paenka 19.05.07, 15:32 założyłam dzisiaj moje śliczne klapki z drewienka na obcasie i po prostu cierpie:( strasznie boli mnie podbicie, nie mam pecherza ani odcisku ale po prostu boli tak jakby byl...jakies rady macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolunia79 Re: podbicie stopy - buuhuuu 19.05.07, 20:56 Kup takie żelowe poduszki pod przednią część stopy.Nie widać ich bo są przezroczyste a naprawdę pomagają.Chyba w katalogu avon nawet są Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: podbicie stopy - buuhuuu 19.05.07, 21:07 na takie poduszki chyba za późno - jeśli chodzi o pomoc na bolące stopy :) poza tym z tego co zrozumiałam paenke bolą całe podeszwy stóp a nie tylko przednia część stopy od obcasów.. swoją drogą czemu buty bolą? :D kupiłam buty i były dobre, chodziłąm w nich, było ok. a ostatnio założyłam i mnie obtarły :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia79 Re: podbicie stopy - buuhuuu 19.05.07, 21:12 to inaczej zrozumiałyśmy :))) dla mnie podbicie to właśnie przód stopy. A na bolące stopy to niestety nie wiem co poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: podbicie stopy - buuhuuu 19.05.07, 23:31 chodzi o przod stopy zelowe mam z sholla ale zostawilam je w lodzi ;/ chodzi mi o takie cos na "po" Odpowiedz Link Zgłoś