziej stajesz sie obrzydliwy i możesz liczyć na poklask tylko tobie podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: leziox IP: *.arcor-ip.net 02.12.01, 00:02 Galago,Galago,zakompleksiony skurwysynie.Nikt mną tu sobie dupy nie wyciera,w przeciwieństwie do szmatławca twojego typu. Ale i tobie chuj wielki w dupę,pociesz się chwile,pedale. Odpowiedz Link Zgłoś
jayjay Re: leziox 02.12.01, 16:02 Galago, mysle, ze jestes bardzo blisko prawdy. Jest prosta zaleznosc miedzy frustracja i agresja. Ktos kto jest nikim w pracy staje sie tyranem w domu. Ktos kto jest nikim w pracy i nikim w domu szuka ujscia agresji w innej formie. I tu mamy tego gnoja Lezioxa. Leziox cos wspomina o "literaturze", czy tez "przenosni literackiej". Jego literatura jest rodem z napisow w ubikacji publicznej. Taka "literature" uprawiaja mali chlopcy. Ale wszyscy wyrastaja z tego. On zostal na tym etapie. Dlatego tez jest dla mnie malym chlopczykiem (prawdopodobnie w wieku 35-40 lat). A ze lubuje sie w tym gownie, to cuchnie dla mnie moczem i zgnilizna. I wisi mi, ze znowu obrzuci mnie stekiem wyzwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox ajajaj IP: *.addcom.de 02.12.01, 17:28 Powiedz tylko jedno jaj bez jaj.Kimże tak wielkim i wspaniałym jesteś,iż uskuteczniasz tu swoje wypociny na temat kultury językowej,oraz piętnujesz szaletową literaturę,gdy sam,jeszcze niedawno wyzywałeś mnie od śmierdzieli itd? Twoje zakłamane,kołtuńsko-małomiasteczkowe treści nie wzruszają tu praktycznie nikogo,bo takich pseudo-moralizatorów spotyka się w tym forum na pęczki. I tak,jak często się pojawiają,tak samo szybko znikają i nikt za nimi nie tęskni.Podobnie będzie z tobą,co jest tak normalne,jak odlanie się w toalecie. Więcej nie będę już się poniżał do dyskusji z tobą,zaszyj się w swoim miasteczku/wioseczce/i śnij nadal o karierze pismaka. I na koniec jeszcze:Jayjay-kocham cię. Odpowiedz Link Zgłoś
jayjay Leziox, chlopaczku 02.12.01, 23:56 Chlopaczku co sie z toba dzieje. Tyle slow i wszystkie cenzuralne!? Slabniesz z forma. Wyzwalem "od smierdzieli". Fakt. Cos nie pasuje? Toz to Twoj styl. Odpowiedz Link Zgłoś
galago leziox 02.12.01, 18:21 Coraz bardziej cuchniesz szambem. Twoje słowa też. Nawet zęby masz żółte od tego gówna. Zasmradzasz każdy wątek, na który wchodzisz. Obrzydliwość i ohyda! Już cię nie przeczytam, fuj!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: leziox IP: *.arcor-ip.net 02.12.01, 23:57 Dziekuje no i jebał cie pies. Odpowiedz Link Zgłoś